• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir:))) bebişim erkek oluyo teyzeleri ilk size sölimm dedim Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşşş:Saruboceq:

selam.jpg

my_aegean hoş geldin canım :) eşinin yanına gitmelisin diyenlerdenim bende…1 haftaymış zaten ,sıkıntı olacağını sanmıyorum.Hem her imkanı da sağlar diyorsun öyle değilmi,o halde kesin gitmelisin canım.Tabii yine son karar senin :)

mavi ege : nasılsın tatlım ? Kuzucuğun sağlıklı bir şekilde büyüyordur inşallah…
Bende tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum :( Gazze'de olan olaylar akıl almaz bencede ! Amacı sadece insani yardım olan,sivil kişilere nasıl oluyorda saldırılıyor ! Hem de uluslar arası sularda…
Rabbim bu zulmü yapanların yanına bırakmaz elbet !

ılham-perisi sen nasılsın canım ? Herşey yolundadır inşallah…

htcvlkn nasılsın canım benim ? Gözünüz aydın bir eğitim yılını daha bitirdiniz…Şimdi ise tatil zamanı dimi ;) Tunusa gidecekler demişsin,netleşti mi canım ? Bak gidebileceğin bir yer olsun dedin ve Rabbim dualarını kabul etti…
Çok yakında eşinin yanında olacaksın inşallah canım benim :) Ama peşin peşin söyliyelim,oralara gidipte boş dönmek yok ona göre…Deniz mavisi gözleri olan yeğen bekliyoruz tamam mı tatlım ;)

oyyy captanınkarısı bitanem küçük denizcimiz erkek öylemi ? Allah'ım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah…Hadi bakalım sen şimdiden küçük denizcimize yakışır bir isim düşünmeye başla :)

denizk sen nerelerdesin canım ? Giremez oldun bu aralar…misafirlerden pek fırsat olmuyor mu yoksa ;) özletme kendini…

hatun_kvn sen nasılsın hayatım ? Nişanlılık nasıl gidiyor ?

Her birinizi tek tek öpüyorum canlarım….

Günaydın kızlar hepinize.
my_aegean canım hoşgeldin aramıza. Ben de git diyenlerdenim. Bir hafta ne olacak ki. Hem senin için de bebiş için de artı eşin için de çok güzel olur. Gider dönersiniz. Benim öğrenciliğim de İzmir'de geçti. Hatta geçen hafta bir günlüğüne hasta ziyareti için ordaydım. Çok ayrıdır İzmir benim için. Gerçi ara ara gidiyorum ama tabi orada yaşamak gibi olmuyor.
maviboncuk canım iyiyim, nışanlılık da güzel gidiyor Allah'a şükürler olsun. Okul ev hafta sonu orada burada onun dışında yaptığım başka birşey yok canım.
ilham perisi canım sen de iyisin umarım.
captaninkarisi canım Allah sağ salim ve sağlıklı bir şekilde bebeciğini kucağınıza almayı nasip eder inşallah hayırlısıyla. Tebrik ederim canım sizi çok.
htcvlkn canım sen ne yaptın. Sefer bölgesi kesinleşti mi? Bekliyordun yakın yer çıksın diye, inşallah beklediğin yer çıkmıştır canım. Gitmeden bizi haberdar edersin umarım. Merak ederiz biz.

my_aegean hoş geldin canım :) eşinin yanına gitmelisin diyenlerdenim bende…1 haftaymış zaten ,sıkıntı olacağını sanmıyorum.Hem her imkanı da sağlar diyorsun öyle değilmi,o halde kesin gitmelisin canım.Tabii yine son karar senin :)

mavi ege : nasılsın tatlım ? Kuzucuğun sağlıklı bir şekilde büyüyordur inşallah…
Bende tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum :( Gazze'de olan olaylar akıl almaz bencede ! Amacı sadece insani yardım olan,sivil kişilere nasıl oluyorda saldırılıyor ! Hem de uluslar arası sularda…
Rabbim bu zulmü yapanların yanına bırakmaz elbet !

İlham-perisi sen nasılsın canım ? Herşey yolundadır inşallah…

htcvlkn nasılsın canım benim ? Gözünüz aydın bir eğitim yılını daha bitirdiniz…Şimdi ise tatil zamanı dimi ;) Tunusa gidecekler demişsin,netleşti mi canım ? Bak gidebileceğin bir yer olsun dedin ve Rabbim dualarını kabul etti…
Çok yakında eşinin yanında olacaksın inşallah canım benim :) Ama peşin peşin söyliyelim,oralara gidipte boş dönmek yok ona göre…Deniz mavisi gözleri olan yeğen bekliyoruz tamam mı tatlım ;)

oyyy captanınkarısı bitanem küçük denizcimiz erkek öylemi ? Allah'ım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah…Hadi bakalım sen şimdiden küçük denizcimize yakışır bir isim düşünmeye başla :)

denizk sen nerelerdesin canım ? Giremez oldun bu aralar…misafirlerden pek fırsat olmuyor mu yoksa ;) özletme kendini…

hatun_kvn sen nasılsın hayatım ? Nişanlılık nasıl gidiyor ?

