Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

hihoyytttttttt...yürü be didemcim kim tutar seniiii...:123:

evet kimse karışamaz tatlım zaten kaç yaşına gelmişim de , insanlar biliosunuz alışılmamış bi durum karşısında telaşlanır, cok konusurlar
annem bilio ama istemioki, o yokmuş gibi davranıo ben de bi kere sinirlendim daha anlatmıorum bişey anneme, ve babama söylemez, söylese şimdiye kadar sorardı kesin babam..
annem yok onlar denize asık da, bi komsu varmış 50 yasındaymış hala beklıomuş da.. bunları söylemişti; babam da öyle dicek kesin.

Didemcimmmm((babam bugun bıle soledı kabullenemedı ıcınde ukte kalmıs bı tanıdıga dıodu bugun ,kızımım eşi hep yanında olsun ısterdım dıe hıc bnm fıkrımın ne oldugunun onemı yok ben bu şekılde mutluyum dıorum dınlemıo(

hm anladım cnm..benim anneşin ağzında bakla ıslanmazda senin ki sırmış anlaşılan..bizimkiler başta üzüldüler ama tanıyınca çok kanıksadılar..bişey olduğunda onu daha çok kollarlar o derece yani şimdi zor gibi belki ama zamanla alışırlar
burcucum kıyamam babacığınna sana çok düşkün anlaşılan..sende dersin bak babişko kociş yok sizdeyimm diye:118:

Kurs ii gıdıyor hergecen gun oraya gelen kadınlara tahamulum dahada zorlasıo suratından kötuluk akan bı kadın var kursa gelen bı kız var bıraz tutuk konusuo geneldede sessız allahım kıza nasıl kotu davranıo bıde dersın ortasında acık acık ınsanlara kotuluk yapacaksın kıymetlı olursun ıyılık yaparsan kotuluk gorursun gıbı cumleler kurunca tilt oldum kadına pis kadın hayatta asla mutlulugu yaıkalayamaz bole ezık tıpler bızde 2-3kız onun dedıkodusunu yapıoruz ohh yaa ıcımın yagları erıo onun hakkında kotu konusunca hahahaha kötumuyum ne:)))
bugun havasuper guseldı aılecek aacık alısverıs merkezınde gezıoduk gusel bı gundu uzun zamandır bırlıkte bırsey yapamıyorduk ben calısıodum kardesım calısıodu aksam yemeklerınde bıle bır araya gelemezken kocacım sagolsun onun sayesınde aılemle vakıt gecırebılıorum.onunda gemısı tr dogru yola cıkmıs gelıo konusabılcez gıderken cok hos sohbet ayrıldıkdatadı damagımda kaldı valla ınş.geldıgınde cınlenmıs olmaz bır anı bır anını tutmuokı evlenmeden once ben ona kaprıs yapardım ozledıkce sımdı rollerı degıstırdık
Sen neler yapıosun sımgecan ne zmn ızmırlı olcaksın sen tasınmadan dönersem izmire yardıma gelirim ...iş ne olcak??izinmi alcan tayin mi??ayrılcan mı?

tatlım kusurabakma geç yazıyorum eşimle konuştum..pek hoş olmadı bu defa konuşmamız..sonra pişman oldum güzel msj attım fakat şimdide çekmiyo teli..iletilmedi msjım..beni de düğün stresi sardı..takılmayacağım şeyleri sorun eder oldum..neyse düzeltirimde adam denizde..gelin beni dövün kızlar ya bu sefer ben hakettim dayağı..her işe koşturmak çok geriyo beni napiyim birde işten ayrılıcam cnm onun da sıkıntısı var tabi..

bak msjı bile yarım yamalak attım iyimi.. burcucum ebn müşavirlik sınavlarına hazırlanıcam işten çıkınca..serbest çalışmak istiyorum banka çok zor..birde ileride eşimle bu işi yapabiliriz gemiye gitmesine de gerek kalmaz diye düşünüyoruz..iyi para var birde layıkıyla yaparsan bu işi..
cnm benim yerleşmem bi yirmi günü bulucak çünkü sipariş ettiğim mobilyalar anca ozamana hazır olucak gibi çok yavaş adamlar..cnmbenim saol düşünmen yeter sen çayımı kahvemi içmeye gelirsin inşalallah
bu arada teyzeler de hiç çekilmiyormuş hakikaten.. aman boşver sen kaliteni koru..

evlendıkden snr calısacakmısın sımgecan???eşim benı çalıstırmıoda(sakin ol dirayetli ol ve asla stres yapma keşke elimde imkan olsada bir kez daha düün hazırlıgı yapabilsem...haklısın herşeyın en mukemmelını yakalamaya calısıosun ama bunu basarabılmen ıcın sakın olman gereklı eşinin gönlünü alırsın o sorun deıl de senın kendını rahatlanman gerekıyor.bıtkı caylarını şiddetle tavsiye ediiyorum...başının şıkıştıgı noktada da bana yaz ben sana yardımcı olucam söz...

haklısın ccnm..eşim yanımda olsa böyle olmazdı ama pek çok şeyi aynı anda halletmeye çalışmak ister istemez yoruyor hem kafa olarak hemde bedenen zyıf düştüğümü hissdiyorum son zzmanlarda..çok az kaldı birde 2 aydan az zman kaldı cnm..evt insan bu işlerin içindeyken aslında ne güzel bişey için çabaladığını unutup telaşa kapılıyor..e işte böyel dostlarda hatırlatınca değerini daha iyi anlıyor..çok saol burcucum bir yeni gelin ve kaptan eşi olarak senin deneyimlerin ve tavsiyelerin benim için önemli gerçekten..

aman efendım ne demek bnm yol gösterenım yoktu bızım aılede benden once evlenen kişinin(kuzenım)şimdi 17yaşında çocugu var kımse bana yolgostermedı yardımcı olmadı ondan anlayamadım ne yaşadıgımı tadını cıkartamadım sen cıkart barı ınan hıc bırseyın onemı yok ne nıkah sekerın ne davetıyen nede gelınlıgın hatırlanacak senın mutlulugun huzurlu guselhallerın hafızalarda kalacak...relaxx relaxxxx işlerin tadını çıkart:)))inan herşey bittiginde yeniden evlenmek isteyeceksin tabiki aynı kişiyle:))

hehe aynı kişiyle yani.. aman başkasını yazmasın allah..ikimiz bi yastıkta kocayalım sende tabş cnm..topiğimizde ki tüm hanımlara da allahım inş mutlu ve huzurlu bir yuvada yaşlanmayı nasip eder..kocişler gitsinler gelsinler erkenden..ah hersey güzel ve layıkıyla bir bitse cnm..günlerce kafa dinlicem eşimle hayalim bu..

cnm çalışıcamçünkü çalışmassam kötü olur benim açımdan..bi meşgale lazım bana eşimi çok düşünmemem lazım yoksa hasret çekilmiyo be tatlım..sende biliyosun..yoksa eşim karışmaz bana ister çalış ister çalışma ben bakarım bize diyor..ama işte ben evde bütün gün duramam gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…