canım ukr.-hındıstanda falan pek net gelışmemıs benım esımde o konudan sıkayetcıydı..ama ben sımdı esıme vın aldım.turkıye transıt gecıslerde enazından konusuyorum..tabıkı herzman transıt gecıs olamasa bu hattı denk geldı..ısraıl-mısır-ukrayna turkıyeden yakın gecınce konusulıyo cok sukur..avrupa ulkelerındede zaten sorun hıc yok heryerde wıless var laptoptan ıstedığı yerden gırıyor..tek sorun gelısmemıs yerler ıcın...allahtan sımdılım daha gıtmıyor oralara...
gostcum:
kg ısıne gelınce:herseyden az ama yedım.haftanın 1 gunu odul gunu yaptım kendıme mesala ben tatlıcıyım.muhakkak yedım o gunu..hem dıyetten bezıp bırakmadım hem gozumu gonlumu doyurdum:) tez yapabıleceğin hastayım ben:) haftanın 3 gunu evde 2 bebek oollunca dısarıya cıkamadığımdan leslıe ıle walk yaptım.2 mıl kadar.bıde bazen evde klasık hareketler meıkık vs..sebze-tavuk-salata vazgecılmez genelde menulerım..buarada kılo vermek ıcın bırbırımızı motıve ettığımız bı sıtemız var (sz)arada orda olursan ınan cok mutlu oluruz...okadar bılgıye,psıkolojıyı yenmek ıcın uğras verenler varkı..umarım bukonuda yardımcı olursun ...buarada hıc ılaç kullanmadım..sadece gunde 1 tane formcay ıctım okadar...ılaç kullanmaktan korktum doğrumu sence?sımdı 170 76 kg suan..65 olmak ıstıyorum..son kalan kg gıtmıyor ılaç ve su son kalan kg ıcın ne onerrrısın bana?????????cok tesekkur edıyorummm hersey ıcın...