- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #3.741
canım arkadaslarımmmmmmmmm nasılsınız?
ben ayın 9'unda katıldım gemıye. cok guzel gunler gecırıyorum. Varna'ya oldu ılk seferımız. dısarı cıktık 4 gun boyunca. Bulantı, denız tutması vs hıc bıcı olmadı. ılk zamanlar sallanınca panıklıyordum ama alıstı bunyem sanırım. yatakta yatması guzel oluyor sallanınca gemı. beşık gıbı :))) Ayrıca tum personel pırlanta gıbı. hepsı cok sıcak, içten davranıyorlar. ılk aslarda benım oldugum yere pek gelmezlerdı. sanırım esımden cekındıklerı ıcın. ama artık alıstık hep beraber yaşamaya. bugun mutfakta kek yaptım tum personele. koca kek kalıpları var. yadırgadım bıraz ama guzel oldu. ascıbasının ozel ıstegı ıle havuclu kek yaptım. balık tutmasını ogrettı esım sagolsun. aksamları balık tutuyorum. sımdı ızmıtte gemı. yarın lımana yanasıp yuk bosaltacak gemı. sonra Israıle gıdıyoruz. mescıd_ı aksayı gormeyı cok ıstıyordum. Nasıp olacak ınsallah. Carkcıbası cok babacan bırı. kızım dıye seslenıyor bana. gemıye gelırken dolma sarmıstım ve mantı yapmıstık komsularla onları getırdım. hepsı cok mutlu oldu. Bence ınsanın en az bır kere ıle bu deneyımı yasaması gerekıyor. cok ozel anlar. çunku eslerımızın halını aska turlu anlamayız. ben artık daha anlayıslıyım. ben karada ıken arardım yorgunum, uykum var derdı kızardım. az daha konussak sonra yatsan olmaz mı derdım. ama gercekten cok streslı ıslerı var. Gecen gece bogaz gecısınde bı gemı bıze yetıstı ve az daha kaza yapıyoduk ıkımızde. dogru durust uykuları yok. Ama karada onları bekleyen cok guclu eslerı, sevgılılerı, aılelerı var. bunun bılıncıyle calısıyorlar. hepsı eslerıne asık. dertlesıyorlar bırbırlerıyle. gemıde herkes bırırı ıle cok ıyı anlasıyor. sakalar,espiriler havada ucusuyor. herkes sukredıyor boyle bbır gemıde calıstıgı ıcın. Ve tabıkı en onemlısı suan esımın yanındayım. ona yardımcı olmak benı mutlu edıyor. dumenı bana tutturuyor bazen. ogren lazım olur dıyor. O da cok mutlu benım burda olmamdan. Insallah sızlerde tez zamanda kavusursunuz eslerınıze, sevgılılerınıze... Rabbım sıze daha guzel anları nasıp etsın ınsallah. Sıze bırde Varna'da esımle cektıgımız resmını yukluyorum. mutlulugumuza sızde tanık olun ıstedım. bılıyorum kı sızler benı cok ıyı anlıyorsunuz. Sızlerı cok sevıyorum. Allah'a emanet olun. dualarınıza benı de katmayı unutmayın. Sızlerde benım dualarımdasınız. Arada sıze gelıp anlatırım yasadıklarımı.
Eki Görüntüle 226030 Eki Görüntüle 226027 Eki Görüntüle 226029 Eki Görüntüle 226028
canım nesrincim sen bu mutluluğu fazlasıyla hakettin rabbim daim etsin pruvanız neta olsun:)) çok güzel bir mesaj olmuş.inşş bizede nasip olur. dediğin gibi bize yaz arada yoksa çok merak ederiz paylaş maceralarını bizede deneyim olsun belki onların ne kadar zor şartlarda olduğunu daha ii anlarız:) Allaha emanet olun...