How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

seninkii bölee uzun kalmıyo dimi canım siviller kadr uzun sürmüyo ??? yoksa srüyomu :(
esım denızaltıcı canım 1.5 2 ay falan suruyor en fazla ama bu bıle bana cok uzun gelıyor

hoşgeldin canımmm uzun zamandır yoktun nasılsın?a.s.

evet cnm yoktum seyır vardı evımde degıldım geldım tasındık bıdaha gıttım bayram nedenıyle 10 gun oluo eve gelelı ancak toparlanıyorum oglumda var herzaman gıremıyorum

ayy sanırım bütün mesajları cevapladım internetim bir gelior bir gidiyor kusura bakmayın eksik kaldıysa:(
arlt alta benim mesajlarım oldu ama tek tek cevaplamayınca da unutuyorum:(
sizleri çok seviyorum burada çok kalabalık hergün büyüyen bir aile olduk kendinize çok iyi bakın hepiniz çok özelsiniz unutmayın:)

esım denızaltıcı canım 1.5 2 ay falan suruyor en fazla ama bu bıle bana cok uzun gelıyor

evet cnm yoktum seyır vardı evımde degıldım geldım tasındık bıdaha gıttım bayram nedenıyle 10 gun oluo eve gelelı ancak toparlanıyorum oglumda var herzaman gıremıyorum

hoşgeldin canım:) evet sorumluluklar... seyirde nerede kalıyorsun ailenle mi?:1hug:

merhaba arkadslar benım esımınde gelmesıne 40 gun kaldı..yaaaa su öle gecer bır gecer zmankı adındakı dızıyı ızlıyormusunuz...ağlamaktan kor oluyorum her ızleyısımde....ozellıkle buyuk olana babasının sevgısızlığı.denızde calısıan adam nasıl böle bukadar sevgısız olur...bıde sevgılısı var...ayy cok sınırımı bozuyor...bısey dııl adama sarıyorum:)oda ukraynada gemısı:)

merhaba arkadslar benım esımınde gelmesıne 40 gun kaldı..yaaaa su öle gecer bır gecer zmankı adındakı dızıyı ızlıyormusunuz...ağlamaktan kor oluyorum her ızleyısımde....ozellıkle buyuk olana babasının sevgısızlığı.denızde calısıan adam nasıl böle bukadar sevgısız olur...bıde sevgılısı var...ayy cok sınırımı bozuyor...bısey dııl adama sarıyorum:)oda ukraynada gemısı:)

ne gsl gelemesine az kalmış:)
ama senin adamın ne suçu varkaydirigubbakcemile3

eşim odanın kapısını kapattı bavul hazırlıyor. 2 saat sonra sabır taşı başlayacak yine görevine.
4 ay 16 hafta 120 gün bilmem kaç saat... her seferinde aynı burukluk, kırgınlık... dua edin kızlar sağ salim gitsin gelsin yuvasına...

eşim odanın kapısını kapattı bavul hazırlıyor. 2 saat sonra sabır taşı başlayacak yine görevine.
4 ay 16 hafta 120 gün bilmem kaç saat... her seferinde aynı burukluk, kırgınlık... dua edin kızlar sağ salim gitsin gelsin yuvasına...

Allah selamet versin canım zaman çabucak geçsin sizin için:Saruboceq:

ayyy canım benimm yaa üzülme diyeceğim ama boş olduğunu biliyorum inan hüznünü ve o cümlelerde ne anlatmak istediğini, yüreğindeki o feryadı çok ama çok iyi anlayıp hissettim. tez zamanda hayırlısıyla sağ sağlim sana, evine dönmesini tanrıdan diliyorum... bol sabırlı günlerolumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar...
çok yorgunum bu yeni ergenlerle uğraşmak beni yoruyor doğrusu... Malum tatil bitti. gerçi çok şükür maaşımı alıyorum ya yeter. yeni gelenler olmuş topiğimize öncelikle onlara hoşgeldiniz diyorum...
anlaşılan topiğimiz hüzünlü bu aralar... hiç yok mu eşine/sevgilisine kavuşan güzel haberle bizde sevinelim kavuşacağımıza biraz daha inanalım...

captanın karısı canım bebeğe az kalmış hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun... Bu arada canım para mevzusu benim vardı ama bilmem ki beni mi sordun:S beni sorduysan yanıtlayayım.. eşime 2 sefer para gönderdim 2 sinde de gidip alamadı. vardiyası çok tersti yetieşemdi limandada uzun kalmadılar... en sonunda arkadaşının hesabına para yatırdım o şekilde hallettik. hoş zaten bu günlerde şirket maaşları aksatıyor Allah'tan ben çalışıyorum da az maz demeyip geçiniyorum ben çalışmasam ne olacak bilmem... Allah herkese sabır ve kolaylıklar versin.

sağolun kader arkadaşlarım bizi bizden iyi kim anlar di mi ? hayırlısıyla gidip gelecek inşallah yuvasına...
ama şu ilk gece yok mu ev bomboş sessiz, yalnız..

