- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.461
Günaydın. Kızlar
Slm..:)
nasılsın? nasıl gidiyor nişanlılık evresi :))
merhaba bende denizci sevgilisiyim öğrenciyim ama az kaldı okulumun bitmesine:81:
bizde 6 aydır ayrıyız 7. aya tamamlıyoruz az kaldı son günler çekilmez oldu... inş sizde kısa zamanda kavuşursunuz
aminnnnnnnnnnnnn. canım benimki sahilde çalışıyor arada seyirlere gidiyor genelde ayrı kalmamızın sebebi benim başka yerde okuyor olmam benim 2012 de bitiyor okulum senin ne zaman bitecek evlilik var mı?bizde evlilik hayalleri var ama okul bitecek iş bulmadan düşünmüyorum of offfff
selam kızlar umarım herkes iyidir GOST canım üzüldüm bilirim o geçmeyen son günleri allah sabrınıda veriyor merak etme
ben umutla uğraşmaktan uğrayamıyorum devamlı önceden ne kalabalıktık şimdi kimsede kalmadı
neyse tekrar toplanırız umarım öpüyorum hepinizi
evet kimse kalmadı, denzicilerden ayrılan arkadaşlarımızda uğramıyorlar topiğe
evet ablacım ama gelmesin önemli değil, geç gelsin ama yemek dahi verilmemesi çok üzücü, bilmiyorum Arap bir mürettebatın içinde ne yapar, umarım kısa zaman içinde kurtulur o gemiden kendimi özlemi falan düşünmüyorum yoksa.
bu arada umutun resmine bakıp duruyorum maşallah ya çok tatlı:)
oooo dahada büyüdü kerata vaktim yok resim eklicem ama olmuyo iştee
Evlilik hayalleri var tabiki ama daha çok erken diye düşünüyoruz, düzenli bir hayat kurabilmek için çooook çalışmamız lazım. Ben de normalde ondan ayrı başka bir şehirde yaşıyorum. 1 haftadan uzun görüştüğümüz,birbirimizi gördüğümüz hiç olmadı.ayrıyız diye üzüme en azından rahatça telefonda ya da internette görüşüp haber alabiliyorsundur. ben en son ne zaman konuştuğumuzu bile unutmuştum. artık her sefer dönüşü konuştuğumuzda "sesini unutmuşum" cümlesini sık sık kullanıyoruz. her seferde mutlaka bir olay oluyor. ama alıştım artık buradaki arkadaşlarım ablalarım saolsunlar beni her konuda bilgilendirdiler:) zaten o kadar garip üzücü olaylar oluyor ki ben halimize şükrediyorum bu topikteki insanlar çok güçlüler onların yaşadıklarının yanında benimkisi çok basit ve çocukca kalıyor, onlardan güç alıyorum:)
selam kızlar.benimde sevgilim denizci okuduğum için henüz eşi olamadım ama Allah kısmet ederse okul bitip iş bulunca .........çok sıkıntılı bi meslek bu gecesi gündüzü yok ancak gerçekten seven denizci eşi olabiliyor çünkü gerçekten beklemek sabır işi.bende şu an yollarını gözlemekteyim
ohh ohh maşallahh7 ay mı oldu aaa ne çabuk geçti zaman daha dün hamileyim haberini vermiştin deniz ablacım:) kızımızıda göreceğiz ne güzel:))
çok kolay gelsin ama kendini çok yorma gerçi eşin saolsun yardım ediyormuş ne güzelne tatlı olur şimdi bebişe alışveriş yapması mini mini hep bu şekilde mutlu olmanız dileğiyle...
aşkımın süresi 2 haftaya doluyor fakat ne zaman nerede inceği malum belli değil oradan oraya gidip duruyorlar bizde uzun süredir görüşemiyoruz en son konuştuğumuzda 2-3 hafta ileri atabilirler demişti inşşş öle bişey olmaz gelsn halletsin işlerini zaten o geldikten 1 ay sonra anca görücem bari çabucak gelsin inşşş
aaa kızarım niye burda durman doğru değilmiş sen bizim arkadaşımızsın denizci eşi olup olmamn önemli değil canım benim üzülme biz yanındayız
mrb. hanımlarr ben de aranıza yeni katıldımbenm sözlüm de denizci :44: dün gitti 5 ay yok ilk defa uzun seyire çıkıyor.hiç o kdr süre ayrı kalmamıştık. daha dün 1 bugün 2 özlüyorum, üzülüyorummm.Allah bana ve benim gibilere sabır versin ne diyimm aranızda tecrübeli denizci eşleri vardır... siz neler hissediyorsunuz??? yada eşi somaliye giden varsa bana bilgi verebilir mi ? haberleşme nasıl oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?