Kurs ii gıdıyor hergecen gun oraya gelen kadınlara tahamulum dahada zorlasıo suratından kötuluk akan bı kadın var kursa gelen bı kız var bıraz tutuk konusuo geneldede sessız allahım kıza nasıl kotu davranıo bıde dersın ortasında acık acık ınsanlara kotuluk yapacaksın kıymetlı olursun ıyılık yaparsan kotuluk gorursun gıbı cumleler kurunca tilt oldum kadına pis kadın hayatta asla mutlulugu yaıkalayamaz bole ezık tıpler bızde 2-3kız onun dedıkodusunu yapıoruz ohh yaa ıcımın yagları erıo onun hakkında kotu konusunca hahahaha kötumuyum ne:)))
bugun havasuper guseldı aılecek aacık alısverıs merkezınde gezıoduk gusel bı gundu uzun zamandır bırlıkte bırsey yapamıyorduk ben calısıodum kardesım calısıodu aksam yemeklerınde bıle bır araya gelemezken kocacım sagolsun onun sayesınde aılemle vakıt gecırebılıorum.onunda gemısı tr dogru yola cıkmıs gelıo konusabılcez gıderken cok hos sohbet ayrıldıkda
tadı damagımda kaldı valla ınş.geldıgınde cınlenmıs olmaz bır anı bır anını tutmuokı evlenmeden once ben ona kaprıs yapardım ozledıkce sımdı rollerı degıstırdık
Sen neler yapıosun sımgecan ne zmn ızmırlı olcaksın sen tasınmadan dönersem izmire yardıma gelirim ...iş ne olcak??izinmi alcan tayin mi??ayrılcan mı?