- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.281
105 :1shok::uhm: amaa ne güzel 30 kilo vermen bende 37 kilo kaldımkilo alınca diyete gerek yok iki ağlasam üzülsem zayıflıyorum ben senağlama
105 :1shok::uhm: amaa ne güzel 30 kilo vermen bende 37 kilo kaldımkilo alınca diyete gerek yok iki ağlasam üzülsem zayıflıyorum ben senağlama
canlarım çok mutluyum bugün aşkımı web cam sayesinde gördüm 3 aydır hiç görmemiştim. ama o kadar değişmiş ki çökmüş olgunluk gelmiş yüzüne bilmem ki anlatamadım:) canım benim neler yaşıyor da bana anlatmıyor kim bilir
canım çok sevindim senin adına, ben eşimi 4 yıldır seyire yolluyorum daha bir kere bile cam de göremedim. gittikleri yerde olmuyormuş hiç internet. yiyiyor muyum tabi ki hayır :roflol:
yaaaa görştünüzz demekk çook sevindimm cnm yaa konusamıyoruzz yine bu aralar seninle artı evet en son tartıldım 37 kalmışım yaa kendimee acıdım valla 20 yaşında 37 kilo düşünebiliomusunuzz saten gören acıyodu halimee ama 1 aydır hiçbişi yemiorum normal yani şu durumda olmam
cok sevindim.en cok yanilmadigima
yaaaa görştünüzz demekk çook sevindimm cnm yaa konusamıyoruzz yine bu aralar seninle artı evet en son tartıldım 37 kalmışım yaa kendimee acıdım valla 20 yaşında 37 kilo düşünebiliomusunuzz saten gören acıyodu halimee ama 1 aydır hiçbişi yemiorum normal yani şu durumda olmam
canım çok sevindim senin adına, ben eşimi 4 yıldır seyire yolluyorum daha bir kere bile cam de göremedim. gittikleri yerde olmuyormuş hiç internet. yiyiyor muyum tabi ki hayır :roflol:
gostcum sagolsun bana herkonudaa çook yardımcıı oluyooo bitanem benimm...artı ilkem ablacımm aşk acısından eridim resmen çook yemek yiyen biriydimm yerdim kilo alamazdımm ama bu kadar hiç zayıflamamıştım üzüntüden sanırım...(abla dedim buarada 2 tane bebeim falan var dmişsn ondn cnm:teselli:)
canım ukr.-hındıstanda falan pek net gelışmemıs benım esımde o konudan sıkayetcıydı..ama ben sımdı esıme vın aldım.turkıye transıt gecıslerde enazından konusuyorum..tabıkı herzman transıt gecıs olamasa bu hattı denk geldı..ısraıl-mısır-ukrayna turkıyeden yakın gecınce konusulıyo cok sukur..avrupa ulkelerındede zaten sorun hıc yok heryerde wıless var laptoptan ıstedığı yerden gırıyor..tek sorun gelısmemıs yerler ıcın...allahtan sımdılım daha gıtmıyor oralara...
gostcum:
kg ısıne gelınce:herseyden az ama yedım.haftanın 1 gunu odul gunu yaptım kendıme mesala ben tatlıcıyım.muhakkak yedım o gunu..hem dıyetten bezıp bırakmadım hem gozumu gonlumu doyurdum:) tez yapabıleceğin hastayım ben:) haftanın 3 gunu evde 2 bebek oollunca dısarıya cıkamadığımdan leslıe ıle walk yaptım.2 mıl kadar.bıde bazen evde klasık hareketler meıkık vs..sebze-tavuk-salata vazgecılmez genelde menulerım..buarada kılo vermek ıcın bırbırımızı motıve ettığımız bı sıtemız var (sz)arada orda olursan ınan cok mutlu oluruz...okadar bılgıye,psıkolojıyı yenmek ıcın uğras verenler varkı..umarım bukonuda yardımcı olursun ...buarada hıc ılaç kullanmadım..sadece gunde 1 tane formcay ıctım okadar...ılaç kullanmaktan korktum doğrumu sence?sımdı 170 76 kg suan..65 olmak ıstıyorum..son kalan kg gıtmıyor ılaç ve su son kalan kg ıcın ne onerrrısın bana?????????cok tesekkur edıyorummm hersey ıcın...
yeni üyelik aldımmm h.c.s h.c.s benimmm onaa göree artıı cnm pazartesii gidcem satenn..
artı kk da sevmiyo artık beniii forumdan niee çıkarıldım dünn anlamadım vallaa..:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?