merhaba arkadaşlar...
çok yorgunum bu yeni ergenlerle uğraşmak beni yoruyor doğrusu... Malum tatil bitti. gerçi çok şükür maaşımı alıyorum ya yeter. yeni gelenler olmuş topiğimize öncelikle onlara hoşgeldiniz diyorum...
anlaşılan topiğimiz hüzünlü bu aralar... hiç yok mu eşine/sevgilisine kavuşan güzel haberle bizde sevinelim kavuşacağımıza biraz daha inanalım...

captanın karısı canım bebeğe az kalmış hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun... Bu arada canım para mevzusu benim vardı ama bilmem ki beni mi sordun:S beni sorduysan yanıtlayayım.. eşime 2 sefer para gönderdim 2 sinde de gidip alamadı. vardiyası çok tersti yetieşemdi limandada uzun kalmadılar... en sonunda arkadaşının hesabına para yatırdım o şekilde hallettik. hoş zaten bu günlerde şirket maaşları aksatıyor Allah'tan ben çalışıyorum da az maz demeyip geçiniyorum ben çalışmasam ne olacak bilmem... Allah herkese sabır ve kolaylıklar versin.

evet kımseden kavusma haberı alamıyoruz buaralar.yanı bu ınsanlara inanamıyorum adamı çalıştırıyolar bide parasını mı vermıyolar?

aslında bizim para olayı işin en güzel tarafıdır. sivilde maaşlar dolgundur. bugüne kadar hiç bir sorun yaşamamış eşim bu konuda. lakin şirketini değiştirmek zorunda kalmıştı. yeni şirket aksatıyor ve söylediği rakamdan az yatırıyor sonra türlü türlü bahaneler. gemiyi bırakıp gelmek gibi bir lüks yok... bakalım hayırlısıyla bir gelsin yine değiştirecek şirketi. aslında biraz da benim suçum tutturdum Türk şirkette çalışacaksın die adamın işine nie karışırsam artık... olsun hayırlısı buna şükür.

kızlar naber???

bu bir iki gündür bir garibim. eşimle konuştuk ama görseniz telefonunun çekmemesini istiyorum çok tuhafff:S sürekli sevdiğim parçaları dinliyorum. bu günlerde eşimimi yoksa bu özlemimi sevdiğimi çözemiyorum. hep okurduk ya 'sevgiliye değil, sevmeye aşı olmak' diye... galiba ben de onu sevmeyi seviyorum. bu özlem çok hoşuma gidiyor...
lakin aklıma şüphe düşüyor ben artık onu yeterince sevmiyor muyum diye, işte bu düşünce beni felç ediyor. yine de özlemek cazip geliyor...
anlatamıyorum...

adanuz sevindim para işini hallettiğine ben karıştırmışım gost a yazmışım
ben bursadayım bu arada doğuma kadar hepinizi çok çok seviyorum arada uğramaya çalışırım öptüm hepinizi

bır arkadsımızın esı daha yenı gıtmıs allah sağ salım donmek nasıp etsın canım...gıtmeler ,donmeler,,,,....

sırketlker malesef krızı bence bahane edıp paraları yatırmıyorlar..gecen sene hele oyleuckağıtcı bırsırkete dustukkı sormayın..adam parayı yatırdım gıdın alın dıyor.ne para !!! arkama bakarak donuyorum.bıde karnım burnumda...en sonunda gemıdekıler yurtdısında böle yapan sırketlere bır ceza verıyıo ıkı taraf ıcınde rıksklı..ama calısanlar okadar bezdılerkı ..sıkayet ettıler..en sonunda alıcağimızı aldıkta kurtardık pacayı...yoksa gıtmıstı...sızınkıler hangı fırmadalar?yasakmı ısım sölemek?

kızlar naber???

bu bir iki gündür bir garibim. eşimle konuştuk ama görseniz telefonunun çekmemesini istiyorum çok tuhafff:S sürekli sevdiğim parçaları dinliyorum. bu günlerde eşimimi yoksa bu özlemimi sevdiğimi çözemiyorum. hep okurduk ya 'sevgiliye değil, sevmeye aşı olmak' diye... galiba ben de onu sevmeyi seviyorum. bu özlem çok hoşuma gidiyor...
lakin aklıma şüphe düşüyor ben artık onu yeterince sevmiyor muyum diye, işte bu düşünce beni felç ediyor. yine de özlemek cazip geliyor...
anlatamıyorum...

ilk tanıdığımı zamanlarda banada öle olmuştu.acaba onu değildse mesleğini mi seviyorum die , çok düşündüm,ondan bi müddet uzaklaştım sonra nihayetinde bi karar verdim.onu sevdiğime emin oldum.insanın kendinden şüpheye düşmesi çok kötü.şaka gibi ya.insan nasıl duygularından emin olamaz.bu insanoğlunu anlamak çok zor.:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

kızlar naber???

anlatamıyorum...

canım senin yaşadıkların kolay şeyler değil... inan herkes kaldıramazdı. bence normal şu an bulunduğun durum çünkü sinirlerin çok yıprandı. hayırlısıyla gelsin eşin herşey düzelicek bak görürsünopuyorumnanaktan

Back