• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

ooh süper hadi hayırlı olsun tatlım:nazar:
ben cesme istiyorum ama cok tatilim de kalmadı, 2 kere cıkcaz biri yurtdışı onu dıbrovnik istıorum ama o istemıo daha otantik yerler sevıo,,

bence kaş-kalkana git rüya gibidir, bomboş sakin, kafa dinlemelik, ve tabii bozcaada favorim aglayarak döndüm resmen gitmeyelim diye :50:

Ne güzel anlatıyorsunuz yaa kıskandım resmen :21::21:

Burcu ablacım siz nasılsınız, neler yapıyorsunuz, kurs, teyzeler, ev durumları nasıl gidiyor tempo nasıl???:8:

ooh süper hadi hayırlı olsun tatlım:nazar:
ben cesme istiyorum ama cok tatilim de kalmadı, 2 kere cıkcaz biri yurtdışı onu dıbrovnik istıorum ama o istemıo daha otantik yerler sevıo,,

bence kaş-kalkana git rüya gibidir, bomboş sakin, kafa dinlemelik, ve tabii bozcaada favorim aglayarak döndüm resmen gitmeyelim diye :50:

hmm öylemi tatlım oralarla ilgili bi fikrim yoktu iyi oldu bak..inş izninizi en verimli şekilde değerlendirirsiniz..bizde koşullar nasıl olur bilemiyoruz..
bi fikir sahibi olmadan da gitmek istemiyoruz bizi neler bekler bilemediğimiz için..sorunlarla uğraşmak istemediğimizden şöyle gitmiş memnun kalarak dönmüş birinden öneri alayım dedim..
cnm evi tuttum...bornova manavkuyudan cnm

Sımgecım sevındım gusel semtten tutmussun cok merkezı ulasım kolay ızmırın heryerıne ordan hayırlı olsun tekrar yenı evın sana sans mutluluk ve bol saglık getırsın:))ececım kurs falan ıı gıdıo ama eşim tutturdu izmire dön die gemi şu anda izmirde evde olsaydın 1saatlıgıne bıle olsa senı gorebılcekdım dedı eger ızmır sefer rutınıne gırerse ızmıre donmek zorunda kalcam ve kurs yalan olcak cokda onemlı deıl aslında sanırım havalar bıraz ısınırsa evıme donucem ıstemıorum sevgılımın olmadıgı evı:((gecen hafta hep hasta yatarak gecırdım bugun dısarı cıktım ılkkez hala bı keyıfsızlık bı depresıf durum var yanı....sende bı gelısme varmı ececık???:30:
SIMGECİK ÇEŞME VE AYVALIK CUNDA ADASINI ÖNERIRIM BIZ 2010DA ÇEŞMEDEYDİK KASIMDI BAYRAMDA GIDIP BAYRAM ERTESINDEDE KALDIK KALDIGIMIZ OTEL MUTHISDI CESMEDE SESSIZ SAKIN GUSELDI

Son düzenleme:
Sımgecım sevındım gusel semtten tutmussun cok merkezı ulasım kolay ızmırın heryerıne ordan hayırlı olsun tekrar yenı evın sana sans mutluluk ve bol saglık getırsın:))ececım kurs falan ıı gıdıo ama eşim tutturdu izmire dön die gemi şu anda izmirde evde olsaydın 1saatlıgıne bıle olsa senı gorebılcekdım dedı eger ızmır sefer rutınıne gırerse ızmıre donmek zorunda kalcam ve kurs yalan olcak cokda onemlı deıl aslında sanırım havalar bıraz ısınırsa evıme donucem ıstemıorum sevgılımın olmadıgı evı:((gecen hafta hep hasta yatarak gecırdım bugun dısarı cıktım ılkkez hala bı keyıfsızlık bı depresıf durum var yanı....sende bı gelısme varmı ececık???:30:
SIMGECİK ÇEŞME VE AYVALIK CUNDA ADASINI ÖNERIRIM BIZ 2010DA ÇEŞMEDEYDİK KASIMDI BAYRAMDA GIDIP BAYRAM ERTESINDEDE KALDIK KALDIGIMIZ OTEL MUTHISDI CESMEDE SESSIZ SAKIN GUSELDI

