Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

gerçekden süpermişşş yaa vallaa bayıldımm :):):):) karsıdakı ınsanı tahmin etmek istemedimm şuan süperrrr :)):

canım ben de ilk başlarda sizin gibi üzülüyordum, biri bir şey diyordu takıyordum. ne hikmetse ben taktıkça onlar üzülüyor demeyelim demek yerine daha çok şey demeye başladılar. aaaa yeter be dedim sonunda kaydirigubbakcemile3 ben üzüleceğime size laf söyleyeyim siz bozulun dedim kendi kendime. o gün bugündür böyle hiçbir laf söyletmem eşimin mesleğine. hııı ben söver sayarım mesleğine ama. çeken benim kime ne di mi :roflol:
aynen canım dediğin gibi yapacaksın denizci eşi olmayı göze almışsan. başka türlü çıkamazsın işin içinden.
bugün ilk iş günüm. tabiki gayet sakin şu an. ne gelen var ne giden.:sinifsinif: 1-2 ay böyle olur. sonrasında olur yoğunluk diye düşünüyorum. Allah utandırmasın yardımcım olsun inş. :Saruboceq:

kızlar bizde face den görüşelim yaw herkes öle yapıyo

olur tabi. ben de daha çok yeni face üyesiyim. işyerim için açtım sonunda kaydirigubbakcemile3

Alalh yardımcın olsun canım başarılar diliyorum inşş en yakın zamanda dolar taşar iş yerin:1hug:

slmmm benımde erkeke arkadasım denızcı.cok endıselerım var.arastırma halındeyım sureklı nasıl olacak dıye.bı de su 'Öyle bir gecer zamankı'dıye bi dızı cıktıya o cok sınırlerımı bozuyo.

hoşgeldinnn:) o dizi olay mübarek herkes onu izliyor gıcık oluyorum sinir oluyorumm her mesleğpin dizisini yaptılar işin cılkı çıktı nefret ettim o diziden ama artık takmıyorum:teytey:

harikasın hayatım:hooray:

muhtesem ya bayıldım.hemen uygulamaya sokucam bu cumlelerı:)

tesekkur ederımm.kımse varmı suanda burada:)

Alalh yardımcın olsun canım başarılar diliyorum inşş en yakın zamanda dolar taşar iş yerin:1hug:
amin amin canım , inşallah..

tesekkur ederımm.kımse varmı suanda burada:)

betül hoşgeldin Allah kavuştursun sevdiğine seyirdeyse eğer. sayfanın en sonunda isimler var. orada yazıyor o an kimin olduğunu

bu arada kızlar bizim ayrılık günümüz geldi ne yazıkki. haftaya gidecek diye bekliyorduk. 2 gün sonra cuma günü gidiyor eşim. yine bir garip oldum. buna alışılmıyor artık eminim bundan...

sibel ne yazdın canım sen anlayamadım pek :uhm:

benim erkek arkadasım henuz okuyo.daha 2 yılı var okulunun bitmesıne.ama okurkende cok zor oluyo.cok ozluyorum.okulda telefon falanda yasak.görüsemiyoz yanii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…