Her birinizi tek tek öpüyorum canlarım….

bende iyiyim canım şuan için herşey yolunda hayat koşuşturmacası işte işten eve evden işe ders.. karmakarışık gidiyor öyle çok yoruldum ama herşeyden bu koşuşturmacadan... benim kide buhafta gelecekmiş yarın yola çıkıyolar marmaristeydi..ne olacak bakalım gelsinde görücez.bazen çok sıkılıyorum düşünmekten. eylül ayında seyiri var tam 4 ay yurt dışına gidicek...gitmeden aileleri tanıştıralım söz yapalım falan istiyodu bilmiyorum nolucak napıcazzz off offf....

selam güzeller..
ne yazık ki eşimin yanına gidemiyorum. uzadıkça uzadı gitmem en sonunda aradılar uçak biletinizi alıyoruz diye.
fakat kısmet bu ya çok uzun zamandır bir iş kurmayı düşünüyordum. fakat tam olarak kafamda netleşmeyen şeyler vardı. şirketin aradığı gün tam istediğim gibi bir yer buldum kendime. ve burda kalıp işleri halletmeye karar verdim.
ne iş yapacağımı buradan yazamıyorum. çünkü şu aşama da gizli tutuyorum. edirne de oturanlar filan görüp sürprizi bozulmasın istiyorum. kaydirigubbakcemile3
inş 1 ay içinde tüm eksiklikleri halletmiş olucam. sonra hepinizi açılışıma beklerim canlarım. turkbayragi
çok heyecanlı çok mutluyum ama bir yandan da korkmuyor değilim ya başarısız olursam diye. dua edin benim için lütfen kızlar..
tabi eşimin yanına gidemediğim için de çok buruğum ama sonuçta bu da bizim geleceğimiz için inş hayırlı bir adım olacak. 5-6 hafta sonra gelecek eşim. şimdiden gözümde çok büyüyor. çok özledim. 3 ay oldu gideli..
ama eşim yer bulduğumu öğrenince daha ben bir şey demeden tamam şirketi arıyorum iptal etsinler dedi.inş kıvırırım da şu eşi eşimden ayrı kaldığıma değmiş olur. amin :Saruboceq:
hepinizi öpüyorum canlarım opuyorumnanaktan

selam güzeller..
ne yazık ki eşimin yanına gidemiyorum. uzadıkça uzadı gitmem en sonunda aradılar uçak biletinizi alıyoruz diye.
fakat kısmet bu ya çok uzun zamandır bir iş kurmayı düşünüyordum. fakat tam olarak kafamda netleşmeyen şeyler vardı. şirketin aradığı gün tam istediğim gibi bir yer buldum kendime. ve burda kalıp işleri halletmeye karar verdim.
ne iş yapacağımı buradan yazamıyorum. çünkü şu aşama da gizli tutuyorum. edirne de oturanlar filan görüp sürprizi bozulmasın istiyorum. kaydirigubbakcemile3
inş 1 ay içinde tüm eksiklikleri halletmiş olucam. sonra hepinizi açılışıma beklerim canlarım. turkbayragi
çok heyecanlı çok mutluyum ama bir yandan da korkmuyor değilim ya başarısız olursam diye. dua edin benim için lütfen kızlar..
tabi eşimin yanına gidemediğim için de çok buruğum ama sonuçta bu da bizim geleceğimiz için inş hayırlı bir adım olacak. 5-6 hafta sonra gelecek eşim. şimdiden gözümde çok büyüyor. çok özledim. 3 ay oldu gideli..
ama eşim yer bulduğumu öğrenince daha ben bir şey demeden tamam şirketi arıyorum iptal etsinler dedi.inş kıvırırım da şu eşi eşimden ayrı kaldığıma değmiş olur. amin :Saruboceq:
Ah canım benim ya, nasıl sevindim anlatamam. İnan yazdıklarını okurken yüzümde gülücükler açıyordu. Çok sevindim valla senin adına. İnşallah işler de umduğun gibi gider. Ama eminim ki sen halledersin ve herşeyi de en mükemmel şekilde yaparsın. Ayrıca başarısız olmaktan korkma. Senin gibi insanlar kolay kolay başarısız olmazlar. Valla sevindirdin kız beni. Bu arada eşinin yanına gidemiyorum diye üzülme. Zaten az kalmış, burnunda tütüyordur şu anda tahmin edebiliyorum. Ama hem az kalmış hem de sen güzel bir iş için kalmış olacaksın. Sen aç da biz de açılışa gelelim bakalım:)))

