- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #3.561
neler oluyor anlayamıyorum neden bu ara hep yaprak dökümü çok üzüldüm canım benim eminimki çok iyi düşünerek aldın bu kararı ama ne diyeceğimi bilemiyorum tabikide dualarım sizinle herkes için hayırlısı olur inşallah ve pişmanlık duymazsın uzun zamandır yoksun aklıma çok şey geldi ama bu hiç gelmemişti her ne olursa olsun bizleri yanlız bırakmaMerhaba kızlar... uzun zamandır yoktum merak edenler de olmuş keşke yoğunluktan filan olsaydı...
çok uykusuz, çok zor geceler geçirdim. düşündüm düşündüm ve sonunda bir çıkar yol bulamadığım için ayrılmaya karar verdim.
mesleğinin payı yadsınamazdı ama kesinlikle tek sebep bu değildi. başka başka çözülmeyen sorunlar vardı temelde. o çok üzüldü hiç istemedi.onu üzgün görmek en zoruydu şüphesiz...
zor ikna ettim ikimizin için de böylesinin hayırlı olacağını... sizler de dua edin lütfen ikimiz için de hayırlısı olsun...
yarın mahkememiz var.anlaşmalı olacağı için tek celsede bitiyormuş. bugün denizci eşi olarak son günüm de , son kez denizci eşi olarak bakayım dedim şu topiğe...
burda çok güzel insanlar tanıdım ben... Allah hepsinden razı olsun, gönüllerinden ne geçiyorsa versin onlara...
hepinizi çok seviyorum... Allah eşlerinize, sevdiklerinize selamet sizlere de sabır versin...
canım benim kolay gelsin belkide çoktain geldide gitti bile inşallah sen iyisindir sorun yokturay kayınvalide geliyor haftaya, hastaymış da hastahane işleriyle ben ilgilenecekmişim...... ahh ahh gelmedi zamanında bitince geliyor
gözün aydın canım benim inşallah uzun süre birlikte olursunuz iyice hasret giderirsiniz darısı tüm bekleyenlerin başınaaşkımmmm geldiii indi kurtuldu o gemiden :81:
çok mutluyum hala bittiğine inanamıyorum
çok zorluk çıkarmışlar inmemesi için ama sonunda başarmış çok mutlu oldum darısı bütün bekleyenlere inşş herkes sağ salim yuvasına kauşur
gerçi biz gene ayrıyız ben yine göremicem onu, 1 saat görsem yeterdi ama nerdeee
olsun en azından telefon çekecek istediğim zaman ulaşabilicem buda yeter:92: bana destek olan bütün arkadaşıma çok teşekkür ediyorum hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmmmm iyiki varsınızzzz
işte herşeyden zor gelen bu değilmi arkadaşım bütün özel günlerin yanlız geçmesi biz avutuyoruz kendimizi burda cevramizde birsürü insan var ya onun için çok daha zor inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelirde ayrı geçmiş bütün özel günlerin acısını çıkartırsınıziyi akşamlar kızlar. Moralim Coook bozuk. Nişanlım bir süre daha gelemiyormuş. Onunla birlikte 2 kaptanında bizim gibi planları altüst oldu. 6 ayı doldu aslında ama sürekli sorun çıkarıyor şirketi, resmen oyalıyorlar. En kötüsüde Bize yaşattıkları hayal kırıklığı. Bugün onun doğum günü yanında değilim bütün özel günlerde olduğu gibi.
ben iyi sayılırım gostcum sadece hamilelik ilerlediği için tatlı bir telaş var koşuşturuyorum meleğim içinhtcvlkn, htckvn, htnkvn, mavi boncuk, derindeniz, nesrin savaş ve uzun zamandır uğramayan arkadaşlarım nelerdesiniz merak ediyorum:26::18:
umut kocaman oldu annesi sen nasılsın alıştın değilmi umutlu hayata ben hep düşünüyorum 6.5 yıldır bu evde genelde yanlız yada izinlerde eşimle farklı bi düzen vardı ve kuzucum doğduğunda çok daha farklı olacak büük bir merakla bekliyoruz o günlerin gelmesiniselam kızlar naber? ben umut fırsat verirse yanınıza gelmeye çalışıyorum
canım kamaradaki yatakları değişmiyolar maalesef ama sizin şirket değiştirirmi bilmem sormakta fayda var tabii
zaman zaman aranızda olurum inşş çok çokkkkkkkkkk öptüm