• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

canlarım çok mutluyum bugün aşkımı web cam sayesinde gördüm 3 aydır hiç görmemiştim. ama o kadar değişmiş ki çökmüş olgunluk gelmiş yüzüne bilmem ki anlatamadım:) canım benim neler yaşıyor da bana anlatmıyor kim bilir:(

105 :1shok::uhm: amaa ne güzel 30 kilo vermen bende 37 kilo kaldım :( kilo alınca diyete gerek yok iki ağlasam üzülsem zayıflıyorum ben senağlama

neee 37 mi ??? ohaoldumsmileohaoldumsmile
ben şu an 48 kiloyum diye laf söylemeyen kalmıyor bana, zorla doktora götürmeye çalışanlardan bahsetmeyeyim hiç..
şu an bi şok yaşıyorum bitince gelirim akannehir

canlarım çok mutluyum bugün aşkımı web cam sayesinde gördüm 3 aydır hiç görmemiştim. ama o kadar değişmiş ki çökmüş olgunluk gelmiş yüzüne bilmem ki anlatamadım:) canım benim neler yaşıyor da bana anlatmıyor kim bilir:(

canım çok sevindim senin adına, ben eşimi 4 yıldır seyire yolluyorum daha bir kere bile cam de göremedim. gittikleri yerde olmuyormuş hiç internet. yiyiyor muyum tabi ki hayır :roflol:

canım çok sevindim senin adına, ben eşimi 4 yıldır seyire yolluyorum daha bir kere bile cam de göremedim. gittikleri yerde olmuyormuş hiç internet. yiyiyor muyum tabi ki hayır :roflol:

teşekkür ederim:asigim: gerçi o haline üzüldüm böle olacağını biliyordum ama yinede yüzleşmek kolay olmadı:) aa net yokmuymuş ama benimki telin çektiği heryerde vında çekiyor demişti ama yanında laptop ve wın olmadığı için görüşemiyorduk:S

yaaaa görştünüzz demekk çook sevindimm cnm yaa konusamıyoruzz yine bu aralar seninle artı evet en son tartıldım 37 kalmışım yaa kendimee acıdım valla 20 yaşında 37 kilo düşünebiliomusunuzz saten gören acıyodu halimee ama 1 aydır hiçbişi yemiorum normal yani şu durumda olmam :(:(

sibelllllllllllll seni pataklarımmmm çok fenaaaa hemen doktoraa gidiyorsunnnnn!

yaaaa görştünüzz demekk çook sevindimm cnm yaa konusamıyoruzz yine bu aralar seninle artı evet en son tartıldım 37 kalmışım yaa kendimee acıdım valla 20 yaşında 37 kilo düşünebiliomusunuzz saten gören acıyodu halimee ama 1 aydır hiçbişi yemiorum normal yani şu durumda olmam :(:(

bencede dr hemen nasıl sısmanlık tedavı ıstıyosa zayıflıkta hastalıktır..ltfen bence gost sana yarımcı olur ne yapmam kıme gorunmen konusunda:Seyvahedigeldismile

canım ukr.-hındıstanda falan pek net gelışmemıs benım esımde o konudan sıkayetcıydı..ama ben sımdı esıme vın aldım.turkıye transıt gecıslerde enazından konusuyorum..tabıkı herzman transıt gecıs olamasa bu hattı denk geldı..ısraıl-mısır-ukrayna turkıyeden yakın gecınce konusulıyo cok sukur..avrupa ulkelerındede zaten sorun hıc yok heryerde wıless var laptoptan ıstedığı yerden gırıyor..tek sorun gelısmemıs yerler ıcın...allahtan sımdılım daha gıtmıyor oralara...

gostcum:
kg ısıne gelınce:herseyden az ama yedım.haftanın 1 gunu odul gunu yaptım kendıme mesala ben tatlıcıyım.muhakkak yedım o gunu..hem dıyetten bezıp bırakmadım hem gozumu gonlumu doyurdum:) tez yapabıleceğin hastayım ben:) haftanın 3 gunu evde 2 bebek oollunca dısarıya cıkamadığımdan leslıe ıle walk yaptım.2 mıl kadar.bıde bazen evde klasık hareketler meıkık vs..sebze-tavuk-salata vazgecılmez genelde menulerım..buarada kılo vermek ıcın bırbırımızı motıve ettığımız bı sıtemız var (sz)arada orda olursan ınan cok mutlu oluruz...okadar bılgıye,psıkolojıyı yenmek ıcın uğras verenler varkı..umarım bukonuda yardımcı olursun ...buarada hıc ılaç kullanmadım..sadece gunde 1 tane formcay ıctım okadar...ılaç kullanmaktan korktum doğrumu sence?sımdı 170 76 kg suan..65 olmak ıstıyorum..son kalan kg gıtmıyor ılaç ve su son kalan kg ıcın ne onerrrısın bana?????????cok tesekkur edıyorummm hersey ıcın...

