Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

nasıl sölicem ben bunu ailesine yaa kimsenin haberi yok keşke hiç açmasaydım o msn i

öyle deme bak en azından gelemediğini ve iyi olduğunu biliyosun... söylemelisin bi şekilde.kendime üzülmüş kadar oldum resmen

evet iyi olduğunu bilmek güzel hoş iyiyim yazmamış sadece durumu idare etmeye çalışıyorum demiş: dün de annesi aradı sıkı sıkı tembih etti kim önce haber alırsa birbirine haber versin diye, yazık teyze üzülcek ona üzülüyorum yaşlı başlı kadın biletini bile almıştı oğlunun yanına gitmek için

bazen ben de yaşıyorum böyle durumları ama soğukkanlı olmayı dene alıştıra alıştıra söyle başka çaren yok çünkü...

mısırdaki limanda Türklere çıkış izni yokmuş hiç biryere kımıldayamıyorum diyor bune biçim iş anlamadım ben arapların bize ne garezleri var

slm kızlar sevindim bizim topik canlanmış yeni gelenler hoş geldiniz rabbim güç ve sabır versin tüm bekleyenlere
ben telaşla gün sayıyorum gerçi daha çok var 32 haftalığız tontişime kavuşacağım ama hazırlıklar yoruyor eşim tarafından nete girmem yasaklandı bebeğimiz radyasyona maruz kalıyomuş bende o yokken bakayım kızlar nasıl dedim :26:

ehehe babası kıyamıyor bebişe iyiyiz sizleri sormalı, ne güzel az kalmış prenses de geliyor

Son düzenleme:
canlarım bugün aşkımın mail kutusunu karıştırırken taslaklarda mail buldum bana yazılmış ama iletilmemiş... aşkım 1 ay gelemeyecekmiş çok üzgün olduğu belirtmiş

Çok üzüldüm tatlım yaaa bu belirsizlik insanı bitiriyo inşallah en kısa zamanda kavuşursun aşkına bizimde 1 ay uzatıldı 28 şubatta gelicekti ama martta gelicek

arkadaşlar bişey sorcam kısmetse dügünden sonra nişanlım benide yanına götürmeyi düşünüyo.. ama kamarası küçük yatak tek kişilik şuan. eger bende gidersem yine böylemi olucak yani yanında eşi var diye yatagı fln değiştirmezlermi ?

Benim aşkım bugün istanbuldaydııııııııııııııııııı :) doya doya konuştuk nete girdi cam açtık çoooookkkk özlemişimm.... :)

selam kızlar naber? ben umut fırsat verirse yanınıza gelmeye çalışıyorum
canım kamaradaki yatakları değişmiyolar maalesef ama sizin şirket değiştirirmi bilmem sormakta fayda var tabii
zaman zaman aranızda olurum inşş çok çokkkkkkkkkk öptüm

umutçuk da büyüdü kaç aylık oldu?

htcvlkn, htckvn, htnkvn, mavi boncuk, derindeniz, nesrin savaş ve uzun zamandır uğramayan arkadaşlarım nelerdesiniz merak ediyorum:26::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…