- 24 Ekim 2008
- 483
- 2
- 118
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.681
az önce bitanemle konuştukk iyiyimiş çok iyiymiş bi sıkıntısı yokmuşşş ukrayna sivastopaldalar şuann bir hafta sonra trabzona liman yapıcaklarmışşş çok özlemiştim sesini ilaç gibi geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy tatlım çok sevındımmmm :)) özlemek bambaskaa yaaa...
hadi 1hafta sonra insallah msnde gorusursunuz eger musayıt olursa yada ıkınızde olursanız diyeyım
yatacaktım tam sen yazmıssın bi girim didim
iyi geceler tatlı ruyalar optumm
Hoşbuldukk canımm :) evet bende çok sevindim o habere...canlarım ben geldiimm,nasıl da özledim her birinizi... opuyorumnanaktan
ben yokken neler olmuş neler...epey geride kalmışım ama hepsini okudum az önce,yetiştim sayılır kaydirigubbakcemile3
ilhamperisi sen de hoşgeldin tatlım a.s.
ben epeydir giremedim canlarım dimi ? :çok üzgünüm: nette sorun vardı birkaç gündür,onun öncesinde de iş güç derken canımız çıktı valla ama çok şükür rahatladık artık
bu arada akşam haberlerde izledim,kaçırılan gemi kurtarılmış :dance: öyle sevindim ki anlatamam...umarım nersinsavaş canım benim o da kavuşmuştur eşine...
çok öpüyorum canlarım,buralardayım ben...yerimseniben
canlarım çok uzun zaman olmuş girmeyeli neler neler olmuş sanki eşim geldi bende kayboldum buralardan ama iş güç çok :hulya: eşim geldiğinden bu yana ev için uğraştık çok şükür aldık 2. evimizi :Saruboceq: sonra eşimin mide problemi vardı doktorlardaydık canımın midesinde ülser oluşmuş 2 ayrı noktada birsürü tahlil tetkik endoskopi sonuç belli oldu ilaçlala tedavi olacak işte :Saruboceq: sonra şimdide ben doktora gidiyorum artık 5.5 yıl oldu evleneli bi bebiş şart diyoruz bakalım bi sorun varmı :lepi: benden haberler böyle canlarım
kızılcıkllı netmi aldınız yoksa seni burda görmek çok güzel
canımmmm gözün aydın çok sevindimmmm inan kii...bugün öğlende benimki aradııı karaya yakın bi yerden geçiyolarmışş hemen aradımmm dediii ilaç gibi geldii yaa 4 günden sonraaa...şimdi pazar gününü bekliyorummmm sabırsızlıklaaa :lepi:aşkitoom gelmıss canlar nası sevınclıyım bilemezsınızzz..çok ozledım çokkk....
aradı az önce ; bakalım ben nerdeyım dedi; bende evmi dedım evet dedi yaa o anda nasıda yanında olmak istedım yaa ufff...
yarın aksam gidicem yaa babam goturcek yada trenle gidicem henuz bellı değil o kısmı :))) kesın olan yarın aksam kesın gidicem :)))
canlar kendınıze çok iyi bakınnn... Allaha emanet olun... eşini bekleyenlere Allah kavustursun,Selametle geri gelsınler insallah.. AMİN::
ben hazıran veya temmuz gibi tekrar gelıcem anneme ,malum yine gidecek :-( ozamana kadar sımdılık hoşcakalın diyorum..
