• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

ay naza nıyaza gerek yok sekerım ...sen bu adamı sevıomusun sevıosun ıyı davrnısı haketmıomu bu adam ne kızlar var platonık takılıolar bosver nazı nıyazı hayat kısa sız bırlıkte hos vakıt gecırmeye bakın:46::46::46::46:

sen de demedin mi tatlım gecen gün hatasını anlasın diye, iyi davranışı ben de hakedıorum hatasını anlasın seviyorum diye beni üzmeye hakkı yok gece bile uyuyamadım :25:
zorunda mıyım:9:

hahahahah zorundamıyammmm zorundamıyammmm...ben hatasını anladı demış olmayayım:)))o suçunu bilio çünkücüme geçen gunku olayda:))yalnız kabak yıne bana patlıycak seferde bu olaydan nasıl sıyrılırım dıe plan yapıp sefer donusu karsıma cıkıp benı suclu duruma düşürecek:(((malımı biliom ben:1::1::1:

kızlarrrrrrrrrrrr günün bombasını patlatıyorummmmmmmmmmm.............kursda eşi kaptan olan bir bayan var tanışdıklarında2.miş eşinden ayrılmamak istedigi için 2.yken 3gemi satın alıp kendi şirketini kurmuş.....bizde ev alıcak birikimi nasıl yaparız die kara kara düşünüyoruz......:18::18::18::18::18::18::18::18::20::20::20::25::25::25::25::25::25::25::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

:1::1::1::1: biz burada hepimiz aramızda para toplaştırsak herhalde bir geminin halat babasını alırız ancak, helal kadınaa:7::7:

Nasılsınız bu arada hanımlar???

Son düzenleme:
slm kızlar umarım herkes iyidir
fırsat buldukça girmeye çalışıyorum her zaman yazamıyorum tabi
ama muhabbetiniz çok güzel
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
bende sevdiceğimden ayrılacağım artık işe vakti geldide geçiyor bile 4 ayıda tamamladık hayırlısıyla burdayken 4 ay 4 gün bile değil ama gemideyken 4 ay 4 yıl değil 40 yıl gibi
aa ayrıca kadınlar günümüz kutlu mutlu olsun :9::9:

slm kızlar umarım herkes iyidir
fırsat buldukça girmeye çalışıyorum her zaman yazamıyorum tabi
ama muhabbetiniz çok güzel
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
bende sevdiceğimden ayrılacağım artık işe vakti geldide geçiyor bile 4 ayıda tamamladık hayırlısıyla burdayken 4 ay 4 gün bile değil ama gemideyken 4 ay 4 yıl değil 40 yıl gibi
aa ayrıca kadınlar günümüz kutlu mutlu olsun :9::9:

mrb denzk cım..gurbet zor canım..dediğin gibi sevdiğimiz yanımızdayken zaman kavramı olmuyo sanki..gittiklerinde öksüz gibi kalıveriyoruz ..anne baba kardeş sıcaklığı bile çare olmuyor bazen..günler haftalar aylar bir an önce bitsin de kavuşalım istiyoruz.çünkü yarin eksikliğini hiçbirşey doldurmuyor..inş hayırlısıyla gider ve sağsağlim evine yanına döner sevdiğin..:38:

mrb denzk cım..gurbet zor canım..dediğin gibi sevdiğimiz yanımızdayken zaman kavramı olmuyo sanki..gittiklerinde öksüz gibi kalıveriyoruz ..anne baba kardeş sıcaklığı bile çare olmuyor bazen..günler haftalar aylar bir an önce bitsin de kavuşalım istiyoruz.çünkü yarin eksikliğini hiçbirşey doldurmuyor..inş hayırlısıyla gider ve sağsağlim evine yanına döner sevdiğin..:38:

evet hemde çok zor hep sızlanmak istemiyorum ama işte üzülüyor insan rabbim sağlık versin çalışsınlar hayırlısıyla gitsin gelsinler inşallah önceleri kendime üzülürdüm vururdum kapıyı çeker giderdim kafamı dağıtır dönerdim eve olmadı gemi müsaitse 1 gün için bile olsun gidip eşimi görüp döner gelirdim geri ama artık prensesim var yapabileceklerim çok sınırlı zaten eşim gidiyor ben anneme geçiyorum ancak öyle idare ediyorum kuzumu büyütünceye kadar böyle sonra belki birlikte gideriz babasını özlediğinde yanına belki seferler atarız hep beraber artık bunları hayal ediyorum inşallah bakalım herşeyi zaman gösterecek

