• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

:34: ayıptır söylemesi ben de yeşilleniyorum şimdi ablacım, dukana başladım geçtiğimiz hafta, ben de sabah bir demlik akşam bir demlik yeşilçay içiyorum 1demliğim yaklaşık 3 fincan ediyor :)) nasıl olsa sağlıklı diye biraz abartmış olabilirim bu işi. Aynen kahve tiryakisiyim ben de, ama öyle böyle değil, hiç şekil cins ayırdetmem, zift gibi içerim bir de, şeker ve sütsüz. onu bırakmadım ama içiyorum günde 1-2 fincan. İnşallah bunların sonucunu alıcam yaza çok düğün var:1::1:

buarada kahvenin zararı neymiş ablacım?

canım bende demir eksikliğine bağlı kansızlık var biraz..doktora gitmiştim ilaç falan yazmadı ama bol bol yeşillik tüket pekmez
kuru üzüm kayısı kurusu falan ye dedi..bunlar kan yapıcı özellikteymiş..bende internetten araştırma yaptım kahve ve siyah çay
fazla tüketildiğinde kansızlığa sebep olabiliyormuş..bi de çok ilginç geldi..demir eksikliği olan insanlar kahveyi çok severmiş.
benim bi arkadaşım vardı abartmıyorum..kaşık kaşık kahve yiyordu..sonra ortaya çıktı ki demir eksikliği varmış..bende içmeden
duramayanlardandım bunu duyunca epey şasırdım internette de var bu tarz yazılar..sende aşırı
derecede kahve tüketiyorsan bi kan değerlerine baktırmanda fayda var ama evham etme öyle ciddi bi sorun değil..doğru beslenmeyle
düzeltilebiliyo..her kahveyi sevende de demir eksikliği var diyemeyiz yani..:34:

Geçmiş olsun ablacım, neyseki gıdalarla ikame edilebilecek birşey, Allah daha büyük dert vermesin. Ama siz yine de bol bol tüketin o gıdaları. Bir de arkadaşımın annesi öyle, çok halsizlik yapıyor, yıpratıyor, dikkat etmek, dengeli beslenmek lazım. Ben de kan değerlerime baktırdım yazın, herşey normal ablacım, benimkisi keyif kahvesi :) :7:

Geçmiş olsun ablacım, neyseki gıdalarla ikame edilebilecek birşey, Allah daha büyük dert vermesin. Ama siz yine de bol bol tüketin o gıdaları. Bir de arkadaşımın annesi öyle, çok halsizlik yapıyor, yıpratıyor, dikkat etmek, dengeli beslenmek lazım. Ben de kan değerlerime baktırdım yazın, herşey normal ablacım, benimkisi keyif kahvesi :) :7:

evet cnm halsizlik yapıyo bende de..alahtan büyük boyutlarda değil ilaç almayı gerektirecek bi durum yok..bi çok bayanda oluyormuş
sanıyorum.erkeklerin pek yaşamadığı bi durum..senin de yaşamamana sevindim..arada bir izin veriyorum kendime öyle hafta da bir falan içiyorum artık.. tamamen
çıkaramam hayatımdan kahveyi..keyif kahvesinin yerini de hiçbişey almıyo çünkü..bigün inşallh karşılıklı içeriz tatlım.:34:

Sağolasın ablacım:))Ben de sevindim çok ciddi olmadığına, zaten denge işi herşey. Bir de kahve hiç çıkarılır mı hayattan ablacım yaa :39: siz kahve hakkınızı bana saklayın o halde :13:
Buarada ablacım ben bu yatıyorum birazdan bugün yorulmuşum anlamadan, öpüyorum hoşçakalın sevgilerimle:16: iyi geceler herkese..

Burcu ablam da gelmiş ama ben kaçıyorum, kusura bakmayın, öpüyorumm

Son düzenleme:
Kızlar selam uyumak uzereyımde bı bakım ne yapıosunuz dedım:)))gecmıs olsun sımge bendede var demır eksıklıgı bnmkı ıgnelık boyuttaydı kuru uzumle halettım ben:)))korkulacak bısey yok...
Ece bende bugun kursa basladım aslında haftasonu baslayacaklardı bugun sabahın korunde apar topar aradılar bugun bu sayede zaman cabuk gectı yrn ve oburgunde kendıme yapıcak ıs buldum:))bolelıkle 3gunu kurtardım:))gerıye kaldı 4ay-3gun:))):50:

Kızlar selam uyumak uzereyımde bı bakım ne yapıosunuz dedım:)))gecmıs olsun sımge bendede var demır eksıklıgı bnmkı ıgnelık boyuttaydı kuru uzumle halettım ben:)))korkulacak bısey yok...
Ece bende bugun kursa basladım aslında haftasonu baslayacaklardı bugun sabahın korunde apar topar aradılar bugun bu sayede zaman cabuk gectı yrn ve oburgunde kendıme yapıcak ıs buldum:))bolelıkle 3gunu kurtardım:))gerıye kaldı 4ay-3gun:))):50:
saol burcucum korkulacak bi durum değil allaha şükür..sana da geçmiş olsun senin daha fazlaymış sanırım.neyse ki aşmıssın cnm..
boş vaktin çoksa seçeneklerden biri egzersiz yapman..rahatlarsın hem fit hem mutlu olursun..:34: eşinde mutlu olur:1:

Bu konunun ustesınden nasıl gelıyorsunuz ben cok tembelım.:( kıloluyumda cocuk ıstıyorum ama kılo vermem gereklı henuz bunun ıcın bır cıkıs yolu bulamadım:((

Bu konunun ustesınden nasıl gelıyorsunuz ben cok tembelım.:( kıloluyumda cocuk ıstıyorum ama kılo vermem gereklı henuz bunun ıcın bır cıkıs yolu bulamadım:((

burcucum plates yapıyorum ben yaklaşık 1 senedir..ciddi şekilde öneririm..ama plates tek başına yeteli olmuyor..platesten
sonra en az bi 30 dk yürümen gerekiyo..platesin güzelliği sıkılaştırması..ve bölgesel olarak zayıflatabilmesi..ben oldum olası
kilo problemi yaşamadım iştahım pek kuvvetli değildir..hani diyolar ki senin spor yapmana ne gerek var zaten fitsin..ama böyle
olmamın sebebi düzenli egzersiz yapıyor olmam yoksa sadece zayıf olmak ta çözüm değil..yerçekimi diye bi olay var.ilerleyen
yaşlarda sarkıklıkları önlemek adına şimdiden çalışmalara başlamakta yarar var..:45:

burcucum plates yapıyorum ben yaklaşık 1 senedir.. yoksa sadece zayıf olmak ta çözüm degıl yerçekimi diye bi olay var.ilerleyen
yaşlarda sarkıklıkları önlemek adına şimdiden çalışmalara başlamakta yarar var..:45:
helal olsun diyorum kendımden utandım walla tembellıgımden ...su onumuzdekı 1haftayı atlatıyım bende ırseyler yapacagım:nazar::17::17:

ay ne hızlı ilerlemiş sayfalar bi ara bizde böyleydik kocalar sevgililer denizdeydi çocuk ta yoktu şimdi arada gelebilirsem ne ala ama okuyorum her yazılanı merak etmeyin birbirimizi daha yakından tanıyalım ben face daha çok giriyorum eklemek isteyen arkadaşlarım için esra umut erdogan adresim öptüm hepinizi:34:

slm kızlar topikimiz eski günlerdeki gibi coşmuş miniciğim izin verdikce sizden uzak kalmamaya çalışıyorum ama çok zor uykusuz geceler günler 11 ay oldu uyku nedir unuttum eşim ilk 2 ay vardı ama daha çok küçücüktü benim ilgim gerekliydi eşim gitti 5 ay kaldı geldiğinde prenses 7 aylık olmuştu ee artık genç kız babası ilgilenebilirdi ama cadı asla kabul etmedi annemde ilgilensin babamda dedi ses çıkarmadık ama 3.5 aydır babamız bizimle artık kabul etmeli diye düşünüyorum baba kız olmayı ama nerde çookk yorgunum artık annemlere yerleştik gece uyumuyoruz gündüz uyumuyoruz bari gündüz annem ilgilenirde biraz dinleniriz diye şimdilik ananeyle idare ediyoruz ama kızımızda anne babası gibi aklı hep gezmede hadi atti diyo yavrum uyku yerine gezmelere gidiyoruz... eşimin eli kulağında gitmek üzere artık aklı eriyor baba yok gitti atti diyo gülüp geçiyoruz gelecek şimdi diyoruz ama işe gittiğinde 4 ay olmayacak yanımızda nasıl anlatacağım bilemiyorum baba gelecek işe gitti diyip resimleri göstermeliyim sanırım unutmaması için net oldukça konuşuruzda mutlaka yinede korkularım içimde büyümeye başladı nasıl başarabilirim diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun güç ve sabır versin tez zamanda kavuştursun tüm ayrı olanları :16::16:

ay ne hızlı ilerlemiş sayfalar bi ara bizde böyleydik kocalar sevgililer denizdeydi çocuk ta yoktu şimdi arada gelebilirsem ne ala ama okuyorum her yazılanı merak etmeyin birbirimizi daha yakından tanıyalım ben face daha çok giriyorum eklemek isteyen arkadaşlarım için esra umut erdogan adresim öptüm hepinizi:34:

esracım mrb..valla siz buranın müdavimlerindensiniz öyle çok boş bırakmayın..ben daha yeni sayılırım..ama burayı bulduğumdan
beri sıkı takipçisi oldum..bundan dolayı çok ta mutluyum..gelin ki bizi sohbetinizden tecrübelerinizden de mahrum bırakmayın..:42:

Esra abla ve deniz abla hoşgeldiniz diyorum o halde, bebişleriniz çok tatlı maşallah :nazar::nazar: Koklaya koklaya öpüyorum miçoları :54: Allah tüm isteyenlere bebiş nasip eder, bu duyguyu tattırır inş tez zamanda.. Bir kaç gündür aldık götürdük konuyu buradaki ablalarımın ve kardeşlerimin samimiyetine güvenerek :10: Siz de fırsat buldukça yazın lütfen.
Simge ablacım siz nasılsınız? Umarım iyi geçmiştir gününüz.. Haberleşebildiniz mi eşinizle bugün??

slm kızlar topikimiz eski günlerdeki gibi coşmuş miniciğim izin verdikce sizden uzak kalmamaya çalışıyorum ama çok zor uykusuz geceler günler 11 ay oldu uyku nedir unuttum eşim ilk 2 ay vardı ama daha çok küçücüktü benim ilgim gerekliydi eşim gitti 5 ay kaldı geldiğinde prenses 7 aylık olmuştu ee artık genç kız babası ilgilenebilirdi ama cadı asla kabul etmedi annemde ilgilensin babamda dedi ses çıkarmadık ama 3.5 aydır babamız bizimle artık kabul etmeli diye düşünüyorum baba kız olmayı ama nerde çookk yorgunum artık annemlere yerleştik gece uyumuyoruz gündüz uyumuyoruz bari gündüz annem ilgilenirde biraz dinleniriz diye şimdilik ananeyle idare ediyoruz ama kızımızda anne babası gibi aklı hep gezmede hadi atti diyo yavrum uyku yerine gezmelere gidiyoruz... eşimin eli kulağında gitmek üzere artık aklı eriyor baba yok gitti atti diyo gülüp geçiyoruz gelecek şimdi diyoruz ama işe gittiğinde 4 ay olmayacak yanımızda nasıl anlatacağım bilemiyorum baba gelecek işe gitti diyip resimleri göstermeliyim sanırım unutmaması için net oldukça konuşuruzda mutlaka yinede korkularım içimde büyümeye başladı nasıl başarabilirim diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun güç ve sabır versin tez zamanda kavuştursun tüm ayrı olanları :16::16:

amin denizcim amin..meleğini de öp benim yerime.. maşallah diyelim hiperaktif sanırım biraz sanada epey bi bağımlı anlaşılan..işte annelik başka bişey sanırım..hakkı ödenmez gerçekten zor zanaat..bence babasıyla üçünüzün olduğu bi kaç video çekin..ara sıra
onları gösterirsin böylece unutmaz.. zor gerçekten kendi özlemine mi bi bebeğinin özlemine mi yanıcaksın..ne diyelim allah eşlerimizi korusun:nazar: koşup gelicekleri yer yine ailelerinin yanı..

Esra abla ve deniz abla hoşgeldiniz diyorum o halde, bebişleriniz çok tatlı maşallah :nazar::nazar: Koklaya koklaya öpüyorum miçoları :54: Allah tüm isteyenlere bebiş nasip eder, bu duyguyu tattırır inş tez zamanda.. Bir kaç gündür aldık götürdük konuyu buradaki ablalarımın ve kardeşlerimin samimiyetine güvenerek :10: Siz de fırsat buldukça yazın lütfen.
Simge ablacım siz nasılsınız? Umarım iyi geçmiştir gününüz.. Haberleşebildiniz mi eşinizle bugün??

teşekkürederim ececim..gayet iyidi günüm çok şükür..sabah eşimle konuştuk psc inspekşına gireceklerdi gemi denetimine..ispanyadan portekize geçtiler çok yoğun bi çalışma temposunda hiç kıyamıyorum..bu gemi onu epey zorladı..napalım
mesleği bu..ama eşim bi 4- 5 yıl sonra karada çalışmak niyetinde.şuan ikinci kaptan ama kaptan olduğunda bi kaç sene daha çalışıp
biraz birikim yapıp sonra karada şirketlerrde çalışırım diyo..hani o da pek memnun değil ..gerek işinin zorluğu gerekse hasret
böyle bi karar aldık şuan..bakalım zaman neler gösterir bilinmez tabi cnm..sen neler yaptın nasılsın kurs varmıydı bugün?

okadar cok gezdımki ben hangi birini paylasayım somalili korsanların saldırısına bile ugradık ama genede cok güzel beraber farklı kültürlere şait olmak

Back