Son düzenleme:
gostcum sagolsun bana herkonudaa çook yardımcıı oluyooo bitanem benimm...artı ilkem ablacımm aşk acısından eridim resmen çook yemek yiyen biriydimm yerdim kilo alamazdımm ama bu kadar hiç zayıflamamıştım üzüntüden sanırım...(abla dedim buarada 2 tane bebeim falan var dmişsn ondn cnm:teselli:)

canımmm benimm tabiki yardımcı olacağım çok önemlisin sen benim için:) görüşemiyoruz son günlerde derslerim çok yoğun sabahtan akşama kadar okuldayım bide grip oldum çok fena salgın var bütün arkadaşlarım grip ben biraz direndim ama sonunda ben de oldum:)) yetişemiyorum tatlım msn'e ama aklım sende neler olup bitiyor neler yapıyorsun hep düşünüyorum,sana gerektiği kadar destek olamadığım için inanki üzülüyorum. bu kilo sorununu da konuşalım seninle en yakın zamanda. öpüyorum canım seni çok çok. kendine dikkat et, hoşçakall:1hug:

canım ukr.-hındıstanda falan pek net gelışmemıs benım esımde o konudan sıkayetcıydı..ama ben sımdı esıme vın aldım.turkıye transıt gecıslerde enazından konusuyorum..tabıkı herzman transıt gecıs olamasa bu hattı denk geldı..ısraıl-mısır-ukrayna turkıyeden yakın gecınce konusulıyo cok sukur..avrupa ulkelerındede zaten sorun hıc yok heryerde wıless var laptoptan ıstedığı yerden gırıyor..tek sorun gelısmemıs yerler ıcın...allahtan sımdılım daha gıtmıyor oralara...

gostcum:
kg ısıne gelınce:herseyden az ama yedım.haftanın 1 gunu odul gunu yaptım kendıme mesala ben tatlıcıyım.muhakkak yedım o gunu..hem dıyetten bezıp bırakmadım hem gozumu gonlumu doyurdum:) tez yapabıleceğin hastayım ben:) haftanın 3 gunu evde 2 bebek oollunca dısarıya cıkamadığımdan leslıe ıle walk yaptım.2 mıl kadar.bıde bazen evde klasık hareketler meıkık vs..sebze-tavuk-salata vazgecılmez genelde menulerım..buarada kılo vermek ıcın bırbırımızı motıve ettığımız bı sıtemız var (sz)arada orda olursan ınan cok mutlu oluruz...okadar bılgıye,psıkolojıyı yenmek ıcın uğras verenler varkı..umarım bukonuda yardımcı olursun ...buarada hıc ılaç kullanmadım..sadece gunde 1 tane formcay ıctım okadar...ılaç kullanmaktan korktum doğrumu sence?sımdı 170 76 kg suan..65 olmak ıstıyorum..son kalan kg gıtmıyor ılaç ve su son kalan kg ıcın ne onerrrısın bana?????????cok tesekkur edıyorummm hersey ıcın...

anladım çok teşekkür ederim. tabiki yardımcı olabildiğim kadar bilgimin yettiği kadar yardımcı olmak çok isterim. bencede ilaç kullanmamak en iyisi, hocalarımızın hiç biri ilaç önermiyor,bencede sağlıksız. alınan ilaçlar sadece vücuttan su atımını sağlıyor ve insanlar tartıda kilo vermiş gibi algılıyorlar. halbuki kilo vermek demek su kaybetmek değil yağ yıkımı yapmak demektir. sağlıklı bir diyetin yanında mutlaka egzersizde yapılmalı. tebrik ediyorum zaman ve yüksek paralar harcamaya gerek yok evdede sizin yaptığınız gibi egzersizler yapılabilir. sizinle detaylı bir şekilde konuşalım msn adresini verebilirim eğer istersiniz.

sibel pazartesi günü hemen hastahaneye gidiyorsun bu çok ciddi bir sorun, böle giderse istesende birşey yiyemeyeceksin nevrotik sonuçlar doğuracak. seni anoreksiya hastası olarak bile kabul edebilirler. hem bir diyetisten hem de psikiyatriden yardım alıcaksın. eğer biraz daha kilo verirsen sağlığından olduğunla kalmazsın daha büyük bedeller ödersin bu işin şakası yok intihar gibi birşey yapıyorsun. senin için hocama danıştım hemen onkolojiye gitsin dedi. istersen gel bizim hasteneye götüreyim seni. ama bak gideceksin mutlakaaaa, CAnlarım nolur bana yardım edin bu kızı hastahaneye gitmek için ikna edelimmmm

yeni üyelik aldımmm h.c.s h.c.s benimmm onaa göree artıı cnm pazartesii gidcem satenn..
artı kk da sevmiyo artık beniii forumdan niee çıkarıldım dünn anlamadım vallaa..
:gitme:

halla hallaaa muhakkak vardır bı hata?baska yerde yazı yazıyormusun lınk falan vermek yasak falan yaa??

canlarım slm hepinize inşallah herkesler iyidir ben evime geldim bu gece burdayım ama yarın döneceğim tekrar anneme bir haftaya kadarda temelli döneceğim bensiz bişeyler oluyo buralarda çok habersiz kalıyorum sizlerden uzakta :emir_bebek: bu kontratı yata yata geçirdim bende aşkımı çok özledim tabiki ama uyumaktan zamanında nasıl geçtiğini anlayamadım desem yeridir artık gün saymaya başladım diyebilirim kasım başı gibi gelecek inşallah yeni kavuşmalar varmı merak ediyorum geçmişi okuyup tekrar yazarım inşallah zemuszemus hepinizi seviyorum kaydirigubbakcemile3

Back