How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

memnun ooldum inş seninde üzüntülerini sevinçlerini paylaşabiliriz biz uzun zmandır burdayız gerçi benim fazla zamanım kalmadı ama:hulya:

evet kurs görüyo şuan ama dediğim gibi seninki sivil olcak dimi yoksa subay mı olcak bılmedıgım ıcın bısı dıemıcem seyırler de belli deil daaha canım burdan yazarım saten sureklıı ayyy gittii ayy sukadr kaldı falan dieee :)

subay olacak.ama bildiğim kadarıyla ilk yıl çok seyir oluyomuş.hatta bız mezun olunca evlenmeyi falan düşünüyoduk sonra erteledik.sen ne okuyosun?

kızlar akşam aniden kaçmış gibi oldum kusura bakmayın benimki internet diye tutturdudaalsanaalsanasmile
bebeğimin cinsiyeti erkek adıda umut atay inş

canlarım merhaba ihmal ettim bu aralar topiği:( derslerim başladı kurslarım başladı kpss ve gitar kursuna yazıldım hazır sevgilim yokken derslere yoğunlaşmak istiyorum. sizler nasılsınız?

ben izliorum ama hiçde etkilemioo beni...bu aradaa (gost) bebeimm görşemioruzzz 2 gündür özledimm senii..sen geç giriosun sanırım nete bende 2 gündürr yorgun oluyorum erkenden uyuyorum..neyse bugun knşş inş tatlım:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu aradaa hoşgeldiiinnnnnn betüüüllllla.s.a.s.

canım hiç giremedim bir kaç gündür... telefon ettiğin için çok teşekkür ederim seninle konuşmak çok güzeldi:)

Back