- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.701
oh oh ne güzel haberler bunlar çok ama çok sevindim hepiniz için n çokta kızılcıklı senin için
bizde eşim istanbul tersanede iş buldu istanbula taşınıyorum baya yorucu bi süreç ama aşkım artık ayrılmıcak yanımdan ona seviniyorum bakalım ev arıyorum şimdi tuzlada olan varsa komşu geliyorum huuuukaydirigubbakcemile3
Canım benim haziran a az kaldı. Su gibi geçer inşallah zaman senin için. Sevdiceğin yanındayken de zaman geçmesin:))) Canım canını sıkma sen. Demek ki yoğun çalışıyorlarmış şu an. Tabi insan ne kadar yoğun olursa olsun sesini duymak istiyor orası ayrı bir konu da. Bizim hayatımız bu demek ki. Allah sağlıkla ilgili bir sıkıntı vermesin, diğer herşey aşılır.
captanın karısı tuzlaya taşınıyormuşsun? sevindim çünkü ben de kartaldayım çok yakınız. benim eşimde tersanede enspektör olarak iş bulmuştu ama denize alışan duramaz karada misali duramadı gitti((37 gün oldu bugun hala sesini duymayalıı
((37 gün oldu bugun hala sesini duymayalıı
Günaydın kızlar. Görüşmeyeli nasılsınız? Beni sorarsanız ben iyiyim. Geçen hafta sonu nışanımız vardı. Evde aile arasında, yakınlarımızla yaptık, öyle büyük çapta birşey değildi. Bakalım ben de dünya evine bir adım attım. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin hepimizin. ınşallah herşeyin hayırlısı olur ve herşey daha daha güzel olur. Benim temennim bu. (Yüzüğüme bakıp bakıp duruyorum bu arada. Ne komik di mi?)
canım ben giriyorum bakıyorum topiğimize. kimsecikler bişey yazmayınca üzülüyorum benim de bişey yazasım gelmiyor. çıkıyorum. :sinifsinif:htcvlkn ,denizk canlarım sizler nerelerdesin ? çok özledim yaaa....umarım bir aksilik yoktur .İlk fırsatta birşeyler yazın olur mu ?
Allah'a emanet olun PRENSESLERİM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! opuyorumnanaktan
ah be canım biz hepimiz o haberi duyunca eşin kurtuldu sandık. o haberin eşinle ilgisi yok muydu yani? peki nedir son durum ne diyorlar şirketten. ne olursun içini ferah tut. ben sana diyorum onların derdi personel değilki. paralarını alacaklar defolup gidecekler sonra.. Allah yardımcınız olsun hayatım :Saruboceq:captanın karısı tuzlaya taşınıyormuşsun? sevindim çünkü ben de kartaldayım çok yakınız. benim eşimde tersanede enspektör olarak iş bulmuştu ama denize alışan duramaz karada misali duramadı gitti((37 gün oldu bugun hala sesini duymayalıı
canım telefonda kutladım ama söz uçar yazı kalır derler. Allah bir ömür boyu sevginizle yaşlanmayı nasip etsin inş.. :Saruboceq:Günaydın kızlar. Görüşmeyeli nasılsınız? Beni sorarsanız ben iyiyim. Geçen hafta sonu nışanımız vardı. Evde aile arasında, yakınlarımızla yaptık, öyle büyük çapta birşey değildi. Bakalım ben de dünya evine bir adım attım. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin hepimizin. İnşallah herşeyin hayırlısı olur ve herşey daha daha güzel olur. Benim temennim bu. (Yüzüğüme bakıp bakıp duruyorum bu arada. Ne komik di mi?)
