Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

benim eşimde denizci.uzun süreli seferi daha yeni olucak genelde 3 haftalık seyirleri oldu hep şimdi o duyguyu daha yeni yaşıyacağım ben Allah hepimize denizci eşlerine sevgililerine nişanlılarına sabır versin.nişanlıyken sevgılıyken kolay gecıyordu zaman ama evlenınce oyle olmuyor

ne gecelerim ayazdı
ne baharlarım sıcak...
ne zor yine güneş sensiz batacak...
rüzgarlar seni esiyor
kırgınım 'gemilere'neden senide 'bir'gün bana getirmiyor...
aa ilk defa gördüm ya ben bu topiği selamlar:)kısa bir tanıtım geçeyim:7 yıllık birliktelik ve 8 aylık nişanlı efendi kaptan gelin adayıyım
can'larımız selametle denizleri aşarken aynı hisleri taşıyan sizleri görmek beni çok mutlu etti çokk

teşekkürlerr arkadaşlar hoşbulduk.bende yeni yeni alışıyorum foruma :)

kışlar geçmek bilmez yazlar gelmek bılmez..gelirler gideceklerını gunun gelmesını ıstemeyız. allah hepsinin yarımcısı olsun.

iyiyim çok saol umut tam gaz yaramazlıklar peşinde emeklemeyede başladı heryere saldırıyo ne yapacağımı şaşırdım çok zor çok
bu arada herkese hayırlı bayramlar diliyorum biz evdeyiz bu bayram bekleriz öpüyorum hepinizi sevgiyle

Merhaba Bayanlar,
bende aranızda yenıyım dun umutsuz ve mutsuz bıranımda benım gıbı kımseler var mı diye ararken buldum sızleri gost nergisin yazdığı bir yazı beni çok etkiledi.ve kayıt olup sizlerle yazışmak bana iyi geleceğini düşündüm.
sizler gibi bende kaptan eşiyim 2,5 aylık evliyim ve 1,5 aydır eşim denizde dün 1günlüğüne izmire yanına gittim ve dönmek bana işkence geldi istanbul kadar kalabalık buyuk bir şehirde yanlız ve boğulacak gibi hissettim.nişanlıyken bu kdr zor olmuyordu ama şuanda yanlız olmak beklemek çok zor zaman geçmiyor 2 dk bile çekilmez oluyor ne olur banada anlatın bu bekleyişinizi sabriniziii evet sevgi aşk belki ayakta tutabılır ama çok zor ağlamak uzulmek vee bunu ona belli etmeden yapabılmek herşey çok zor .
temızlık hastası oldum oyalanmak ıçın ızınlı oldugum evde durmak işkence gibi dısarda olunca çiftleri görünce ağlamamak için kendimi zor tutuyorum herkesten herşeyden kaçkyorum ailem gel kızım bizde kal diyor kimseyi görmek istemiyorum işe gitmek hem iyi geliyor hem kötü .yeni tanıştığım birine eşim kaptan demek zorunda olmak istemiyorum evet gurur verici bir işi var ama insanlar bana acıyacak gözlerle bakmaları hatta bazen tutamayıp ay yazık sana demeleri sinirlerimi bozmama herşeyden kendimi soyutlamama yetiyor.
sevgisi aşkı ilgisi düşündükçe onun yaşadığı zor çalışma koşullarını duşundukce benımde bu fedakarlığı kendim için kolay hale getirmeye çalışmam gerektiğini düşünüyorum.bu yazdıklarımı ne aileme ne en yakın arkdaşıma bile anlatamıyorum .inşallah sizlerle konuşmak beni mutlu eder.hepimize sabir diliyorum.

eşinle birlikte gemiye katıl sende olmazmı???bu kadar canını sıkmana değmez hayat çok kısa canım iş,güç önemsiz senin can sıkıntının yanında :2: veya biraz ara verip işine eşinle birlikte olmalısın diye düşünüyorum sıkma canını olurmuu

Çaresizim mecbur bu veda
Kokun üzerimde gidiyorum uzaklara

Sığınıp anılara bu hasrete dayanırız elbet
Ümidimiz muradına erecek sabret

Sabret inci tanem bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret

Vız gelir dağlar denizler yaban eller
Sevmeye engel değil mesafeler

Geçici bu ayrılık bir rüya farzet
Sonunda zafer bizim olacak sabret

Sabret inci tanem bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret

bu sözler tıpkı bizleri anlatıyor... Allah hepimize sabır versin...

selincim bende bazen diyorum gitsem mı ama gemi yaşamı zor .eşimin gemisi yuk gemisi ve taşıdıkları hurda benım alerjım var toza gemı tutabılır orda yaşam zor .ama belki ileride giderim.
üzülmemek elde değil ama burda yazdıklarınızı okudum ve yazılanlar yaşadıklarım ve hissettiklerimle aynı her okuduğuma evet bende evet aynen öyle demek yanlız olmadığımı sizler buna dayanmaya çalışırken benımde dayanmam gerektiğini düşündurdu ve şuan daha iyiyim.
ilk kez bu kadar ayrı kaldık ondan belkide.8 ay görmeyenler varmış helal olsun diyorum :)) ve sabır diliyorum allahtan hepimize.

