• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Merhaba ablalarım ve kardeşlerim tekrardan, öncelikle buradaki arkadaşlığınızı samimiyetinizi çok sevdiğimi belirterek başlayacağım, ancak benim yerim artık burası değil ne yazıkki, çok çabalıyorum ve çok sevmiştim ama benim duygularımın bir karşılığı yokmuş, belki belli bir süre sayfaya uğramam hatırlamamak adına, belki de uğrar o enerjinizden biraz olsun nasiplenirim. İlk başlarda sizin aranızda da sorunlar yaşayan olmuştur, belki benimkine benzer sorunlar da yaşamışsınızdır ama ben dayanamıyorum daha fazla istenmemeye. Anladımki artık devam edemeyeceğim ben, içim, vicdanım öyle rahatki elimden geleni iyi niyetimle yaptım sonuna kadar, ne kadar üstelesem de hala aptal gibi iyiliğini düşünsem de istenmiyorum yahu bunun açıklaması yoktur heralde daha fazla, arkadaşlığınız için çok teşekkür ederim tekrar tekrar, herşey için sağolun. Selametle.

ececim cnm benim neoldu..anlatırmısın niçin aniden böyle bi karar aldın..bi gelişme mi oldu..hoşçakal demeden önce bi derdini anlatsaydın
cnmya..üzüldüm şimdi..tatsız bi konuşmamı geçti aranızda..ani kararlar alma tatlım ya belki şuan streslidir gemi ortamı kolay değil.hemen hüküm verme
..sana alıştık biz tatlım sensiz olur mu ..olayı bi anlatsan anlamaya çalışıcam ama sanırım moralin çok bozuk..içine atma tatlım ya gel paylaşalım..bu arada benim 100 msjı olayı kalktı özelden de yazabilirsin istersen..üzme kendini cnmya önemli olan sensin öncelikle..
bunu sakın unutma

ECecim hic uzulme bastada demistim herseyin hayirlisi hayirlisi boyleymis demekki bizi yalniz birakma ara ara haberlerini alalim
Simgecim spor konusunda cesaret veriosun tsk ederim bence sen izmire gel kskya:))hem bnm kayinvaldem cok iii o ikimizede annelik yapar;))
Sevalcim allh seninde gonlune gore verirde ins.bizde bebis severiz:)))

ECecim hic uzulme bastada demistim herseyin hayirlisi hayirlisi boyleymis demekki bizi yalniz birakma ara ara haberlerini alalim
Simgecim spor konusunda cesaret veriosun tsk ederim bence sen izmire gel kskya:))hem bnm kayinvaldem cok iii o ikimizede annelik yapar;))
Sevalcim allh seninde gonlune gore verirde ins.bizde bebis severiz:)))
saol burcucum ya..izmirde yaşıycaz uzun bi süre ama semt konusu henüz netlik kazanmadı cnm..ama karşıyakada aklımda.kimbilir belki
komşu oluruz ne güzel olur.
ececim bak kimse gitmeni istemiyo..:50:

