• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

canım ben 6 aydır bekliyorum 182 günü geçeli çooook oldu hergün takvimde hesap yaptım hergün... ve o gitmeden önce de vedalaşamamıştık yüzyüze yani yine görüşememiştik gelecek yine göremicem ama olsun o insin yeter...
telefonun çekmesi harika bişey özellikle Türkiye kıyılarında telefonu hiç kapatmadık desem yeri... Yurt dışında bi limanda olduğunda ya dsa karaya yakın olduklarında o cevap yazmadı ama ben sürekli mesaj atıp durumumu bildirdim ona güç veren mesajlar attım. sonuçta ben bir kişiyi özlüyorum o ise hem beni hem ailesini, onu anlayabilmek için birsürü araştırma yapıp kitaplar, romanlar okudum inan denizcilik tarihine kadar araştırdım denizcilik sözlüğünü yuttum artık bana sen benden daha çok şey biliyorsun diyor:60: onu anlayabilmek çok önemliydi çünkü bir süre sonra psikolojisi bozuluyor destek birilerini arıyor. asla özledim diyip isyan etmedim ona gel demedim telefonda, ağlamadım, göz yaşlarımı göstermedim. sürekli onu çok sevdiğimi ve ayrılmayacağımızı hatırlattım buna çok ihtiyacı oluyordu. dırdırlayıp başının etini yemedim güldürmeye çalıştım... etrafımdaki arkadaşlarımıda özledim falan yakınmadım çünkü anlamıyorlar laf söylüyorlar saçma sapan. şimdi şirketi değişti ne zaman ineceği belli değil ve en son yemek bile yiyemediğini söylemişti. sürekli dua ediyorum ve marine trafficten takip ediyorum. bide o yurt dışında telefonun çektiği yerde ben mesajlar attım ya o pahalı olduğu için bana yazamadı onun yerine çağrılar attı çağrı sayısına göre anlaştık ben bişeyi tahmin edip soruyorum oda çağrı sayısıyla bana evet hayır yanlış anladın die çaldırıyor.. böle işte. ama çok özledim. zaman geçiyor bence üzülme bak bende bitmez diyordum bitti işte ona sarılacağım günü iple çekiyorum.darısı başına:nazar:

evet gost daha ne diyebilirimki aynı durum bizdede var çağrı ile konuşuyoruz hatta annem çağrıdan sonra şimdi ne dedi diyor bende gülüyorum 3 çağrı limana yanaştık 4 çağrı limandan kalkıyoruz.... gibi :40: yurtdışı ile konuşma çok fiyatlı bizde tel operatörlerini çok zengin ettik zamanında ama şimdi böyle konuşuyoruz

evet gost daha ne diyebilirimki aynı durum bizdede var çağrı ile konuşuyoruz hatta annem çağrıdan sonra şimdi ne dedi diyor bende gülüyorum 3 çağrı limana yanaştık 4 çağrı limandan kalkıyoruz.... gibi :40: yurtdışı ile konuşma çok fiyatlı bizde tel operatörlerini çok zengin ettik zamanında ama şimdi böyle konuşuyoruz

ben de bi çağrı alabilsem keşkee.o da yeterdi :59:

bizde çağrı ile anlaşıyoruz resmen :14: ama bizim şöyle bi şansızmız var neden bilmiyorum ben mesaj atıyorum sürekli ama o cevap atamıyo her zaman. benim aylık mesaj hakkımdan gidiyo kontr gitmiyo benden ve bedava dakikam oldugu zaman arıyorum benden hiç kontr gitmiyo değişik ama güzell :) faturamız 300den aşagıya gelmezdi vadofana geçtik nişanlıma en fazla 100 geliyo bana her türlü bedava :)

evet:60: ben mesaj hakkı yapıyorum sürekli tahminler yürütüp mesaj atıyorum oda 1 çağrı evet, 2 çağrı yanlış anladın (yani ben yanlış anladım) ödemeli atarsa hayır diyor üç kelimeyle muhabbet ediyoruz resmen, birde marine traficten göremeyip teli çekince ödemeli atta nerede olduğunu öğreneyim diyorum ödemeli atınca operatördeki kız "sayın abonemiz size falanca ülkeden ödemeli arama var..." gibisinden konuşuyor bende hangi ülkede ya da kıyıda olduklarını anlıyorum:60:

aralık ayında 1800 dk konuşmuşuz artık radyasyondan öleceğiz bi gidin Türkiye'den diyorum:60:

