• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

aranıza yeni katıldım ve sizlerden ögrenecegim çok şey oldgunu biliyorum ben nişanlıyım ama nişanlımla uzuun uzadıya konuşma fırsatımız bile olmuyo seferlerden ve bu bizim ilk seferimiz telefonda kullanılmıyomuş iki haftadır haber alamıyorumiki haftada iki mesaj yazabildi nasıl dayanıcam ben buna :((

kızlar naber???

bu bir iki gündür bir garibim. eşimle konuştuk ama görseniz telefonunun çekmemesini istiyorum çok tuhafff:S sürekli sevdiğim parçaları dinliyorum. bu günlerde eşimimi yoksa bu özlemimi sevdiğimi çözemiyorum. hep okurduk ya 'sevgiliye değil, sevmeye aşı olmak' diye... galiba ben de onu sevmeyi seviyorum. bu özlem çok hoşuma gidiyor...
lakin aklıma şüphe düşüyor ben artık onu yeterince sevmiyor muyum diye, işte bu düşünce beni felç ediyor. yine de özlemek cazip geliyor...
anlatamıyorum...
selam kızlar destursuz dalıyorum muhabbete ama adanuzun yukarıdaki alıntısı üzerine biraz düşündüm, birşeyler yazayım dedim

uzun birlikteliklerde insanın kendi sorgulaması doğaldır adanuz.
hele hele bu birlikteliğin epey bir kısmı vuslata fixe edilmişse...
düşünsene eşinle biraraya geleceğin "o an"a kilitlene kilitlene artık bunun bir alışkanlık gibi senin doğana yerleştiğin hissediyorsun. sonra eşin geliyor ama o yokken seni ayakta tutan "amaç" ortadan kaybolduğu için garip bir rahatsızlık duygusu hissediyorsun.
aslında hasret çeken kadınlar için patalojik bişeye dönüşüyor ama iyi tarafı şu hep ergen kızlar gibi aşkın doruklarında opuyorumnanaktan yaşıyorsun...vs.
kendini kötü hissetme bence, eminim eşini yeterince seviyorsundur senin ki konseptin değişmesine verdiğin refleks gibi daha çok...
bilmiyorum ki doğru kavrayabilmiş miyim

aranıza yeni katıldım ve sizlerden ögrenecegim çok şey oldgunu biliyorum ben nişanlıyım ama nişanlımla uzuun uzadıya konuşma fırsatımız bile olmuyo seferlerden ve bu bizim ilk seferimiz telefonda kullanılmıyomuş iki haftadır haber alamıyorumiki haftada iki mesaj yazabildi nasıl dayanıcam ben buna :((

hoşgeldin canım.bende çok şey öğrendim buradan.eski sayfaları okuyorum.yeni sayfalara yetişmeye çalışıyorum.yaş kaç?

ben yine üye oldum 3. ve son kezz 2.kez profılım silindi anlamadım zararlı kötü hiçbişi yazmadım hiçbiyerdee :S son kez üye oldum yine silinirse üye olmıcamm artık kk beni istemıyo ısrar etmenın anlamı yok :):kahve:

memnun oldum tanıştıgımıza yaş 23 söyledigim gibi bende cok şey ögrenmek istiyorum çünkü nişanlımın bana anlatıpta yaşayamayacagım cogu hissi burda yaşıcam bunu biliyorum sonucta ortak sorunlarımız var benim şuan için en büyük sorunum konuşamamak seyirdeyken sizin de böyle mi oluyor iki haftadır bi kez bile konuşmadık ve mesajlasamıyoruz bilee :1no2::1no2:

memnun oldum tanıştıgımıza yaş 23 söyledigim gibi bende cok şey ögrenmek istiyorum çünkü nişanlımın bana anlatıpta yaşayamayacagım cogu hissi burda yaşıcam bunu biliyorum sonucta ortak sorunlarımız var benim şuan için en büyük sorunum konuşamamak seyirdeyken sizin de böyle mi oluyor iki haftadır bi kez bile konuşmadık ve mesajlasamıyoruz bilee :1no2::1no2:

hoşgeldın cnmm topiğe :) emin ol herkesinn ortak sorunu buu ... ben denizci sevgilisinden ayrılmıss birisiyim gerçi ama hala burdayımm bırakamıyorummm okadr güzelki muhabbetler sohbetlerr en önemlisi canımın içi bitanm (gost) onunlaa tanışmışş olmakk en güzeli gerçekten..herkes okadr iyikii gercek hayattkı dostalarından bile dah çok yardım etmeye calısan ınsanlarla dolu....benide 2 dir siliyolar bugun yıne üye oldum inş silmezler bida üye olmıcam artık saten :)

