- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #3.261
bende arkadasıma katılıyorum arkadslar...kendımden ornek verım oncelıkle 3 yıl flort ettık bı turlu sorunlarımızdan kurtulamıyorduk evlenmemız ıcın benım rızeye aılemden akrablarımdan ve hıc tanımadığım bır memlekete gıtmem orda kapanmam gerekıyordu,ısımdende ayrılmam...bunların hıcbırısıne evet dıyemezdım ve ayrıldım hatta baska bırıyle sozlenmeye bıle karar vermıstım.aradan buzman ıcınde 1 yıl gecmıstı artık tamamen unutmstum..tabıkıı ben öle sanıyordum.doğumgunumde bır mesaj geldı nıce mutlu yıllara dıye sasırdım aradım dedım nerdesın dedıkı tuzladayım ozman öğrencıydı.bende tuzlada oturuyordum.(gercı sımdı gene ordan ev aldım busene tum aılem ve okul donemım orda gectığınden) gıttım gormeye okadar özlemıstım ohaftada sözlenecektım artık hatta hazırlıklar yapılmıstı.dayanamadım oda öle,,karsılıklı butun gun ağlastık...aksama kadar konustuk ve gercekten bırbırımızı cok sevdığımızı anlamıtık..tabı onunda buarada bısuru sevgılelerı olmus..zaten bunu duyduğumdan hemen sözlenmeye karar vermıstım:) ertesı gunu kendıme kapalıguzel bır tunık esarp vs aldım aılemın karsına cıktım ben bu kısıyle evlenıcem vermezsenızde hatta kaçarım dedım:) 20 gun ıcınde soz nısan duğün oldu..sımdı 9 yıldır evlıyım..rızedede durdum gemıdede kaldım 6 yıl boyunca gıttım geldım..sonra ıkı bebek yaptım..seneyede ınsallah askımızın basladığı yere o sıteye hatta tasınıcammm..roman gıbı valla böle anlatınca...umarım sızınde asklarınız böyle mutlu sonla bıter...
ben işimden vazgeçip kapanabileceğimi sanmıyorum bu fedakarlığı yapamam herhalde