arkadaşlarım merhabalar...
sizlere uzun zamandır yazamadım iş güç yoğunluk derken zaman akıp gidiyor... kendimi çok bitkin ve halsiz hissediyourm işten gelip hemen yatıyorum. kitap okumaya bile zar zor vakit ayırır oldum.
kaldığım yerden okumaya devam ettim mesajları. tahmin ettiğim gibi bir çokolay gerçekleşmiş bizim topik ailemizde... Ama destek ve güç hala yerinde:)
mavi boncuk canım inan içim acıyarak okudum yazdıklarını ama hiç bir şey senden önemli değil, her koşulda ayakta kalamyı becerebilen ve yola devam demeyi başaran insanlarız, sen de yola devam! ama bizi aksatma lütfen bizlere yazmanı bekliyorum ve ricada bulunuyorum.
ve diğer ayrılan arkadaşlar her biten bir ilişki daha sağlam gerçek bir ilişkinin temeli olabilir, kendinizi değerlendirin ve hiç bir şeyden yılmayın. hayat hep var sevdiğiniz olsa da, olmasa da... Yolunuz açık hayatınız umut dolu olsun...
Kaptanın karısı canımmmmmmm umuduna kavuşmuşsun tebrik ederim taze anne nazar değmesin size
a.s. Birlikte bir aile olarak hep mutlu huzurlu ve sağlıklı olun inş...
Deniz k canım sen nasılsın kaç ay kaldı bebişe? babacık ne zaman geliyor?
htcvlkn ve htckvn siz nerelerdesiniz nasılsınız:1hug:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
gost herzamanki gibi harikasınguclubacismile
ilham perisi nasıl gidiyor sözlülük nasılsın?
ve yorgunluktan kendinden geçmiş beynimle sayamadığım diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız?
hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın ve herkesen farklı olduğunuzu mükemmel olduğunuzu ve BİRİCİK olduğunuzu asla unutmayın hepinizi çok seviyorum...
selametle