- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #4.181
mrb canım..ne biliyim bunları sevgilimle konuşmam ters tepki yaptı dediğinde ben pek iç açıcı bi konuşma geçirmediğinizi düşünmüştüm..ama yanlış ta değerlendirmiş olabilirim tabi..msjlar bazen konu hakkında çok ta açıklayıcı olamıyo..şu aldatma
olayındaki psikolojiye gelince..ne olursa olsun ben bu konuda olumlu bakamam..bizde stres altındayız bizde mi gidelim eşimizi
ahlaksızca aldatalım..ben eşime güveniyorum içim rahat fakat ilerde neler yaşanır neler değişir tama olarak bilmek mümkün değil..allah korusun bi aldatma olayı yaşansa aynı pozitifliği gösteremem..
çünkü hayatta bazı şeyler var ki şiddet aldatılma istismar gibi bunları kabul edemem..tabi çok ta büyük konuşmayı sevmem..yaşamadan
neyin ne sonuçlar doğuracağını söylemek yanlış olur..allah göstermesin diyelim..
hayatta paylaşak o kadar güzel şey varken bunları düşünemiycem yazmışsın.. haklısın fakat önceki yazında üzgün olduğunu hissettiğim için bişeyler yazma gereği hissettim,moralsiz gibiydin ama sen kendi içinde çözmşsün sanırım güzel..problem yok ozamn..
evet canım sorun olmadı ama herkese cok güzel moral veriosun keza bana da öyle, tekrar sagol.
moralsiz gibi oluyorum bazen , bunaldıgımda su gunlerde cok oluo. ben de 7 aydır beklıorum ama turkiye limanına geldi allaha sukur 3er gün görüştük. ama rüya gibi gelıo şimdi olmamış gibi. anlayacağın 7 ay uzun süre, sıkıldım
neyse 1-2 aya kadar geliyor insallah biz de bi söz bi nişan yaparız, benim de ailemin izin vereceğini sanmıyorum, derdim onun yoklugundan hariç bir de bu