- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.121
ayıptır söylemesi ben de yeşilleniyorum şimdi ablacım, dukana başladım geçtiğimiz hafta, ben de sabah bir demlik akşam bir demlik yeşilçay içiyorum 1demliğim yaklaşık 3 fincan ediyor :)) nasıl olsa sağlıklı diye biraz abartmış olabilirim bu işi. Aynen kahve tiryakisiyim ben de, ama öyle böyle değil, hiç şekil cins ayırdetmem, zift gibi içerim bir de, şeker ve sütsüz. onu bırakmadım ama içiyorum günde 1-2 fincan. İnşallah bunların sonucunu alıcam yaza çok düğün var
buarada kahvenin zararı neymiş ablacım?
Geçmiş olsun ablacım, neyseki gıdalarla ikame edilebilecek birşey, Allah daha büyük dert vermesin. Ama siz yine de bol bol tüketin o gıdaları. Bir de arkadaşımın annesi öyle, çok halsizlik yapıyor, yıpratıyor, dikkat etmek, dengeli beslenmek lazım. Ben de kan değerlerime baktırdım yazın, herşey normal ablacım, benimkisi keyif kahvesi :)
saol burcucum korkulacak bi durum değil allaha şükür..sana da geçmiş olsun senin daha fazlaymış sanırım.neyse ki aşmıssın cnm..Kızlar selam uyumak uzereyımde bı bakım ne yapıosunuz dedım:)))gecmıs olsun sımge bendede var demır eksıklıgı bnmkı ıgnelık boyuttaydı kuru uzumle halettım ben:)))korkulacak bısey yok...
Ece bende bugun kursa basladım aslında haftasonu baslayacaklardı bugun sabahın korunde apar topar aradılar bugun bu sayede zaman cabuk gectı yrn ve oburgunde kendıme yapıcak ıs buldum:))bolelıkle 3gunu kurtardım:))gerıye kaldı 4ay-3gun:)))
Bu konunun ustesınden nasıl gelıyorsunuz ben cok tembelım.kıloluyumda cocuk ıstıyorum ama kılo vermem gereklı henuz bunun ıcın bır cıkıs yolu bulamadım (
helal olsun diyorum kendımden utandım walla tembellıgımden ...su onumuzdekı 1haftayı atlatıyım bende ırseyler yapacagımburcucum plates yapıyorum ben yaklaşık 1 senedir.. yoksa sadece zayıf olmak ta çözüm degıl yerçekimi diye bi olay var.ilerleyen
yaşlarda sarkıklıkları önlemek adına şimdiden çalışmalara başlamakta yarar var..
ay ne hızlı ilerlemiş sayfalar bi ara bizde böyleydik kocalar sevgililer denizdeydi çocuk ta yoktu şimdi arada gelebilirsem ne ala ama okuyorum her yazılanı merak etmeyin birbirimizi daha yakından tanıyalım ben face daha çok giriyorum eklemek isteyen arkadaşlarım için esra umut erdogan adresim öptüm hepinizi
slm kızlar topikimiz eski günlerdeki gibi coşmuş miniciğim izin verdikce sizden uzak kalmamaya çalışıyorum ama çok zor uykusuz geceler günler 11 ay oldu uyku nedir unuttum eşim ilk 2 ay vardı ama daha çok küçücüktü benim ilgim gerekliydi eşim gitti 5 ay kaldı geldiğinde prenses 7 aylık olmuştu ee artık genç kız babası ilgilenebilirdi ama cadı asla kabul etmedi annemde ilgilensin babamda dedi ses çıkarmadık ama 3.5 aydır babamız bizimle artık kabul etmeli diye düşünüyorum baba kız olmayı ama nerde çookk yorgunum artık annemlere yerleştik gece uyumuyoruz gündüz uyumuyoruz bari gündüz annem ilgilenirde biraz dinleniriz diye şimdilik ananeyle idare ediyoruz ama kızımızda anne babası gibi aklı hep gezmede hadi atti diyo yavrum uyku yerine gezmelere gidiyoruz... eşimin eli kulağında gitmek üzere artık aklı eriyor baba yok gitti atti diyo gülüp geçiyoruz gelecek şimdi diyoruz ama işe gittiğinde 4 ay olmayacak yanımızda nasıl anlatacağım bilemiyorum baba gelecek işe gitti diyip resimleri göstermeliyim sanırım unutmaması için net oldukça konuşuruzda mutlaka yinede korkularım içimde büyümeye başladı nasıl başarabilirim diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun güç ve sabır versin tez zamanda kavuştursun tüm ayrı olanları
Esra abla ve deniz abla hoşgeldiniz diyorum o halde, bebişleriniz çok tatlı maşallahKoklaya koklaya öpüyorum miçoları Allah tüm isteyenlere bebiş nasip eder, bu duyguyu tattırır inş tez zamanda.. Bir kaç gündür aldık götürdük konuyu buradaki ablalarımın ve kardeşlerimin samimiyetine güvenerek Siz de fırsat buldukça yazın lütfen.
Simge ablacım siz nasılsınız? Umarım iyi geçmiştir gününüz.. Haberleşebildiniz mi eşinizle bugün??
benimde esim kaptn ve 5 yıldır beraber cıkıyoruz denize beraber cıkma sanı olanlar bu fırsatı kacırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?