• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

hoşgeldin.... Allah kavuştursun tatlım.. benim nişanlım karadenize gidiyo ve italyaya geçiyorlar... haberleşme bi gemi telefonunda arayabiliyo bide kendi cep telefonu çekerse haberleşebilirsiniz.... ve gemi takibide yapabilirsin internetten...

cnm ben araştrdm baya ama sanırım askeri gemileri göstermiyor.ama yine de çok sağol :61:

hmmm benim nişanlımım çalıştıgı şirketin sitesinde hangi gemi hangi tarihte nerde oldugu yazıyo telefonu çekmediğinde ben ordan bakıyorum sürekli günecelliniyo site....ama askeri oldugu için söylemezler bencede nerde olduklarını....

veeeee arkadaşlar bizim kısmetse 26 haziranda dügünümüz var.. ekimde gemiye gitmeyi düşünüyo. benide yanına alabilir mi? benim gemiye gitmem için ne gerekiyo? sınava fln girmem lazımmış öyle duymuş gerçekten öyle bişey varmı? bana yardımcı olurmusunuzz? :nazar::nazar::nazar:

marine trafic yazıp gemi adını yazıyorsun.deniz ortasında genellikle uydu görmüyor ama dünyanın neresinde olursa olsun limana doğru yaklaştıkça görüyor.kırmızılar tanker yeşil olanlar kargo gemileri.ben eşimi devamlı bu siteden takip ediyorum.umarım yardımcı olabilmişimdir allah kavuştursun

:64:burası kalabalıklaşmış ohh ne güzell ne güzelll böyle bi sevindimmm:21: :kkk: herkes iyidir umarım... :16:

ben beklemeye devam hala haber alamıyorum bu yeni şirketi çok tuhaf ödeme falanda yapmıyormuş yazık Türk mürettebatı boşaltmış paralarını ödemeden :47:

bu pazar günü resmi süresi doluyorrrr ohh Allahıma şükürler olsun yani artık bitsin sevgilimi görmeyeli 6 ayı geçti 7 ayıda geçicek (gerçi daha uzun süre kalanlarda var ama:(
olsun belirsizlikte olsa ilk fırsatta ineceğini biliyorum yeter:66:

aşkımcım bana küçük bir kitap yazmış heyecanla okumayı bekliyorum :69:
hayırlısıyla insinde artık...:92:

:64:burası kalabalıklaşmış ohh ne güzell ne güzelll böyle bi sevindimmm:21: :kkk: herkes iyidir umarım... :16:

ben beklemeye devam hala haber alamıyorum bu yeni şirketi çok tuhaf ödeme falanda yapmıyormuş yazık Türk mürettebatı boşaltmış paralarını ödemeden :47:

bu pazar günü resmi süresi doluyorrrr ohh Allahıma şükürler olsun yani artık bitsin sevgilimi görmeyeli 6 ayı geçti 7 ayıda geçicek (gerçi daha uzun süre kalanlarda var ama:(

yaaa kıskandıımmmm. :59: benmki de dün gitti.. bugün 2 gün oluyor daha.ama yıllar geçmş gibi.5 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum... geçer dimi :44: bu arada gözün aydın :61: darısı banaa ve diğer bekleyen hanımlara :61:

yaaa kıskandıımmmm. :59: senin ki bitmiş ne güzel. benmki de dün gitti.. bugün 2 gün oluyor daha.ama yıllar geçmş gibi.5 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum... geçer dimi :44: bu arada gözün aydın :61: darısı banaa ve diğer bekleyen hanımlara :61:

merhaba çok oldu gelmeyeli eşim gemiden gelmişti:3: şimdi tekrar gitti:43: olsun önemli değil sonuçta işi bu:40: özlemişim sizleri hiçbirinizi tanımasamda içtenlikle yazılan mesajları okudukça tanımış kadar oldum:16:adanus en son nikahını tebrik etmiştim şimdi okuyunca üzüldüm sanırım sen elinden geleni yapmışsın boşanma olayı gerçekleşti mi? gerçekleştiyse birbirinizi biraz tanıma fırsatı verseydiniz* gostta denizci sevgilisini tüm sabrıyla bekliyor zaten denizci sevgiliside böyle olmalı yani güçlü bir kişiliği olmalı mesajlarını okudukça benim 11 sene önce eşimle sevgili olduğumuz zamanlar aklıma geliyor nasılda yine şimdi olduğu gibi büyük bir özlemle beklerdim eşimi.ikimizde hala o özlemden hiç birşey kaybetmedik türkiyeye geldimi telefon elimizden düşmüyor.nesrinsavaş arkadaşım mart ayında eşinin gemisi korsanlar tarafından kaçırıldığı andaki yazdığın mesajlara baktım gerçekten sabır işi allahtan benim eşim avrupa norveç çalışıyor hiç kimsenin başına gelsin istemem.şimdi eşim boğazdan geçti italyaya gidiyorlar.görüşmek üzere:3:

:17: çok teşekkür ederim inşş bizde sizler gibi oluruz... onu çok seviyorum ama evlilik falan ilerde nasıl olacak zor olacak vs birsürü düşünce ve insan yüzünden beynim tırmalanıyordu burda denizci eşlerini görünce korkum gitti şimdi dua ediyorum ayrılmayalım diye:17:
biz de Türkiye yakınlarında olduklarında sürekli telefondayız vardiya tutuyoruz resmen:60: telefon şirketini biz zengin edeceğiz az kaldı:60: en sonunda sevgili kayınvalide telefon faturasına bişey demesin diye tüm telefon masraflarını ben karşılama kararı aldım ve geçici bir iş buldum böylece rahat rahat konuşabildik şimdi neler hazırlasam diye düşünüyorum bir inse ancak 1 ay sonra görebileceğim malum önce kendi ailesiyle hasret giderecek sonra ben... inşş tek dileğim bizimde sizin gibi sevgimizi yıllarca dipdiri tutabilmek aynı sevinç ve özlemle onu beklemek... az kaldı gelmesine artık görüşemeksekte gemiden inip kendini toparlamasını istiyorum ama içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım:17:

yaaa kıskandıımmmm. :59: senin ki bitmiş ne güzel. benmki de dün gitti.. bugün 2 gün oluyor daha.ama yıllar geçmş gibi.5 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum... geçer dimi :44: bu arada gözün aydın :61: darısı banaa ve diğer bekleyen hanımlara :61:

canım ben 6 aydır bekliyorum 182 günü geçeli çooook oldu hergün takvimde hesap yaptım hergün... ve o gitmeden önce de vedalaşamamıştık yüzyüze yani yine görüşememiştik gelecek yine göremicem ama olsun o insin yeter...
telefonun çekmesi harika bişey özellikle Türkiye kıyılarında telefonu hiç kapatmadık desem yeri... Yurt dışında bi limanda olduğunda ya dsa karaya yakın olduklarında o cevap yazmadı ama ben sürekli mesaj atıp durumumu bildirdim ona güç veren mesajlar attım. sonuçta ben bir kişiyi özlüyorum o ise hem beni hem ailesini, onu anlayabilmek için birsürü araştırma yapıp kitaplar, romanlar okudum inan denizcilik tarihine kadar araştırdım denizcilik sözlüğünü yuttum artık bana sen benden daha çok şey biliyorsun diyor:60: onu anlayabilmek çok önemliydi çünkü bir süre sonra psikolojisi bozuluyor destek birilerini arıyor. asla özledim diyip isyan etmedim ona gel demedim telefonda, ağlamadım, göz yaşlarımı göstermedim. sürekli onu çok sevdiğimi ve ayrılmayacağımızı hatırlattım buna çok ihtiyacı oluyordu. dırdırlayıp başının etini yemedim güldürmeye çalıştım... etrafımdaki arkadaşlarımıda özledim falan yakınmadım çünkü anlamıyorlar laf söylüyorlar saçma sapan. şimdi şirketi değişti ne zaman ineceği belli değil ve en son yemek bile yiyemediğini söylemişti. sürekli dua ediyorum ve marine trafficten takip ediyorum. bide o yurt dışında telefonun çektiği yerde ben mesajlar attım ya o pahalı olduğu için bana yazamadı onun yerine çağrılar attı çağrı sayısına göre anlaştık ben bişeyi tahmin edip soruyorum oda çağrı sayısıyla bana evet hayır yanlış anladın die çaldırıyor.. böle işte. ama çok özledim. zaman geçiyor bence üzülme bak bende bitmez diyordum bitti işte ona sarılacağım günü iple çekiyorum.darısı başına:nazar:

:17: çok teşekkür ederim inşş bizde sizler gibi oluruz... onu çok seviyorum ama evlilik falan ilerde nasıl olacak zor olacak vs birsürü düşünce ve insan yüzünden beynim tırmalanıyordu burda denizci eşlerini görünce korkum gitti şimdi dua ediyorum ayrılmayalım diye:17:
biz de Türkiye yakınlarında olduklarında sürekli telefondayız vardiya tutuyoruz resmen:60: telefon şirketini biz zengin edeceğiz az kaldı:60: en sonunda sevgili kayınvalide telefon faturasına bişey demesin diye tüm telefon masraflarını ben karşılama kararı aldım ve geçici bir iş buldum böylece rahat rahat konuşabildik şimdi neler hazırlasam diye düşünüyorum bir inse ancak 1 ay sonra görebileceğim malum önce kendi ailesiyle hasret giderecek sonra ben... inşş tek dileğim bizimde sizin gibi sevgimizi yıllarca dipdiri tutabilmek aynı sevinç ve özlemle onu beklemek... az kaldı gelmesine artık görüşemeksekte gemiden inip kendini toparlamasını istiyorum ama içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım:17:

aynı heycanı bi an önce ben de yaşamak istiyorum... geminin haberlerini fln görünce çok kötü olyrm yaaa :43: bu kdr karamsar da olmamalıyım.bu foruma üye olnca dha da iyi anladım zaten.sadece ben değilmişm :61: beni anlayan ve paylaşanlar var :61:

hayce sana bişe söyleyeyimmi o gidince ilişkimizin kıymetini daha iyi anladık ve ben ona daha çok aşık oldum o ise bana daha bi hayran kesinlike yıprandığımıza inanmıyorum gelince herşey daha güzel olacak bazen ilişkilerde böle ayrılıklarda iyi oluyor. üzülme lütfen 5 ay sonrasını düşün be sabret dua et allah sabrını veriyor

hayce sana bişe söyleyeyimmi o gidince ilişkimizin kıymetini daha iyi anladık ve ben ona daha çok aşık oldum o ise bana daha bi hayran kesinlike yıprandığımıza inanmıyorum gelince herşey daha güzel olacak bazen ilişkilerde böle ayrılıklarda iyi oluyor. üzülme lütfen 5 ay sonrasını düşün be sabret dua et allah sabrını veriyor

tabi cnm bnm haklısın gerçekten.doğru söylüyorsun.napalım beklicez artık.gülü seven her şartta dikenine katlanır.katlanmalı da zaten :) senin adına gerçekten sevindim.çünkü uzun ayrılıklarda insan nasıl özlüyor iyi biliyorum.bu kdr uzun bi ayrılığı geride bırakabildiğin için seni ayrıca tebrikediyorum.onlar bizi geride bıraktıkları için üzülüyorlar bizse onlarsız kalcağımız için üzülüyoruz.ve bu kadar emeğe sabıra karşın mutlu olmayı hakediyoruz diye düşünüyorum:61:

Son düzenleme:
aynı heycanı bi an önce ben de yaşamak istiyorum... geminin haberlerini fln görünce çok kötü olyrm yaaa :43: bu kdr karamsar da olmamalıyım.bu foruma üye olnca dha da iyi anladım zaten.sadece ben değilmişm :61: beni anlayan ve paylaşanlar var :61:

