- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.381
mutluluklar dılerım yok cnm suanda yanımda bu ayın sonunda sefere cıkacak
ozman sıkı sıkı sarıl eşine valla öyle zor geliyor ki göndermesi..bilirsin yani..benim eşimde birbuçuk ay sonra gelicek ama günler geçmek bilmiyor..çocuğun var mı cnm kaç yıllık evlisiniz
2 yıllık evlıyız 5 aylık oglum var sız ne zamandır evlısınız ısım neydı bu arada
sude cnm m.oldum görme masallahı var ısı o yapacak bırsey yok gıdecek nerdesın suan evlenınce esın sefere gıdınce neerede kalacaksın
ılk ıstanbulda oturuyorduk evlenınce gemıye 4 ay gıttı bıraktı gemportta karada calısmaya basladı o yuzden gemlıge tasındık o ara hamıle kaldım dogum vs derken karadakı ısıde bıraktı maası az dıe sımdı mart sonu gıdecek ekımde tekrardan ıstanbula tasınacagız bıraz karısık anlayacagın :) cocukla zor olucagını dusunmuyorum o bnm ıcın eglence ılk evlendımızde gemıye gıttınde daha zor gelmıstı suan gelecegını dusunmuyorum sen calısıyormusun?
[gemıdecok para kazandkları zaman karada calıstıgı ısı maddı olarak begenılmıyor ama cevrene cok dıkkat et bır suru sey soyleyecektır mesela bnm teyzem esım ılk geıye gıttınde benı arayıp dulluk nasıl gıdıo dıe dalga gecmıstı annanemde ordan bı carolıne bulmasın demıstı
ıı uykular cnm arkadas olarak ekledım konsalım arada kıb aeo
cnm kusurabakma ama ayıp etmişler e zaten hassassın birde üstüne gelmişler..üstelik hiçbir kanıtları yokken..boşver derdini sıkıntını sen bizle paylaş..ANLAMIYORLAR İŞTE!!!! bukadar basit..çokta görmemek lazım..nasiat etmek kolay tabi..yaşamak apayrı bişey..ben niye bu kadar kızıyorum ya böyle şeylere..neyse en iyisi susayımm..
[gemıdecok para kazandkları zaman karada calıstıgı ısı maddı olarak begenılmıyor ama cevrene cok dıkkat et bır suru sey soyleyecektır mesela bnm teyzem esım ılk geıye gıttınde benı arayıp dulluk nasıl gıdıo dıe dalga gecmıstı annanemde ordan bı carolıne bulmasın demıstı
2 yıllık evlıyız 5 aylık oglum var sız ne zamandır evlısınız ısım neydı bu arada
selam tatlım, ev buldun mu? nasılsın?
ay salla yaa face'e bi yazı yazdım " gözüm olan adam gözümün yaşı da olur bundan kime ne.." diye, anlayana
tatil planları yapıorum ben segilimle nereye gtsek diye, onlar kendi derdine baksınlar
aynen tatlım.:13:canını sıkma...bende ev buldum gibi bi aksilil olmazsa yarın izin alıp tutmaya gidicem..ev sahibiyle anlaştık gibi..
tatlım nereye gitmeyi planlıyorsunuz tatile nereler güzeldir bi tavsiyen var mı..bende düşünüyorum bişeyler ama kararsızlık yaşıyorum :44:
mrb tatlım iyi olmana sevindim..dikkat et kendine..cnm bugün tuttum evi..bornova manavkuyuda oturucam..güzel semt istediğim gibi oldu inş şans ta getirir en önemlisi bu..sen neler yapıyorsunSİmgee hayirli olsunnn semt???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?