• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

2 yıllık evlıyız 5 aylık oglum var sız ne zamandır evlısınız ısım neydı bu arada

simge cnm adım senin ? ne güzel allah analı babalı büyütsün..tam sevilmeliktir maşallah diyelim:nazar:eşin zor gider sefere sizi bırakıp..
benimde 5 ay oluyo nikahlanalı cnm mayısın ortasındada düğünüm var hayırlısıyla..

ılk ıstanbulda oturuyorduk evlenınce gemıye 4 ay gıttı bıraktı gemportta karada calısmaya basladı o yuzden gemlıge tasındık o ara hamıle kaldım dogum vs derken karadakı ısıde bıraktı maası az dıe sımdı mart sonu gıdecek ekımde tekrardan ıstanbula tasınacagız bıraz karısık anlayacagın :) cocukla zor olucagını dusunmuyorum o bnm ıcın eglence ılk evlendımızde gemıye gıttınde daha zor gelmıstı suan gelecegını dusunmuyorum sen calısıyormusun?

ılk ıstanbulda oturuyorduk evlenınce gemıye 4 ay gıttı bıraktı gemportta karada calısmaya basladı o yuzden gemlıge tasındık o ara hamıle kaldım dogum vs derken karadakı ısıde bıraktı maası az dıe sımdı mart sonu gıdecek ekımde tekrardan ıstanbula tasınacagız bıraz karısık anlayacagın :) cocukla zor olucagını dusunmuyorum o bnm ıcın eglence ılk evlendımızde gemıye gıttınde daha zor gelmıstı suan gelecegını dusunmuyorum sen calısıyormusun?

anlıyorum cnm..benim eşimde bir süre çalışıp brikim yapıp karada çalışmayı planlıyor..ayrı olmak çok koyuyor bilmiyorum alışamadım 4 yıldır beraberiz ama her gidişinde daha çok koyuyor..evt bebişin sana manevi anlamda moral oluyordur..bi şekilde onunla uğraşmaktan zaman akıp gider..ama zorluklarıda var diyorlar bilemiyorum tabi..ben bankacıyım cnm..aslında yarın iş günü ama uyku sorunlarım var bu günlerde..düğün streside diyebiliriz aynı zmanda..:9:

[gemıdecok para kazandkları zaman karada calıstıgı ısı maddı olarak begenılmıyor ama cevrene cok dıkkat et bır suru sey soyleyecektır mesela bnm teyzem esım ılk geıye gıttınde benı arayıp dulluk nasıl gıdıo dıe dalga gecmıstı annanemde ordan bı carolıne bulmasın demıstı

[gemıdecok para kazandkları zaman karada calıstıgı ısı maddı olarak begenılmıyor ama cevrene cok dıkkat et bır suru sey soyleyecektır mesela bnm teyzem esım ılk geıye gıttınde benı arayıp dulluk nasıl gıdıo dıe dalga gecmıstı annanemde ordan bı carolıne bulmasın demıstı

cnm zten biz kendi işimizi kurmayı planlıyoruz aslında tabi allah nasip eder inşallh..insan en yakınlarından böyle şeyelr uyduğunda heralde çok kötü hisseder..ama alıştım bende..yani akrabalarımdan böyle patavatsızlık eden olmadı(yanlış anlama tatlım yani hoş konuşmamışlar kızdım onlara:22:)ama olsa içerlerdim bayağı..tabi sağdan soldan çok duyuyorum ama bende cevabını yapıştırıyorum..sen şimdi burda benle dedikodu yapıcam diye uğraşırken kocan nerde napiyo biliyor musun? diyorum..e hakediyorlar yahu..sanki karadakiler sütten çıkmış ak kaşıkta denizciler namussuz..:15:
neyse cnm sohbetine doyum olmaz ben artık yavaştan kaçıyım yoksa iyice zombiye bağlıycam..:53: çok memnun oldum sudecim..yine gel..:34:

cnm kusurabakma ama ayıp etmişler e zaten hassassın birde üstüne gelmişler..üstelik hiçbir kanıtları yokken:19:..boşver derdini sıkıntını sen bizle paylaş..ANLAMIYORLAR İŞTE!!!! bukadar basit..çokta görmemek lazım..nasiat etmek kolay tabi..yaşamak apayrı bişey..ben niye bu kadar kızıyorum ya böyle şeylere..neyse en iyisi susayımm..:15:

selam tatlım, ev buldun mu? nasılsın?
ay salla yaa face'e bi yazı yazdım " gözüm olan adam gözümün yaşı da olur bundan kime ne.." diye, anlayana :19:
tatil planları yapıorum ben segilimle nereye gtsek diye, onlar kendi derdine baksınlar :51:

selam sude hoşgeldin:7:
kardes neler diyoolar neler takmamak lazım, allah bağışlasın bebişi tam sevmeliktir şimdi o bıcır bıcır:emir_bebek:

selam tatlım, ev buldun mu? nasılsın?
ay salla yaa face'e bi yazı yazdım " gözüm olan adam gözümün yaşı da olur bundan kime ne.." diye, anlayana :19:
tatil planları yapıorum ben segilimle nereye gtsek diye, onlar kendi derdine baksınlar :51:

aynen tatlım.:13:canını sıkma...bende ev buldum gibi bi aksilil olmazsa yarın izin alıp tutmaya gidicem..ev sahibiyle anlaştık gibi..
tatlım nereye gitmeyi planlıyorsunuz tatile nereler güzeldir bi tavsiyen var mı..bende düşünüyorum bişeyler ama kararsızlık yaşıyorum :44:

kızlar merhaba geçmiş olsun dilekleriniz için tşkler yeni gelen arkadaşımızada hoşgeldin diorum??nasılsınız neler yapıosunuz günler nasıl geçiyor??

aynen tatlım.:13:canını sıkma...bende ev buldum gibi bi aksilil olmazsa yarın izin alıp tutmaya gidicem..ev sahibiyle anlaştık gibi..
tatlım nereye gitmeyi planlıyorsunuz tatile nereler güzeldir bi tavsiyen var mı..bende düşünüyorum bişeyler ama kararsızlık yaşıyorum :44:

ooh süper hadi hayırlı olsun tatlım:nazar:
ben cesme istiyorum ama cok tatilim de kalmadı, 2 kere cıkcaz biri yurtdışı onu dıbrovnik istıorum ama o istemıo daha otantik yerler sevıo,,

bence kaş-kalkana git rüya gibidir, bomboş sakin, kafa dinlemelik, ve tabii bozcaada favorim aglayarak döndüm resmen gitmeyelim diye :50:

Back