How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Canım ya, bu haberi bekliyordum zaten ama ne bileyim düzelecektir dedim hep. maviboncuk bunun da altından kalkar dedim. Canımsın, yazdıkların yaktı beni inan. Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin(amin). Hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin(amin). Hep mutlu kal, hep mutlu ol. Sen çok hak ediyrosun çünkü bu mutluluğu.

kız sen nerelerdesin bakimm:uhm:

Canım ya, bu haberi bekliyordum zaten ama ne bileyim düzelecektir dedim hep. maviboncuk bunun da altından kalkar dedim. Canımsın, yazdıkların yaktı beni inan. Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin(amin). Hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin(amin). Hep mutlu kal, hep mutlu ol. Sen çok hak ediyrosun çünkü bu mutluluğu.

Amin canım benim...Görelim mevla neyler,neylerse güzel eyler...
Aslında şu ana kadar,herşeyi benim hallediyor olmam,sanırım ondaki sorumluluk duygusunu zayıflattı...Belkide o da şöyle diyordur,nasıl olsa sen herşeyi halledersin deyip,kendi sorumluluklarını unutuyor ve savaşmak hep bana düşüyor :( ama çok yoruldum...mafoldumben

Kızlar hep takip ediyorum siteyi, ama işte yazamadım bir türlü. Lütfen beni mazur görün. Beni kendimle alakalı bir durum bu, yani burdaki kimseyle ilgisi yok. İçimden yazmak gelmedi bir türlü.Yazamadım, yazamadım işte. Hepiniz çok değerlisiniz inanın benim için.

Amin canım benim...Görelim mevla neyler,neylerse güzel eyler...
Aslında şu ana kadar,herşeyi benim hallediyor olmam,sanırım ondaki sorumluluk duygusunu zayıflattı...Belkide o da şöyle diyordur,nasıl olsa sen herşeyi halledersin deyip,kendi sorumluluklarını unutuyor ve savaşmak hep bana düşüyor :( ama çok yoruldum...mafoldumben

Anladım canım demek istediğini, bu tarz şeyler zaman zaman yaşanıyor. Gerçekten öyle: MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER. Allah bütün güzel yolları açsın sana(amin).

Anladım canım demek istediğini, bu tarz şeyler zaman zaman yaşanıyor. Gerçekten öyle: MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER. Allah bütün güzel yolları açsın sana(amin).

Amin canım benim...İnşallah hepimiz güzelliklerle karşılaşırız hep...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...(amin)

Kızlar hep takip ediyorum siteyi, ama işte yazamadım bir türlü. Lütfen beni mazur görün. Beni kendimle alakalı bir durum bu, yani burdaki kimseyle ilgisi yok. İçimden yazmak gelmedi bir türlü.Yazamadım, yazamadım işte. Hepiniz çok değerlisiniz inanın benim için.

Ah kuzum benim,seninle bir ara konuşmuştuk birşeyler :teselli: özelden mesaj attım sana,bakar mısın bitanem ?

seninlee hiç konuşmamızz olmadı biliyomusun..ama yemin ederimm yazdıklarını 3 kere baştan sona ağlayarak okudumm tüylerim ürperdi bi an içim acıdı sanki kendi duygularımdı bunlarr benim..belki bende sevdiğim insandan seve seve ayrılmak zorunda kaldığım için bölee oldumm ve 3-4 gündür buraya kendimi layık görmediğim için hiçbirşey yazmadım ama hep okuyorum takip ediyorum...çook üzüldümm seni çok ii anlıyorum şuan bunları yazarken halaa ağlıyorumm amaa emin ol biz değil denizci eşlerimizz kaybetti...allah sabır versin bize :gitme::2:

Canım benim,buradaki bu sıcaklığı seviyorum işte :1hug: birbirimizi hiç tanımıyor olabiliriz,ama yıllardır tanıdığımız dostlardan daha dostuz birbirimize kaydirigubbakcemile5 hepimizin sevinci,üzüntüsü aynı ! belki bende sevdiğim insandan seve seve ayrılmak zorunda kaldığım için bölee oldum diye yazmışsın canım...buraya yazmadığım dönemde bende okudum hep ama yoksa sizde mi ayrıldınız ? ben orayı atladım mı acaba ? ama umarım öyle birşey yoktur...Burada ki herkes mutlu olmayı fazlasıyla hakediyor çünkü...