Sağolun ablalarım ben de hep hayırlısı diyorum, hep sabredeyim, Allah sabredenin yanındadır diyordum ama olmayacak bu işin sonu yok kendimi üzüyorum daha çok, o kadar üsteledimki, gurur falan kalmadı, eğer birşey yaşayacaksak, bu bize mutluluk veya mutsuzluk ta getirse dahi ben bu ugurda savaşmalıyım dedim ama artık gücüm yok, kendisi ortada yok henüz, zaten görüştüğümüz yok yüzyüze, sürekli empati yapıyorum, iş yoğunluğuna veriyorum, belki zamanla sever diyordum ama bugün akşama varmış olması gerekiyordu istanbula, gecen gün attığım benim kendimden emin olduğum, yoğun duygularımın, manevi olarak rahat hissettirmek istediğim, ne zman olursa olsun bekleyeceğim dediğim mesaja karşılık, bu sabah gelen mesajı hayat insanın karşısına neler çıkarır, benim elimden gelen birşey yok, çünkü duygularının bende karşılığı yok demesi. Simge abla daha ne yapayım ben?? Nasıl olacak böyle davranırsa? Ki iş yoğunluğu diyorum, o kadar şefkatli yaklaşıyorum ki, sabır taşı olsa çatlar bu sözlerine. Kimin ahını aldım da böyle oldu bimiyorumki, normal düz yaşayan bir insanım. İstenmemek çok kötü birşey. Az çok tanıyorsunuz burada beni, sağolun destekleriniz için de ama bugün bukadar üzülmem normal, Allah bize unutma kuvveti vermiş. Zamanla geçecek herşey biliyorum. ama insan neden 180 derece dönebilir bu kadar, yüzyüze oldugumuzda hiçbir problem yok. Böyle mesajlarıyla kahroluyorum resmen. Ben daha napayım Simge abla? Eminim kimsenin başına böyle bişey gelmemiştir. Yok bir de hala kendimde arıyorum suçu, yok yanlış anlıyor beni falan filan diye. O belki stres altında çalışıyor ama benim de burda kendime göre bir yoğunluğum var, kimse elbebek gülbebek yaşamıyor, ama bunları bana çektirmesi normal mi? daha usturuplu söyleme yolu yok mudur? Ben de insan evladıyım, annem babam bunları bilse hissetse dahi ne kadar üzülürler, ama acıma duygusu olmayan bir insanla belki de bir ömür geçirmektense, bitmesi daha iyi. Bilemiyorum gene de, diyorum ya hep kendimden yiyorum. Ne olacak sonum hiç belli değil, ama Allah biliyor, ben çok sevmiştim. Ama öyle pişman olacakki bundan da adım gibi eminim.. Bilmiyorum yazdım döktüm herşeyi, belki kendimi çok deşifre ediyorum burada bu şekilde, ama kimseye anlatmak stemiyorum bu yaşadıklarımı daha fazla. Öyle çok utanıyorumki.

Ben maddi bişey istemedim beklemedim. Burda da yazılan hanımların eşleriyle olan sevgisine, bağlılığına o kadar imrenerek baktım ki, her insan farklıdır tabi ama öyle olmuyormuş demekki, güven vermeye çalıştım, zorla bişey yapmasını beklemiyorum ama böyle üzülmeyi haketmediğimi düşünüyorum. Mutluluk ta, hüzün de hepsi bizim için tabiiki de ama, hayat zaten yeterince zor, bir de insanların anlaşılmazlıkları o kadar katmerliyorki bu zorluğu. Ben şimdi güven vereyim derken güven duygumu yitirmek üzereyim. Karşılıklı yapılması gerekmiyor mu bu fedakarlıkların, neyimi beğenmedi bide anlasam. İçim öyle acıyorki, başınızı şişiriyorum kusura bakmayın lütfen.

Son düzenleme:
Yazik bizim ecemize kimsenin bu cici kizi uzmeye hakki oldugunu dusunmuyorum kendin icin en dogru karari verdigine inaniyor ve her zaman arkanda oldugumuzu bilmeni istiyorum(o yuzden bizi sensiz birakma)
Seni kaybeden derdine yansin!!!

