- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #3.141
arkadaşlar 'öyle bir geçer zaman ki' dizisini izlediniz mi nasıl buldunuz? benim içime oturuyor bakamıyorum çok kötü oluyorum neden onuda bilmiyorum şimdi yine denk geldi biraz izlemek zounda kaldım ama yok kaldıramıyorum fena oluyorum diyeceksiniz alt tarafı dizi hepsinden etkileniyormusun diye, ceveabım hayır etkilenmiyorum hiç bizi diziden, hatta dizi izleyen biride değilim gerçek dışı hikayeler der geçerim ama bu niye böyle bir etki yaptı bende bilmiyorum. hele evin en küçük çocuğu gece kalkıp babaaa diye sokağa fırlıyor babası yok kahroldum mafoldumben çevremdeki herkesde bak izlede örnek al seninde başına gelecek diyorlar ne alakası var diyorum o dizi gerçek değil inatla gerçekci diyorlar, saçma sapan bulabilirsiniz bu mesajımı ama gerçekten içime oturdu belkide çok özlediğim içindir bilemiyorum. çevremdekilerin sürekli kendini ateşe atıyorsun bu adamın sonu yok demelerinden bıktım usandım, dinleme diyeceksiniz, zaten dinlemiyorum ama canımı sıkacak dereceye geldiler. birde yanlarında ağlayıp sızlamam derdimi anlatmadığım halde böyle. resmen psikolojik baskı kurdular üzerimde. ailem denizci sevgilime karşı değillerdi destek veriolardı özelliklede annem ama bu diziden sonra olmaz unut ayrılıcaksın diyor gerçekten çok kötü oldum(( o dizinin gerçekle alakası olmadığını biliyorum ama birde sizlerden duyup rahatlamak istiyorum tamamen kurgu ailemin abartması diymi
haydaaaaaa evet senin annen destek veriyordu şimdi ayrılacaksın mı diyor inanamıyorum amann boşverr o diziyi bende sevmedim zaten. bence sen annenden etkilenmişsin o yüzden. ama malesef bayanlar böle hemen dizilerden etkilenip karar veriyorlar gerçek hayatıda öyle sanıyorlar anneninkide öyle olmuş,haliyle annen sana öle baskı yapınca sende üzülmüşsün bunun sebeplisi bir diziden nefret ediyorun amannn boşver kanalı çevir gitsin ne kafana takıyorsun. annen de zamanla alışacak bence rahatla hayatım bu kadar gerilme biliyorum sen çok güçlü bir kızsın, tabiki özlemiş olabilirsin aylardır görmüyorsun ve anlattığın kadarıyla daha aylarcada göremeyeceksin sizin yaşadığınız bazı şanssızlıklar yüzünden. yinede moralini bozma bunların hepsi gelip geçecek içini ferah tut, ona sarılınca herşeyi unutacaksın yinede konuşmak istersen mesaj atabilirsin öpüyorum seni:1hug: