- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #3.781
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz efendim:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çaresizim mecbur bu veda
Kokun üzerimde gidiyorum uzaklara
Sığınıp anılara bu hasrete dayanırız elbet
Ümidimiz muradına erecek sabret
Sabret inci tanem bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
Vız gelir dağlar denizler yaban eller
Sevmeye engel değil mesafeler
Geçici bu ayrılık bir rüya farzet
Sonunda zafer bizim olacak sabret
Sabret inci tanem bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
bu sözler tıpkı bizleri anlatıyor... Allah hepimize sabır versin...
11 ay bile var:)Allaha şükür bizimkisi en fazla 4 aya yakın sürüyor 3 aylık kontratla.düşünsene her buluşmamız balayı gibi geçiyor bence biz özel kadınlarız canımselincim bende bazen diyorum gitsem mı ama gemi yaşamı zor .eşimin gemisi yuk gemisi ve taşıdıkları hurda benım alerjım var toza gemı tutabılır orda yaşam zor .ama belki ileride giderim.
üzülmemek elde değil ama burda yazdıklarınızı okudum ve yazılanlar yaşadıklarım ve hissettiklerimle aynı her okuduğuma evet bende evet aynen öyle demek yanlız olmadığımı sizler buna dayanmaya çalışırken benımde dayanmam gerektiğini düşündurdu ve şuan daha iyiyim.
ilk kez bu kadar ayrı kaldık ondan belkide.8 ay görmeyenler varmış helal olsun diyorum :)) ve sabır diliyorum allahtan hepimize.
11 ay bile var:)Allaha şükür bizimkisi en fazla 4 aya yakın sürüyor 3 aylık kontratla.düşünsene her buluşmamız balayı gibi geçiyor bence biz özel kadınlarız canım
iyiyim çok saol umut tam gaz yaramazlıklar peşinde emeklemeyede başladı heryere saldırıyo ne yapacağımı şaşırdım çok zor çok
bu arada herkese hayırlı bayramlar diliyorum biz evdeyiz bu bayram bekleriz öpüyorum hepinizi sevgiyle
Merhaba Bayanlar,
bende aranızda yenıyım dun umutsuz ve mutsuz bıranımda benım gıbı kımseler var mı diye ararken buldum sızleri gost nergisin yazdığı bir yazı beni çok etkiledi.ve kayıt olup sizlerle yazışmak bana iyi geleceğini düşündüm.
sizler gibi bende kaptan eşiyim 2,5 aylık evliyim ve 1,5 aydır eşim denizde dün 1günlüğüne izmire yanına gittim ve dönmek bana işkence geldi istanbul kadar kalabalık buyuk bir şehirde yanlız ve boğulacak gibi hissettim.nişanlıyken bu kdr zor olmuyordu ama şuanda yanlız olmak beklemek çok zor zaman geçmiyor 2 dk bile çekilmez oluyor ne olur banada anlatın bu bekleyişinizi sabriniziii evet sevgi aşk belki ayakta tutabılır ama çok zor ağlamak uzulmek vee bunu ona belli etmeden yapabılmek herşey çok zor .
temızlık hastası oldum oyalanmak ıçın ızınlı oldugum evde durmak işkence gibi dısarda olunca çiftleri görünce ağlamamak için kendimi zor tutuyorum herkesten herşeyden kaçkyorum ailem gel kızım bizde kal diyor kimseyi görmek istemiyorum işe gitmek hem iyi geliyor hem kötü .yeni tanıştığım birine eşim kaptan demek zorunda olmak istemiyorum evet gurur verici bir işi var ama insanlar bana acıyacak gözlerle bakmaları hatta bazen tutamayıp ay yazık sana demeleri sinirlerimi bozmama herşeyden kendimi soyutlamama yetiyor.
sevgisi aşkı ilgisi düşündükçe onun yaşadığı zor çalışma koşullarını duşundukce benımde bu fedakarlığı kendim için kolay hale getirmeye çalışmam gerektiğini düşünüyorum.bu yazdıklarımı ne aileme ne en yakın arkdaşıma bile anlatamıyorum .inşallah sizlerle konuşmak beni mutlu eder.hepimize sabir diliyorum.