ececim canm benim belli ki çok incinmişsin..çok ta haklısın..onun neden böyle bi msj yazdığına şasırdım doğrusu..ama nedense içimden bir ses pişman olup seni arıycak diyor..hem bi umut ışığı yakıyo hemde sonra böyle yapıyo anlamak güç gerçekten..bence biraz bekle ama arayıp sorma bi çaba sarfetme artık..aktivitelerini artır bu konuyu çok kafana takmamaya uğraş..kendine bir ay zaman ver ve bugün yaşadığın bu olayın daha çok
sıcak olduğunu o yüzden de bu kadar canının acıdığını unutma..şu haftayı yalnız geçirmemeye bak.. arkadaşlarına git yürüyüş yap..istediğin zamanda beni arayabilirsin hiç çekinme konuşmakta iyi gelir içine atma canım..ama tamamen de karamsar olma tam bitti derken neler oluyo hayatta..herşeyde bi hayır vardır..
eşimle tanışmadan önce bağlandığım bi çocuk vardı ünv in ilk yılında..onla bi gelecek olmasını çok istemiştim ama olmadı anlaşamadık ayrıldık.. gerçi ondan ben ayrıldım ama çocuk affedilemicek hatalar yaptı bana.. çok üzülmüştüm ama sonra karşıma eşim çıktı her anlamda ondan kat kat iyi..ve şimdi diyorum ki o çocukla iyi ki ayrılmışım..ozman bana şer gibi gelen şeyin aslında ne büyük hayır olduğunu gördüm..allaha şükür eşim çıktı karşıma..bu tarz şeylere çok inanırım sen de inan..ve asla güvenini kaybetme..herşeye sahipsin..
güzelsin eğitimlisin ailen arkanda..bunların hiçbirine sahip olmayan o kadar çok insan var ki..sen kendine güvenmiyceksin de kim güvenicek..
yalnızca gururun biraz incindi biliyorum..zamanında herkes yaşamıştır buna benzer şeyleri ..burda kaç kişiye sorsak ne hikayeler çıkıcak kimbilir..sen onun hatalı davranışlarının sebebini kendine maletme..asla haketmiyorsun çünkü..ama dur bakalım hemen teslim bayraklarını da çekme..biraz
bekle..kendini çok şartlandırmadan akışına bırak bakalım..canm benim biz herzman yanındayız..her koşulda bunu sakın unutma..:29:

Yazik bizim ecemize kimsenin bu cici kizi uzmeye hakki oldugunu dusunmuyorum kendin icin en dogru karari verdigine inaniyor ve her zaman arkanda oldugumuzu bilmeni istiyorum(o yuzden bizi sensiz birakma)

burcucum ben geliyimde şu platesi sana sevdircem..meraketme sen.:34:
ececim seni seviyoruuzz...

Sağol ablacım biraz megaloman olmak lazım heralde böyle durumlarda, öyle diyorum kendi kendime ben de bakalım, hayırlısı.

ececim canm benim belli ki çok incinmişsin..çok ta haklısın..onun neden böyle bi msj yazdığına şasırdım doğrusu..ama nedense içimden bir ses pişman olup seni arıycak diyor..hem bi umut ışığı yakıyo hemde sonra böyle yapıyo anlamak güç gerçekten..bence biraz bekle ama arayıp sorma bi çaba sarfetme artık..aktivitelerini artır bu konuyu çok kafana takmamaya uğraş..kendine bir ay zaman ver ve bugün yaşadığın bu olayın daha çok
sıcak olduğunu o yüzden de bu kadar canının acıdığını unutma..şu haftayı yalnız geçirmemeye bak.. arkadaşlarına git yürüyüş yap..istediğin zamanda beni arayabilirsin hiç çekinme konuşmakta iyi gelir içine atma canım..ama tamamen de karamsar olma tam bitti derken neler oluyo hayatta..herşeyde bi hayır vardır..
eşimle tanışmadan önce bağlandığım bi çocuk vardı ünv in ilk yılında..onla bi gelecek olmasını çok istemiştim ama olmadı anlaşamadık ayrıldık.. gerçi ondan ben ayrıldım ama çocuk affedilemicek hatalar yaptı bana.. çok üzülmüştüm ama sonra karşıma eşim çıktı her anlamda ondan kat kat iyi..ve şimdi diyorum ki o çocukla iyi ki ayrılmışım..ozman bana şer gibi gelen şeyin aslında ne büyük hayır olduğunu gördüm..allaha şükür eşim çıktı karşıma..bu tarz şeylere çok inanırım sen de inan..ve asla güvenini kaybetme..herşeye sahipsin..
güzelsin eğitimlisin ailen arkanda..bunların hiçbirine sahip olmayan o kadar çok insan var ki..sen kendine güvenmiyceksin de kim güvenicek..
yalnızca gururun biraz incindi biliyorum..zamanında herkes yaşamıştır buna benzer şeyleri ..burda kaç kişiye sorsak ne hikayeler çıkıcak kimbilir..sen onun hatalı davranışlarının sebebini kendine maletme..asla haketmiyorsun çünkü..ama dur bakalım hemen teslim bayraklarını da çekme..biraz
bekle..kendini çok şartlandırmadan akışına bırak bakalım..canm benim biz herzman yanındayız..her koşulda bunu sakın unutma..:29:

burcucum ben geliyimde şu platesi sana sevdircem..meraketme sen.:34:
ececim seni seviyoruuzz...

Ablacım sen de çok sağolasın, o kadar iyi geliyorki bu yazdıklarınız, bugünüm çok yoğundu normalde, hiç ama hiç verimli geçmedi. Kafamdan atmak istiyorum bir an önce. Güzel bakmaya çalışıyorum gene. Hayırlısı bakalım. Siz neler yapıyorsunuz nasıl geçti gününüz?

[SUB][/SUB]Seviorum simge seni ne gusel yazmissin eceye ben beceremem bole seyleri ececim ozelden msj yazamiorum galiba

Burcu ablacım ben teşekkür ederim tekrardan, biliyorum mesajınız olmadığını, olsun, buraya yazdıklarınız o kadar içten ve yürekten ki, zaten bir söz ancak yürekten çıkmışsa diğer yüreklere kadar ulaşabilir. Ben bu konuda şimdi acı çekiyorum ama her şey aşk, meşk değil, nelerle uğraşıyoruz gün içerisinde ve şu koca hayatta. Kendimden utanıyorum böyle abarttığım için.
Aynı şekilde Simge ablama da çok teşekkür ediyorum. Aslında hayırlı bakmak gerek, çünkü burada çok güzel insanlarla tanıştım, en azından böyle hayırlı olaylara vesile oldu diyorum. Buradaki tüm hanımları çok samimi buluyorum ama özellikle Simge ablacım sizin yeriniz bende çok ayrı. Her şey için çok çok teşekkür ederim.

Sağol ablacım biraz megaloman olmak lazım heralde böyle durumlarda, öyle diyorum kendi kendime ben de bakalım, hayırlısı.

Ablacım sen de çok sağolasın, o kadar iyi geliyorki bu yazdıklarınız, bugünüm çok yoğundu normalde, hiç ama hiç verimli geçmedi. Kafamdan atmak istiyorum bir an önce. Güzel bakmaya çalışıyorum gene. Hayırlısı bakalım. Siz neler yapıyorsunuz nasıl geçti gününüz?

ececim valla senin üzgün olduğunu bilmek beni de üzdü..lütfen üzme kendini..ne hissettiğini çok iyi anlıyorum..şuan önünü göremiyorsun hiç mutlu olmuycakmışsın gibi hissediyorsun ama yanlış bu inan..hayat iniş çıkışlarla dolu..daha neler neler çıkıcak karşına belkide hatasını anlıycak
af dilicek senden büyük ihtimal..
bende senin gibi moralim bozukken konsantrasyon güçlüğü çekerim..ama yinede yalandan da olsa oyalanmak iyidir..kafan dağılır cnm..
bende iyiym tatlım..annem istanbul yolcusu babam garaja götürecek onu..uğurladım şimdi..

ececim valla senin üzgün olduğunu bilmek beni de üzdü..lütfen üzme kendini..ne hissettiğini çok iyi anlıyorum..şuan önünü göremiyorsun hiç mutlu olmuycakmışsın gibi hissediyorsun ama yanlış bu inan..hayat iniş çıkışlarla dolu..daha neler neler çıkıcak karşına belkide hatasını anlıycak
af dilicek senden büyük ihtimal..
bende senin gibi moralim bozukken konsantrasyon güçlüğü çekerim..ama yinede yalandan da olsa oyalanmak iyidir..kafan dağılır cnm..
bende iyiym tatlım..annem istanbul yolcusu babam garaja götürecek onu..uğurladım şimdi..