bende ilk 1 hafta ağlamıştım :1: sonra burdaki mesajları okuyunca sustum. bir arkadaşıma derddimi anlatmaya çalıştım bana "sen kendin istedin başından biliyordun kabul ettin aşığım dedin denizci diye tutturdum sus ve katlan" dedi bidaha hayatta buradan başka bi yere "özledim" vs demem ağzımın payını aldım:60: bide "oooo her limanda bir sevgili vay be denizci sevgilisi" diyenlere "öyle bir geçer zaman ki" diyenlere htckvn ablacığımın takdiğini uyguluyorum "benim sevgilime 1 tane az en az 2 tane olmalı" diyorum öle kalıyorlar :60::60::60:

tabi cnm bnm haklısın gerçekten.doğru söylüyorsun.napalım beklicez artık.gülü seven her şartta dikenine katlanır.katlanmalı da zaten :) senin adına gerçekten sevindim.çünkü uzun ayrılıklarda insan nasıl özlüyor iyi biliyorum.bu kdr uzun bi ayrılığı geride bırakabildiğin için seni ayrıca tebrikediyorum.onlar bizi geride bıraktıkları için üzülüyorlar bizse onlarsız kalcağımız için üzülüyoruz.ve bu kadar emeğe sabıra karşın mutlu olmayı hakediyoruz diye düşünüyorum:61:

evet sevgilimin annesi çok ağlamış gönderirken sonra oda bana telefonda ağlamıştı "ben nasıl bir insanım sevdiklerime acı çektiriyorum" diye bari ben üzmeyeyim dedim:16:

Son düzenleme:
merhaba çok oldu gelmeyeli eşim gemiden gelmişti:3: şimdi tekrar gitti:43: olsun önemli değil sonuçta işi bu:40: özlemişim sizleri hiçbirinizi tanımasamda içtenlikle yazılan mesajları okudukça tanımış kadar oldum:16:adanus en son nikahını tebrik etmiştim şimdi okuyunca üzüldüm sanırım sen elinden geleni yapmışsın boşanma olayı gerçekleşti mi? gerçekleştiyse birbirinizi biraz tanıma fırsatı verseydiniz* gostta denizci sevgilisini tüm sabrıyla bekliyor zaten denizci sevgiliside böyle olmalı yani güçlü bir kişiliği olmalı mesajlarını okudukça benim 11 sene önce eşimle sevgili olduğumuz zamanlar aklıma geliyor nasılda yine şimdi olduğu gibi büyük bir özlemle beklerdim eşimi.ikimizde hala o özlemden hiç birşey kaybetmedik türkiyeye geldimi telefon elimizden düşmüyor.nesrinsavaş arkadaşım mart ayında eşinin gemisi korsanlar tarafından kaçırıldığı andaki yazdığın mesajlara baktım gerçekten sabır işi allahtan benim eşim avrupa norveç çalışıyor hiç kimsenin başına gelsin istemem.şimdi eşim boğazdan geçti italyaya gidiyorlar.görüşmek üzere:3:

evet canım iki tarafta razı olunca tamamen bitti:43: ama hala tekrar başlayacağımıza inanıyorum sanırım takıntı haline getirdim bilmiyorum artık akışına bıraktım herşeyi... o evlenmek istedi sonrada boşanmak istedi çocuk oyuncağına çevirdi işi... Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkesi

sabredin daha ne aylar yıllar geçecek kendinizi üzüp harap etmeyin

evet sevgilimin annesi çok ağlamış gönderirken sonra oda bana telefonda ağlamıştı "ben nasıl bir insanım sevdiklerime acı çektiriyorum" diye bari ben üzmeyeyim dedim:16:

gost canım mesajlarını okudum yine herzamanki tatlılığın üzerinde maşallah sana. Demek az kaldı kavuşmanıza hadi bakalım azıcık daha sabır. Sonunda çok mutlu olacağına inancım sonsuz çünkü hakediyorsun. Damat senin gibi birisini bulduğu için çok şanslı:81:

evet canım iki tarafta razı olunca tamamen bitti:43: ama hala tekrar başlayacağımıza inanıyorum sanırım takıntı haline getirdim bilmiyorum artık akışına bıraktım herşeyi... o evlenmek istedi sonrada boşanmak istedi çocuk oyuncağına çevirdi işi... Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkesi

bence şansını tepmiş mesajlarını okuduğum kadarıyla elinden gelenide yapmışsın*dediğin gibi allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Back