hoşgeldın cnmm topiğe :) emin ol herkesinn ortak sorunu buu ... ben denizci sevgilisinden ayrılmıss birisiyim gerçi ama hala burdayımm bırakamıyorummm okadr güzelki muhabbetler sohbetlerr en önemlisi canımın içi bitanm (gost) onunlaa tanışmışş olmakk en güzeli gerçekten..herkes okadr iyikii gercek hayattkı dostalarından bile dah çok yardım etmeye calısan ınsanlarla dolu....benide 2 dir siliyolar bugun yıne üye oldum inş silmezler bida üye olmıcam artık saten :)

anladım cnm ayrılık zor bu durumu yaşamak istemem gercekten senin sorununda mı benim ki gibiydi ben cok mutsuz oluyorum arayamadıgı için

aslında sana daha tecrübeli arkdaslar okuyunca yazar..benımkı askerı okuldaydı günde 2 3 kere konusuyoduk ama romanyaya gitmişlerdi 2 hafta da 1 kere aramıstı delirmiştim meselaa cok kötü ilk kez yasamıstım o kadar merak etmiştimki uyku falan uyuyamıyodum..meslege cıktı işde benımkı daha seyire cıkmadı o günleri göremedik 1 ay oldu terk edildim işde.. artı allah yasatmasın tabı BETULm de aynı benım durumda ıkımızınde acısı büyük :) ama burdan mutlu haberler okumakda bizi mutlu ediyo yani..

yeni arkadaşlar katılmış aramıza , hoşgeldiniz kızlar. nasılsınız ? benim eşim de denizci, denizaltıcı. gene göreve gitti bugün. off of.
derindeniz nasılsın görüşmeyeli? umarım iyisindir.

yeni arkadaşlar katılmış aramıza , hoşgeldiniz kızlar. nasılsınız ? benim eşim de denizci, denizaltıcı. gene göreve gitti bugün. off of.

ayy allah kavustursun allah sabır versin...hoşbulduk bu arada ben yenı sayılmam ama kk benım profılı sılıyo daha öncede yazıyodum buraya denk gelmedık sanırım hiç.. bugun tekrar yazmaya basladım yınede yenı sayılrıım yani :)

bu arada eşiniz karamürsel eğitim merkezınden mı mezun oldu ??

eyvallah maviege,sorman nezaketbuyrunnnnnnnnn...iyiyim,hale yola soktum herşeyi:lepi:
fakat benim bu topicten tanıdığım arkadaşlardan birinin eşi denizaltıcıydı; o sensen eğer yeni bir nickle girdin sanıyorum...ya da benim hafızam hapı yutmuşkafamçokkarıştı

eyvallah maviege,sorman nezaketbuyrunnnnnnnnn...iyiyim,hale yola soktum herşeyi:lepi:
fakat benim bu topicten tanıdığım arkadaşlardan birinin eşi denizaltıcıydı; o sensen eğer yeni bir nickle girdin sanıyorum...ya da benim hafızam hapı yutmuşkafamçokkarıştı

denizcininprensesi vardı bide onun eşide denizaltıcıydı oda olabilerr :1closedeyes:

goosstt bebişimm nerlerdesinn kaç gündürr yoksun yaa bak ben yinee üyee oldummm :D:DD

canlarım yaa sizinde eşleriniz arayamıyo mu nasıl haberleşiyosunuz

canım tabiki aramıyor arayamıyor gayet doğal bir durum, 1 ay hiç haber alamadığımı biliyorum
geçen geldiler rahat rahat konuştuk telde ama bir an önce gitmeleri istedim çünkü telefonda konuştukça telefon yetmemeye başlıyor daha 3 ayımız var 6 aylığına sefere çıktı yani 2 haftadır haber alamıyorsan şükretmelisin:))

denizcininprensesi vardı bide onun eşide denizaltıcıydı oda olabilerr :1closedeyes:

goosstt bebişimm nerlerdesinn kaç gündürr yoksun yaa bak ben yinee üyee oldummm :D:DD
canım hoşgeldinnnn:) tatlım öldüm bittim ya çok zor bu sene yetişemiyorum ders kurs üstüne kurs nolcak halim bilmemkaydirigubbakcemile3 depresifim şu günlerde neden bilmem ki:S nesem konuşuruz biz senle msn de...

