• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

merhaba bende denizci sevgilisiyim öğrenciyim ama az kaldı okulumun bitmesine:81:
bizde 6 aydır ayrıyız 7. aya tamamlıyoruz az kaldı son günler çekilmez oldu... inş sizde kısa zamanda kavuşursunuz

aminnnnnnnnnnnnn. canım benimki sahilde çalışıyor arada seyirlere gidiyor genelde ayrı kalmamızın sebebi benim başka yerde okuyor olmam benim 2012 de bitiyor okulum senin ne zaman bitecek evlilik var mı?:32:bizde evlilik hayalleri var ama okul bitecek iş bulmadan düşünmüyorum of offfff

Bugün kötü bir haber aldım, Aşkımın gemisini Araplara satmışlar, pek çok kişiyi gemiden çekmişler. gemide çok az Türk kalmış benimkide içlerinde tabiki. Kalanlarda 1-2 güne ineceklermiş ama benimki inemiyormuş 1-2 hafta daha çalışmak zorundaymış. e haliyle bir sefer 1-2 haftada bitmeyeceğine göre gelemeyecek. 10 gündür yemek bile vermiyorlarmış:(((

aminnnnnnnnnnnnn. canım benimki sahilde çalışıyor arada seyirlere gidiyor genelde ayrı kalmamızın sebebi benim başka yerde okuyor olmam benim 2012 de bitiyor okulum senin ne zaman bitecek evlilik var mı?:32:bizde evlilik hayalleri var ama okul bitecek iş bulmadan düşünmüyorum of offfff

Evlilik hayalleri var tabiki ama daha çok erken diye düşünüyoruz, düzenli bir hayat kurabilmek için çooook çalışmamız lazım. Ben de normalde ondan ayrı başka bir şehirde yaşıyorum. 1 haftadan uzun görüştüğümüz,birbirimizi gördüğümüz hiç olmadı.ayrıyız diye üzüme en azından rahatça telefonda ya da internette görüşüp haber alabiliyorsundur. ben en son ne zaman konuştuğumuzu bile unutmuştum. artık her sefer dönüşü konuştuğumuzda "sesini unutmuşum" cümlesini sık sık kullanıyoruz. her seferde mutlaka bir olay oluyor. ama alıştım artık buradaki arkadaşlarım ablalarım saolsunlar beni her konuda bilgilendirdiler:) zaten o kadar garip üzücü olaylar oluyor ki ben halimize şükrediyorum bu topikteki insanlar çok güçlüler onların yaşadıklarının yanında benimkisi çok basit ve çocukca kalıyor, onlardan güç alıyorum:)

Son düzenleme:
selam kızlar umarım herkes iyidir GOST canım üzüldüm bilirim o geçmeyen son günleri allah sabrınıda veriyor merak etme
ben umutla uğraşmaktan uğrayamıyorum devamlı önceden ne kalabalıktık şimdi kimsede kalmadı :58:
neyse tekrar toplanırız umarım öpüyorum hepinizi:69:

selam kızlar umarım herkes iyidir GOST canım üzüldüm bilirim o geçmeyen son günleri allah sabrınıda veriyor merak etme
ben umutla uğraşmaktan uğrayamıyorum devamlı önceden ne kalabalıktık şimdi kimsede kalmadı :58:
neyse tekrar toplanırız umarım öpüyorum hepinizi:69:

evet kimse kalmadı, denzicilerden ayrılan arkadaşlarımızda uğramıyorlar topiğe:(

evet ablacım ama gelmesin önemli değil, geç gelsin ama yemek dahi verilmemesi çok üzücü, bilmiyorum Arap bir mürettebatın içinde ne yapar, umarım kısa zaman içinde kurtulur o gemiden kendimi özlemi falan düşünmüyorum yoksa.

bu arada umutun resmine bakıp duruyorum maşallah ya çok tatlı:)

Son düzenleme:
evet kimse kalmadı, denzicilerden ayrılan arkadaşlarımızda uğramıyorlar topiğe:(

evet ablacım ama gelmesin önemli değil, geç gelsin ama yemek dahi verilmemesi çok üzücü, bilmiyorum Arap bir mürettebatın içinde ne yapar, umarım kısa zaman içinde kurtulur o gemiden kendimi özlemi falan düşünmüyorum yoksa.

