- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.661
:))) valla öleee oldu bee ..
birileri bizi anlasın diye ne diller dokuyoruz ama tık yok mılletten anacım kendı eslerı 2-3 gun gıtısn agıtlar yakarler özledıkte soyle oldu boyle oldu yaff mubarekler bıde bızı dusunun biz nelere katlanıyoruz özlem dolu gunlerımı sayayım,,,guclu kanatlarımızın altında çok narin ve savunmasız olan yuregımımızı dersınız yanı say say bıtmez gerci benım aklıma 2cık geldi
işimiz zzoorr hıh biz denızcı yarimleriyizz :) ascıkta kıbırlenmek hakkımız diye dusunuyorum :):)
Allah kavustursun canım ..
suan bekarsın pek anlamazsın..yarın evleneceksın aynı evdeyken o gıdeceksın sen o koca evde tek kalacaksın asıl ozaman nasıl koyuyor bılemezsın annene dahi gitmek istemıceksın cunku esınle paylastıgın esyalar sana tesellı olacak tecrubeyle sabıttır.. arada isyan edeceksın hzuunlenceksın ama bunlar olurken en guzel yanıda asla ama asla ondan kopamıcaksın işte buda sevgınızın gucudur efenım
senınde benden asagı kalır yanın yok canımcım :)) ayy ben bu sarkıyaa bayılıyorumyaa süperr yaa süperrrr adamada hayranım aslında caktırma
heralde hakkımız kibirlenmek kuzu..
bana geçen gün iş arkadaşlarımdan biri dedi ki.çok hoş bir bayansın ben erkek olsam değil denizlere gidip seni bırakmak çalışmanı bile istemem.
ama bir yandan da seninle çalıştıkça sana hayran oluyorum. herkese karşı inanılmaz bir dengen mesafen var. çok rahat geziyorsun giyiniyorsun. ama herkes sana çok saygı duyuyor dedi. belki ben senin gibi gezsem giyinsem kendime baksam beni eşim yanımda olmasına rağmen bu nasıl evli kadın böyle derler dedi.
bu havayı nasıl veriyorsun insanlara çok merak ediyorum dedi. ben de bu denizci eşlerine ait bir özellik dedim. o kadar güçlü duruyoruz ki biz insanlar fark etmeden gücümüzün etkisinde kalıyorlar olumsuz bir şey düşünemiyorlar dedim.
sahiden böyle düşünüyorum ben