- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.481
hoşgeldin.... Allah kavuştursun tatlım.. benim nişanlım karadenize gidiyo ve italyaya geçiyorlar... haberleşme bi gemi telefonunda arayabiliyo bide kendi cep telefonu çekerse haberleşebilirsiniz.... ve gemi takibide yapabilirsin internetten...
burası kalabalıklaşmış ohh ne güzell ne güzelll böyle bi sevindimmm herkes iyidir umarım...
ben beklemeye devam hala haber alamıyorum bu yeni şirketi çok tuhaf ödeme falanda yapmıyormuş yazık Türk mürettebatı boşaltmış paralarını ödemeden
bu pazar günü resmi süresi doluyorrrr ohh Allahıma şükürler olsun yani artık bitsin sevgilimi görmeyeli 6 ayı geçti 7 ayıda geçicek (gerçi daha uzun süre kalanlarda var ama
olsun belirsizlikte olsa ilk fırsatta ineceğini biliyorum yeter
aşkımcım bana küçük bir kitap yazmış heyecanla okumayı bekliyorum
hayırlısıyla insinde artık...:92:
burası kalabalıklaşmış ohh ne güzell ne güzelll böyle bi sevindimmm herkes iyidir umarım...
ben beklemeye devam hala haber alamıyorum bu yeni şirketi çok tuhaf ödeme falanda yapmıyormuş yazık Türk mürettebatı boşaltmış paralarını ödemeden
bu pazar günü resmi süresi doluyorrrr ohh Allahıma şükürler olsun yani artık bitsin sevgilimi görmeyeli 6 ayı geçti 7 ayıda geçicek (gerçi daha uzun süre kalanlarda var ama
olsun belirsizlikte olsa ilk fırsatta ineceğini biliyorum yeter
aşkımcım bana küçük bir kitap yazmış heyecanla okumayı bekliyorum
hayırlısıyla insinde artık...:92:
merhaba çok oldu gelmeyeli eşim gemiden gelmiştişimdi tekrar gitti olsun önemli değil sonuçta işi bu özlemişim sizleri hiçbirinizi tanımasamda içtenlikle yazılan mesajları okudukça tanımış kadar oldum adanus en son nikahını tebrik etmiştim şimdi okuyunca üzüldüm sanırım sen elinden geleni yapmışsın boşanma olayı gerçekleşti mi? gerçekleştiyse birbirinizi biraz tanıma fırsatı verseydiniz* gostta denizci sevgilisini tüm sabrıyla bekliyor zaten denizci sevgiliside böyle olmalı yani güçlü bir kişiliği olmalı mesajlarını okudukça benim 11 sene önce eşimle sevgili olduğumuz zamanlar aklıma geliyor nasılda yine şimdi olduğu gibi büyük bir özlemle beklerdim eşimi.ikimizde hala o özlemden hiç birşey kaybetmedik türkiyeye geldimi telefon elimizden düşmüyor.nesrinsavaş arkadaşım mart ayında eşinin gemisi korsanlar tarafından kaçırıldığı andaki yazdığın mesajlara baktım gerçekten sabır işi allahtan benim eşim avrupa norveç çalışıyor hiç kimsenin başına gelsin istemem.şimdi eşim boğazdan geçti italyaya gidiyorlar.görüşmek üzere
yaaa kıskandıımmmm.senin ki bitmiş ne güzel. benmki de dün gitti.. bugün 2 gün oluyor daha.ama yıllar geçmş gibi.5 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum... geçer dimi :44: bu arada gözün aydın darısı banaa ve diğer bekleyen hanımlara
çok teşekkür ederim inşş bizde sizler gibi oluruz... onu çok seviyorum ama evlilik falan ilerde nasıl olacak zor olacak vs birsürü düşünce ve insan yüzünden beynim tırmalanıyordu burda denizci eşlerini görünce korkum gitti şimdi dua ediyorum ayrılmayalım diye