canlarım sizler nasılsınız derindeniz canım nasılsın?
denizk yazmış yeni gördüm nasılsın denizcim çok özledim seni inan bebiş nasıl?
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... Özlem güzelmiş bunu 3 ay ayrı kalarak anladım daha bi 3 ay daha var görüşmemizde 1 ay fazladan alır yaklaşık 4 ay var yani... amannn olsun buda güzel kafamı dinliyorum kaç gündür telde kafamı ütülemişti gittiler rahatladımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım tabiki aramıyor arayamıyor gayet doğal bir durum, 1 ay hiç haber alamadığımı biliyorum
geçen geldiler rahat rahat konuştuk telde ama bir an önce gitmeleri istedim çünkü telefonda konuştukça telefon yetmemeye başlıyor daha 3 ayımız var 6 aylığına sefere çıktı yani 2 haftadır haber alamıyorsan şükretmelisin:))

yaa sen altı ay sefere cıktı deyince ben bir an ürktüm bu kadar ayrılık iyi degil yaa karsındakine ne kadar da güvensen sonucta erkektir ve altı ay kısa bi süre degil hersey olur allah korusun sevmek tamam çözüm bazı şeyler için ama onunda yetmedigi zamanlar oluyo en güzel zamanlarını onsuz geçiriyosun en ihtiyacın oldugu zamanlarda yanında olmuyo cok zor bişey zamanla belki bende alışıcam bunlara ama gercekler bunlarr zor olucak napıcam bilmiyorum.......:((

kizlar merhaba uzun bir aradan sonra artik oglumla buralardayiz 15 ekimde aldim kucagima darisi sizlerin basina ins

kizlar merhaba uzun bir aradan sonra artik oglumla buralardayiz 15 ekimde aldim kucagima darisi sizlerin basina ins

canımmmmm çok ama çok sevindimmm Allah umudumuza kavuşturdu Allah analı babalı büyümesini sağlıklı ve huzurlu olmasını nasip etsin Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam topiğimiz şenlendiii Amannn Allah mutluluğumuzu bozmasınnnopuyorumnanaktanzemuszemus:nazar::emir_bebek:

yaa sen altı ay sefere cıktı deyince ben bir an ürktüm bu kadar ayrılık iyi degil yaa karsındakine ne kadar da güvensen sonucta erkektir ve altı ay kısa bi süre degil hersey olur allah korusun sevmek tamam çözüm bazı şeyler için ama onunda yetmedigi zamanlar oluyo en güzel zamanlarını onsuz geçiriyosun en ihtiyacın oldugu zamanlarda yanında olmuyo cok zor bişey zamanla belki bende alışıcam bunlara ama gercekler bunlarr zor olucak napıcam bilmiyorum.......:((

evet 6 aylığına gitti ama uzayabilirmiş telefonda öyle söyledi ama olsun sağ sağlim gelsin bana yeter 6 ay değil 1 senede gelsin ona razıyım bana burada ablalarım çok destek oldular ve geçmiş konuları okursan ne kadar zorluklar yaşandığını ayrılığın ve özlemin önüne geçen 'sağlık' kavramının olduğunu göreceksin. NASIL OLSA ERKEKTİR cümlesine kesinlikle katılmıyorum kesinlikle!!! erkeklerden korktuğumuz kadar kadınlardan da korkmalıyız çünkü 'kadına en büyük zararı veren yine kadındır' diyorum. ayrıca sevgilime çok güveniyorum. yakınında olupta aldatmayacaklarını nereden biliyorsun ruhları bile duymuyor kadınların. Ayrıca ayrı kalınca, uzun süre görüşmeyince, telefonda sesini duymak o kadar iyi geliyor ve tüm sorunları bitiriyor ki... Sürekli birlikte olup hala birbirini anlayamayan ve "biz" kavramına uymayan o kadar çok çift var ki... Biz ayrı olsakta birbirimizi anlıyor ve hissediyoruz. son derece kaliteli ve mükemmel bir ilişkiye sahip olduğuma eminim Allah'ım devamını nasip etsin inş...En ihtiyacım olduğu zamanlarda yanımda olamadığını da nereden çıkardın o hep benim yanımda göğüs kafesimin içinde. Alalh hep yardım ediyor sorunlarım hep telefon çekerken oluyor ve rahat rahat uzun uzun konuşuyoruz. uzakta olsada en büyük destekçim. ayrıca ben çevremden öle çiftler görüyorum ki kız arkadaşının başına ne gelirse gelsin arayıp sormayanlar var ben sevgilime söylesem ya da bana bişey olsa çıldırır gemide, değer verme meselesi bu. ben en güzel zamanlarımı onunla geçiriyorum hiç şüpem yok.
bana bu topikte alışma diye birşey olmadığını ilk başta öğretmişlerdi. iyi düşün sızlanma üzülme vs yok, güçlü olup ayakta duracak ilişkine sahip çıkacaksın. ayrıca onun gemide durumu daha zor,sen sadece onu,o ise ailesini ve seni özlüyor.konuşacak kimsesi yok sürekli aynı ortamda.hakkınızda hayırlısı olsun...

Back