- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #3.421
canım geldi ilk bir kaç gün güzeldi herşey ama sonra hep saçma sapan sebepler yüzünden tartışmaya başladık alttan almaya devam ettikçe bağırıp çağırmaya başladı sustum sabrettim psikolojisi bozulmuştur normaldir belki dedim ama en sonunda yine olup olmayacak bir nedenden dolayı şiddete başvurdu neye uğradığımı şaşırdım annemin bile bana bir fiske vurduğunu hatırlamam, bende haliyle surat yaptım ve onunla konuşmayıp evden çıkmaya yeltendim, bırakmadı sarılmaya başladı istemiyorum dedikçe ileri gitti kendimi tecavüze uğramış gibi hissettim ve elinden kurtulduğum an orayı terk ettim. unutamıyorum kadınlık gururuma yediremiyorum çok utanıyorum inanın buraya yazarken bile çok utanıyorum... Ailem sen istedin böyle olmasını şimdi de ne yaparsan yap diyip bana destek çıkmıyor Allaha çok şükür elimde mesleğim işim var yoksa kalmıştım ortada ben bunları hakedecek ne yaptım inanın bişlmiyorum kahroldum. ve bunlara rağmen hala onu çok seviyorum ama geri dönemem artık... çevremdekiler, arkadaşlarım affet tekrarlanmaz diyorlar herkes davayı geri almamdan yana, ama sizcede haklı değilmiyim ben boşunamı evliliğimi bitiriyorum kafam çok karıştı
kafanın karışması çok normal ama yaşadıklarını en iyi sen bilirsin biz ne desek boş anlattığına göre yaptığı çok yanlış hiç konuşmadınızmı