aa bide ilk seferleri yakındı ukraynaya gitmişlerdi yazık beni arayabilmek için saıcıdaki bütün jetonları almış ama hem yurt dışı hemde mobil hat olunca 30 saniyecik konuşabilmiştik ilk seferdi ya alışkında değilim çok üzülüp ağlamıştım o güne kadar saatlerce konuşmaya alışınca:60: şimdi ukraynaya gidiyoruz falan diyince onları seferden saymıyorum alt tarafı 1 haftacık sürüyor öenmli olanlar uzaktakiler:9:

evet:60: ben mesaj hakkı yapıyorum sürekli tahminler yürütüp mesaj atıyorum oda 1 çağrı evet, 2 çağrı yanlış anladın (yani ben yanlış anladım) ödemeli atarsa hayır diyor üç kelimeyle muhabbet ediyoruz resmen, birde marine traficten göremeyip teli çekince ödemeli atta nerede olduğunu öğreneyim diyorum ödemeli atınca operatördeki kız "sayın abonemiz size falanca ülkeden ödemeli arama var..." gibisinden konuşuyor bende hangi ülkede ya da kıyıda olduklarını anlıyorum:60:

aralık ayında 1800 dk konuşmuşuz artık radyasyondan öleceğiz bi gidin Türkiye'den diyorum:60:

aaa verdiğin bilgi çok işime yaradı :D marine traficten bakıyorum kaç saattir bulamıyorum :D söyliyimde ödemeli atsın :D

kızlar nasılsınız? ben epeydir giremedim. burada mevzu derinleşmiş;)bizde çok paralar ödedik telefona. valla abartmıyım ama bu kadar senede bi ev parası yemiştir. bazen çok ödüyoruz diyoruz bazende ya değer başka türlü hiç görüşemiyoruz diyoruz. yani zor iş...şimdi avrupada vodafone diğer yerlerde ülkelerin kendi hatlarını kullanıyor. o arıyor. ben aramıyorum.çünkü ben ararsam hem ben ödüyorum hem o roaming ödüyor:( ne senle ne sensiz durumu bizim mevzu!

kızlarrr size bi sorum olck.denizci hikayelerinin anlatıldığı kitaplar biliyor msunz?

ihsan oktay anar "Amat" ve "puslu kıtalar atlası" güzeldir, hem kitapta eski denizcilik terimleride geçiyor merak edip eski leventinoların tarihinide araştırırsın ben öle yapmıştım:21: bide kendine denizci terimleri sözlüğü edinebirsin bulmazsan ben gönderirim:42:

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız? ben epeydir giremedim. burada mevzu derinleşmiş;)bizde çok paralar ödedik telefona. valla abartmıyım ama bu kadar senede bi ev parası yemiştir. bazen çok ödüyoruz diyoruz bazende ya değer başka türlü hiç görüşemiyoruz diyoruz. yani zor iş...şimdi avrupada vodafone diğer yerlerde ülkelerin kendi hatlarını kullanıyor. o arıyor. ben aramıyorum.çünkü ben ararsam hem ben ödüyorum hem o roaming ödüyor:( ne senle ne sensiz durumu bizim mevzu!

:9: anlaşıldı seneler geçsede hepimiz aynıyız ablacım:16:

ihsan oktay anar "Amat" ve "puslu kıtalar atlası" güzeldir, hem kitapta eski denizcilik terimleride geçiyor merak edip eski leventinoların tarihinide araştırırsın ben öle yapmıştım:21: bide kendine denizci terimleri sözlüğü edinebirsin bulmazsan ben gönderirim:42:

çok teşekküredermmmmm :61: bi an önce alp okym bariii :61:

canlarım bugün aşkımın mail kutusunu karıştırırken taslaklarda mail buldum bana yazılmış ama iletilmemiş... aşkım 1 ay gelemeyecekmiş çok üzgün olduğu belirtmiş :43:

canlarım bugün aşkımın mail kutusunu karıştırırken taslaklarda mail buldum bana yazılmış ama iletilmemiş... aşkım 1 ay gelemeyecekmiş çok üzgün olduğu belirtmiş :43:

yıkıldığın an budur işte.... denizcilerin hiç bişeyi belli olmuyor ki zaten.hevesimiz kursağmzda kalıyor.üzülme dicem ama ne kdr faydalı olr bilemem.bak kaç ay beklemişsin.kaç ayı geride bırakmışsın.bence bnun da üstesinden gelebilirsin :61:

Back