• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

canımmmmm çok ama çok sevindimmm Allah umudumuza kavuşturdu Allah analı babalı büyümesini sağlıklı ve huzurlu olmasını nasip etsin Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam topiğimiz şenlendiii Amannn Allah mutluluğumuzu bozmasınnnopuyorumnanaktanzemuszemus:nazar::emir_bebek:

cok tesekkur ederim canim darisi basiniza inss:Saruboceq:

evet 6 aylığına gitti ama uzayabilirmiş telefonda öyle söyledi ama olsun sağ sağlim gelsin bana yeter 6 ay değil 1 senede gelsin ona razıyım bana burada ablalarım çok destek oldular ve geçmiş konuları okursan ne kadar zorluklar yaşandığını ayrılığın ve özlemin önüne geçen 'sağlık' kavramının olduğunu göreceksin. NASIL OLSA ERKEKTİR cümlesine kesinlikle katılmıyorum kesinlikle!!! erkeklerden korktuğumuz kadar kadınlardan da korkmalıyız çünkü 'kadına en büyük zararı veren yine kadındır' diyorum. ayrıca sevgilime çok güveniyorum. yakınında olupta aldatmayacaklarını nereden biliyorsun ruhları bile duymuyor kadınların. Ayrıca ayrı kalınca, uzun süre görüşmeyince, telefonda sesini duymak o kadar iyi geliyor ve tüm sorunları bitiriyor ki... Sürekli birlikte olup hala birbirini anlayamayan ve "biz" kavramına uymayan o kadar çok çift var ki... Biz ayrı olsakta birbirimizi anlıyor ve hissediyoruz. son derece kaliteli ve mükemmel bir ilişkiye sahip olduğuma eminim Allah'ım devamını nasip etsin inş...En ihtiyacım olduğu zamanlarda yanımda olamadığını da nereden çıkardın o hep benim yanımda göğüs kafesimin içinde. Alalh hep yardım ediyor sorunlarım hep telefon çekerken oluyor ve rahat rahat uzun uzun konuşuyoruz. uzakta olsada en büyük destekçim. ayrıca ben çevremden öle çiftler görüyorum ki kız arkadaşının başına ne gelirse gelsin arayıp sormayanlar var ben sevgilime söylesem ya da bana bişey olsa çıldırır gemide, değer verme meselesi bu. ben en güzel zamanlarımı onunla geçiriyorum hiç şüpem yok.
bana bu topikte alışma diye birşey olmadığını ilk başta öğretmişlerdi. iyi düşün sızlanma üzülme vs yok, güçlü olup ayakta duracak ilişkine sahip çıkacaksın. ayrıca onun gemide durumu daha zor,sen sadece onu,o ise ailesini ve seni özlüyor.konuşacak kimsesi yok sürekli aynı ortamda.hakkınızda hayırlısı olsun...

gostcum cok sagol hersey için yaa benim tek problemım konuşamamak bu cok sıkıntı oluyo yoksa diger türlü herseye göyüs gererim

kizlar merhaba uzun bir aradan sonra artik oglumla buralardayiz 15 ekimde aldim kucagima darisi sizlerin basina ins

kıyamammm ama yhaaa Allah analı babalı büyütsünn bian gözlerimm doldu oğlumu kucağımı aldım diince ne allahh bizede nasip etsin bu günleri inşş....:Saruboceq::Saruboceq:

uzun zamandır siteyi takip edemiyorum nihayet bu akşam fırsat buldum...çok şey olmuş kavuşanlar ayrılanlar ... ama çok çok güzel bişey olmuş ki oda captaninkarisi umuduna kavuşmuşşş alkisalkisalkis tebrik ediyorum öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallahh çok sevindimmmm :nazar:
bende hala beklemekteyim...1,5 ayımız kaldı sabırrr sabır... senağlama