bide bu ara topic de ayrılan ayrılana gerçekden BETÜlm de ayrılmıstı bi hafta falan oldu sanırım ama barışmadı galiba..yani ard arda ayrılıkalr gelio çook üzülüyorum keşkee sevenlerr ayrılmasaa hiiç :(:(:(

evet BETÜlm ayrılığını okumuştum.ona da çok üzüldüm :çok üzgünüm: İnşallah Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder.Mevlam yüreğine genişlik versin...(amin)

mafoldumbensenağlama canlarımmmm nolurr iyi olun ya bak ben de ağlıyorum ne kadar üzülmüşsünüz siz öyle mavi boncukum biricikim kıyamam ben sanaaasenağlama ama lütfen gitme topiktensenağlama
sibelllllimm konuşamıyoruz seninle birtürlü neler oldu öylee yaa hiç bişiden haberim yokkksenağlama
ayrılan ayrılana gerçekten ama nazar mı değdi noldumafoldumben

lütfen kendinize iyi bakın salmayın siz çok güçülüsünüz biliyorum ve herşeyin en güzelini hakediyorsunuzolumunekankayizsmile
benim de ödüm kopuyor ayrılıcaz die nedense:gitme:

offf kızlar offf yandı yandı yüreğim yandı benim de...
boncuğum canım benim sen ne kadar özelsin benim için biliyorsun.. upuzun bir msj gönderdim sana. sen yazarken ağladın da ben sana yazarken dolmadı mı sanıyorsun gözlerim... eğer beni kendinden habersiz bırakırsan sana ne kadar kırılacağımı kızacağımı tahmin edemezsin.. zaten sen gelmiyorsun hatun_kvn yok denizk yok. ben de pek yokum..captanınkarısı çıktı en sadığımız. dağıldık hepimiz çok özlüyorum o hep beraber olup birbirimize destek olduğumuz günleri..
hakkında hayırlısı olsun canım benim.. msjımda yazdım zaten uzun uzun. okuyunca eminim hak vereceksin bana. belki şu an değil ama onun da zamanı gelecek emin ol canım içini ferah tutmaya çalış...

hatun_kvn bugün bi buluşamadık canım tlfda. sen dersteyken ben boştum. ben doluyken sen boştun olmadı heralde canım. yarın arıcam seni canım. çok çok merak ediyorum seni de..

betül senin için de hayırlısını diliyorum canım..

sibel senin içinde canım hayırlısı...

ya ne oluyor bu topiğe anlamadım gitti ben işi.. nasıl bir ayrılık rüzgarıdır bu..

Son düzenleme:
en önemli yeri atlamışsın hemde güzelim :( evet malesef ki 2.5 senem masal gibi geçen 2.5 senelik ilişkim bitti..inanamıyorum ama gerçek nasıl olur diyorum kendi kendimee bilmiyorum bu şoku nasıl atlatırım ama tek gerçek gerçekden içimm acıyoo canım fazlasıylaa yanıyo...:çok üzgünüm:

canım benim yaa,ben dertli,sen benden dertli :( her ikimizde çok üzülüyoruz,bu kesin ama şer olarak gördüğümüzden hayır,hayır olarak gördüğümüzden şer doğabilir belki...
kendi adıma şunu söylemeliyim ki;ayrıldığımız gün,kendimi eve nasıl attım hiç hatırlamıyorum.kaç gün,gecem gündüzüm ağlamakla geçti :( Kendime durup neden ağlıyorsun,sen istedin bitmesini dedim.O da karşımda bitmesin diye ağladı ama ben olmuyor dedim ve bitti :( peki ama bu üzüntü niye dedim ama cevabım yoktu kendime...Hissettiklerim;daha önce hiç yaşamadığım bir üzüntüydü...Akrabalardan,dostlardan kaybettiğim,toprağa verdiğim kişilerde oldu.Onlarda da gece gündüz ağladık,üzüldük ama bu acı ona hiç benzemiyordu.Sanki...Vücudumdan bir parça eksilmişte,öylesine canım yanıyormuş gibi...Ne biliyim kolum kopmuş mesela,bacağım ya da...ama eksilen ve büyük acı veren birşey....tüm azalarımla hissetiğim büyük bir acı ! Tarifi imkansız...
Şimdiler bu acıyı ya devam ettirip,kendime hayatı zehretmeliyim ya da bir an önce toplanıp daha iyi günler için yaşamaya devam etmeliyim.Seçim benim...Sende de olduğu gibi :(
Yaşananları unutmak imkansız...Fakat hepsi güzel bir anı olarak kalmalı ve biz (sen ve ben) kendimizi daha iyi hissettiğimizde,yerlerine yenisi gelmesi için bu hatıralar acısıyla tatlısıyla rafa kalkmalı...Allah sabrımızı arttırsın ve yüzümüzü güldürsün inşallah...(amin)