Ablacım benim için artık önemi yok galiba, nadastayım, güvenemem sanırım bundan sonra hiçbir şeye, gene de büyük konuşmayayım tabi. Hayırdır ablacım yolculuk sebebi nedir?

Ablacım benim için artık önemi yok galiba, nadastayım, güvenemem sanırım bundan sonra hiçbir şeye, gene de büyük konuşmayayım tabi. Hayırdır ablacım yolculuk sebebi nedir?

haklısın canım ..kendini şu an için yorgun ve tükenmiş hissetmen doğal ama çaresiz değilsin..masanda pek çok şey var sadece o yok ki..ailen
arkadaşların hobilerin eğitimin seni seven insanlar ve sevdiklerin...hayat sadece ondan ibaret değil yani..hersey anlamsız gibi gelebilir ama hayata tutunmanı gerektiricek çok şey var aslında..biz bunu göremiyoruz çoğu zman özellikle lkendimizi kaptırdığımız zaman herseyi
karşımızdakine endeksliyoruz..eminim bizimle farklı şartlarda güzel haberlerini paylaşacağın günlerde gelicek..
benim iki teyzem üç kuzenim istanbulda yaşıyor canım ayrıca kayınvalidem de orada :22::9:i stanbulda adresimiz çok yani.. annemde teyzemleri
görmeye gitti bayağı bir bağlıdırlar birbirlerine..kız kardeşlerrr

Simge ablacım çok haklısın, ben de kıymetlerini biliyorum zaten sevdiklerimin, elimkilerin çok şükür. :42: Ama işe bir yandan da diyorum ne gördü de olmadı, neyin yanlış olduğunu bilsem düzeltilecek bir şey olsa neyse, ama iletişim kuramıyoruz ki. Daha önce de yaptı bunu, mesajla ayrılmak istediğini söyledi, telefonlarıma çıkmadı, bu defa her ne kadar içim yansa da aramayacağım, üstüne gitmeyeceğim hiçbir şeyin, çünkü zorlamayla olmuyor bazı şeyler. Aman neyse ablacım ya, :7: ee burda akrabalarınız da varmış bayağı, görüşmek farz oldu ablacım :29: bu arada ben de birazdan yatacağım, herkese iyi geceler dilerim.

Simge ablacım çok haklısın, ben de kıymetlerini biliyorum zaten sevdiklerimin, elimkilerin çok şükür. :42: Ama işe bir yandan da diyorum ne gördü de olmadı, neyin yanlış olduğunu bilsem düzeltilecek bir şey olsa neyse, ama iletişim kuramıyoruz ki. Daha önce de yaptı bunu, mesajla ayrılmak istediğini söyledi, telefonlarıma çıkmadı, bu defa her ne kadar içim yansa da aramayacağım, üstüne gitmeyeceğim hiçbir şeyin, çünkü zorlamayla olmuyor bazı şeyler. Aman neyse ablacım ya, :7: ee burda akrabalarınız da varmış bayağı, görüşmek farz oldu ablacım :29: bu arada ben de birazdan yatacağım, herkese iyi geceler dilerim.

evet canm ya bende çok istiyorum seninle yüzüyüze görüşemekte çok keyifli olur eminim..valla sensiz bu topiğin hiç tadı olmaz bunu aklından çıkarma..:16:iyi gecelr tatlım tatlı rüyalar..:54:

Kizlar selam annemlerden teyzeme geldim geziyoruz teyzosla vakit gecio kurs diyetisyenim var rutin islerimde buna spor ve cini kursunuda eklemeyi dusunuyorum baska turlu yalnizligimi unutamiyorum3aylik kocacimi cok ozluyorum

Back