- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.141
helal olsun diyorum kendımden utandım walla tembellıgımden ...su onumuzdekı 1haftayı atlatıyım bende ırseyler yapacagım
teşekkürederim ececim..gayet iyidi günüm çok şükür..sabah eşimle konuştuk psc inspekşına gireceklerdi gemi denetimine..ispanyadan portekize geçtiler çok yoğun bi çalışma temposunda hiç kıyamıyorum..bu gemi onu epey zorladı..napalım
mesleği bu..ama eşim bi 4- 5 yıl sonra karada çalışmak niyetinde.şuan ikinci kaptan ama kaptan olduğunda bi kaç sene daha çalışıp
biraz birikim yapıp sonra karada şirketlerrde çalışırım diyo..hani o da pek memnun değil ..gerek işinin zorluğu gerekse hasret
böyle bi karar aldık şuan..bakalım zaman neler gösterir bilinmez tabi cnm..sen neler yaptın nasılsın kurs varmıydı bugün?
okadar cok gezdımki ben hangi birini paylasayım somalili korsanların saldırısına bile ugradık ama genede cok güzel beraber farklı kültürlere şait olmak
aşk budur işte öyle imreniyorumki sizlere.
Hayırlısı ablacım, ilerisi için aydın'da mı oturmayı düşünüyorsunuz?
Benim bugün kursum yoktu ablacım, ama yarın varBen de bugün uzun zamandır beklediğim numunelerimin haberini aldım, evimi satıcak ev sahibim, bugün ev bakmaya gelenler oldu, onları ağırladım, bir de akşam üzeri burda birkaç dershaneyi dolaştım iş görüşmesi yaptım:)) insanın kaybedecek birşeyi olmadığında ne kadar cesur oldugunu bizzat gördüm:))
ececim inşallah seni de bu kervana katıcaz hayırlısıyla sen içini ferah tut yeter ki..:13: yok bitanem bi kaç ay sonra izmirde yaşamaya başlıycam..ama tabi eşim denizden temelli indikten sonra istanbulda yaşama olasılığımız da var çünkü şirketlerin
çoğu istanbulda..ama bunu kesinleşmesi içn bi 4-5 var önümüzde..hayırlısı artık..eşim yanımda olduktan sonra nerde olacağımızın
pek bi önemi yok fakat eşimi üzmemek adına ne kadar özen gösterdiysemde benim kayınvalidemle tatsız durumlarım oldu ondan kaynaklı..kendisi eşimi pek bi kıskanır benden..
istanbulda yaşamak biraz korkutuyor bu yüzden..:26:
benimde esim kaptn ve 5 yıldır beraber cıkıyoruz denize beraber cıkma sanı olanlar bu fırsatı kacırmayın
Hayırlısı ablacım ya, ben bir işi çk çabuk sonuç versin isterim ama olana kadar da uğraşırım sebatla.ececim inşallah seni de bu kervana katıcaz hayırlısıyla sen içini ferah tut yeter ki..:13: yok bitanem bi kaç ay sonra izmirde yaşamaya başlıycam..ama tabi eşim denizden temelli indikten sonra istanbulda yaşama olasılığımız da var çünkü şirketlerin
çoğu istanbulda..ama bunu kesinleşmesi içn bi 4-5 var önümüzde..hayırlısı artık..eşim yanımda olduktan sonra nerde olacağımızın
pek bi önemi yok fakat eşimi üzmemek adına ne kadar özen gösterdiysemde benim kayınvalidemle tatsız durumlarım oldu ondan kaynaklı..kendisi eşimi pek bi kıskanır benden..
istanbulda yaşamak biraz korkutuyor bu yüzden..:26:
Hayırlısı ablacım ya, ben bir işi çk çabuk sonuç versin isterim ama olana kadar da uğraşırım sebatla.
Sizin için de hayırlısı diyeyim ablacım İstanbul biraz zor bir yer fırsatları da çok olsa da.. bu konuda benim ağzımda da İzmir temennisi çıkıyor ama hayırlısı diyelim tekrardan. Kayınvalide durumuna da çözüm belki farklı yakalarda oturmak olabilirŞimdi belki eşimin yanında olayım neresi olursa olsun diyorsunuz ablacım ama, aman diyim gelin-kayınvalide arasında hep olur bu tarz zayıflıklar ama eğer kayınvalidenizle anlaşamayacak gibiyseniz eşinize her dediğinizi ölçüp biçip öyle diyin, kendi sınırlarınızdan da aman ödün vermeyin, benim bu konuda çok canım yandı:26::26::26: tabi siz daha iyi bilirsiniz benden.
cnm benim kayınvalidem dahil büyüklerime karşı hep saygılı olmak prensibimdir..ona karşı tek küçük bi laf ağzımdan çıkmamıştır..
eşimde bu konuda beni takdir eder fakat zor bir kadın olduğu bir gerçek eşimde de düşkünlüğü çok fazla..bu güzel bişey ama
işin içine kıskançlık girince hoş olmayan durumlar yaşanabiliyo..ah bu erkek anneleri neden böyle hiç anlamam..neyse ki eşim
haklıyla haksızı ayırt edebilicek bi insan o bakımdan şanslıyım..gerektiğinde restini de çekmesini biliyo..ben pek renk vermiyorum eşimi üzmemek adına..tatlım senin de ev olayına üzüldüm umarım çok daha güzel ve uygun bi ev bulabilirsin..ve her konuda gerek iş gerek aşk hayatında
tuttuğunu koparabilecek potansiyelde biri olduğundan eminim ececim..