mafoldumbensenağlama canlarımmmm nolurr iyi olun ya bak ben de ağlıyorum ne kadar üzülmüşsünüz siz öyle mavi boncukum biricikim kıyamam ben sanaaasenağlama ama lütfen gitme topiktensenağlama
sibelllllimm konuşamıyoruz seninle birtürlü neler oldu öylee yaa hiç bişiden haberim yokkksenağlama
ayrılan ayrılana gerçekten ama nazar mı değdi noldumafoldumben

gost,bitanem...Çok sağol canım benim ! Sizleride üzdüm ama nasipte ne varsa o yaşanıyor diyelim...Bu kadar direnişin sonucu,evlilik olur diyorduk,hakettik bunu diyorduk ama kısmet işte :( Mevlam en hayırlı olanı yaşatsın bundan sonra inşallah...Denizcilik bir meslek değil,bir yaşam biçimi...Bu yaşamda,ayakta durabilmek için,kafanızda en ufak bir şüphe olmamalı ! Ben şüphelerle yaşayamayacağımı hissettiğim için,durum bu oldu...Dilerim Rabbim bundan sonrasında pişman etmez...(amin) Allah her birinizden razı olsun...Çok seviyorum sizleri !

offf kızlar offf yandı yandı yüreğim yandı benim de...
boncuğum canım benim sen ne kadar özelsin benim için biliyorsun.. upuzun bir msj gönderdim sana. sen yazarken ağladın da ben sana yazarken dolmadı mı sanıyorsun gözlerim... eğer beni kendinden habersiz bırakırsan sana ne kadar kırılacağımı kızacağımı tahmin edemezsin.. zaten sen gelmiyorsun hatun_kvn yok denizk yok. ben de pek yokum..captanınkarısı çıktı en sadığımız. dağıldık hepimiz çok özlüyorum o hep beraber olup birbirimize destek olduğumuz günleri..
hakkında hayırlısı olsun canım benim.. msjımda yazdım zaten uzun uzun. okuyunca eminim hak vereceksin bana. belki şu an değil ama onun da zamanı gelecek emin ol canım içini ferah tutmaya çalış...

hatun_kvn bugün bi buluşamadık canım tlfda. sen dersteyken ben boştum. ben doluyken sen boştun olmadı heralde canım. yarın arıcam seni canım. çok çok merak ediyorum seni de..

betül senin için de hayırlısını diliyorum canım..

sibel senin içinde canım hayırlısı...

ya ne oluyor bu topiğe anlamadım gitti ben işi.. nasıl bir ayrılık rüzgarıdır bu..

canımın içi,mesajını aldım...burada yazdıkların için,mesajında yazdıkların için tekrar teşekkürler...sende benim için özelsin bitanem ! çok şeyler yaşadık hep birlikte bu topicte...en yakın dostum dediğim kişilerden daha yakın gördüm sizi her zaman ! iyi ki de öyle yapmışım ki,yanılmadığımı,yazdığınız her cümlenin samimiyetinden hissedebiliyorum canlarım ! artık söyleyecek sözlerim tükenmek üzere :( sadece canım yanıyor diyebiliyorum,en açık haliyle...ama biliyorum ki,bu yaşananların bir sebebi var...Hiçbir şey boş yere yaşanmıyor bu hayatta ! dilerim bundan sonra,güzel olaylar bekliyordur bizi...