slm kızlar ben artık evimdeyim ve kkdayım :)) inşallah iyisinizdir
captanınkarısı canım gözün aydın umudumuz doğmuş :dance: bende görürüm inşallah o günleri bebişimi kucağımda :Saruboceq: herşey yolundadır umarım :CüvCüv:
yeni gelenler var sanırım hoşgeldiniz arkadaşlar evet birbirimizden çok şey öğreniyoruz rabbim hepimize güç ve sabır versin :a015:
bizim tayfa yok yine nedendir acaba kızlarr nerelerdesiniz :uhm:

yok cnm yaa insan konuşmya doyarmı hiçç ben doymuyorum valla kişiye göre degişir belki bunlar ama napalım sabredicez artık bu yola girdiysek

canım tabiki konuşmaya doyulmuyor bizimde doyduğumuzu zannetme. ama bak şu var insan elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor. kolay değil 6 ay ayrı kalacaksın, sık sık sürekli hergün telefonda konuştuğunda artık telefon yetmiyor onu görmek sarılmak istiyorsun ama telefondada konuşamayınca ya da arada sırada konuşunca, telefonun çekeceği günü bekliyorsun zaman geçiyor telefonla konuşmanın kıymetini yani değerini anlıyorsun. telefonda uzun zaman sonra onun sesini duymak ilaç gibi geliyor seni bir nebze tatmin ediyor. ama hergün ya da sık sık telefon çekip konuşsan telefon seni bir süre sonra tatmin etmez ve onu görmek yanında olmak istersin. bak yeni başıma geldi 8 gün rahat rahat konuşma imkanımız oldu, 3 ay geçti ilk defa bu kadar rahat ve uzun iletişim sağlayabildik önceden sadece 30 saniye 'aşkım' diyip telefonun yüzüme kapandığını ve 1 ay hiç konuşmadığımızı bilirim. ama ne oldu biliyor musun nasıl olsa telefon çekiyor hesabı günde 4-5 posta konuştuk sabah kalk uyandır öğlen vardiyadan gelir konuş yatar kalkar konuş yemek yer arkasından konuş gece vardiyadan gelir gene konuş .... e noldu alıştık birbirimize ve telefon yetmemeye başladı önceden sesini duysam yeter diyen ben artık gel demeye başladım sesini duyup ona dokunamamak acı verdi bize. artık dedim hadi git ben bi telefona hasret kalayımda 3 ay daha dayanayım dedim. bilmiyorum belki farklı düşünenler vardır ama eminim uzun süre konuşamayıp canının sesini duyanlar tüm zorukları unutup sefe tarihine yeniden başlamış gibi oluyorlar.

uzun zamandır siteyi takip edemiyorum nihayet bu akşam fırsat buldum...çok şey olmuş kavuşanlar ayrılanlar ... ama çok çok güzel bişey olmuş ki oda captaninkarisi umuduna kavuşmuşşş alkisalkisalkis tebrik ediyorum öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallahh çok sevindimmmm :nazar:
bende hala beklemekteyim...1,5 ayımız kaldı sabırrr sabır... senağlama

hoşgeldinn canımm nasılsın??olumunekankayizsmile oww az kalmış az hadi az daha dişini sık bitti sayılır darısı başıma:1hug:

slm kızlar ben artık evimdeyim ve kkdayım :)) inşallah iyisinizdir
captanınkarısı canım gözün aydın umudumuz doğmuş :dance: bende görürüm inşallah o günleri bebişimi kucağımda :Saruboceq: herşey yolundadır umarım :CüvCüv:
yeni gelenler var sanırım hoşgeldiniz arkadaşlar evet birbirimizden çok şey öğreniyoruz rabbim hepimize güç ve sabır versin :a015:
bizim tayfa yok yine nedendir acaba kızlarr nerelerdesiniz :uhm:

hoşgeldinnnn çok özledim seni deniz ablacım bebiş nasılopuyorumnanaktan

arkadaşlarım merhabalar...
sizlere uzun zamandır yazamadım iş güç yoğunluk derken zaman akıp gidiyor... kendimi çok bitkin ve halsiz hissediyourm işten gelip hemen yatıyorum. kitap okumaya bile zar zor vakit ayırır oldum.

