- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #3.541
çok mu yoğunlar yoksa allah korusun hasta falan mı oldular merak ediyorum:18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gost geldimi sevgilin, gemi istanbulda gözüküyor inş kavuşmuşsundur tatlım
iyi akşamlar kızlar. Moralim Coook bozuk. Nişanlım bir süre daha gelemiyormuş. Onunla birlikte 2 kaptanında bizim gibi planları altüst oldu. 6 ayı doldu aslında ama sürekli sorun çıkarıyor şirketi, resmen oyalıyorlar. En kötüsüde Bize yaşattıkları hayal kırıklığı. Bugün onun doğum günü yanında değilim bütün özel günlerde olduğu gibi.
aşkımmmm geldiii indi kurtuldu o gemiden :81:
çok mutluyum hala bittiğine inanamıyorum
çok zorluk çıkarmışlar inmemesi için ama sonunda başarmış çok mutlu oldum darısı bütün bekleyenlere inşş herkes sağ salim yuvasına kauşur
gerçi biz gene ayrıyız ben yine göremicem onu, 1 saat görsem yeterdi ama nerdeee
olsun en azından telefon çekecek istediğim zaman ulaşabilicem buda yeter:92: bana destek olan bütün arkadaşıma çok teşekkür ediyorum hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmmmm iyiki varsınızzzz
cnm inan çok sevindim darısı da bizim başımıza artık....
aşkımmmm geldiii indi kurtuldu o gemiden :81:
çok mutluyum hala bittiğine inanamıyorum
çok zorluk çıkarmışlar inmemesi için ama sonunda başarmış çok mutlu oldum darısı bütün bekleyenlere inşş herkes sağ salim yuvasına kauşur
gerçi biz gene ayrıyız ben yine göremicem onu, 1 saat görsem yeterdi ama nerdeee
olsun en azından telefon çekecek istediğim zaman ulaşabilicem buda yeter:92: bana destek olan bütün arkadaşıma çok teşekkür ediyorum hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmmmm iyiki varsınızzzz
hadi gözün aydınn kuzucum da durma kalk git sevgilinin yanınaa:87:
gost senin içinnn çooookkk sevindim canım arkadaşım inş. en yakın zamandada kavuşursun :)
canım gözün aydın darısı bütün bekleyenlerin başına
arkadaşlar farkındaysanız bu başlıkta sadece denizcilikten konuşuyoruz. Dolayısıyla denizcilikten bahsediyoruz, başka mesleklerin tehlikeli-tehlikesiz olduğunu değil.İyi niyetli olarak denizciliğin iyi yanlarından ikisini, kötü yanlarındanda ikisini söyledim. Yani mesleğimiz mahiyetini dile getirdim.
yukarıda birde cesaretin sadece dalgalardan korkmamak, eşlerinden ayrı kaldıkları zaman hayattan yılmamayı başarmak olduğunuda söylemişsin. e bi zahmet düşünü ver bizde eşlerimizden, ailelerimizden aylarca ayrı, uzakta kalıyoruz. Gemiye çıkıyosunuz, 6 ay sonra bi dönüyosunuz; kim ölmüş, kim kalmış, buralar değişmiş, çocuğun okula başlamış, karne bile almış :uhm: Şimdi bizim cesaretimiz sadece dalgalalardan korkmamakmı?
ecem_1912 ! bana demişsinki pek bilgin yok, arka arkaya yazmışsın diye !!!. Bilgisayar bilgim Allaha şükür var, ama yazıcağım metin uzun olduğu için, okuyucuya üşenip okumamak gelebilir diye; arka arkaya mesaj yazdım.
bide sabırdan bahsetmişsin ecem_1912 ! sabır bizim mesleğin olmazsa olmazı. Sevdiklerine kavuşmaya 6-7 ay var sabretmede göreyim seni....
arkadaşlar bişey sorcam kısmetse dügünden sonra nişanlım benide yanına götürmeyi düşünüyo.. ama kamarası küçük yatak tek kişilik şuan. eger bende gidersem yine böylemi olucak yani yanında eşi var diye yatagı fln değiştirmezlermi ?