didemcim merhaba bi gelişme varmı sevginlinle konuşabildiniz mi?
burcucum kurs nasıl gidiyo yeni bi bomba yok mu?:9:

evet bu sabah vardı, dün aksam azıcık cekerken aradı kadınlar günümü de kutladı kıyamam yaa:109:
vee bu 7,5 ayımızın son seferi insallah ordan türkiyeye dönünce incek:66:
sen nasılsın tatlım, burcucum gecmiş olsun, hemen iyileş gel:nazar:
denizkcım 4 aydır yanındaymış ne güzel ben tutamıyorum 4 ay burda bi de 7-8 ay cıkmak zorunda kalıo hem ailesine hem bize ev alcam diye helak oldu sevgilim:30:
ne güzel bi bebeğin var masallah:nazar:
haklısın, insan istiyor hiç gitmesin; düzenli , herkesinki gibi bir hayatımız olsun diye ama farklı olmak da ayrı bi güzel boşver o yokken de bi parcası var işte buna sevin ben cıldırıyorum cokk seviyorum cocukları.. hele bi de sevdiğim adamdan, benim için yeryüzündeki en mucizevi sey:16:

evet hemde çok zor hep sızlanmak istemiyorum ama işte üzülüyor insan rabbim sağlık versin çalışsınlar hayırlısıyla gitsin gelsinler inşallah önceleri kendime üzülürdüm vururdum kapıyı çeker giderdim kafamı dağıtır dönerdim eve olmadı gemi müsaitse 1 gün için bile olsun gidip eşimi görüp döner gelirdim geri ama artık prensesim var yapabileceklerim çok sınırlı zaten eşim gidiyor ben anneme geçiyorum ancak öyle idare ediyorum kuzumu büyütünceye kadar böyle sonra belki birlikte gideriz babasını özlediğinde yanına belki seferler atarız hep beraber artık bunları hayal ediyorum inşallah bakalım herşeyi zaman gösterecek

evt cnm bebişin sana muhtaç..sen verirsen yiycek sen giydirirsen giyecek..öylesine sabi ki. bebeklere hiç kıyamıyorum..eşinde eminim ki sizi bırakıp gitmek istemiyordur ama napsın ekmek parası..sizi düşündüğü için gidiyor zaten aslında..hiç bişey eksik olmasın ailemi rahat yaşatayım düşüncesiyle gurbete gidiyor onun açısından belki daha çok zordur ama belli etmez..herşey dilediğin gibi o güzel gönlünce ,olur inş cnm..

evet bu sabah vardı, dün aksam azıcık cekerken aradı kadınlar günümü de kutladı kıyamam yaa:109:
vee bu 7,5 ayımızın son seferi insallah ordan türkiyeye dönünce incek:66:
sen nasılsın tatlım, burcucum gecmiş olsun, hemen iyileş gel:nazar:
denizkcım 4 aydır yanındaymış ne güzel ben tutamıyorum 4 ay burda bi de 7-8 ay cıkmak zorunda kalıo hem ailesine hem bize ev alcam diye helak oldu sevgilim:30:
ne güzel bi bebeğin var masallah:nazar:
haklısın, insan istiyor hiç gitmesin; düzenli , herkesinki gibi bir hayatımız olsun diye ama farklı olmak da ayrı bi güzel boşver o yokken de bi parcası var işte buna sevin ben cıldırıyorum cokk seviyorum cocukları.. hele bi de sevdiğim adamdan, benim için yeryüzündeki en mucizevi sey:16:

sevindim cnm..boşuna yıprattın kendini bak ilk fırsatta aradı..sende artık hayırlısıyla kavuşucaksın sevdiceğine ne güzel..:nazar:

Herkese Merhabaa :) ben foruma bakmayalı epey zaman olmuş sanırım, o kadar yoğun geçti ki şu 2 ay bitkisel hayatta gibiydim gene ben. arada işimi değiştirdim, artık vardiyalı çalışmıyorum, ev arkadaşım ani bir kararla ailesinin yanına gitti, ev arkadaşı bulmak zorunda kaldım. hem ev hem iş ara derken zaman geçmiş haberim yok :( bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş, konu hareketlenmiş artık, hepiniz hoşgeldiniz :)

Back