kaldığım yerden okumaya devam ettim mesajları. tahmin ettiğim gibi bir çokolay gerçekleşmiş bizim topik ailemizde... Ama destek ve güç hala yerinde:)

mavi boncuk canım inan içim acıyarak okudum yazdıklarını ama hiç bir şey senden önemli değil, her koşulda ayakta kalamyı becerebilen ve yola devam demeyi başaran insanlarız, sen de yola devam! ama bizi aksatma lütfen bizlere yazmanı bekliyorum ve ricada bulunuyorum.

ve diğer ayrılan arkadaşlar her biten bir ilişki daha sağlam gerçek bir ilişkinin temeli olabilir, kendinizi değerlendirin ve hiç bir şeyden yılmayın. hayat hep var sevdiğiniz olsa da, olmasa da... Yolunuz açık hayatınız umut dolu olsun...

Kaptanın karısı canımmmmmmm umuduna kavuşmuşsun tebrik ederim taze anne nazar değmesin size:nazar:a.s. Birlikte bir aile olarak hep mutlu huzurlu ve sağlıklı olun inş...

Deniz k canım sen nasılsın kaç ay kaldı bebişe? babacık ne zaman geliyor?

htcvlkn ve htckvn siz nerelerdesiniz nasılsınız:1hug:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

gost herzamanki gibi harikasınguclubacismile

ilham perisi nasıl gidiyor sözlülük nasılsın?

ve yorgunluktan kendinden geçmiş beynimle sayamadığım diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız?

hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın ve herkesen farklı olduğunuzu mükemmel olduğunuzu ve BİRİCİK olduğunuzu asla unutmayın hepinizi çok seviyorum...

selametle

selam kızlar destursuz dalıyorum muhabbete ama adanuzun yukarıdaki alıntısı üzerine biraz düşündüm, birşeyler yazayım dedim

uzun birlikteliklerde insanın kendi sorgulaması doğaldır adanuz.
hele hele bu birlikteliğin epey bir kısmı vuslata fixe edilmişse...
düşünsene eşinle biraraya geleceğin "o an"a kilitlene kilitlene artık bunun bir alışkanlık gibi senin doğana yerleştiğin hissediyorsun. sonra eşin geliyor ama o yokken seni ayakta tutan "amaç" ortadan kaybolduğu için garip bir rahatsızlık duygusu hissediyorsun.
aslında hasret çeken kadınlar için patalojik bişeye dönüşüyor ama iyi tarafı şu hep ergen kızlar gibi aşkın doruklarında opuyorumnanaktan yaşıyorsun...vs.
kendini kötü hissetme bence, eminim eşini yeterince seviyorsundur senin ki konseptin değişmesine verdiğin refleks gibi daha çok...
bilmiyorum ki doğru kavrayabilmiş miyim

merhaba canım teşekkürederim beni düşündüğün için:1hug:

Haklısın derindeniz hem de her kelimesinde. ama şu da var ki bana daha eşime kavuşma hiç nasip olmadı. evlendik ertesi gün gitmek zorunda kaldı zaten evlenmemizde ayrı bir olay... Neyse olan oldu geleceğe bakmaktan yanayım herzaman. bazen diyorum kendi kendime ben kimi ve neyi bekliyorum diye... hatta onun yokluğuna o kadar alıştım ki telefon çeksede konuşasım yok, acaba ayrılsak da böyle olurmuyum diyorum ama o anda kalbime birşeyler sıkıştırıyor. tutkuyla sevmek ve herşeye göğüs germek, onun için birşeyler yapmak, en önemlisi az sayıda insanın sahip olabildiği türden bir ilişkiye sahip olmak beni cezbediyor adeta onu değil onu sevmeyi seviyorum. özlem ızdırap değil zevk veriyor. garip gerçekten...