saldırı anı coksurmei yani ates acamadılar bizee konvoyla geciyorduk askeri gemi müdahale etti hemen ama korsan botları 20 25 knot hızlı botlarla saldırıyorlar bizim geminin hızı 13 knot tı yani kacma sansı fılan yok konvoyla geciyorduk sözde ama bizim üzerimize dogru bot hızla gelirken etrafta gemi filan kalmadı herkes baska bir tarafa kırdı dümenini bi tek askeri gemi kacmadı yani:) cok zor gercekten allah kacırılan personelin yardımcısı olsun...biz uzak dogu calısıyoduk genelde...gemiden inerkende indigimiz sehirde 3 4 gün kalıp dönüyoruz...taylantta kaldık mesela cok güzel...brezilya rio de jeneiroda kaldık 10 gün orasıda cok güzel...her ülkenin her sehirin farklı farklı güzellikleri var tabiki...fildişi sahillerine gittik okadar fakirlerki bir sabun almak için gemiden saatlerce yalvarıyorlar okadar yoksulluk içinde göğüs germeye calısıyorlar hayata...amerikaya gittik oradada elektronik cok ucuz delı gibi alısveriş yaptık döndük...çine gittik onlar börtü böcek ne bulursa yiyiyorlar ucuz bi yer ama oradada cın malları ucuz kaliteli esyalar oradada cok pahalı...conakry ye gittik gemide 3 tane kacak cıktı o kadar fakırlerki ülkelerinden kacabilmek için geminin altına dalarak havalandırma giibi bir yere saklanmıslar sonra tekrar aynı limana girip yükleme yaptık alllahtan bası agrımadı gemidekierin şimdilik bu kadar siz sorun merak ettiklerinizi ben anlatayım...
merak edenler için evet canakkaleliyim beyaaa:)
Ablacım o kadar şanslısınızki.. bir hikaye vardı hani bir çift anlaşamıyormuş ta yardım almak için bir uzmana gitmişler, uzman tavsiyesiyle fidan alıp kuruyuncaya kadar ilişkilerine müddet vermişler, gizli gizli suluyormuş eşlerin ikisi de, hikayenin baş kısmı iraz duruma saçma tabii ama çaktırmayalım:13: birbirinizi incitmemek adına yaptıklarınız olsun..ne güzel şeyler. sevgi herşeyin üstesinden geliyor gerçekten de. Valla ablacım nazar değdirmekten öylesine korkuyorum ki, umarım mutlu olursunuz karar ne olursa olsun. Güzel temennileriniz için de teşekkür ediyorum ablacım. Yok, ev değiştirmeyi düşünmüyorum hukuki prosedürünü araştırdım, hakkım olan süre kadar kalıcam zaten sonra da mezun olup yuvama dönücemçenem düştü benim de bu akşam gene
kısmet canım o bizim işimiz ama artık bebişimiz olsun istiyoruz ve bi yerleşik hayatımız biz cok alıstık birbirimize ayrılmak cok zor gelir diye buralarda kalmayı düşünüyoruz artık bi tüp bebek denedik oda kısmet değilmiş tutmadı ocakta şimdilik buralardayız
kısmet canım o bizim işimiz ama artık bebişimiz olsun istiyoruz ve bi yerleşik hayatımız biz cok alıstık birbirimize ayrılmak cok zor gelir diye buralarda kalmayı düşünüyoruz artık bi tüp bebek denedik oda kısmet değilmiş tutmadı ocakta şimdilik buralardayız
bencede tatlım hakkını ara tabi..inşllah sıkıntılı olmaz mezun olup evine sorunsuz dönersin..
ikili ilişkilerde biraz iki adım ötesini
düşünmek gerekiyor..annesi de ona emek vermş bugünlere getirmiş ..eşime hayat vermesi bile ona saygı ve minnet duymam
için önemli bir sebep..bazı şeyelri görmezden gelmezsem eşim çok üzülecek biliyorum ne gereği var..onun zararı yine dönüp dolaşıp
bize yansıycak..o nedenle politik davranmakta fayda var cnm..
bu arada çok teşekkr ederim cnm sen güzel gözle bakıyorsun ne diye nazarın değsin cnm..bende dua ediyorum hep eşimin sağlığına mutluluğumuza zarar gelmesin diye..kaderimizde
ne yazıyorsa o olur canm..inşllah en kötü günümüz böyle olsun..sen dahil herkes sevdiğine kavuşsun..
Şevval ablacım Allah gönlünüze göre versin tez zamanda. Teknoloji o kadar çok ilerledi ve o kadar çok tedavi seçeneği var ki şimdi, hiç kendinizi üzmeyin. İnş yakın zmanda yuvanız şenlenir.
Ablacım ya doğru diyorsun aslında ama biraz da karşındaki insanın anlayışına kalmış bir durum, yoksa istediğiniz kadar politika yapsanız dahi olacağına varır herşey. Onun dışında güzel temennileriniz için de teşekkür ederim. İnş sizin de kısa zmanda aileniz kalabalıklaşır, biz de bebiş severiz
doğru söylüyorsun tatlım..herşey olacağına varıyor bi yerden sonra ama yine de yangına körükle gitmemek gerekiyo bazı durumlarda..
canım 4 ay oluyo eşimle nikahlanalı ama düğünden sonra tabi bizimde çok istediğimiz bişey..allah kısmet eder inşallah canımcım...
bu arada eurovision şarkısını bende tuttum çok hareketli kıpır kıpır..
ablacım zaten iyi niyetle yaklaşırsak olaylara çözümeyecek birşey yok, ama iki taraflı olması lazım. Sizde de bu çok şükür var, o yüzden diyorum çok şanslısınız diye. umarım hayattan beklentilerinizin tümü gerçekleşir tez zmanda. Şarkı çok güzel çok enerjik, çocuk zaten çok sempatik, umarım iyi bir derece de gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?