How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

kızlar bana bi konuda fikir vermenizi isteyeceğim sizlerden.kısmetse şubat mart gibi nişan yapmayı düşünüyoruz.orduevinde yapılırsa nasıldır fiyat aralıkları nelerdir makulmüdür değilmidir sizlerden fikir istiyorum beni bilgilendirirseniz çok sevinicem.sitede bu konuyla
ilgili bi konu okudum ama pek tatmin olmadım açıkçası.çok taktım kafama bu mekan mevzusunu senağlama düğün salonunda falan yapmak için pek uygun değil bütçemiz şöyle bizi sarsmayacak bi şekilde olsun ama güzel olsun istiyorum :2: özelden msj atabilirsiniz teşekkürler...

kızlar bana bi konuda fikir vermenizi isteyeceğim sizlerden.kısmetse şubat mart gibi nişan yapmayı düşünüyoruz.orduevinde yapılırsa nasıldır fiyat aralıkları nelerdir makulmüdür değilmidir sizlerden fikir istiyorum beni bilgilendirirseniz çok sevinicem.sitede bu konuyla
ilgili bi konu okudum ama pek tatmin olmadım açıkçası.çok taktım kafama bu mekan mevzusunu senağlama düğün salonunda falan yapmak için pek uygun değil bütçemiz şöyle bizi sarsmayacak bi şekilde olsun ama güzel olsun istiyorum :2: özelden msj atabilirsiniz teşekkürler...

canım bence ordu evinden daha uygun fiyatlı biyer bulamazsın bizde babam sayesinde kardeşimin herşeyini ordu evinde yapmıştık o dönem çok yer araştırdık ama en uygunu ordu eviydi. gidip konuş derim kartının olmasına gerek yok derdini anlatıp kimliğini bırakıp girebilirsin.

ben iyiyim canım sen nasılsın nasıl geçiyor günler?

ha unutmadan ilham perisi canım ordu evinde bazen dışarıdan gelen insanlara çok yardımcı oluyorlar bazen de hiç olmuyorlar bu o gün nöbetçi olan görevli askerlere göre değişiyor bazıları insaflı oluyor bazıları hiç tolerans tanımıyor bu pek çok kez başıma geldi :)

adanuz canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.sizler az çok bilirsiniz diye danışmak istedim bana fiyat lazım aslında şimdiden fikrim olsunda bikaç ay sonra artık başlamak lazım hazırlıklara.gerçekten salonlar çok pahalı en uygun yine orduevi olacak sanırım.

adanuz canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.sizler az çok bilirsiniz diye danışmak istedim bana fiyat lazım aslında şimdiden fikrim olsunda bikaç ay sonra artık başlamak lazım hazırlıklara.gerçekten salonlar çok pahalı en uygun yine orduevi olacak sanırım.

öenmli değil canım yardımcı olabildiysem ne mutlu... tam fiyat söylemedim sana son günlerde hiç gitmiyorum ordu evine hiç işim olmuyor. ama vaktin olursa bir uğra derim. bide asker eşleri topiği varya ordakiler bilirler belki yoksa benim eşimde sivil biliyorsun babam olmasa benimde haberim olmayacak:)

arkadaşlar 'öyle bir geçer zaman ki' dizisini izlediniz mi nasıl buldunuz? benim içime oturuyor bakamıyorum çok kötü oluyorum neden onuda bilmiyorum şimdi yine denk geldi biraz izlemek zounda kaldım ama yok kaldıramıyorum fena oluyorum diyeceksiniz alt tarafı dizi hepsinden etkileniyormusun diye, ceveabım hayır etkilenmiyorum hiç bizi diziden, hatta dizi izleyen biride değilim gerçek dışı hikayeler der geçerim ama bu niye böyle bir etki yaptı bende bilmiyorum. hele evin en küçük çocuğu gece kalkıp babaaa diye sokağa fırlıyor babası yok kahroldum mafoldumben çevremdeki herkesde bak izlede örnek al seninde başına gelecek diyorlar ne alakası var diyorum o dizi gerçek değil inatla gerçekci diyorlar, saçma sapan bulabilirsiniz bu mesajımı ama gerçekten içime oturdu belkide çok özlediğim içindir bilemiyorum. çevremdekilerin sürekli kendini ateşe atıyorsun bu adamın sonu yok demelerinden bıktım usandım, dinleme diyeceksiniz, zaten dinlemiyorum ama canımı sıkacak dereceye geldiler. birde yanlarında ağlayıp sızlamam derdimi anlatmadığım halde böyle. resmen psikolojik baskı kurdular üzerimde. ailem denizci sevgilime karşı değillerdi destek veriolardı özelliklede annem ama bu diziden sonra olmaz unut ayrılıcaksın diyor gerçekten çok kötü oldum:((( o dizinin gerçekle alakası olmadığını biliyorum ama birde sizlerden duyup rahatlamak istiyorum tamamen kurgu ailemin abartması diymi:(

Back