• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

canım benim nesrinsavaşım yaa,kıyamam sana haberlerde kurtuldular diye birşey yayınlamışlardı,bende o haberi görünce çok sevinmiştim,hatta buraya da yazmıştım.Ama hala yanınıza gelmemişler,nasıl iş bu anlamadım canım benim.oysaki sen kavuştun diye ne kadar sevinmiştim bende ! canım benim,azcık daha sabretmeye çalış nolur.Sağsalim gelecekler inşallah.Ordan konuşması rahat diye bilirsin bizlere,ama inan bizlerde çok meraktayız ve emin ol dualarımız sizinle canımın içi !!! Şirkete çağırdılar demişsin.Mutlaka ama mutlaka buraya durumla ilgili birşeyler yaz bitanem.Haberdar et bizleri.Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah.Allah'a emanet olun canlarım....

oh oh ne güzel haberler bunlar çok ama çok sevindim hepiniz için n çokta kızılcıklı senin için
bizde eşim istanbul tersanede iş buldu istanbula taşınıyorum baya yorucu bi süreç ama aşkım artık ayrılmıcak yanımdan ona seviniyorum bakalım ev arıyorum şimdi tuzlada olan varsa komşu geliyorum huuuukaydirigubbakcemile3

canım benim çooooooooooooook sevindim beya :dance: eşinin tersanede iş bulmasına,istanbula geliyor olmanıza ve en önmelisi artık ayrılmayacak olmanızaaaaaaaa :sm_cool: hadi bakalım,hayırlısıyla evinizi de bulunda,rahata kavuşun inşallah :1hug: çok çok öptüm hepiniz....opuyorumnanaktan

Canım benim haziran a az kaldı. Su gibi geçer inşallah zaman senin için. Sevdiceğin yanındayken de zaman geçmesin:))) Canım canını sıkma sen. Demek ki yoğun çalışıyorlarmış şu an. Tabi insan ne kadar yoğun olursa olsun sesini duymak istiyor orası ayrı bir konu da. Bizim hayatımız bu demek ki. Allah sağlıkla ilgili bir sıkıntı vermesin, diğer herşey aşılır.

hatun_kvn fıstığım sen nerelerdesin bakiyim :1hug: özlüyorum sizleri,topiğimizde iyice sessizleşmiş :olmaz:
senin nasıl gidiyor bitanem,yanında mı sevdiceğin ?

htcvlkn ,denizk canlarım sizler nerelerdesin ? çok özledim yaaa....umarım bir aksilik yoktur .ılk fırsatta birşeyler yazın olur mu ?

Allah'a emanet olun PRENSESLERıM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! opuyorumnanaktan

captanın karısı tuzlaya taşınıyormuşsun? sevindim çünkü ben de kartaldayım çok yakınız. benim eşimde tersanede enspektör olarak iş bulmuştu ama denize alışan duramaz karada misali duramadı gitti:(((37 gün oldu bugun hala sesini duymayalıı

captanın karısı tuzlaya taşınıyormuşsun? sevindim çünkü ben de kartaldayım çok yakınız. benim eşimde tersanede enspektör olarak iş bulmuştu ama denize alışan duramaz karada misali duramadı gitti:(((37 gün oldu bugun hala sesini duymayalıı

Canım benim inşallah en kısa sürede eşin Allah'ın izniyle gelecektir. Sen asla olumsuz düşünme. İnşallah en kısa sürede eşinden haber alırsın. Allah yardımcıları olsun hepsinin.

Günaydın kızlar. Görüşmeyeli nasılsınız? Beni sorarsanız ben iyiyim. Geçen hafta sonu nışanımız vardı. Evde aile arasında, yakınlarımızla yaptık, öyle büyük çapta birşey değildi. Bakalım ben de dünya evine bir adım attım. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin hepimizin. ınşallah herşeyin hayırlısı olur ve herşey daha daha güzel olur. Benim temennim bu. (Yüzüğüme bakıp bakıp duruyorum bu arada. Ne komik di mi?)

:(((37 gün oldu bugun hala sesini duymayalıı

canım benim, yok mu yeni haberler :( Rabbim bir an önce eşine kavuştursun seni ve gemide ailelerine kavuşmayı bekleyen herkesi (amin) Bol bol sabır ve dayanma gücü diliyorum canım benim.sözün bittiği yer diye buna deniyor herhalde,ne desem bilemiyorum.bizim de gözümüz kulağımız haberlerde,belki yeni bir gelişme olurda ,ilk önce senin,sonrada bizlerin yüreğine su serpilir diye bekliyoruz.inşallah en yakın zaman da hayırlı haberler duyarız canım benim (amin)

Günaydın kızlar. Görüşmeyeli nasılsınız? Beni sorarsanız ben iyiyim. Geçen hafta sonu nışanımız vardı. Evde aile arasında, yakınlarımızla yaptık, öyle büyük çapta birşey değildi. Bakalım ben de dünya evine bir adım attım. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin hepimizin. ınşallah herşeyin hayırlısı olur ve herşey daha daha güzel olur. Benim temennim bu. (Yüzüğüme bakıp bakıp duruyorum bu arada. Ne komik di mi?)

[B]hoşgeldin fıstığım :1hug: nişan mı dedin ! :sm_cool: zemuszemus delikafadulden hihoyyyt alkisalkisalkis ay canım benim yaaa,hayırlısı olsun canıııııııııımmmmmm :dance: :teytey: bugün aldığım en güzel,en iyi haberdi a.s Rabbim tamamına erdirsin inşallah.ne güzelll yaa,özendim ama şimdiiiiiiiii boshayallersmile valla bende nişanlansam aynı senin gibi olurum herhalde.yani durup durup yüzüğüme bakardım sanırım kaydirigubbakcemile3
şimdi topikte tek bekar ben mi kaldım yani akannehir darısı başıma ne diyelim :asigim: canım benim valla çok sevindim,çooook tebrik ediyorum opuyorumnanaktan Allah'a emanet olun canlarım,ben de oturup kendi derdime yanayım artık kaydirigubbakcemile3
[/B]

htcvlkn ,denizk canlarım sizler nerelerdesin ? çok özledim yaaa....umarım bir aksilik yoktur .İlk fırsatta birşeyler yazın olur mu ?

Allah'a emanet olun PRENSESLERİM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! opuyorumnanaktan
canım ben giriyorum bakıyorum topiğimize. kimsecikler bişey yazmayınca üzülüyorum benim de bişey yazasım gelmiyor. çıkıyorum. :sinifsinif:
bu aralar çok da yoğunum bitanem. çocukların sınavlarına çok az kaldı. sürekli koşuşturma halindeyiz dersanede. ay sonunda izne ayrılıyorum. eşimin yanına gidiyorum gemiye. 1.5 ay filan kalıp beraber dönücez sonra. biz de artık bir denizci meleği gelsin istiyoruz kollarımıza. :Saruboceq:kimbilir gemi uğurlu gelir belki. kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın bitanem özlüyorum sahiden seni de. hazirana da azıcık kalmış. hiç sıkma canını lütfen. hem belki bu yaz da senden nişan haberi alırız hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:
ah be canım biz hepimiz o haberi duyunca eşin kurtuldu sandık. o haberin eşinle ilgisi yok muydu yani? peki nedir son durum ne diyorlar şirketten. ne olursun içini ferah tut. ben sana diyorum onların derdi personel değilki. paralarını alacaklar defolup gidecekler sonra.. Allah yardımcınız olsun hayatım :Saruboceq:

Günaydın kızlar. Görüşmeyeli nasılsınız? Beni sorarsanız ben iyiyim. Geçen hafta sonu nışanımız vardı. Evde aile arasında, yakınlarımızla yaptık, öyle büyük çapta birşey değildi. Bakalım ben de dünya evine bir adım attım. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin hepimizin. İnşallah herşeyin hayırlısı olur ve herşey daha daha güzel olur. Benim temennim bu. (Yüzüğüme bakıp bakıp duruyorum bu arada. Ne komik di mi?)
canım telefonda kutladım ama söz uçar yazı kalır derler. Allah bir ömür boyu sevginizle yaşlanmayı nasip etsin inş.. :Saruboceq:

kızlar bilgisayarımda problemim vardı giremedim ama kimselerde yokmuş zaten hatun-kvn çok saol şekerim eşim yanımda olcak ama şimdi ayrıyız o istanbulda ben burda daha ev bulamadık beklemedeyim off bu bile zor geldimafoldumben

canım ne yaptınız ev bulabildiniz mi? bak meleğin nasıl hayırlı geldi size.. Allah artık birbirinize hiç hasret düşürmesin sizi :Saruboceq:

canlarım çok uzun zaman olmuş girmeyeli neler neler olmuş :utangac: sanki eşim geldi bende kayboldum buralardan ama iş güç çok :hulya: eşim geldiğinden bu yana ev için uğraştık çok şükür aldık 2. evimizi :Saruboceq: sonra eşimin mide problemi vardı doktorlardaydık canımın midesinde ülser oluşmuş 2 ayrı noktada birsürü tahlil tetkik endoskopi sonuç belli oldu ilaçlala tedavi olacak işte :Saruboceq: sonra şimdide ben doktora gidiyorum artık 5.5 yıl oldu evleneli bi bebiş şart diyoruz bakalım bi sorun varmı :lepi: benden haberler böyle canlarım topikimize yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum kaydirigubbakcemile3
maviboncuk canım inşallah iyisin
kızılcıkllı netmi aldınız yoksa seni burda görmek çok güzel
captanınkarısı senin ve bebişin iyi olması harika
hatun-kvn canım sen nasılsın
htcvlkn inşallah iyisin
nesrincim canım eşine kavuştuğunu ümit ediyorum inşallah bi sıkıntı yoktur
hepinizi çoookk öpüyorum opuyorumnanaktan