saol tatlım evet ulaşım önemli bi etken benim için..semt olarakta nezih bir yer..inş hayırlı olur..iyi dileklerin için teşekkürederim tatlım..canım bayağı üzülmüştür eşin ama senin işinde kolay değil..yanlız bir evde onun dönüşünü beklemek koyar insana..bende taşınıyorum bak artık..
gelll:80: tabi kursu da tam kıvamına gelmek üzereyken bırakmakta istemiyosun..ama eşinde dediğin gibi rutin olarak gelicekse ozman durmaaaa hiç..çok büyük şans olurr bu..ah bize de rast gelse öyle limanda yatarım:64:

hmm öylemi tatlım oralarla ilgili bi fikrim yoktu iyi oldu bak..inş izninizi en verimli şekilde değerlendirirsiniz..bizde koşullar nasıl olur bilemiyoruz..
bi fikir sahibi olmadan da gitmek istemiyoruz bizi neler bekler bilemediğimiz için..sorunlarla uğraşmak istemediğimizden şöyle gitmiş memnun kalarak dönmüş birinden öneri alayım dedim..
cnm evi tuttum...bornova manavkuyudan cnm

tabi canım biliyorsun herkesin zevkine göre değişir, biri sessiz sever biri barlar olsun der..vs. sen tam olarak nasıl bi tatil istiyorsun? büyük otel mi, hersey dahil mi, gezmeli mi olsun, denizi, kumsalı nasıl istiyorsun?
mesela bozcaadada her gün minibüsle halk plajına gittik baskası sorun cıkarabilir, ya da kaşta kumsal yoktu denize merdivenle indik,, anlatabildim mi değişebilir zevkler:54:
güzel yerden tutmuşsun canım hayırlı olsun orda öğretmen evi duragı var o sitelerde akrabalarım var cok kaldım huzurlu bir yer..

tabi canım biliyorsun herkesin zevkine göre değişir, biri sessiz sever biri barlar olsun der..vs. sen tam olarak nasıl bi tatil istiyorsun? büyük otel mi, hersey dahil mi, gezmeli mi olsun, denizi, kumsalı nasıl istiyorsun?
mesela bozcaadada her gün minibüsle halk plajına gittik baskası sorun cıkarabilir, ya da kaşta kumsal yoktu denize merdivenle indik,, anlatabildim mi değişebilir zevkler:54:
güzel yerden tutmuşsun canım hayırlı olsun orda öğretmen evi duragı var o sitelerde akrabalarım var cok kaldım huzurlu bir yer..

haklısın cnm..biz bar disco vs pek aramayız..ama gezmek istiyoruz yani bi otelede kapanmak değil niyetimiz hareketli canlı bi yer olsun..hareketlilikten kastımız gece klüpleri değil..uzun uzun yürüyüşler yapmayı seviyoruz mesela..doğal güzellikleri yada mimarisi güzel olan yerlerde olmak hoşumuza gidiyor..e tabi denizi ve kumsalıda önemli..insanlarıyla oraya hizmet veren restaurantlarıyla rahat bi ortam olmalı..bakıcam artık netten falanda az zamanım kaldı tatlım..
ne güzel öylemi akrabaların mı var..geldiğinde bana beklerim ozman..haftasonunda bi beş çayı ne güzel olur:42:

haklısın cnm..biz bar disco vs pek aramayız..ama gezmek istiyoruz yani bi otelede kapanmak değil niyetimiz hareketli canlı bi yer olsun..hareketlilikten kastımız gece klüpleri değil..uzun uzun yürüyüşler yapmayı seviyoruz mesela..doğal güzellikleri yada mimarisi güzel olan yerlerde olmak hoşumuza gidiyor..e tabi denizi ve kumsalıda önemli..insanlarıyla oraya hizmet veren restaurantlarıyla rahat bi ortam olmalı..bakıcam artık netten falanda az zamanım kaldı tatlım..
ne güzel öylemi akrabaların mı var..geldiğinde bana beklerim ozman..haftasonunda bi beş çayı ne güzel olur:42:

canım o zaman arabayla git, antalya, saklıkent falan güzeldir, arabayla bikaç yer değişttirirsiniz daha rahat olur.
gelirim tabi, arkadasım tasındı izmşre ona da gidicem yakında:)
sevgilim 3 gundur liamanda bu arada bıt bıt konusuorum:64: ağlanmadığımdan belli dimi:9:

canım o zaman arabayla git, antalya, saklıkent falan güzeldir, arabayla bikaç yer değişttirirsiniz daha rahat olur.
gelirim tabi, arkadasım tasındı izmşre ona da gidicem yakında:)
sevgilim 3 gundur liamanda bu arada bıt bıt konusuorum:64: ağlanmadığımdan belli dimi:9:

gözün aydın cnm..:130: inş biraz daha kalır limanda..
tatlım bizde antalyayı düşünüyoruz bodrumda olabilir diyoruz işte araştırıyorum bakalım..evet arabayla gidicez