Haklısın canım benim,bir ayrılık rüzgarıdır esti...Topicte yaprak dökümü yaşanıyor bu aralar...:(
Yüce Rabbim,hepimiz için en güzelini nasip etsin...(amin)

slm canlarım neler oluyo böyle topikimize ayy okuyamadım çok kötü oldum acaba yeterince destekleyemedikmi birbirimizi maviboncukum sorun olduğunu hiç bilmiyordum bende yokum zaten çok zamandır bebişimi büyütmeye çalışıyorum annemde net yok kendimi biraz iyi hissettim evime geldim 1,5 ayın üstüne okumaya devam edeceğim ama dayanamadım hemen kavuşmak için yazdım sizleri çok özledim hepinizi çok merak ettim

ayrilan arkadaslar,denizciler sevdiler mi kolay kolay birakamazlar, biraz bekleyin hersey duzelecek.hele uzun bir seyire ciksinlar akillari basina gelir.denizde insan dusunmeye cok firsat buluyor, ve onlari seven insanlari asla birakmiyorlar.bir bilseniz o kocaman gemilerde ne duygusalliklar yasaniyor.ben 2 yil gemide yasadim .denizci esleri hepinize ALLAH SELAMET VERSIN

canlarım içim parçalandı söyleyecek kelime ya da söz bulamıyorum inanın:( ama yine de inşşş yine bir araya gelirsiniz demek geliyor içimden kendime engel olamıyorum yanlışım varsa özürdilerim ama bana tekrar birlikte olacakmışsınız gibi geliyor:gitme:

ayrilan arkadaslar,denizciler sevdiler mi kolay kolay birakamazlar, biraz bekleyin hersey duzelecek.hele uzun bir seyire ciksinlar akillari basina gelir.denizde insan dusunmeye cok firsat buluyor, ve onlari seven insanlari asla birakmiyorlar.bir bilseniz o kocaman gemilerde ne duygusalliklar yasaniyor.ben 2 yil gemide yasadim .denizci esleri hepinize ALLAH SELAMET VERSIN

bende arkadasıma katılıyorum arkadslar...kendımden ornek verım oncelıkle 3 yıl flort ettık bı turlu sorunlarımızdan kurtulamıyorduk evlenmemız ıcın benım rızeye aılemden akrablarımdan ve hıc tanımadığım bır memlekete gıtmem orda kapanmam gerekıyordu,ısımdende ayrılmam...bunların hıcbırısıne evet dıyemezdım ve ayrıldım hatta baska bırıyle sozlenmeye bıle karar vermıstım.aradan buzman ıcınde 1 yıl gecmıstı artık tamamen unutmstum..tabıkıı ben öle sanıyordum.doğumgunumde bır mesaj geldı nıce mutlu yıllara dıye sasırdım aradım dedım nerdesın dedıkı tuzladayım ozman öğrencıydı.bende tuzlada oturuyordum.(gercı sımdı gene ordan ev aldım busene tum aılem ve okul donemım orda gectığınden) gıttım gormeye okadar özlemıstım ohaftada sözlenecektım artık hatta hazırlıklar yapılmıstı.dayanamadım oda öle,,karsılıklı butun gun ağlastık...aksama kadar konustuk ve gercekten bırbırımızı cok sevdığımızı anlamıtık..tabı onunda buarada bısuru sevgılelerı olmus..zaten bunu duyduğumdan hemen sözlenmeye karar vermıstım:) ertesı gunu kendıme kapalıguzel bır tunık esarp vs aldım aılemın karsına cıktım ben bu kısıyle evlenıcem vermezsenızde hatta kaçarım dedım:) 20 gun ıcınde soz nısan duğün oldu..sımdı 9 yıldır evlıyım..rızedede durdum gemıdede kaldım 6 yıl boyunca gıttım geldım..sonra ıkı bebek yaptım..seneyede ınsallah askımızın basladığı yere o sıteye hatta tasınıcammm..roman gıbı valla böle anlatınca...umarım sızınde asklarınız böyle mutlu sonla bıter...

Back