gelmesine 1 aydan az bir süre kaldı ben daha geç bekliyordum ama geliyormuş.Son yanlız geçirdiğim günlerdeyim... Düşünmüyor değilim sevgilim dediğim insan eşim olarak evime gelecek ve biz birlikte yaşayacağız. seninde dediğin gibi amacımız bu ayrılığın bitmesiydi şimdi amacımız kalmıyor. gelecek biz ne yapacağız birlikte yaşamaya alışabilecek miyiz, 30 gün boyunca 24 saat beraber olmaya alışabilecek miyim yoksa ben de artık git mi diyeceğim. mesela gost telefonun çekmemesini istiyor bence çok haklıda. böyle garip düşünceler beynimde... Lakin topiğe uğrayamadığım günlerde çok iyi anladığım şey onu hala çok sevdiğim ve itiraf edemesemde çok özlediğim... gel gelelim geliyor diye bir heyecanımda yok... tuhaf derin deniz anlayacağınolumunekankayizsmile

kızlar benımkıde 1 hafta sonra gelıyor..okadar heyacanlıyımkı...gemıden ınınce suvarılık sınavına gırcek belgelerını alması ıcın 2 gun ıst durması gerekıyor..ona bılen dayanmak zor halbusem 6 ay gectı..sankı yenıden evlenıyormusuz gıbı..buara 3 gun sonra evlılık yıldonumumuz gene herzmankı yanlız gecırıcem ama olsun onun bana geldığı an bızım ıcın tum ozel gunler...buarada son rutusları yapıyorum kuafor ıslerım evımın ınce temızlıklerı vs hersey bıttı..2 bebeğimızle 7 den gerıye sayıyoruzz..yazarken bıleee heyacan yaptım sımdı....:):)

merhaba canım teşekkürederim beni düşündüğün için:1hug:

Haklısın derindeniz hem de her kelimesinde. ama şu da var ki bana daha eşime kavuşma hiç nasip olmadı. evlendik ertesi gün gitmek zorunda kaldı zaten evlenmemizde ayrı bir olay... Neyse olan oldu geleceğe bakmaktan yanayım herzaman. bazen diyorum kendi kendime ben kimi ve neyi bekliyorum diye... hatta onun yokluğuna o kadar alıştım ki telefon çeksede konuşasım yok, acaba ayrılsak da böyle olurmuyum diyorum ama o anda kalbime birşeyler sıkıştırıyor. tutkuyla sevmek ve herşeye göğüs germek, onun için birşeyler yapmak, en önemlisi az sayıda insanın sahip olabildiği türden bir ilişkiye sahip olmak beni cezbediyor adeta onu değil onu sevmeyi seviyorum. özlem ızdırap değil zevk veriyor. garip gerçekten...

gelmesine 1 aydan az bir süre kaldı ben daha geç bekliyordum ama geliyormuş.Son yanlız geçirdiğim günlerdeyim... Düşünmüyor değilim sevgilim dediğim insan eşim olarak evime gelecek ve biz birlikte yaşayacağız. seninde dediğin gibi amacımız bu ayrılığın bitmesiydi şimdi amacımız kalmıyor. gelecek biz ne yapacağız birlikte yaşamaya alışabilecek miyiz, 30 gün boyunca 24 saat beraber olmaya alışabilecek miyim yoksa ben de artık git mi diyeceğim. mesela gost telefonun çekmemesini istiyor bence çok haklıda. böyle garip düşünceler beynimde... Lakin topiğe uğrayamadığım günlerde çok iyi anladığım şey onu hala çok sevdiğim ve itiraf edemesemde çok özlediğim... gel gelelim geliyor diye bir heyecanımda yok... tuhaf derin deniz anlayacağınolumunekankayizsmile

sen son haftaya gırde bakbakalım nasıl heyacan basıyor geldığınde ne gıysem dıye bıle hesaplıyoırsun:)