Burcu ablacım merhabalar, geçmiş olsun bir de.. Ben yerinizde olsam kursu boşverir giderdim eşimin yanına, kurs nedirki 2 günde toparlarsınız nolacak sanki :29: Bir de izmir her türlü sıcaktır buraya karşı:)
Ben aynı ablacım gene, bekliyorum.. Biraz rahatsızlığım vardı, bir de orta kulak iltihabı olmuşum, antibiyotik kullanınca geçti neyseki, diğer hastalıklarım da geçti onun yanında bomba gibiyim yanii.:1:
Ablacım spora mı gitsek napsak bende de bir depresiflik var, sabahları kalkamıyorum..:((

Kizlarrrr haklisiniz ama rutin belli deil esim cok bozulddu amaa yapcaak bbisey yok ben onu7ay gorememe ihtimmalini goze almiisim nasip kismet havalar duzelsin donerim izmire simge sen ne zmn yerlesceksin ewe?ececik gecmis olsun :54::54:

Kizlarrrr haklisiniz ama rutin belli deil esim cok bozulddu amaa yapcaak bbisey yok ben onu7ay gorememe ihtimmalini goze almiisim nasip kismet havalar duzelsin donerim izmire simge sen ne zmn yerlesceksin ewe?ececik gecmis olsun :54::54:

burcucum selam nasılsın;) surda 1-2 ay sonra sıcak olur ya gidersin
ececim gecmiş olsun canım:nazar:
simgecim naptın evi? bodruma gidersen türkbüküne git, her yer turist kaynıo ben sevgilimle gitmem valla soyunuolar her yerde ne münasebet :15:
git sakin bi yere kafa dinle canım. bizim artık günlerimiz kaldı 1 aydan az artık 8. ayın içindeyiz kavusalım yeter :66:

burcucum selam nasılsın;) surda 1-2 ay sonra sıcak olur ya gidersin
ececim gecmiş olsun canım:nazar:
simgecim naptın evi? bodruma gidersen türkbüküne git, her yer turist kaynıo ben sevgilimle gitmem valla soyunuolar her yerde ne münasebet :15:
git sakin bi yere kafa dinle canım. bizim artık günlerimiz kaldı 1 aydan az artık 8. ayın içindeyiz kavusalım yeter :66:

tatlım antalya düşünüyorum hala araştırmadayım..ama şu turist olayı aklıma takıldı..bende sevmem öyle adamın dikkati dağılmasa benim dağılır..aklıma gelmemişti bak iyi söyledin:13:

cnm önümüzdeki on gün içerisinde yerleşicem az kaldı bayağı eşimde mayısın 20 sine doğru gelicek inşallah..:10:

O kizlar hepinizinn az kalmis didemcim 8ay gemide kalip ne kdr karada kalio esin?
Bu arada iylestim die dun arkadasimla yemege ciktim zehirlendim butun gun berbattim simdi daa iiceyim zaten depresifim sevgilimi ozledim acayip cinlerim tepemde sizede ole oluomu?
Bizim kavusmamiza2ay var 8ay beklesem yemeden icmeden kesilirdim herhalde dunyam onun ustune kurulu bnm bu sanirim kotu ama elimde deil..

O kizlar hepinizinn az kalmis didemcim 8ay gemide kalip ne kdr karada kalio esin?
Bu arada iylestim die dun arkadasimla yemege ciktim zehirlendim butun gun berbattim simdi daa iiceyim zaten depresifim sevgilimi ozledim acayip cinlerim tepemde sizede ole oluomu?
Bizim kavusmamiza2ay var 8ay beklesem yemeden icmeden kesilirdim herhalde dunyam onun ustune kurulu bnm bu sanirim kotu ama elimde deil..

