- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 158
- 40
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #3.161
gerçi benim az zamanım kaldı ama:2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekden süpermişşş yaa vallaa bayıldımm :):):):) karsıdakı ınsanı tahmin etmek istemedimm şuan süperrrr :)):
aynen canım dediğin gibi yapacaksın denizci eşi olmayı göze almışsan. başka türlü çıkamazsın işin içinden.eed ne en yakın arkadaşıma ne anneme belli etmeye gelmiyor hemen küçük görüyorlar 'sen istedin böle olmasını alışmışsındır' diyorlar gerçekten çok gücüme gidiyor,bizim sevgilimle birbirimize olması gerekenden ya da çevredekilerden fazla bağlanmamız diğerlerine rahatsızlık veriyor. hayatta ne kadar yanlız olduğumu anladım yıprandığımı farkediyorum ama açıkcası çok da zor değilmiş dayanmak... denizi olan bir şehirden denizden yoksun bir şehre gelen insan her apartmanın arkasında deniz var sanırmış ya ben de her ay o gelecek sanıyorum. beterin beteri var diyorum şükredip dayanıyorum kendimi şanslı hissediyorum.
sen nasılsın?yeni iş dönemin nasıl geçiyor? yeni bir yer kuracaktın diye hatırlıyorum opuyorumnanaktan
kızlar bizde face den görüşelim yaw herkes öle yapıyo
canım ben de ilk başlarda sizin gibi üzülüyordum, biri bir şey diyordu takıyordum. ne hikmetse ben taktıkça onlar üzülüyor demeyelim demek yerine daha çok şey demeye başladılar. aaaa yeter be dedim sonunda kaydirigubbakcemile3 ben üzüleceğime size laf söyleyeyim siz bozulun dedim kendi kendime. o gün bugündür böyle hiçbir laf söyletmem eşimin mesleğine. hııı ben söver sayarım mesleğine ama. çeken benim kime ne di mi :roflol:
aynen canım dediğin gibi yapacaksın denizci eşi olmayı göze almışsan. başka türlü çıkamazsın işin içinden.
bugün ilk iş günüm. tabiki gayet sakin şu an. ne gelen var ne giden.:sinifsinif: 1-2 ay böyle olur. sonrasında olur yoğunluk diye düşünüyorum. Allah utandırmasın yardımcım olsun inş. :Saruboceq:
olur tabi. ben de daha çok yeni face üyesiyim. işyerim için açtım sonunda kaydirigubbakcemile3
kızlar bizde face den görüşelim yaw herkes öle yapıyo
slmmm benımde erkeke arkadasım denızcı.cok endıselerım var.arastırma halındeyım sureklı nasıl olacak dıye.bı de su 'Öyle bir gecer zamankı'dıye bi dızı cıktıya o cok sınırlerımı bozuyo.
canım bak denizci eşi olmanın kurallarından biri her klişe lafa bir lafın olacak ki insanlar sürekli aynı muhabbeti yapmasınlar
kendimden örnekler:
- aaa anam her limanda bir tane şimdi senin de işin zor yani
ben: olur mu canım her limanda iki tane benim eşime o yakışır (karşıdaki şok tabi yorum bile yapamaz..)
- denizci eşinin parası bol kendi dul
ben: keşke her dul benim kadar mutlu olsa ( karşıdaki arsız bu modunda düşünmeye başlar) son hamleyle
- seni aldatmadığından nasıl emin olabiliyorsun ki ( pis pis sırıtır buna cvp veremez diye düşünür)
ben: sen eşinin aldatmadığından nasıl emin olabiliyorsun adamı odaya kitlemiyorsun dimi
böylelikle o kişi bi daha ömrü billah ne eşime mesleğine bulaşmaz
senındemı erkek arkadasın denızcı:)
canım burdaki herkes denizci eşi/sevgilisi tıpkı gost gibi:)
canım bak denizci eşi olmanın kurallarından biri her klişe lafa bir lafın olacak ki insanlar sürekli aynı muhabbeti yapmasınlar
kendimden örnekler:
- aaa anam her limanda bir tane şimdi senin de işin zor yani
ben: olur mu canım her limanda iki tane benim eşime o yakışır (karşıdaki şok tabi yorum bile yapamaz..)
- denizci eşinin parası bol kendi dul
ben: keşke her dul benim kadar mutlu olsa ( karşıdaki arsız bu modunda düşünmeye başlar) son hamleyle
- seni aldatmadığından nasıl emin olabiliyorsun ki ( pis pis sırıtır buna cvp veremez diye düşünür)
ben: sen eşinin aldatmadığından nasıl emin olabiliyorsun adamı odaya kitlemiyorsun dimi
böylelikle o kişi bi daha ömrü billah ne eşime mesleğine bulaşmaz
ben izliorum ama hiçde etkilemioo beni...bu aradaa (gost) bebeimm görşemioruzzz 2 gündür özledimm senii..sen geç giriosun sanırım nete bende 2 gündürr yorgun oluyorum erkenden uyuyorum..neyse bugun knşş inş tatlım:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu aradaa hoşgeldiiinnnnnn betüüüllllla.s.a.s.
amin amin canım , inşallah..Alalh yardımcın olsun canım başarılar diliyorum inşş en yakın zamanda dolar taşar iş yerin:1hug:
tesekkur ederımm.kımse varmı suanda burada:)
Allah çabucakk kavuştursun dielim şimdiden..:) bende cumayı bekliyorumm artık geell bu haftayı geçiremiyorum saten ve ilk günki heycan gibi heycanlıyımm seni göreceğim için özelliklee cumaya yaklaştkça artıyo heycan offffyerimseniben:asigim:
betül erkek arkdasın karamürseldemi okuyo yoksa ist demi???