oh ohh ne güzeelll yaaa.. kıss bende sımdı sana sevındım bak zemuszemus zemuszemus hadi sanada az kaldı çok sukurrr :lepi:canımmmm gözün aydın çok sevindimmmm inan kii...bugün öğlende benimki aradııı karaya yakın bi yerden geçiyolarmışş hemen aradımmm dediii ilaç gibi geldii yaa 4 günden sonraaa...şimdi pazar gününü bekliyorummmm sabırsızlıklaaa :lepi:
canlarım çok uzun zaman olmuş girmeyeli neler neler olmuş sanki eşim geldi bende kayboldum buralardan ama iş güç çok :hulya: eşim geldiğinden bu yana ev için uğraştık çok şükür aldık 2. evimizi :Saruboceq: sonra eşimin mide problemi vardı doktorlardaydık canımın midesinde ülser oluşmuş 2 ayrı noktada birsürü tahlil tetkik endoskopi sonuç belli oldu ilaçlala tedavi olacak işte :Saruboceq: sonra şimdide ben doktora gidiyorum artık 5.5 yıl oldu evleneli bi bebiş şart diyoruz bakalım bi sorun varmı :lepi: benden haberler böyle canlarım topikimize yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum kaydirigubbakcemile3
maviboncuk canım inşallah iyisin
captanınkarısı senin ve bebişin iyi olması harika
hatun-kvn canım sen nasılsın
htcvlkn inşallah iyisin
nesrincim canım eşine kavuştuğunu ümit ediyorum inşallah bi sıkıntı yoktur
hepinizi çoookk öpüyorum opuyorumnanaktan
aşkitoom gelmıss canlar nası sevınclıyım bilemezsınızzz..çok ozledım çokkk....
aradı az önce ; bakalım ben nerdeyım dedi; bende evmi dedım evet dedi yaa o anda nasıda yanında olmak istedım yaa ufff...
yarın aksam gidicem yaa babam goturcek yada trenle gidicem henuz bellı değil o kısmı :))) kesın olan yarın aksam kesın gidicem :)))
canlar kendınıze çok iyi bakınnn... Allaha emanet olun... eşini bekleyenlere Allah kavustursun,Selametle geri gelsınler insallah.. AMİN::
ben hazıran veya temmuz gibi tekrar gelıcem anneme ,malum yine gidecek :-( ozamana kadar sımdılık hoşcakalın diyorum..
Canım benim öncelikle gözün aydın. Senin adına çok sevindim, kavuşmana. Allah bir daha sizi bu kadar hasret bırakmasın. Eşine de çok geçmiş olsun. Mide rahatsızlığını iyi bilirim. Bende de var. Canım benim Allah şifasını verecektir. Senin bebiş yapmanıza çok sevindim. İnşallah Allah hayırlısıyla sağlık bir evlat verir size. Ama sen gönlünü ferah tut. Hiçbir şey yoktur Allah'ın izniyle. Öpüyorum canım. Kendine dikkat et.canlarım çok uzun zaman olmuş girmeyeli neler neler olmuş sanki eşim geldi bende kayboldum buralardan ama iş güç çok :hulya: eşim geldiğinden bu yana ev için uğraştık çok şükür aldık 2. evimizi :Saruboceq: sonra eşimin mide problemi vardı doktorlardaydık canımın midesinde ülser oluşmuş 2 ayrı noktada birsürü tahlil tetkik endoskopi sonuç belli oldu ilaçlala tedavi olacak işte :Saruboceq: sonra şimdide ben doktora gidiyorum artık 5.5 yıl oldu evleneli bi bebiş şart diyoruz bakalım bi sorun varmı :lepi: benden haberler böyle canlarım topikimize yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum kaydirigubbakcemile3
maviboncuk canım inşallah iyisin
captanınkarısı senin ve bebişin iyi olması harika
hatun-kvn canım sen nasılsın
htcvlkn inşallah iyisin
nesrincim canım eşine kavuştuğunu ümit ediyorum inşallah bi sıkıntı yoktur
hepinizi çoookk öpüyorum opuyorumnanaktan
Mesela kısmetse biz haziran gibi kavuşacağız boshayallersmile
peki ya sizler ne zaman kavuşuyorsunuz bakalım opuyorumnanaktan
oh oh ne güzel haberler bunlar çok ama çok sevindim hepiniz için n çokta kızılcıklı senin için
bizde eşim istanbul tersanede iş buldu istanbula taşınıyorum baya yorucu bi süreç ama aşkım artık ayrılmıcak yanımdan ona seviniyorum bakalım ev arıyorum şimdi tuzlada olan varsa komşu geliyorum huuuukaydirigubbakcemile3