Geçmiş olsun ablacım, daha daha iyi olursunuz inşallah..:nazar: Daha dikkatli olun bir dahaki sefere Burcu ablacım..
Sizin de az kalmış evet ve 8 ay cidden uzun ve zor bir süreç ama sonunda bu bekleyişlere değeceğini bilmek, görmek yürek ferahlatıcı..:34:

Didem ablacım teşekkür ederim, geçti bile:8:

Simge ablacım özel mesaj gönderemiyorum, mesajlarınız dolmuş:1:

Son düzenleme:

evet burcucum herkes sevdiceğine kavuşur umarım biranönce..cnm sana nazar mi değiyo ki hep başına bişeyelr geliyo:nazar:aman dikkat et kendine tatlım..ah canm hepimizin öyle eşimizin uğruna herşey..neler nelerle boğuşuyoruz:31:

Kizlar sanirim ozllleemm yuzunden kafam daginik nnormalddee okakda tavuk yemem bos vbulundumsizde tavuga dikkat eddin en cabuk bakteri ureeten gida maddesidir

gönderdim sevdiceğimi yine bir sefere daha:43:

ilk seferimizi yine bu topikteki ablalarımla atmıştık...Sizler olmasanız inanın napardım bilmiyorum gerçekten...

Nesrin ablamın yeri başkadır hala dua ederim..Captanın Karısı abla hep yazardı bana teselli ederdi...Deniz K ablacım bana marine traffiği öğreten ilk insan her kullanışımda dua ediyorum sana.... mavi boncukun pozitifliği, derin denizin anlamlı yazıları...ve buradan ayrılan ablalarım...hatun kvn ve yüreğime yer etmiş diğer ablalarım hepinizi yazmak isterdim buraya ama ellerim titriyor...

ozamanlar stajer sevgilim şimdi zabit olarak gemide... Bu yıl sorumluluklarım çok olduğu için onu göndermek daha zor oldu. evet evet sanki bu sefer daha bir zor...Çünkü okulum bitiyor ve korktuğum sonu yaşamaktan çok içim ürperiyor..Umarım herşey güzel olur. geçen sefer yakın yoldaydı ne güzel haber alırdım, şimdi uzak yol çalışıyor, kendiside söyledi benden ayda 1 kez haber alırsan sevin diye... o kadar alışmışken her dakika mesajlaşmaya konuşmaya... şu gemide internet ya da tel olsa gıkımı çıkarmıcam yahu hala çözüm bulamadılar:43: içim daralıyor çabuk geçsin şu 4 ay bende kpss miş vs onlardan kurtulayım aşkım gelsin sağ sağlim kuralım evimizi başka bişi istemem... napalım artık deniz haberden takip edicem gemisini... zor alışıcam ama alışmak zorundayım napalım:43:

yeni arkadaşlarım geldi topiğe ne güzel... hepinizin desteğini bekliyorum...Artık sevgilime yazarmış gibi buraya yazıcam hergün... Dualarınızı esirgemeyin..sizi çok seviyorum iyiki varsınız benim deniz dostlarım... inş İstanbula atanırımda hepinizle tanışırım tek tek... Allah yardımcımız olsun Allah yanımızda olsun hem bize hem denizcilerimize güç kuvvet dayanma gücü versin...

Llah kavustursun dedigin ablalari uzun suredir topikde gormuoruz galiba esleri yaninda simdilik bizle idare ediceksinSimge ablan var gusel teselli eder mantikliddir didemle ece var tahminimca yasdassiniz bide ben varim abla sinifina giren ama1yasindaki cocukdan bile ablayi duymayan duymakdanda hoslanmayan hg yeniden isim?esinin gemisi nerede?sen hangi sehirdesin?ben istluyken ewlenip izmire geldim bence sende hayatina ist disinda bi sehirde dvm etmeyi dusle burda yedigimiz maydonoz bile plastik kokuyoizmirdeki sakinlige saygiya taze sebzelere asik ldum

Llah kavustursun dedigin ablalari uzun suredir topikde gormuoruz galiba esleri yaninda simdilik bizle idare ediceksinSimge ablan var gusel teselli eder mantikliddir didemle ece var tahminimca yasdassiniz bide ben varim abla sinifina giren ama1yasindaki cocukdan bile ablayi duymayan duymakdanda hoslanmayan hg yeniden isim?esinin gemisi nerede?sen hangi sehirdesin?ben istluyken ewlenip izmire geldim bence sende hayatina ist disinda bi sehirde dvm etmeyi dusle burda yedigimiz maydonoz bile plastik kokuyoizmirdeki sakinlige saygiya taze sebzelere asik ldum

teşekkür ederim :)) evet sizler varsınız saolun :)o özel soruları özel mesajda cevaplasam kızmassın umarım:) buaraya sadece denizci eşleri değil herkes gördüğü için biri tanır die çekiniyorum tanınmak istemememin sebebide içimi rahat rahat dökebilmek :)

Back