- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #4.081
Allah yardımcıları olsun, ben haberi görmemiştim, sizden duydum, şimdi de baktım online gazetelere ama yer vermemişler, umarım önemli bir şey olmadan atlatmışlardır. Onların da elbet biryerlerde bekleyenleri var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşkederım sımgecım ben esım gıttıkden snra evımde duramadım(izmirde yasıoruz esım oralı)hemen aılemın yanına ist.geldim 2gune kdr unutmaya yuz tutmus ıngılızcemı canlandırmak ıcın kursa baslıyorum .bu arada evlılık sebeıyle iş hayatım son buldu malum eşiniz burdayken onunla ılgılenmek gerekıyor:))
[sıze=2]h.b.[/sıze] sanırım bızleri gordukden snr kaptan eş ıstemezsın:)hoşgeldinizz.. Ben henüz evli değilim, sevgili de değilim, öyle arada takılıyorum arkadaşlık aşaması. çook memnun oldum bu arada sizinle de tanıştığıma. Tekrardan hoşgeldiniz:)
anlıyorum canım..benimde eşimi gemiye ilk gönderişim değil ama her sferinde ilkmiş gibi can yakar..napalım gülü seven
dikenine katlanıyor..tabi o gidince öksüz gibi hissetmişsindir kendini bi de yeni evliliğin verdiği duygusallıkla birlikte daha
yaralıyıcı olmuştur..işini bırakamanımı istedi eşin..yoksa kendi kararın mı bu..çünkü çalışmayıncada zor geçer günlerin..gerçi
kurs olayı iyi olmuş biz nebze olsun kafan dağılır..
[sıze=2]h.b.[/sıze] sanırım bızleri gordukden snr kaptan eş ıstemezsın:)
kader burcu ablacım, buarada ablacım diyorum ama yaşım 24, yakın hissettiğimden böyle kullanıyorum, umarım pot kırmıyorumdur. :26: Siz eşleriniz denizci diye vazgeçmeyi düşündünüz mü hiç?
Benim için karşımdaki insan ne meslekle iştigal olursa olsun, insan özünde insan burcu ablacım umarım doğru yoldayızdır. Meslektaş olsak, her günümüz aynı olsa daha mı keyifli olurdu acaba orasını bilemem, ama eğer başka bir seçeneğimiz olsaydı ben onun sevdiği bir işi yapmasını arzulardım.
YOK GUSELIM 31 YASINDAYIM VE EVLILIGI DUSUNMEZKEN OLANLAR OLDU:))BU ISLER KADER KISMET UMARIM KARSINA BIZIM ESLERIMIZI SEVDIGIMIZ KADAR COK SEVEBILECEGIN VE AYNI SEKILDE SENI SEVEN BIRI CIKAR(MESLEGIN HIC ÖNEMI YOK)EMINIMKI ZAMANI GELDIGINDE DUGUN HABERINI ALIRIZ:))kader burcu ablacım, buarada ablacım diyorum ama yaşım 24, yakın hissettiğimden böyle kullanıyorum, umarım pot kırmıyorumdur. :26: Siz eşleriniz denizci diye vazgeçmeyi düşündünüz mü hiç?
Benim için karşımdaki insan ne meslekle iştigal olursa olsun, insan özünde insan burcu ablacım umarım doğru yoldayızdır. Meslektaş olsak, her günümüz aynı olsa daha mı keyifli olurdu acaba orasını bilemem, ama eğer başka bir seçeneğimiz olsaydı ben onun sevdiği bir işi yapmasını arzulardım.
haklısın sızler zaten soleyemedıklerıme tercumansınız burda
eşim istedi çalışmamamı bırlıktelıgımız suresınce kendı iş yerımde vakıt gecırıyorduk ondan bıle haz etmedı kı baska yerde hayatta calıstırmaz bırlıkteyken cok eglenıyoruzda o gıdınce bana zor oluyor bu durumu dıllendırdıgımde ıse bana cesıtlı çözüm önerileri sunuyor sundugu çözüm önerılerındense susup oturmayı tercıh edıyorum
Bu ılk evlı ayrı seferımız onada banada zor oldu bekarken yada nısanlıyken daha gamsızmısız evlenınce daha farklı oluomus ılgınc geldı bu durum bana:)ama durum bundan ıbaret bakalım 4ay nasıl gecıcek takılırız artık burda kız kıza
aynı dusuncedeyım esım rahattır kıskanctır bellı etmez:)))bende onu rahatsız etmıyecek şekılde yasıyorum...özgurlugume duskunum ama prensıp olarak hava karardımı sokakda olmakdan hoslanmam bekarkende boleydı bu gece gezmelerım olmadıgı anlamına gelmıyor ama evlendıkden snr daha bı dıkkat edesı gelıyor ınsanın evlılık farklı dedıklerı bu olsa gerek:))sen nerede yasıosun sımge??esınn nerelı sen nerelısın?(sakıncası yoksa)evet cnmya evlilik apayrı bi olay..farketmedendaha da bağlanıyorsun..özgürlüğüme düşkünüm dedin..eşin rahat bir insan mı yada
daha doğru tabirle modern kafa yapısında mı..yanlış hatırlamıyorsam izmirli demiştin.örn..gece gezmelerine karışır mı..benim ki
bi hayli kıskanç çalışmama karşı değil ama iş gezmeye tozmaya gelince ondan çekinmiyor değilim yani aslında üzülsün aklı bende
kalsın istemediğimden bekarlığımdaki gibi sosyalleşemiyorum..eşim gemide ben gezmekte abest bi durum gibi oluyo..ama tabi bu iş harici evden çıkmadığım anlamına gelmiyo zaten diğer türlü hayat geçer mi..yalnızca biraz daha dikkatliyim eskisine nazaran..
anadolu yakasındayım yenı baslayacagım meb e baglı bır kurs merkezınde özel degil devlet kursu bnım bıraz kafam karıstı senın erkek arkadasın mı kaptan??sen calısıyormusun?aılen hangı şehırde?Ne güzel işte Simge ablacım, benim olayları da biliyorsunuz az çok..sizin bu enerjinizi gördükçe ben daha da umutlanıyorum yoksa derbederdim, ben yanlış yapıyorum, hata bende diye sürekli kendi kendimi yiyecektim. Sizinle görüştükçe enrjiniz bana da geçiyor. Hayırlısı diyorum tabi gene de..
Simge abla buarada ayıp olucak belki ama siz kaç yaşındaydınız ??
Aman iyi iyi pot kırmamışım Burcu ablacım Burcu abla sizi de anlıyorum aslında bir bakıma, çünkü ben de ailemden uzakta hem de tek yaşıyorum ama hiçbir zman ekstrem bir hayatım olmadı, düzenli oldum. Ama hep acaba yanlış mı anlaşıldım, neden böyle oldu şimdi diye kendimde arıyorum sürekli hataları, sağolsunki arkadaşlarım olsun, burdan Simge ablam olsun moral veriyorlar.
Ben kendi adıma Allah biliyor içimi de, o kadar eminim ki kendimden ama karşımdakine kalmış birşey biraz, onu da zmana bırakıyorum. Herşeyin hayırlısı, zorla birşey yaptıramam, onun mutsuz olmasını da istemem, ama bendeki bu hislerin de ziyan olmasını istemiyorum, neden olmuyor diye sorarım sürekli (özellikle bu saatler gelince) tıpkı sizin eşinizi özlemeniz gibi.
Buarada Burcu abla istanbuldaydınız dimi? ben de avrupa yakasındayım. İngilizce kursuna nereye gidiyorsunuz? Eğitim süreciniz devam ediyor mu hala??
anadolu yakasındayım yenı baslayacagım meb e baglı bır kurs merkezınde özel degil devlet kursu bnım bıraz kafam karıstı senın erkek arkadasın mı kaptan??sen calısıyormusun?aılen hangı şehırde?
sımgecım kesınlıkle haklısın bnmde kutuge gore 2aydır aydın-nazıllılıyım:)(kayınpederden dolayı)toplanırsak sevınırım ızmır ıstanbul bana hepsı uyar:))