canım öncelikle gözün aydın. kocacığın yanında ağzın kulaklarındadır şimdi.. kaydirigubbakcemile3
eviniz hayırlı olsun Allah sağlıkla daha da iyilerini versin inşallah canım.
ve beni en çok heyecanlandıran haberin.hihoyyyt inşallah meleğiniz çok bekletmeden sağlıkla gelir size. doktora gidicem demişsin. gittin mi canım. yoktur inş bir sorun hayırlısıyla. :Saruboceq:
arada gir de bi anlat bakalım

canlarım nasılsınız baya oldu girmeyeli ev arıyorum hala bulamadım ne zormuş yaaohaoldumsmile
hatun_kvn çok tebrik ederim darısı maviboncuğumun başına inş
nesrinim sana komşu geliyorum tatlım görüşürüz dertleşiriz inş
hepinizi kucak dolusu sarılıyor ve öpücüklere boğuyorum bitanelerim benimopuyorumnanaktan

canım ben giriyorum bakıyorum topiğimize. kimsecikler bişey yazmayınca üzülüyorum benim de bişey yazasım gelmiyor. çıkıyorum. :sinifsinif:
bu aralar çok da yoğunum bitanem. çocukların sınavlarına çok az kaldı. sürekli koşuşturma halindeyiz dersanede. ay sonunda izne ayrılıyorum. eşimin yanına gidiyorum gemiye. 1.5 ay filan kalıp beraber dönücez sonra. biz de artık bir denizci meleği gelsin istiyoruz kollarımıza. :Saruboceq:kimbilir gemi uğurlu gelir belki. kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın bitanem özlüyorum sahiden seni de. hazirana da azıcık kalmış. hiç sıkma canını lütfen. hem belki bu yaz da senden nişan haberi alırız hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:
q:

Ay canım benim,yoğunsunuz dimi,Allah yardımcınız olsun bitanem :Saruboceq: oh oh canım benim,gemiye gidecek olmana çoook sevindim.hem kavuşacaksınız ve Allah'ın izniyle de bir meleğimiz daha gelecek inşallah alkisalkisalkis :teytey: ayyy küçük küçük denizcilerle dolup taşacak topiğimiz inşallah :emir_bebek:
Bende iyiyim çok şükür canım,bu ara o kadar yoğunluk yok çok şükür,rahat sayılırım a.s bende seni çok özledim canım benim opuyorumnanaktan hazirana az kaldı ama bakalım haziranda gelebilecek mi ? fazla umut beslemiyorum o yüzden boshayallersmile hatun_kvn nişan olayına o kadar sevindim ve heyecanlandım ki anlatamam.onun yazdıklarını okudukça,kendimi hayal ettim :kedi: bambaşka bir duygu olmalı.kısmetse bizde yaşarız inşallah :Saruboceq: ama bu yaz için sanmıyorum fıstığım :umursamaz: nasip yine de tabi,belli de olmaz.ama umarım o güzel haberleri sizlerle,canlarımla paylaşacağım gün gelir :Saruboceq:

canlarım nasılsınız baya oldu girmeyeli ev arıyorum hala bulamadım ne zormuş yaaohaoldumsmile
hatun_kvn çok tebrik ederim darısı maviboncuğumun başına inş
nesrinim sana komşu geliyorum tatlım görüşürüz dertleşiriz inş
hepinizi kucak dolusu sarılıyor ve öpücüklere boğuyorum bitanelerim benimopuyorumnanaktan

En yakın zamanda inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz bitanesi :Saruboceq: Valla bu iş çok iyi oldu ya.Artık eskisi gibi uzun hasretlikler olmayacak inşallah.Hep yanında olacak olması çok ama çok güzel.Meleğinizin uğuru şimdiden şans getirmeye başladı bile :1hug:
inşallah canım,hayırlısıyla nişan işi benimde başıma gelir kaydirigubbakcemile3 zaten böyle bekar bekar nereye kadar.Ay ne kafiye oldu ama kaydirigubbakcemile3 neyse lafın kısası,Rabbim her birimizin gönlüne göre ve hayırlısı neyse onu versin inşallah :Saruboceq: bende öpüyorum canım opuyorumnanaktan