bu arada umutun resmine bakıp duruyorum maşallah ya çok tatlı:)

oooo dahada büyüdü kerata vaktim yok resim eklicem ama olmuyo iştee:50:

Evlilik hayalleri var tabiki ama daha çok erken diye düşünüyoruz, düzenli bir hayat kurabilmek için çooook çalışmamız lazım. Ben de normalde ondan ayrı başka bir şehirde yaşıyorum. 1 haftadan uzun görüştüğümüz,birbirimizi gördüğümüz hiç olmadı.ayrıyız diye üzüme en azından rahatça telefonda ya da internette görüşüp haber alabiliyorsundur. ben en son ne zaman konuştuğumuzu bile unutmuştum. artık her sefer dönüşü konuştuğumuzda "sesini unutmuşum" cümlesini sık sık kullanıyoruz. her seferde mutlaka bir olay oluyor. ama alıştım artık buradaki arkadaşlarım ablalarım saolsunlar beni her konuda bilgilendirdiler:) zaten o kadar garip üzücü olaylar oluyor ki ben halimize şükrediyorum bu topikteki insanlar çok güçlüler onların yaşadıklarının yanında benimkisi çok basit ve çocukca kalıyor, onlardan güç alıyorum:)

özledikten sonra görüşünce ayrı bir tadı oluyor . Allah kavuştursun cnm

selam kızlar.benimde sevgilim denizci okuduğum için henüz eşi olamadım ama Allah kısmet ederse okul bitip iş bulunca .........çok sıkıntılı bi meslek bu gecesi gündüzü yok ancak gerçekten seven denizci eşi olabiliyor çünkü gerçekten beklemek sabır işi.bende şu an yollarını gözlemekteyim

hoşgeldin aramıza fazlasıyla özveri gerektiriyor sabrın yanında rabbim yardımcımız olsun tez zamanda kavuşursun aşkına :16:
ohh ohh maşallahh:nazar: 7 ay mı oldu aaa ne çabuk geçti zaman daha dün hamileyim haberini vermiştin deniz ablacım:) kızımızıda göreceğiz ne güzel:))
çok kolay gelsin ama kendini çok yorma gerçi eşin saolsun yardım ediyormuş ne güzel:49: ne tatlı olur şimdi bebişe alışveriş yapması mini mini:31: hep bu şekilde mutlu olmanız dileğiyle...

aşkımın süresi 2 haftaya doluyor fakat ne zaman nerede inceği malum belli değil oradan oraya gidip duruyorlar bizde uzun süredir görüşemiyoruz en son konuştuğumuzda 2-3 hafta ileri atabilirler demişti inşşş öle bişey olmaz gelsn halletsin işlerini zaten o geldikten 1 ay sonra anca görücem bari çabucak gelsin inşşş:72:

evet canım zaman çok çabuk geçiyor 7 ay oldu bende zaman zaman iyiyim bazende kötü sizleri merak ettim ama pek bi hareket yok herkesler nerelerde acaba :10: inşallah günler çabucak geçerde kavuşursun aşkına ama haber alamamak kadar kötüsüde yok :19:

hoşbuldumm teşekkür ederim:61:

sevgilimi görmeme 1 ay kaldı sınavlar falan derken oda geçer inş.:84:
20 saat yol gitcem hiç gözümde yok valla canının sağlığı yeter ahhh ahhhhhhh çabucak geçsin:32::32::32:

:43: gelemiyormuş ne zaman ineceğide belli değilmiş,yine çekmiyor tel falan inşş çabuk kurtulur o gemiden iyice bozulmuş psikolojisi:(

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Özledim hepinizi, sohbetlerinizi... Ben kendimi son derece yanlız ve terk edilmiş hissediyorum artık kimsem kalmadı herkes kendi köşesine çekildi. Eski evime taşındım yanlız oturuyorum işe gidip geliyorum ayaklarımın üzerinde durmaya çalışıyorum. çok kötü bir duygu inanın, umarım kimse yaşamaz... O da sefere çıktı yeniden ve vedalaşmadı bile... Hala hatasını anlar belki bana geri döner diye bekliyorum ama boşuna beklediğimi biliyorum, şaşkınım kaldırmakta zorlanıyorum...

neyse sıktım canınızı... Umarım sizler çok iyisinizdir. bebişlerimiz büyüyorlarmış zaten ne kadar güzel.

