- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #3.821
Herkese merhaba :)) buraya yazılanları gördükçe yalnız olmadığımı tekrar hatırlıyorum. bu aralar işler yoğun olduğu için sıkılmıyorum pek :) ev arkadaşlarım aman o kadar çok çalışılır mı diyor, başka iş ara diyorlar ama ben bu yoğunluktan memnunum sanırım, yoksa zaman geçmez. 4 günlük tatilde zaten 2. gün sıkılmaya başladım, bir de dediğiniz gibi herkes sözleşmiş gibi aynı şeyi söyleyip durdu, sinirlerim bozuldu, tatil değil stres oldu iyice. memlekete gittiğimde sevgilimi bilenler hep böyle mi devam edecek diyip durdu, bilmeyenler de ee ne zaman evlendiriyoruz diyip durdu, bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum dedim ben de inatla :) sevgilim de güya Senegal'den sonra geliyordu ama önce İspanya, ardından Gine seferi çıktı. yani en az bir ay daha yok, zaten nereye gideceklerini msj attı, sadece limanları ve ülkeleri yazmış, morali bozulmuş sanırım onun da. ben de tabi ki üzüldüm ama bir şey demedim,saçlarımı kestircektim o gelince, oh oh artık rapunzel olurum cnm dedim, öyle güldürmeye çalıştım tabi ne kadar gülebiliyorsa
ehehe aynen o gelene kadar saçlarımı hiç kestirmedim gelincede uçlarından aldırdım artık belime geliyor saçlarım hakikaten rapunzel oluyorum bari o tekrar sefere çıkmadan bugün gidip kestireyim bu ne saçma takıntı kızıyorum kendime