• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Kizlar selammm,
Ya acayip canim sikkin, cuma gunu falciya gttik bi arkadasla kadin hicbisey bilemio ben de sikildim artik dedim benim sevgilim kaptan, 7 aydir denizde geldiginde soz nisan bisiler dusunuoruz vs.. kadin basladi vazgec de bu hayirsiz da sen 2016ya kadar beklersin de baskasi cikcak da .. neyse canim buna sikilmadi tabi ben bunu gulerek anlatirken kardesim ve en yakin arkadaslarim bile kadina hak vermesin mi.. 7 aydir bekliomusum ortada bisey yokmus ben hayale kapilmisim etrafimda bi suru erkek varken niye bekliomusum ondan bana hayir yokmus. Hayir hepsi de sevgilimi taniyip severken agiz birligi yapmis gibi nasil enerjimi dusurduler anlatamam. Dolayli yoldan sevgilimle tartistik tabi moral bozuklugumu anlayinca tartisma cikti. Iste gelcem zaten az kaldi gelince biseyler yapcaz sen uzulme ltf falan dedi ama herkese karsi sinirliyim sanki salak gibi bekliorum. Aciolar sanki bana...

Kizlar selammm,
Ya acayip canim sikkin, cuma gunu falciya gttik bi arkadasla kadin hicbisey bilemio ben de sikildim artik dedim benim sevgilim kaptan, 7 aydir denizde geldiginde soz nisan bisiler dusunuoruz vs.. kadin basladi vazgec de bu hayirsiz da sen 2016ya kadar beklersin de baskasi cikcak da .. neyse canim buna sikilmadi tabi ben bunu gulerek anlatirken kardesim ve en yakin arkadaslarim bile kadina hak vermesin mi.. 7 aydir bekliomusum ortada bisey yokmus ben hayale kapilmisim etrafimda bi suru erkek varken niye bekliomusum ondan bana hayir yokmus. Hayir hepsi de sevgilimi taniyip severken agiz birligi yapmis gibi nasil enerjimi dusurduler anlatamam. Dolayli yoldan sevgilimle tartistik tabi moral bozuklugumu anlayinca tartisma cikti. Iste gelcem zaten az kaldi gelince biseyler yapcaz sen uzulme ltf falan dedi ama herkese karsi sinirliyim sanki salak gibi bekliorum. Aciolar sanki bana...

Az kalmış zaten Didem ablacım, boşuna stres yapmayın kendinize de sevdiğinize de nolur, falcının ağzına bakıp ta yorum yapıyorlarsa, sizi üzüyorlarsa eğer onların ayıbı boşverin, gelmesine az kalmış nasıl olsa, gelince alacaktır gönlünüzü fazlasıyla:34: ablaım hiç görüşemeyecek olanları düşünün feyz alın derim:29:

slm kızlar umarım herkes iyidir
fırsat buldukça girmeye çalışıyorum her zaman yazamıyorum tabi
ama muhabbetiniz çok güzel
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
bende sevdiceğimden ayrılacağım artık işe vakti geldide geçiyor bile 4 ayıda tamamladık hayırlısıyla burdayken 4 ay 4 gün bile değil ama gemideyken 4 ay 4 yıl değil 40 yıl gibi
aa ayrıca kadınlar günümüz kutlu mutlu olsun :9::9:

Ah bu arada teşekkürler deniz ablacım, hoşbulduk sağolun:9:
Bebişiniz çok tatlı maşallah, sizi çok mutlu bir gelecek bekliyor öyle umuyorum ablacım. İyi akşamlar..

yok tatlım kontrol ettim dolu değilde neyse denerim yine ben..tatlım napiyim benmde bugün bütün günüm ev bakmakla geçti nette..tbaktım ki : emlakçıya güvenirsen halim harab:26:telefonla btünleştim yani ev sahipleriyle görüşmekten..ama bi ev var işten izin alıp ona bakıcam iyi gibi bakalım..inş şu ev olyını da halledebilirm

Herkese Merhabaa :) ben foruma bakmayalı epey zaman olmuş sanırım, o kadar yoğun geçti ki şu 2 ay bitkisel hayatta gibiydim gene ben. arada işimi değiştirdim, artık vardiyalı çalışmıyorum, ev arkadaşım ani bir kararla ailesinin yanına gitti, ev arkadaşı bulmak zorunda kaldım. hem ev hem iş ara derken zaman geçmiş haberim yok :( bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş, konu hareketlenmiş artık, hepiniz hoşgeldiniz :)

sen de hoşgeldin canım :109:

Az kalmış zaten Didem ablacım, boşuna stres yapmayın kendinize de sevdiğinize de nolur, falcının ağzına bakıp ta yorum yapıyorlarsa, sizi üzüyorlarsa eğer onların ayıbı boşverin, gelmesine az kalmış nasıl olsa, gelince alacaktır gönlünüzü fazlasıyla:34: ablaım hiç görüşemeyecek olanları düşünün feyz alın derim:29:

haklısın tatlım bugün daha iyiyim sağol canımcım:54:

Kizlar selammm,

cnm kusurabakma ama ayıp etmişler e zaten hassassın birde üstüne gelmişler..üstelik hiçbir kanıtları yokken:19:..boşver derdini sıkıntını sen bizle paylaş..ANLAMIYORLAR İŞTE!!!! bukadar basit..çokta görmemek lazım..nasiat etmek kolay tabi..yaşamak apayrı bişey..ben niye bu kadar kızıyorum ya böyle şeylere..neyse en iyisi susayımm..:15:

Back