İçim daralıyor.Bunalıyorum.Telefonum beklenen kişi tarafından çaldırılmıyor.Dikkatimi başka yönlere çevireyim diyorum ama nafile.Nezaman geçecek bu buhran.Sinirden stresden kendimi yemek yemeğe verdim.Dönecek mi acaba,acaba beni merak ediyo mu,acaba o da üzülüyo mu,acaba şuan napıyo gibi sorular yüüznden beynim allak bullak.Aklımdan bu soruları çıkaramıyorum.Sanki Allah beni sevmiyor.Eminim sevdiğine ama işte suçlu birilerini araıyorum.Kimi suçlayacağımı bilemiyorum.Napacağımı bilemiyorum.
İnşallah sizinde içinizi karartmamışımdır.Ama sanki beni en iyi siz anlarsınız gibi geliyor.Canınızı sıktıysam özür dilerim.
İyi akşamlar.

gost iyiyim tatlım sen nasılsınnn evett evett az kaldı diyo herkes ama neden bana hiç öyle gelmiyor ne yazık ki iyi hissetmiyorum bu aralar kendimi sanki bir boşluğa düşmüş gibiyim yalnızım çok sıkılıyorum çok...darısı senin başına inşallah kavuşun sizde...bekleyenlerin hepsi sağsalim kavuşsun inşallah...

adanuz canım sen nasılsın,sözlülük iyi gidiyor tek başıma tadını çıkarmaya değerini anlamaya çalışıyorum işte...sözlendik ve ertesi hafta gitti zaten biliyorsunuz.yani bazen diyorum ki içimden yüzüklerimizide taktık şöyle elele gezmek tozmak vardı hani...ama yok beklemekten başka çaremiz yok.

İçim daralıyor.Bunalıyorum.Telefonum beklenen kişi tarafından çaldırılmıyor.Dikkatimi başka yönlere çevireyim diyorum ama nafile.Nezaman geçecek bu buhran.Sinirden stresden kendimi yemek yemeğe verdim.Dönecek mi acaba,acaba beni merak ediyo mu,acaba o da üzülüyo mu,acaba şuan napıyo gibi sorular yüüznden beynim allak bullak.Aklımdan bu soruları çıkaramıyorum.Sanki Allah beni sevmiyor.Eminim sevdiğine ama işte suçlu birilerini araıyorum.Kimi suçlayacağımı bilemiyorum.Napacağımı bilemiyorum.
İnşallah sizinde içinizi karartmamışımdır.Ama sanki beni en iyi siz anlarsınız gibi geliyor.Canınızı sıktıysam özür dilerim.
İyi akşamlar.

canım onlar nasıl sözler nasıl düşünceler öyle...hayırr hayırrr hemen sil bunları beyninden yüreğinden.neden şu gönlünü ferah tutamıyorsun neden beynini boşaltıp akışına bırakmıyosun.Allah çok büyük ve tüm kullarını çok seviyor hep bizlerin yanında seninde öyle canım...hakkında fazla bilgiye sahip değilim topicteki yorumları pek takip edemedim..senin içini daraltan ne varsa onun en kısa sürede geçmesini diliyorum Rabbimden...

İyi akşamlar.

yalnızz değilsin tatlım merak etmee..aynı bunalım içindeyimm geçmek bitmek bilmiyo isyan etmek istemiyorum amaa neden ben diyorum yaa..bizde burda güzel haberlerimizi paylaşabilirdik seninle..belki bizimkilerde döner de bizde yazarız be BETULM beklemekden başkaa yapcak bişeyimizz yok bence...Allahım burdakilerin mutluluguna mutluluk katsın en güzel günlerr sizlerin olsunn...bizede Allah sabır versin şı kötü günleri geçirsinn.....:Saruboceq::Saruboceq:

Back