Hayat o kadar garip ki; İnsana herşeyi yaşatıyor. Ağlarken gülmeyi ve herşeye rağmen ayakta kalmayı öğretiyor. Ben kendi adıma bu kadar güçlü olabileceğimi sanmıyordum ama iyi dayandım. Ama artık zorlanıyorum, dua ediyorum ve biran evvel bitsin istiyorum. Hayat bazen insanın sabrını öyle sınıyor ki.... Sevdikleriyle, sağlıkla, özlemle veeeee hiç olmaz dediğin olaylarla. Ben yaşadım, yaşıyorum. İsyan etmiyeceğim sabredeceğim, her şeye rağmen şükredeceğim. Çünkü her karanlığın bir aydınlığı olduğuna inanıyorum. Bugun tam 50 gün oldu. Allah sabır veriyor. Sabırla geleceğin günü bekliyorum. Geldiğin gün ikimiz için yeni bir başlangıç olacak. Ve herşey bu sınavdan sonra tamamen daha güzel olacak. Geride bu günler kötü bir anı olarak kalacak. Önümüzde nice güzel günler var. Sadece seninle. İçim bir garip, düsüncelerim karışık. Ağlamak bile rahatlatmıyor artık. Tam 50 gün oldu. Daha kaç gün var bilmiyorum. Sorun da burada zaten. Hislerim doğru çıkarsa eğer mutlu sona az kaldı .Allahım sen ona sabır ve sağlık ver. Onu bize bağışla...

Tüm sevenlerim sadece dua etsin lütfen.... :Saruboceq:

Canımın içi o kadar içten ve samimi yazmışsınki,okurken tüylerim diken diken oldu.Sanki bana yazılmış bir mektubu okuyormuşum gibi hissettim.Hayat başlı başına bir sınav...Hepimiz farklı şekillerde deneniyoruz.Sizin sınavınız da bu olmalı...Ama ne mutlu sana ki ,şükretmeyi bırakmıyorsun ! Doğrusu ve olması gerekende bu !Gönülden takdir ediyorum canım benim !Dediğin gibi her karanlığın bir aydınlığı vardır.Bende bu söze ek olarak şunu söylemek istiyorum : Karanlığın en yoğun olduğu vakit,güneşin doğmaya en yakın olduğu zamandır.Aynı şu an senin huzura kavuşacağın günleri çok yakında hissettiğin gibi ! Dualarımız sizinle...Rabbim sabrınızı arttırsın (amin) Dayanma gücü versin (amin) ınşallah Allah'ın izniyle bunu da atlatacaksınız ! Şimdi güçlü olma zamanı ! Sevinç çığlıkları attığın o büyük kavuşma gününüzü sabırsızlıkla hep birlikte bekliyoruz...opuyorumnanaktan

Allah'a Emanet Olun Canlarım....

Hayat o kadar garip ki; İnsana herşeyi yaşatıyor. Ağlarken gülmeyi ve herşeye rağmen ayakta kalmayı öğretiyor. Ben kendi adıma bu kadar güçlü olabileceğimi sanmıyordum ama iyi dayandım. Ama artık zorlanıyorum, dua ediyorum ve biran evvel bitsin istiyorum. Hayat bazen insanın sabrını öyle sınıyor ki.... Sevdikleriyle, sağlıkla, özlemle veeeee hiç olmaz dediğin olaylarla. Ben yaşadım, yaşıyorum. İsyan etmiyeceğim sabredeceğim, her şeye rağmen şükredeceğim. Çünkü her karanlığın bir aydınlığı olduğuna inanıyorum. Bugun tam 50 gün oldu. Allah sabır veriyor. Sabırla geleceğin günü bekliyorum. Geldiğin gün ikimiz için yeni bir başlangıç olacak. Ve herşey bu sınavdan sonra tamamen daha güzel olacak. Geride bu günler kötü bir anı olarak kalacak. Önümüzde nice güzel günler var. Sadece seninle. İçim bir garip, düsüncelerim karışık. Ağlamak bile rahatlatmıyor artık. Tam 50 gün oldu. Daha kaç gün var bilmiyorum. Sorun da burada zaten. Hislerim doğru çıkarsa eğer mutlu sona az kaldı .Allahım sen ona sabır ve sağlık ver. Onu bize bağışla...

Tüm sevenlerim sadece dua etsin lütfen.... :Saruboceq:

:( sen gerçekten çok sabırlı biriymişsin ben senin yerine koyuyorum kendimi düşünüyorum içinden çıkamıyorum nasıl dayanırdım ne yapardım bilemiyorum çok üzülüyorum dualarımız seninle herzaman bil bunu...Allah çok büyük şüphesiz ki..Tabiiki mutlu günler gelecek..Tabiki herşey düzelecek hayırlısıyla..Biraz daha sabret gönlünü içini ruhunu ferah tut.

Back