Ah canım benim ya, nasıl sevindim anlatamam. İnan yazdıklarını okurken yüzümde gülücükler açıyordu. Çok sevindim valla senin adına. İnşallah işler de umduğun gibi gider. Ama eminim ki sen halledersin ve herşeyi de en mükemmel şekilde yaparsın. Ayrıca başarısız olmaktan korkma. Senin gibi insanlar kolay kolay başarısız olmazlar. Valla sevindirdin kız beni. Bu arada eşinin yanına gidemiyorum diye üzülme. Zaten az kalmış, burnunda tütüyordur şu anda tahmin edebiliyorum. Ama hem az kalmış hem de sen güzel bir iş için kalmış olacaksın. Sen aç da biz de açılışa gelelim bakalım:)))

canım benim... kelimelerinden aldım o pozitif enerjini her zaman olduğu gibi. inşallah tatlım ya inşallah Rabbim utandırmasın hayal görüyor gibiyim.:Saruboceq:
kendi işimin sahibi olmak her zaman hayalimdi benim ama sanki hiç olamaz gibi geliyordu. ama oluyormuş demekki çok isteyince. tam da senin hep bana söylediğin gibi bir şeyi çok istersen içten istersen olur derdin ya..
müsait bir zamanımızda sana detayları arar anlatırım. öpüyorum tatlım..opuyorumnanaktan

bende iyiyim canım şuan için herşey yolunda hayat koşuşturmacası işte işten eve evden işe ders.. karmakarışık gidiyor öyle çok yoruldum ama herşeyden bu koşuşturmacadan... benim kide buhafta gelecekmiş yarın yola çıkıyolar marmaristeydi..ne olacak bakalım gelsinde görücez.bazen çok sıkılıyorum düşünmekten. eylül ayında seyiri var tam 4 ay yurt dışına gidicek...gitmeden aileleri tanıştıralım söz yapalım falan istiyodu bilmiyorum nolucak napıcazzz off offf....

bu hafta geliyorsa,gözün aydın canım benim opuyorumnanaktan hasret bitiyor öyleyse :dance: yalnız 4 ay yurt dışına gidişini düşününce evet uzun gibi görünüyor boshayallersmile daha önce hiç bu kadar süre birbirinizi görmeden geçirmediyseniz ,biraz zor bir dönem olabilir her ikiniz içinde...ama Rabbim kolaylığını verir elbet,sen şimdiden o dönemi düşünüpte canını sıkma hiç :1hug: hem bak gitmeden aileler de tanışır inşallah,her şey çok daha güzel olur böylece...Mevlam her daim sevenlerin yanındadır canım benim opuyorumnanaktan

selam güzeller..

canım benim ilk yazdığın satırlarda eşimin yanına gidemiyorum'u okuyunca içime bir şey oturdu sanki,çok üzüldüm birden eyvahedigeldismile neyseki sonlara doğru beni ferahlatacak cümleleri okumak süper oldu yerimseniben ya fıstığım yanlış hatırlıyor da olabilirm,eğer yanlışsa kusuruma bakma yerimseniben şimdi yazarken birden aklıma geldi...sanki çok önceleri senin bir hayalinden bahsetmiştik burada,üzerine de epey konuşmuş ve nasıl hayaller kurmuştuk bayanssulusmile ya başka birşeyle karıştırıyorum ya da böyle birşey paylaşmıştık sanki...neyse senin heyecanın taa oralardan beni de sardı inan :1hug: inşallah ama inşallah herşey tam istediğin gibi ve güzel yüreğinin dilediği şekilde olur...eşine de güzel süpriz olur hem ! hatta bir bakarsın,açılışa gelerek bizde sana güzel bir süpriz yaparız ne dersin ? yerimseniben başaramayacağını da sakın aklına bile getirme,sende bu istek,bu heyecan olduktan sonra,Allah'ın izniyle başaramayacağın bir şey yok bence opuyorumnanaktan

Kızlaaaaaaarrrrrrr nerelerdesiniz canlarım yaaa :sinifsinif:
hani burayı boş bırakmayacaktık...kaç gündür kimse birşey yazmıyor,herkes iyi mi ? bir ses verin şekerler :teselli:

Son düzenleme:
Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından,merhametinden,iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut,huzur ve müjde gecesidir !
Hepimizin Duaları Kabul,Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun Canlarım !!!

Merhabalar kızlar. Nasılsınız? Herkesin geçmiş Regaib kandili mübarek olsun. Benden aynı herşey. Allah'a şükürler olsun bir yaramazlık yok. Herkesi çok öpüyorum kızlar.
Bu arada H.c.s.Sibel hoşgeldin canım.

bendee bi denizcininn sevgilisiyim 2 seneden fazlaa süren bi ilişkimm varr gittiğinde konusamamak haber alamamak öldüro beni..sürekli bi telefon bekliosun..gercekden büyük sabırr gerekk bana saten sabretmeyı dayanmayı beklemeyi öğretti ama bazen dayanılmıyacak kadr fazla çook özlüyorumm onuuuu....

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
haklısın canım,gittiklerinde ulaşamamak insanı çok yıpratıyor mafoldumben zamanla alışılır diyoruz ama malesef her gittiğinde sanki ayrılık acısı daha da artıyor...senin sevdiğin sivil mi asker mi canım ?

Back