biz de Türkiye yakınlarında olduklarında sürekli telefondayız vardiya tutuyoruz resmentelefon şirketini biz zengin edeceğiz az kaldı en sonunda sevgili kayınvalide telefon faturasına bişey demesin diye tüm telefon masraflarını ben karşılama kararı aldım ve geçici bir iş buldum böylece rahat rahat konuşabildik şimdi neler hazırlasam diye düşünüyorum bir inse ancak 1 ay sonra görebileceğim malum önce kendi ailesiyle hasret giderecek sonra ben... inşş tek dileğim bizimde sizin gibi sevgimizi yıllarca dipdiri tutabilmek aynı sevinç ve özlemle onu beklemek... az kaldı gelmesine artık görüşemeksekte gemiden inip kendini toparlamasını istiyorum ama içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım
hayce sana bişe söyleyeyimmi o gidince ilişkimizin kıymetini daha iyi anladık ve ben ona daha çok aşık oldum o ise bana daha bi hayran kesinlike yıprandığımıza inanmıyorum gelince herşey daha güzel olacak bazen ilişkilerde böle ayrılıklarda iyi oluyor. üzülme lütfen 5 ay sonrasını düşün be sabret dua et allah sabrını veriyor
aynı heycanı bi an önce ben de yaşamak istiyorum... geminin haberlerini fln görünce çok kötü olyrm yaaabu kdr karamsar da olmamalıyım.bu foruma üye olnca dha da iyi anladım zaten.sadece ben değilmişm beni anlayan ve paylaşanlar var
tabi cnm bnm haklısın gerçekten.doğru söylüyorsun.napalım beklicez artık.gülü seven her şartta dikenine katlanır.katlanmalı da zaten :) senin adına gerçekten sevindim.çünkü uzun ayrılıklarda insan nasıl özlüyor iyi biliyorum.bu kdr uzun bi ayrılığı geride bırakabildiğin için seni ayrıca tebrikediyorum.onlar bizi geride bıraktıkları için üzülüyorlar bizse onlarsız kalcağımız için üzülüyoruz.ve bu kadar emeğe sabıra karşın mutlu olmayı hakediyoruz diye düşünüyorum
evet sevgilimin annesi çok ağlamış gönderirken sonra oda bana telefonda ağlamıştı "ben nasıl bir insanım sevdiklerime acı çektiriyorum" diye bari ben üzmeyeyim dedim
merhaba çok oldu gelmeyeli eşim gemiden gelmiştişimdi tekrar gitti olsun önemli değil sonuçta işi bu özlemişim sizleri hiçbirinizi tanımasamda içtenlikle yazılan mesajları okudukça tanımış kadar oldum adanus en son nikahını tebrik etmiştim şimdi okuyunca üzüldüm sanırım sen elinden geleni yapmışsın boşanma olayı gerçekleşti mi? gerçekleştiyse birbirinizi biraz tanıma fırsatı verseydiniz* gostta denizci sevgilisini tüm sabrıyla bekliyor zaten denizci sevgiliside böyle olmalı yani güçlü bir kişiliği olmalı mesajlarını okudukça benim 11 sene önce eşimle sevgili olduğumuz zamanlar aklıma geliyor nasılda yine şimdi olduğu gibi büyük bir özlemle beklerdim eşimi.ikimizde hala o özlemden hiç birşey kaybetmedik türkiyeye geldimi telefon elimizden düşmüyor.nesrinsavaş arkadaşım mart ayında eşinin gemisi korsanlar tarafından kaçırıldığı andaki yazdığın mesajlara baktım gerçekten sabır işi allahtan benim eşim avrupa norveç çalışıyor hiç kimsenin başına gelsin istemem.şimdi eşim boğazdan geçti italyaya gidiyorlar.görüşmek üzere
aynı heycanı bi an önce ben de yaşamak istiyorum... geminin haberlerini fln görünce çok kötü olyrm yaaabu kdr karamsar da olmamalıyım.bu foruma üye olnca dha da iyi anladım zaten.sadece ben değilmişm beni anlayan ve paylaşanlar var
evet sevgilimin annesi çok ağlamış gönderirken sonra oda bana telefonda ağlamıştı "ben nasıl bir insanım sevdiklerime acı çektiriyorum" diye bari ben üzmeyeyim dedim
evet canım iki tarafta razı olunca tamamen bittiama hala tekrar başlayacağımıza inanıyorum sanırım takıntı haline getirdim bilmiyorum artık akışına bıraktım herşeyi... o evlenmek istedi sonrada boşanmak istedi çocuk oyuncağına çevirdi işi... Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?