- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #4.421
ben 4 ay diye üzülürken kzılar 10-12 aya çıkabilir bizim sefer (((( dua edin allah yardım etsin olmasın öyle bişi 1-2 hafta görüşebilelim sonra tekrar açılsın (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın tabı ıstedıgın yerden yazabılırsın..teşekkür ederim :)) evet sizler varsınız saolun :)o özel soruları özel mesajda cevaplasam kızmassın umarım:) buaraya sadece denizci eşleri değil herkes gördüğü için biri tanır die çekiniyorum tanınmak istemememin sebebide içimi rahat rahat dökebilmek :)
ben 4 ay diye üzülürken kzılar 10-12 aya çıkabilir bizim sefer (((( dua edin allah yardım etsin olmasın öyle bişi 1-2 hafta görüşebilelim sonra tekrar açılsın (
O kizlar hepinizinn az kalmis didemcim 8ay gemide kalip ne kdr karada kalio esin?
Bu arada iylestim die dun arkadasimla yemege ciktim zehirlendim butun gun berbattim simdi daa iiceyim zaten depresifim sevgilimi ozledim acayip cinlerim tepemde sizede ole oluomu?
Bizim kavusmamiza2ay var 8ay beklesem yemeden icmeden kesilirdim herhalde dunyam onun ustune kurulu bnm bu sanirim kotu ama elimde deil..
tatlım antalya düşünüyorum hala araştırmadayım..ama şu turist olayı aklıma takıldı..bende sevmem öyle adamın dikkati dağılmasa benim dağılır..aklıma gelmemişti bak iyi söyledin:13:
gönderdim sevdiceğimi yine bir sefere daha
ilk seferimizi yine bu topikteki ablalarımla atmıştık...Sizler olmasanız inanın napardım bilmiyorum gerçekten...
Nesrin ablamın yeri başkadır hala dua ederim..Captanın Karısı abla hep yazardı bana teselli ederdi...Deniz K ablacım bana marine traffiği öğreten ilk insan her kullanışımda dua ediyorum sana.... mavi boncukun pozitifliği, derin denizin anlamlı yazıları...ve buradan ayrılan ablalarım...hatun kvn ve yüreğime yer etmiş diğer ablalarım hepinizi yazmak isterdim buraya ama ellerim titriyor...
ozamanlar stajer sevgilim şimdi zabit olarak gemide... Bu yıl sorumluluklarım çok olduğu için onu göndermek daha zor oldu. evet evet sanki bu sefer daha bir zor...Çünkü okulum bitiyor ve korktuğum sonu yaşamaktan çok içim ürperiyor..Umarım herşey güzel olur. geçen sefer yakın yoldaydı ne güzel haber alırdım, şimdi uzak yol çalışıyor, kendiside söyledi benden ayda 1 kez haber alırsan sevin diye... o kadar alışmışken her dakika mesajlaşmaya konuşmaya... şu gemide internet ya da tel olsa gıkımı çıkarmıcam yahu hala çözüm bulamadılar içim daralıyor çabuk geçsin şu 4 ay bende kpss miş vs onlardan kurtulayım aşkım gelsin sağ sağlim kuralım evimizi başka bişi istemem... napalım artık deniz haberden takip edicem gemisini... zor alışıcam ama alışmak zorundayım napalım
yeni arkadaşlarım geldi topiğe ne güzel... hepinizin desteğini bekliyorum...Artık sevgilime yazarmış gibi buraya yazıcam hergün... Dualarınızı esirgemeyin..sizi çok seviyorum iyiki varsınız benim deniz dostlarım... inş İstanbula atanırımda hepinizle tanışırım tek tek... Allah yardımcımız olsun Allah yanımızda olsun hem bize hem denizcilerimize güç kuvvet dayanma gücü versin...
kızlar napiyosunuz..burcucum dikkat et kendine bi nazarlık taksan çanta bi yere iyi olucak..
didemcim nasıl gidiyor enişteyi kızdırmadın umarım
bu arada hiç ilerlemiyor topiğimiz yahu herkes nerede?
hemen topiği ilerletiorum, 13 gün cekmicek eniştenin telefonu benim dırdırrımı çekersiniz artık aramadı da aradı az konustu da, topiği doldururum ben merak etme sen
slm kızlar kuzumu yatırdım sizlere bakayım dedim ama kimseler kalmamış
aslında hiç iyi sayılmam sanırım artık yarın yada öbür gün eşim gidecek
ve bu durum fazlasıyla geriyor eşime belli etmemem gerek kasılıp kalıyorum
uzun kalmasıda iyi değil çok alışıyosun hiç gitmeyecekmiş gibi 4,5 ay oldu nerdeyse 5 ay
çok zorr rabbim yardımcımız olsun
tatlım 15 gün sonra geliyormuş ne güzel..sonrasında çekmesin varsın sen yanında olucak nasılsa
darısı hepimizin başına..kavuşalım sevdiceklerimize biran önce..
cnm bakıyorum otellere bi kaç yer var aralarında seçim yapıcam..antalya yı düşünüyorum bende..orada side tarafları nasıl sence..gezilecek görülecek yerlerde varmış otele kapanmaktan ziyade değişik aktiviteler de olsun istiyoruz..side manavgat şelalesi antik tiyatrolar vs gibi güzellikleriyle meşhurmuş..ilgimi çekti ama tam bir bilgi sahibi değilim tabi..
slm kızlar kuzumu yatırdım sizlere bakayım dedim ama kimseler kalmamış
aslında hiç iyi sayılmam sanırım artık yarın yada öbür gün eşim gidecek
ve bu durum fazlasıyla geriyor eşime belli etmemem gerek kasılıp kalıyorum
uzun kalmasıda iyi değil çok alışıyosun hiç gitmeyecekmiş gibi 4,5 ay oldu nerdeyse 5 ay
çok zorr rabbim yardımcımız olsun
canım sideyi cok duydum, güzeldir bence de,
son günler hiç geçmio ya başım ağrıo her gün, sivilceler bastı yüzümü tükendim artıkk
çok iyi anlıyorum cnm seni..okadar ay beklersin ama son günler hiç geçmek bilmez..hem güzel bi heyecan sarar hemde bi aksilik çıkmaması için dua edersin..inş bir an önce gelir sevdiceğin..az beklemedin cnm..evt tatlım side olucak sanırım aklıma yattı gibi
evet canım hem güzel hem sıkıcı şu günler, bi de teli cekmemesinin stresi var:18:
git git güzelse biz de gideriz, ben de barselonaya baktım ucak parası ve stüdyo daire tutcaz, ikisi 4000 tl toplam. balayı için falan düşünüosan cok güzel. mayısta havası da süper.
ewlılık ne zaman didemmmmm
ah cnm bilmez miyim..belli olmaz belki çeker konuşursunuz
evt tatlım balayı için düşünüyoruz..aslında bizde yurtdışını düşündük önce ama bilmediğimiz yerlere gidicez memnun kalmamakta var işin ucunda macera olucak..hani işimizi biraz sağlama alalım dedik..o günleri sıkıntı stres yaşayarak geçirmek hoş olmaz..riskli geldi bize..daha sonrası için düşünüyoruz yurtdışını.side çok sıcak oluyormuş yazın ama mayıs ta çok güzel olduğunu duydum cnm..
mayısta haziranda güzeldir canım, temmuz agustosta cekilmez oralar..
en iyisini yapmışsınız risk almamak lazım zaten bi sıkıntıdan cıkıosun düğündü telaştı, kafa dinlersiniz.