- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #4.161
Merhaba ablalarım ve kardeşlerim tekrardan, öncelikle buradaki arkadaşlığınızı samimiyetinizi çok sevdiğimi belirterek başlayacağım, ancak benim yerim artık burası değil ne yazıkki, çok çabalıyorum ve çok sevmiştim ama benim duygularımın bir karşılığı yokmuş, belki belli bir süre sayfaya uğramam hatırlamamak adına, belki de uğrar o enerjinizden biraz olsun nasiplenirim. İlk başlarda sizin aranızda da sorunlar yaşayan olmuştur, belki benimkine benzer sorunlar da yaşamışsınızdır ama ben dayanamıyorum daha fazla istenmemeye. Anladımki artık devam edemeyeceğim ben, içim, vicdanım öyle rahatki elimden geleni iyi niyetimle yaptım sonuna kadar, ne kadar üstelesem de hala aptal gibi iyiliğini düşünsem de istenmiyorum yahu bunun açıklaması yoktur heralde daha fazla, arkadaşlığınız için çok teşekkür ederim tekrar tekrar, herşey için sağolun. Selametle.
ececim cnm benim neoldu..anlatırmısın niçin aniden böyle bi karar aldın..bi gelişme mi oldu..hoşçakal demeden önce bi derdini anlatsaydın
cnmya..üzüldüm şimdi..tatsız bi konuşmamı geçti aranızda..ani kararlar alma tatlım ya belki şuan streslidir gemi ortamı kolay değil.hemen hüküm verme
..sana alıştık biz tatlım sensiz olur mu ..olayı bi anlatsan anlamaya çalışıcam ama sanırım moralin çok bozuk..içine atma tatlım ya gel paylaşalım..bu arada benim 100 msjı olayı kalktı özelden de yazabilirsin istersen..üzme kendini cnmya önemli olan sensin öncelikle..
bunu sakın unutma