- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.521
yıkıldığın an budur işte.... denizcilerin hiç bişeyi belli olmuyor ki zaten.hevesimiz kursağmzda kalıyor.üzülme dicem ama ne kdr faydalı olr bilemem.bak kaç ay beklemişsin.kaç ayı geride bırakmışsın.bence bnun da üstesinden gelebilirsin
nasıl sölicem ben bunu ailesine yaa kimsenin haberi yok keşke hiç açmasaydım o msn i
öyle deme bak en azından gelemediğini ve iyi olduğunu biliyosun... söylemelisin bi şekilde.kendime üzülmüş kadar oldum resmen
evet iyi olduğunu bilmek güzel hoş iyiyim yazmamış sadece durumu idare etmeye çalışıyorum demiş:dün de annesi aradı sıkı sıkı tembih etti kim önce haber alırsa birbirine haber versin diye, yazık teyze üzülcek ona üzülüyorum yaşlı başlı kadın biletini bile almıştı oğlunun yanına gitmek için
bazen ben de yaşıyorum böyle durumları ama soğukkanlı olmayı dene alıştıra alıştıra söyle başka çaren yok çünkü...
slm kızlar sevindim bizim topik canlanmış yeni gelenler hoş geldiniz rabbim güç ve sabır versin tüm bekleyenlere
ben telaşla gün sayıyorum gerçi daha çok var 32 haftalığız tontişime kavuşacağım ama hazırlıklar yoruyor eşim tarafından nete girmem yasaklandı bebeğimiz radyasyona maruz kalıyomuş bende o yokken bakayım kızlar nasıl dedim :26:
Günaydın. Kızlar
Slm..:)
nasılsın? nasıl gidiyor nişanlılık evresi :))
İyiyim Sen nasılsın? İşler biraz yoğundu ancak gelebildim aranıza.
Nişanlandık sefere çıktı hiç bişey anladım ki :18: 5.5 ay oldu gideli bekliyorum haftaya Allah kısmet ederse gelecek.
mısırdaki limanda Türklere çıkış izni yokmuş hiç biryere kımıldayamıyorum diyor bune biçim iş anlamadım ben arapların bize ne garezleri var[/ QUOTE]
Canım Anlıyorum seni. Benim Nişanlımda ordan kaç ay çıkamamıstı. Nefret ediyor Mısır'dan. Birde adamlar hiç çalısmıyorlar sürekli işi yavaşlatıyolardı.
mısırdaki limanda Türklere çıkış izni yokmuş hiç biryere kımıldayamıyorum diyor bune biçim iş anlamadım ben arapların bize ne garezleri var[/ QUOTE]
Canım Anlıyorum seni. Benim Nişanlımda ordan kaç ay çıkamamıstı. Nefret ediyor Mısır'dan. Birde adamlar hiç çalısmıyorlar sürekli işi yavaşlatıyolardı.
evet internet bulmuş çok az çekiyor ama şimdilik idare ediyoruz 1-2 mail atabiliyor. durumunu anlatan bir mail atmış çok sinirim bozuldu. şirket gemiyi araplara satıpta el değiştirince benimki de mecburen araplara katlanmak zorunda kaldı bir önceki şirket iyiydi ama şimdi araplardan illallah demiş durumda. çamaşırhaneyi kilitlemişler varmı böyle bişey ya kokmayı düşünüyorlar herhalde! gemi satıldığından beri pislik içindeymiş yemekler yenmiyormuş sular pismiş içme suyunun bile içilemez halde olduğunu söylüyor, duş alıyorum daha çok pisleniyorum dior, çay vs desen zaten içilecek gibi değil... yemek yiyememekten halsiz düştüm yeni yeni toparlanıyorum demiş. üstelik kalan 3-4 tane Türk geri kalanlar arap, Türkçe konuşmalarını yasaklamışlar ingilizce konuşmaktan gına geldi dior. kimsenin yanına yaklaşamıyorsun leş gibi kokuyorlar birde dini kullanıyorlar diyor, öyle nefret ettim ki onlardan diyor...üstelik parasını ödemiyorlar.dışarı çıkmaya kalkmış Türklere izin yok demişler şüpelenip başka bir Türk gemisi bulmuş irtibata geçmiş onlarda çıkamıyorlarmış, çok garip alexandriada çıkış izni vardı burda niye yoksasınırlarını doldurmuş bir vaziyette aşkım hele bir de sözleşmesinin dolması ve hala buna rağmen inenemesi tuz biber oldu, en kısa zamanda o gemiden (o araplardan) kurtulması için dua ediyorum yoksa ilk seferinde meslekten soğuyacak kendi ailesinin bu olanlardan haberi yok üstelik onlardan saklıyor üzülmesinler diye, başta banada söylemiyordu ama üzerine çok gidince dayanamadı döktü içini ülkemin gözünü seveyim
canlarım bugün aşkımın mail kutusunu karıştırırken taslaklarda mail buldum bana yazılmış ama iletilmemiş... aşkım 1 ay gelemeyecekmiş çok üzgün olduğu belirtmiş
Çok üzüldüm tatlım yaaabu belirsizlik insanı bitiriyo inşallah en kısa zamanda kavuşursun aşkına bizimde 1 ay uzatıldı 28 şubatta gelicekti ama martta gelicek
selam kızlar naber? ben umut fırsat verirse yanınıza gelmeye çalışıyorum
canım kamaradaki yatakları değişmiyolar maalesef ama sizin şirket değiştirirmi bilmem sormakta fayda var tabii
zaman zaman aranızda olurum inşş çok çokkkkkkkkkk öptüm
selam kızlar naber? ben umut fırsat verirse yanınıza gelmeye çalışıyorum
canım kamaradaki yatakları değişmiyolar maalesef ama sizin şirket değiştirirmi bilmem sormakta fayda var tabii
zaman zaman aranızda olurum inşş çok çokkkkkkkkkk öptüm
htcvlkn, htckvn, htnkvn, mavi boncuk, derindeniz, nesrin savaş ve uzun zamandır uğramayan arkadaşlarım nelerdesiniz merak ediyorum:26::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?