- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.441
canım benim 1,5 senedir cıkıoruz bi senesi seferde gecti adamı bi yakalasam basıcam nikahı
insallah bu yaz bi adım atcaz tatlım
yaa konu acılmışken; siz şimdi ailenize ya da babaya acarken ne dediniz yaa, uzak yol kaptanı gidio 5-6 ay gelmıo desem benim babam kalpten gider:18:
aynen cnm..bu arada annen sevgilinin denizci olduğunu biliyormu..annem biliyorsa babanda biliyordur emin olayrıca o kadar çekinme bence aileler kaptanları sever mesleklerine de saygı duyarlar..bi de boş gezenin boş klafası olsa daha mı iyi..nesi var işte özleyecek bekleyecek olan sensin..
mutluluk yürekli olana yakışır;ben sevdiysem buna kim karışır:13:
hihoyytttttttt...yürü be didemcim kim tutar seniiii...:123:
evet kimse karışamaz tatlım zaten kaç yaşına gelmişim de , insanlar biliosunuz alışılmamış bi durum karşısında telaşlanır, cok konusurlar
annem bilio ama istemioki, o yokmuş gibi davranıo ben de bi kere sinirlendim daha anlatmıorum bişey anneme, ve babama söylemez, söylese şimdiye kadar sorardı kesin babam..
annem yok onlar denize asık da, bi komsu varmış 50 yasındaymış hala beklıomuş da.. bunları söylemişti; babam da öyle dicek kesin.
Evlendım 2ay kocacımla kaldım 3aydır bunlarlayım yınede yetmedı :))
Kurs ii gıdıyor hergecen gun oraya gelen kadınlara tahamulum dahada zorlasıo suratından kötuluk akan bı kadın var kursa gelen bı kız var bıraz tutuk konusuo geneldede sessız allahım kıza nasıl kotu davranıo bıde dersın ortasında acık acık ınsanlara kotuluk yapacaksın kıymetlı olursun ıyılık yaparsan kotuluk gorursun gıbı cumleler kurunca tilt oldum kadına pis kadın hayatta asla mutlulugu yaıkalayamaz bole ezık tıpler bızde 2-3kız onun dedıkodusunu yapıoruz ohh yaa ıcımın yagları erıo onun hakkında kotu konusunca hahahaha kötumuyum ne:)))
bugun havasuper guseldı aılecek aacık alısverıs merkezınde gezıoduk gusel bı gundu uzun zamandır bırlıkte bırsey yapamıyorduk ben calısıodum kardesım calısıodu aksam yemeklerınde bıle bır araya gelemezken kocacım sagolsun onun sayesınde aılemle vakıt gecırebılıorum.onunda gemısı tr dogru yola cıkmıs gelıo konusabılcez gıderken cok hos sohbet ayrıldıkdatadı damagımda kaldı valla ınş.geldıgınde cınlenmıs olmaz bır anı bır anını tutmuokı evlenmeden once ben ona kaprıs yapardım ozledıkce sımdı rollerı degıstırdık
Sen neler yapıosun sımgecan ne zmn ızmırlı olcaksın sen tasınmadan dönersem izmire yardıma gelirim ...iş ne olcak??izinmi alcan tayin mi??ayrılcan mı?
evlendıkden snr calısacakmısın sımgecan???eşim benı çalıstırmıoda(sakin ol dirayetli ol ve asla stres yapma keşke elimde imkan olsada bir kez daha düün hazırlıgı yapabilsem...haklısın herşeyın en mukemmelını yakalamaya calısıosun ama bunu basarabılmen ıcın sakın olman gereklı eşinin gönlünü alırsın o sorun deıl de senın kendını rahatlanman gerekıyor.bıtkı caylarını şiddetle tavsiye ediiyorum...başının şıkıştıgı noktada da bana yaz ben sana yardımcı olucam söz...
aman efendım ne demek bnm yol gösterenım yoktu bızım aılede benden once evlenen kişinin(kuzenım)şimdi 17yaşında çocugu var kımse bana yolgostermedı yardımcı olmadı ondan anlayamadım ne yaşadıgımı tadını cıkartamadım sen cıkart barı ınan hıc bırseyın onemı yok ne nıkah sekerın ne davetıyen nede gelınlıgın hatırlanacak senın mutlulugun huzurlu guselhallerın hafızalarda kalacak...relaxx relaxxxx işlerin tadını çıkart:)))inan herşey bittiginde yeniden evlenmek isteyeceksin tabiki aynı kişiyle:))
o herşey bittikkden snraki zaman dilimi varyaaaaa rü rüyaaaüya gibi rüyaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?