kızlar bilgisayarımda problemim vardı giremedim ama kimselerde yokmuş zaten hatun-kvn çok saol şekerim eşim yanımda olcak ama şimdi ayrıyız o istanbulda ben burda daha ev bulamadık beklemedeyim off bu bile zor geldimafoldumben
canlarım çok uzun zaman olmuş girmeyeli neler neler olmuşsanki eşim geldi bende kayboldum buralardan ama iş güç çok :hulya: eşim geldiğinden bu yana ev için uğraştık çok şükür aldık 2. evimizi :Saruboceq: sonra eşimin mide problemi vardı doktorlardaydık canımın midesinde ülser oluşmuş 2 ayrı noktada birsürü tahlil tetkik endoskopi sonuç belli oldu ilaçlala tedavi olacak işte :Saruboceq: sonra şimdide ben doktora gidiyorum artık 5.5 yıl oldu evleneli bi bebiş şart diyoruz bakalım bi sorun varmı :lepi: benden haberler böyle canlarım topikimize yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum kaydirigubbakcemile3
maviboncuk canım inşallah iyisin
kızılcıkllı netmi aldınız yoksa seni burda görmek çok güzel
captanınkarısı senin ve bebişin iyi olması harika
hatun-kvn canım sen nasılsın
htcvlkn inşallah iyisin
nesrincim canım eşine kavuştuğunu ümit ediyorum inşallah bi sıkıntı yoktur
hepinizi çoookk öpüyorum opuyorumnanaktan
canım ben giriyorum bakıyorum topiğimize. kimsecikler bişey yazmayınca üzülüyorum benim de bişey yazasım gelmiyor. çıkıyorum. :sinifsinif:
bu aralar çok da yoğunum bitanem. çocukların sınavlarına çok az kaldı. sürekli koşuşturma halindeyiz dersanede. ay sonunda izne ayrılıyorum. eşimin yanına gidiyorum gemiye. 1.5 ay filan kalıp beraber dönücez sonra. biz de artık bir denizci meleği gelsin istiyoruz kollarımıza. :Saruboceq:kimbilir gemi uğurlu gelir belki. kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın bitanem özlüyorum sahiden seni de. hazirana da azıcık kalmış. hiç sıkma canını lütfen. hem belki bu yaz da senden nişan haberi alırız hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:
q:
canlarım nasılsınız baya oldu girmeyeli ev arıyorum hala bulamadım ne zormuş yaaohaoldumsmile
hatun_kvn çok tebrik ederim darısı maviboncuğumun başına inş
nesrinim sana komşu geliyorum tatlım görüşürüz dertleşiriz inş
hepinizi kucak dolusu sarılıyor ve öpücüklere boğuyorum bitanelerim benimopuyorumnanaktan
Hayat o kadar garip ki; İnsana herşeyi yaşatıyor. Ağlarken gülmeyi ve herşeye rağmen ayakta kalmayı öğretiyor. Ben kendi adıma bu kadar güçlü olabileceğimi sanmıyordum ama iyi dayandım. Ama artık zorlanıyorum, dua ediyorum ve biran evvel bitsin istiyorum. Hayat bazen insanın sabrını öyle sınıyor ki.... Sevdikleriyle, sağlıkla, özlemle veeeee hiç olmaz dediğin olaylarla. Ben yaşadım, yaşıyorum. İsyan etmiyeceğim sabredeceğim, her şeye rağmen şükredeceğim. Çünkü her karanlığın bir aydınlığı olduğuna inanıyorum. Bugun tam 50 gün oldu. Allah sabır veriyor. Sabırla geleceğin günü bekliyorum. Geldiğin gün ikimiz için yeni bir başlangıç olacak. Ve herşey bu sınavdan sonra tamamen daha güzel olacak. Geride bu günler kötü bir anı olarak kalacak. Önümüzde nice güzel günler var. Sadece seninle. İçim bir garip, düsüncelerim karışık. Ağlamak bile rahatlatmıyor artık. Tam 50 gün oldu. Daha kaç gün var bilmiyorum. Sorun da burada zaten. Hislerim doğru çıkarsa eğer mutlu sona az kaldı .Allahım sen ona sabır ve sağlık ver. Onu bize bağışla...
Tüm sevenlerim sadece dua etsin lütfen.... :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?