mısırdaki limanda Türklere çıkış izni yokmuş hiç biryere kımıldayamıyorum diyor bune biçim iş anlamadım ben arapların bize ne garezleri var
[/ QUOTE]
Canım Anlıyorum seni. Benim Nişanlımda ordan kaç ay çıkamamıstı. Nefret ediyor Mısır'dan. Birde adamlar hiç çalısmıyorlar sürekli işi yavaşlatıyolardı.
evet internet bulmuş çok az çekiyor ama şimdilik idare ediyoruz 1-2 mail atabiliyor. durumunu anlatan bir mail atmış çok sinirim bozuldu. şirket gemiyi araplara satıpta el değiştirince benimki de mecburen araplara katlanmak zorunda kaldı bir önceki şirket iyiydi ama şimdi araplardan illallah demiş durumda. çamaşırhaneyi kilitlemişler varmı böyle bişey ya kokmayı düşünüyorlar herhalde! gemi satıldığından beri pislik içindeymiş yemekler yenmiyormuş sular pismiş içme suyunun bile içilemez halde olduğunu söylüyor, duş alıyorum daha çok pisleniyorum dior, çay vs desen zaten içilecek gibi değil... yemek yiyememekten halsiz düştüm yeni yeni toparlanıyorum demiş. üstelik kalan 3-4 tane Türk geri kalanlar arap, Türkçe konuşmalarını yasaklamışlar ingilizce konuşmaktan gına geldi dior. kimsenin yanına yaklaşamıyorsun leş gibi kokuyorlar birde dini kullanıyorlar diyor, öyle nefret ettim ki onlardan diyor...üstelik parasını ödemiyorlar.dışarı çıkmaya kalkmış Türklere izin yok demişler şüpelenip başka bir Türk gemisi bulmuş irtibata geçmiş onlarda çıkamıyorlarmış, çok garip alexandriada çıkış izni vardı burda niye yoksa
sınırlarını doldurmuş bir vaziyette aşkım hele bir de sözleşmesinin dolması ve hala buna rağmen inenemesi tuz biber oldu, en kısa zamanda o gemiden (o araplardan) kurtulması için dua ediyorum yoksa ilk seferinde meslekten soğuyacak
kendi ailesinin bu olanlardan haberi yok üstelik onlardan saklıyor üzülmesinler diye, başta banada söylemiyordu ama üzerine çok gidince dayanamadı döktü içini
ülkemin gözünü seveyim