Artık bu topiğe katılmam doğru değil sanırım ne denizci sevgilisiyim ne de eşi:58:

aaa kızarım niye burda durman doğru değilmiş sen bizim arkadaşımızsın denizci eşi olup olmamn önemli değil canım benim üzülme biz yanındayız:7:

merhaba çok oldu gelmeyeli eşim gemiden gelmişti:3: şimdi tekrar gitti:43: olsun önemli değil sonuçta işi bu:40: özlemişim sizleri hiçbirinizi tanımasamda içtenlikle yazılan mesajları okudukça tanımış kadar oldum:16:adanus en son nikahını tebrik etmiştim şimdi okuyunca üzüldüm sanırım sen elinden geleni yapmışsın boşanma olayı gerçekleşti mi? gerçekleştiyse birbirinizi biraz tanıma fırsatı verseydiniz* gostta denizci sevgilisini tüm sabrıyla bekliyor zaten denizci sevgiliside böyle olmalı yani güçlü bir kişiliği olmalı mesajlarını okudukça benim 11 sene önce eşimle sevgili olduğumuz zamanlar aklıma geliyor nasılda yine şimdi olduğu gibi büyük bir özlemle beklerdim eşimi.ikimizde hala o özlemden hiç birşey kaybetmedik türkiyeye geldimi telefon elimizden düşmüyor.nesrinsavaş arkadaşım mart ayında eşinin gemisi korsanlar tarafından kaçırıldığı andaki yazdığın mesajlara baktım gerçekten sabır işi allahtan benim eşim avrupa norveç çalışıyor hiç kimsenin başına gelsin istemem.şimdi eşim boğazdan geçti italyaya gidiyorlar.görüşmek üzere:3:

merhaba arkadaşlarrrrr benimde nişanlım uzak yol kuru yük gemisinde 3. kaptan.... 2buçuk ay oldu gideli :( onu çokkkkk özlüyorumm.... Allah bütün denizcilerin yardımcısı olsunnn...

mrb. hanımlarr ben de aranıza yeni katıldım :61: benm sözlüm de denizci :44: dün gitti 5 ay yok :43: ilk defa uzun seyire çıkıyor.hiç o kdr süre ayrı kalmamıştık. daha dün 1 bugün 2 özlüyorum, üzülüyorummm.Allah bana ve benim gibilere sabır versin ne diyimm :61: aranızda tecrübeli denizci eşleri vardır... siz neler hissediyorsunuz??? yada eşi somaliye giden varsa bana bilgi verebilir mi ? haberleşme nasıl oluyor ?

Son düzenleme:
mrb. hanımlarr ben de aranıza yeni katıldım :61: benm sözlüm de denizci :44: dün gitti 5 ay yok :43: ilk defa uzun seyire çıkıyor.hiç o kdr süre ayrı kalmamıştık. daha dün 1 bugün 2 özlüyorum, üzülüyorummm.Allah bana ve benim gibilere sabır versin ne diyimm :61: aranızda tecrübeli denizci eşleri vardır... siz neler hissediyorsunuz??? yada eşi somaliye giden varsa bana bilgi verebilir mi ? haberleşme nasıl oluyor ?

hoşgeldin.... Allah kavuştursun tatlım.. benim nişanlım karadenize gidiyo ve italyaya geçiyorlar... haberleşme bi gemi telefonunda arayabiliyo bide kendi cep telefonu çekerse haberleşebilirsiniz.... ve gemi takibide yapabilirsin internetten...

bu gemi takibi olayını ilk defa duydummm.nasıl bişey çok merak ettim.bana yardımcı olabilir misin?? :61: çok sevinirim

Son düzenleme:
Back