aşkımın telinde ben İNCİ TANEM diye kayıtlıyım... :2: demek şarkılarımız bile ortak

11 ay bile var:)Allaha şükür bizimkisi en fazla 4 aya yakın sürüyor 3 aylık kontratla.düşünsene her buluşmamız balayı gibi geçiyor bence biz özel kadınlarız canım

11 ay bile var:)Allaha şükür bizimkisi en fazla 4 aya yakın sürüyor 3 aylık kontratla.düşünsene her buluşmamız balayı gibi geçiyor bence biz özel kadınlarız canım

işte buna katılıyorum.aşklarımız hep ilk günkü gibi oluyor,heyecanımız hep dorukta kalıyor.zorluğuna çok zor oluyor evet ama yapabileceğimiz bişey yok.şükür allaha .

kesinlikle doğru onu göreceğimi düşündüğüm an bile kalbım çarpıyor
ilk gun ki gişbi ne giysem kuaföre gitmem gerekir ilk gunkı özenı gösteriyorum 2,5 sene oldu heyecan her seferinde dahada fazlalaştı .
evet şanslı bayanlarız :))))))))))
bu arada hepinize şimdiden iyi bayramlar .
benım gibi bayramda eşleri sevgilileri yanında olamayanlar inşallah bir sonrakı bayramda birlikte oluruz.

ehehehe emekliyor ha ay çok güzel yaa maşallah inşş zamanı gelince banada nasip eder Allah... Eminim hiç bişeye değişilmeyecek bir duygudur annelik:))

merhaba hoşgeldinnn:)) Ay ne yazmışım ki ben utandım şimdi:80: canım bence gözünde çok büyütme hep iyi taraflarını düşün eğer imkanın varsa bir psikologla konuş çok iyi geliyor benim psikolog bir arkadaşım var her gün terapiye çekerdi beni ve acı tarafı o bile anlamazdı beni:) herneyse birde buraya bak onca kadın yol gözlüyor tek gözleyen sen değilsin hayatta bu duyguyu yaşayan tek kişi olmadığını kabul et o zaman rahatlıyorsun. birde ben birgün sızlanırken bir büyüğüm beni adamakıllı fırçalamıştı "sabrediceksin bilerek kabul ettin bilerek başladın bekleyeceksin güçlü olacaksın onun sevgisini bekleyişini nasıl hiçe sayarsın! biraz fedaker Türk analarını örnek al sapasağlam güçlü dur" vb diyerek sert bir konuşma yaptı ve haklıydı o an ağlanıp sızlanacak birini ararken böle bişey iyi geldi çünkü ağlamak ağlamak getiriyor, hep teselli edenimiz olursa hep ağlarız en azından ben öyleyim... sende sert çık biraz kendine. Hem Allaha şükür eşinin sağlığı sıhati yerinde ya ona birşey olsa hiç dönemese Allah korusun o zaman nice olur halin? haline şükredip beklemekten başka yapacak hiç birşey yok günlük falan tutabilirsin seni rahatlatacaksa... gel buraya yaz içindekileri... Ben evli değilim belki o yüzden şimdi konuşması kolay geliyordur bana ama evlensemde bişey değişmeyecek o yine gidecek ben herzaman yanlızları oynayacağım.:))

Canlarım nice musmutlu bayramlara sevdiklerimizle ulaşmamız dileğiyle:))

Geçen yıl ne ramazan ne kurban ne yılbaşı ne 14 şubat ne yıldönümü ne doğum günü hiç bir günde yoktu sevdiceğim... Meğer ne kadar güzelmiş hep birlikte olmak bunu anladım. bu bayram yanımda çok şükür ama kurbanda yine yok ve kurbanı takip eden diğer özel günlerde yine yok:)) aslında benden çok ona koyuyor bayramda burda olamamak o benden daha çok öenm veriyor özel günlere biraz tersiz işte:) Ah birde ileriyi ayrı kalacağımız günleri düşünmeyip anın tadını çıkarmayı öğrenebilsem... Ne büyük bir kayıp anı yaşayamamak! benim gibi anı yaşayamayan arkadaşlarım varsa bu bayram hepimize bunu kazanabilmeyi diliyorum şahsen ben çok deniyorum:)

Sizlerde ayrıysanız sevdiğinizden dilerim seneye birlikte geçirirsiniz... Ama unutmayın biz burada büyük bir aileyiz hep birlikte yaşıyoruz bayramları mutlu ve hüüznlü günleri... Zaten onların döndükleri gün bizim bayramımız değil mi:)) HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM Allah eşlerinizin yollarını açık etsin tez zamanda size kavuştursun inş... Gönlünüz huzur dolu olsun dostlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…