• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Aşkımcımın gelmesine bugün tam 30 güncük kaldı inşş aksilik çıkmaz:97: bu bekleme işi korktuğum ve zannettiğim kadar zor değilmiş başta ben gözümde çok abartmışım ama bitti sayılır günler çabuk geçiyor:81:

Merhabalar,
Arkadaşlar kadınların kaptan eşleriyle beraber denize çıkmaları için neler yapmaları gerekiyor. Ne tür belgeler gerekli? Bilen birileri bana yardımcı olabilirse çok sevinirim..

özelden mesaj attım ama pasaport ve liman cüzdanı yeterli. eğer avrupa ülkelerine gidecekseniz pasaport yeterli oluyor. hemen pass veriyorlar. fakat rusya tunus ceayir gibi üçüncü dünya ülkelerine giderseniz liman cüzdanınız yoksa sizi çıkartmayıp birde üzerine kağıt imzalatıyorlar. dışarı çıkarsam tutuklanmayı kabul ediyorum diye.üstelik pasaportunuzda onlarda kalıyor limandan kalkana kadar....

evet herkes nasıl? yeni yılınız kutlu olsun sağlıklı huzurlu neşe dolu yıllara hep birlikte erişmek dileğiyle...:16:

Iyi yıllar kızlar. :3:
teşekkürler sanada iyi yıllar :21:
evet herkes nasıl? yeni yılınız kutlu olsun sağlıklı huzurlu neşe dolu yıllara hep birlikte erişmek dileğiyle...:16:
amin canım inşallah sağlıkla eşlerimizle birlikte daha nice yıllar :37: ben çok iyiyim aşkımcım yanımda biliyosun ama işte hamilelik ilerledikçe hareketler yavaşlıyo ee malum alış veriş derken fazlaca yoruluyorum sanırım:19:
hoşgeldin canım:) ama bizim topiğimiz eskisi gibi bol sohbetli değil:( malum eşler denizde olunca herşey kadının üzerine kalıyor sanırım arkadaşlarımız çok yoğun ordan oraya koşturuyorlar:97:
eşler yokken erkek işinede koşuyoruz ama burdalarkende olmadıklarında yapamadıklarımız için dolu dolu vakit geçiriyoruz o zaman burası biraz ihmal edilmiş oluyor :9:
Günaydın. Kızlar :9:

Demet Ben. İstanbul'dan.
hoşgeldin biraz geç oldu kusura bakma :17:
Merhaba Kızlar,

Bende katıldım aranıza. Bir kaptan nişanlısı olarak. :1:
sende hoşgeldinn allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah düğün ne zaman :nazar:
aşkımın gelmesine az kaldı diyerekten diyete girdim yeni cicşler aldım artık çabucak geçsin zaman:16::17:

oooo hadi bakalım hayırlısı canım benim tez zamanda kavuşun inşallah :21:

ben yoğun günler geçiriyorum aşkım sağolsun elinden her iş geliyoda allahtan ev işleriyle yorulmuyorum bebeğim biraz aşağılarda olduğu için fazlaca ayakta kalmam çok rahatsız ediyo bende daha 7 aylıkken böyle olursam son 2 ay ne yaparım diye çıkıp çıkıp eksiklerimizi alıyorum ama hayırlısıyla sağlıkla doğsunda eksiklikler sonrada tamamlanır :49: sizler nasılsınız bizim kızlardan hiç ses yok captanınkarısı canım sen nasılsın umutun keyfi nasıl büyüyodur annesi :16:

selam kızlar.benimde sevgilim denizci okuduğum için henüz eşi olamadım ama Allah kısmet ederse okul bitip iş bulunca .........çok sıkıntılı bi meslek bu gecesi gündüzü yok ancak gerçekten seven denizci eşi olabiliyor çünkü gerçekten beklemek sabır işi.bende şu an yollarını gözlemekteyim

teşekkürler sanada iyi yıllar :21:

amin canım inşallah sağlıkla eşlerimizle birlikte daha nice yıllar :37: ben çok iyiyim aşkımcım yanımda biliyosun ama işte hamilelik ilerledikçe hareketler yavaşlıyo ee malum alış veriş derken fazlaca yoruluyorum sanırım:19:

eşler yokken erkek işinede koşuyoruz ama burdalarkende olmadıklarında yapamadıklarımız için dolu dolu vakit geçiriyoruz o zaman burası biraz ihmal edilmiş oluyor :9:

hoşgeldin biraz geç oldu kusura bakma :17:

sende hoşgeldinn allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah düğün ne zaman :nazar:

oooo hadi bakalım hayırlısı canım benim tez zamanda kavuşun inşallah :21:

ben yoğun günler geçiriyorum aşkım sağolsun elinden her iş geliyoda allahtan ev işleriyle yorulmuyorum bebeğim biraz aşağılarda olduğu için fazlaca ayakta kalmam çok rahatsız ediyo bende daha 7 aylıkken böyle olursam son 2 ay ne yaparım diye çıkıp çıkıp eksiklerimizi alıyorum ama hayırlısıyla sağlıkla doğsunda eksiklikler sonrada tamamlanır :49: sizler nasılsınız bizim kızlardan hiç ses yok captanınkarısı canım sen nasılsın umutun keyfi nasıl büyüyodur annesi :16:

ohh ohh maşallahh:nazar: 7 ay mı oldu aaa ne çabuk geçti zaman daha dün hamileyim haberini vermiştin deniz ablacım:) kızımızıda göreceğiz ne güzel:))
çok kolay gelsin ama kendini çok yorma gerçi eşin saolsun yardım ediyormuş ne güzel:49: ne tatlı olur şimdi bebişe alışveriş yapması mini mini:31: hep bu şekilde mutlu olmanız dileğiyle...

aşkımın süresi 2 haftaya doluyor fakat ne zaman nerede inceği malum belli değil oradan oraya gidip duruyorlar bizde uzun süredir görüşemiyoruz en son konuştuğumuzda 2-3 hafta ileri atabilirler demişti inşşş öle bişey olmaz gelsn halletsin işlerini zaten o geldikten 1 ay sonra anca görücem bari çabucak gelsin inşşş:72:

selam kızlar.benimde sevgilim denizci okuduğum için henüz eşi olamadım ama Allah kısmet ederse okul bitip iş bulunca .........çok sıkıntılı bi meslek bu gecesi gündüzü yok ancak gerçekten seven denizci eşi olabiliyor çünkü gerçekten beklemek sabır işi.bende şu an yollarını gözlemekteyim

merhaba bende denizci sevgilisiyim öğrenciyim ama az kaldı okulumun bitmesine:81:
bizde 6 aydır ayrıyız 7. aya tamamlıyoruz az kaldı son günler çekilmez oldu... inş sizde kısa zamanda kavuşursunuz

Back