- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.721
Hayat o kadar garip ki; İnsana herşeyi yaşatıyor. Ağlarken gülmeyi ve herşeye rağmen ayakta kalmayı öğretiyor. Ben kendi adıma bu kadar güçlü olabileceğimi sanmıyordum ama iyi dayandım. Ama artık zorlanıyorum, dua ediyorum ve biran evvel bitsin istiyorum. Hayat bazen insanın sabrını öyle sınıyor ki.... Sevdikleriyle, sağlıkla, özlemle veeeee hiç olmaz dediğin olaylarla. Ben yaşadım, yaşıyorum. İsyan etmiyeceğim sabredeceğim, her şeye rağmen şükredeceğim. Çünkü her karanlığın bir aydınlığı olduğuna inanıyorum. Bugun tam 50 gün oldu. Allah sabır veriyor. Sabırla geleceğin günü bekliyorum. Geldiğin gün ikimiz için yeni bir başlangıç olacak. Ve herşey bu sınavdan sonra tamamen daha güzel olacak. Geride bu günler kötü bir anı olarak kalacak. Önümüzde nice güzel günler var. Sadece seninle. İçim bir garip, düsüncelerim karışık. Ağlamak bile rahatlatmıyor artık. Tam 50 gün oldu. Daha kaç gün var bilmiyorum. Sorun da burada zaten. Hislerim doğru çıkarsa eğer mutlu sona az kaldı .Allahım sen ona sabır ve sağlık ver. Onu bize bağışla...
Tüm sevenlerim sadece dua etsin lütfen.... :Saruboceq:
sürekli aklıma geliyorsun.. yemin ederim. ne yapıyor bu kız nasıl dayanıyor diye..
sonra ye ben yaşasaydım bunu ne yapardım diyorum. içime nasıl sıkıntılar basıyor..
sonra ama biz denizci eşiyiz bizden güçlüsü yokki bunuda sabırla atlatırdım heralde diye düşünüyorum..
sen içini ferah dualarını hep sıcak tut canım benim..
senin haberini aldığımdan beri sahiden bu topik çok hüzünlü geliyor bana çok canım..
bir an önce hayırlı haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla şenlensin bu topik :Saruboceq: