• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

gül kokulularım benim,canlarım nasılsınız görüşmeyeli ?
en sonunda baş belası tadilat bitti,hepimizin gözü aydın :) ve yeni haberlerle geldim sizlerin yanına ;) dün biricik sevdiğimle görüştüüüüüüüüükkkk !!! en sonunda Rabbim kavuşturdu.herşeyi en ince ayrıntısına kadar konuşup hallettik çok şükür :)Mevlam her birinizden binler kere razı olsun çiçeklerim !!!umarım her geçen gün,hepimiz için herşey daha da iyi olur...(amin)ben haberleri verdim,sizlerde neler var bakalım?buaralar topiğimize pek uğrayamıyorsunuz sanırım.aman kopmayalım birbirimizden,fazla boş bırakmayalım topiğimizi olur mu canlarım :) captanınkarısı,htcvlkn,hatun_kvn,denizk,maviege,abba,nesrinsavaş hepinizi tek tek öpüyorum !bir daha ki girişime kadar hepinizi Rabbim'e emanet ediyorum...

yaa özlettin kendini ama kavuştuk sonunda sevgilinle herşeyin düzelmesine çok ama çok sevindim artık buralardasın öpüyorum seni çokkkk:1hug:

en sonunda baş belası tadilat bitti,hepimizin gözü aydın :) ve yeni haberlerle geldim sizlerin yanına ;) dün biricik sevdiğimle görüştüüüüüüüüükkkk !!! en sonunda Rabbim kavuşturdu.herşeyi en ince ayrıntısına kadar konuşup hallettik çok şükür :)Mevlam her birinizden binler kere razı olsun çiçeklerim !!!umarım her geçen gün,hepimiz için herşey daha da iyi olur...(amin)ben haberleri verdim,sizlerde neler var bakalım?buaralar topiğimize pek uğrayamıyorsunuz sanırım.aman kopmayalım birbirimizden,fazla boş bırakmayalım topiğimizi olur mu canlarım :) captanınkarısı,htcvlkn,hatun_kvn,denizk,maviege,abba,nesrinsavaş hepinizi tek tek öpüyorum !bir daha ki girişime kadar hepinizi Rabbim'e emanet ediyorum...

Canım benim senin adına çok sevindik. Hem sevdiceğinle görüştüğün için hem de herşeyi konuşup tatlıya bağladığınız için. Zaten ne oluyorsa hep iletişimsizlikten oluyor. Uzakta olunca göremeyince çok özlüyorsun bu da bazen stres yapabiliyor. Ama çok sevindim senin adına canım. Allah bundan sonra güzel günler yaşatsın herkese(amin). Ben iyiyim canım aynı bildiğin gibi. Bi durum yok olumsuz Allah'a şükür.alkisalkisalkis

selam güzeler.. şimdi ben nerdeyim kaç gündür merak ediyorsunuz büyük ihtimal. rutin hormon tetkiklerimi yaptırdığımda prolaktin hormonum çok yüksek çıktı. doktorum istda aradım beyin grafisi istedi benden. ya beyinde adenom var ya da stres başka sebebi olamazmış çünkü.:sinifsinif: dün ista gittim emar çekidim. çok şükür beynim iyiymiş kaydirigubbakcemile3 ama 3 gündür nefes alamıyordum. çevremdeki herkes çökmüş durumdaydı ne büyük korku atlattık sormayın.. o hormon yüksekliği de ilaç tedavisine hemen cevap verir sorun yok dedi doktorum. ve gelelim güzel habere bebek için tedavi görüyordum ya ben bu ay yumurtalarım testlerim çok güzel çıktı. bebek için engeller bitiyor dedi canım doktorum.opuyorumnanaktan çoook çokk mutluyum. Allahım nazarlardan korusun saklasın:Saruboceq:. elim ayağım titreyerek gitmiştim ista havalarda uçarak geri döndüm. bebiş dolacak bu topik inş. :CüvCüv:
maviege sürtmüştür ayağını inş iyice.
captanınkarısı hadi canım sıra sende önce. ben yazın başlıcam çalışmalara çünkü.
maviboncuk canımmm boncuğum bitanem maşallah size. ne güzel haberler aldım topiğimizde de. Allah sizi kem gözlerinden kötü niyetlilerden korusun inş canım.. senden ve hatun_kvn dan düğün istiyorum artık ya..
hatun_kvn canım tlf numaran olsaydı doktordan çıkınca arayacağım insanların başında gelirdin canım şüphesiz. anladın sen beni dimi kaydirigubbakcemile5
denizk canım olur mu hiç eşim gitti diye boş bırakır mıyım ben buraları. sağlık işlerine daldım bu aralar. inş bir daha dalmam bu kadar derin. benim bebiş çok nazlı olacak çok daha kendi yok ortada düşüncesi bile bu kadar nazlı :ecrin_bebek: sen de eşin gelince başla artık çalışmalra canım. benim şimdiki topiğimizden esinlenerek şöyle bir topik açma fikrim var. deniz adamlarının anne olan eşleri sohbete vira diyelim kaydirigubbakcemile3

Canım benim çok güzel haberler vermişsin valla. Senin adına çok sevindim. Bak çok güzel şeyler olacak sen buna inan yeter. Allah senin ve dermanını ondan isteyen herkesin yanında. Daha da güzel haberlerini bekliyorum. Sen olumlu oldukça hayatındaki herşey de olumlu olacak bunu unutma. Canım benim ya, ne kadar sevindim senin adına anlatamam. Hele o bebiş konusunda yazdıklarını okuyunca çok duygulandım. Di mi belki ki de bebişler göndermez onları denizlere. Çok büyük sevgiler var burada çok büyük. Okuyunca içimden ağlamak geldi neden bilmiyorum. Hani demişsin ya eşimin atletine sarılıp yatıyorum (inşallah artık bebişe sarılıp yatacaksın), bebiş belki onları karaya bağlar diye. Ne kadar üzülüyoruz onlar giderken. Aman Allah bol bol sabırlar versin bizlere (amin)

:lepi::lepi: yap tabi canım benim yap ben treni bu izinde kaçırdım artık bi dahaki izne inşallah opuyorumnanaktan
[/QUOT
mavi boncukum ya tadilat bitti diyosun ama ne zaman dönecen bizlere zemuszemus bak ne güzel konuşunca herşey hallolur demiştim sana harika :lepi:

ayyy ben bilemedim canım merak edince eşin gittiği için üzüldünde kendini kapadın sandım kusura bakma opuyorumnanaktan çoook geçmiş olsun a.s. rabbim sağlık sorunları vermesin kıimselere çok şükür bu halimize :Saruboceq::Saruboceq: ilaçlarını içki düzelsin rahatsızlığın kaydirigubbakcemile3 bebek meselesine gelincee inşallah artık bizde ne zaman kavuşursak o zaman başlarız ciddi ciddi :lepi::ecrin_bebek::ecrin_bebek: sonrada yeni topik açarız ilk hamile denizci eşleri sohpete vira diye sonra doğdukça bebişler bebeklerle de diye ekleriz :dance::dance::sm_cool: maviboncuklada hatun-kvn evlenip yuvalarını kurmuş olurlar o zamana kaydirigubbakcemile5 süper düşünmesi bile heyecan verici ama ben korkuyorum babasız çocuk büyüteceğiz rabbim kısmet ederse hem anne hemde baba olacağız mecburen :bbo::bbo:

Canım sen de yap bebiş. Bak Allah yardım eder emin ol buna. Ne kadar güzel olur anne olacaksın, bundan daha güzeli var mıdır acep. Valla hiç uzatma sen, gelince yap. Bazen hayatta zor dediğin şeyleri yaşama zamanı gelince bir bakıyorsun herşey çok kolay hallediliyor. O yüzden düşünme zorlukları.

denizk canım tabiki çok zor olacak olmaz mı hem anne hem baba olmak.. ama ben başka yönden bakıyorum. eşimin atletine sarılıp yatmaktansa yavrumuza sarılıp yatıcam. ikimizin bir parçası olacak o. opuyorumnanaktanallah inş bize önce nasip eder sonra da yavrularımıza iyi bakma gücü sabrı verir inş.. belki denizleri biz bıraktıramadık ama o el kadar kuzucuklar bıraktırır kaydirigubbakcemile3

evet canım kesinlikle haklısın ama çok daha güçlü olmak zorunda kalacağız :ecrin_bebek: çünkü şimdi atletlerine pijamalarına sarılıp salya sümük ağlayıp bi nebze rahatlıyoruz mafoldumben ama bebişlere sarıldığımızda ağlamak yok onlar bizden güç alacaklar senağlama ben işte bundan çok korkuyorum senağlama

evet canım kesinlikle haklısın ama çok daha güçlü olmak zorunda kalacağız :ecrin_bebek: çünkü şimdi atletlerine pijamalarına sarılıp salya sümük ağlayıp bi nebze rahatlıyoruz mafoldumben ama bebişlere sarıldığımızda ağlamak yok onlar bizden güç alacaklar senağlama ben işte bundan çok korkuyorum senağlama

ahhh kıyamam kuzucum korkma hiç benim hiçbir korkum yok bundan yana.1 aylık evliyken bile acıyı içimize atıp eşlerimizi denizlere gönderecek kadar güçlüyüz biz..:lepi: çevremde görüyorum kadın çöp bile atmıyor ekmek almaya gitmiyor kocam gelince atsın alsın diye.. biz sadece evin içi değil dışındaki hayatı da yönetecek kadar güçlüyüz.. o melekler bize güç verecek sabır verecek.. eşimin arkadaşlarının eşleriyle konuşuyoruz. anne olanlar mutlaka yapın onlar size zamanı da özlemi de unutturuyor diyorlar..:emir_bebek: tabiki zorlukları da olacak. gece yarısı ateşlenecek hastalanacak elimizde bebekle koşturucaz belki hastanelerde. ya da anne babam gelsin diye ağlayacak sarılıp biz susturacağız onları.. :sinifsinif:ama onlar da denizci çocukları olacak onlar da anne babaları gibi güçlü olacak.. ferah tut yüreğini canım benim.. eşimin tek korkusu geldiğinde anne bu amca kim diye sorması.bence de o sahiden daha büyük bir dert kaydirigubbakcemile3

Canım benim çok güzel haberler vermişsin valla. Senin adına çok sevindim. Bak çok güzel şeyler olacak sen buna inan yeter. Allah senin ve dermanını ondan isteyen herkesin yanında. Daha da güzel haberlerini bekliyorum. Sen olumlu oldukça hayatındaki herşey de olumlu olacak bunu unutma. Canım benim ya, ne kadar sevindim senin adına anlatamam. Hele o bebiş konusunda yazdıklarını okuyunca çok duygulandım. Di mi belki ki de bebişler göndermez onları denizlere. Çok büyük sevgiler var burada çok büyük. Okuyunca içimden ağlamak geldi neden bilmiyorum. Hani demişsin ya eşimin atletine sarılıp yatıyorum (inşallah artık bebişe sarılıp yatacaksın), bebiş belki onları karaya bağlar diye. Ne kadar üzülüyoruz onlar giderken. Aman Allah bol bol sabırlar versin bizlere (amin)

bu sonuçları almam da senin de katkın olduğundan eminim canım.. opuyorumnanaktandoktorum bu kronik bir rahatsızlık tekrarlayabilir dedi ama en azından geçirebileceğimizi gördük bu da yeter bize dedi. sahiden öyle oldu canım. Allah kimseye sağlıkla sınamasın sahiden çok yoruyor insanı. ama çok şükür binlerce şükür.. çekilmeyecek dert olmasın. :Saruboceq:
sahiden öyle canım ben 3 yıldır eşim yanımda olmadığı zaman atletine tişörtüne parfümünü sıkar yanımdaki yastığa sererim. onun kokusunu duya duya dalarım uykuya..:1hug: evet hepimizin aşkları çok büyük çok.. Allah hepimizi nazarlardan korusun.. :Saruboceq:

canımmm çok ama çok sevindim rabbim hayırlısını versin inş bekliyorum güzel haberleriniopuyorumnanaktan

sağol canım ben sıramı sana verdim önce sen doğur bakalım bir denizci çocuğu.. kaydirigubbakcemile3 canım inş tez zamanda güzel haberlerini alırız. sen şimdi gemiye gitmekten vaz mı geçtin??

sağol canım ben sıramı sana verdim önce sen doğur bakalım bir denizci çocuğu.. kaydirigubbakcemile3 canım inş tez zamanda güzel haberlerini alırız. sen şimdi gemiye gitmekten vaz mı geçtin??

vazgeçmedimde hayırlısı ya ne zaman olursa belki gemide doğururum:roflol:

htcvlkn’ım canım benim,öncelikle geçmiş olsun.Ama haberler iyi yönde,buna çok ama çok sevindim bitanem. :1hug: Yakında teyze olacağız inşallah desene. :dance: captanınkarısı fıstığımda başlamış çalışmalara,hadi bakalım bol bol yeğen bekliyoruz sizden.Senin dediğin gibide ,hatun_kvn ve bende inşallah yakın zamanda düğün haberlerimizi paylaşırız. a.s

denizk,haklısın papatyam,Allah’ın izniyle konuşunca her şey yoluna giriyor.Birde eskisi gibi hergün giremiyorum topiğimize.Bu durum çok canımı sıkıyor ama işler biraz hafiflesin,hergün yanınızda olacağım inşallah. :teselli: Bu arada her birinizin bebiş haberleri,bende de büyük heyecana sebep oldu. :sm_cool: Allah’ın izniyle seninde biriciğin gelsin de ,sende başla bakalım çalışmalara.Küçük küçük denizcilerimiz olacak,ay Allah’ım ne güzel olur yaa… alkisalkisalkis Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah,inşallah… :Saruboceq:

captanınkarısı bitanem,sizlerin yanımda olması birçok şeyi düzeltti aslında. opuyorumnanaktan sizi çok ama çok seviyorum. :kedi: Sen nasılsın tatlım?Çalışmalara son sürat devam dimi. kaydirigubbakcemile3 Bende seni çok öpüyorum bitanem. opuyorumnanaktan

hatun_kvn,teşekkürler canımın içi.Bende öyle huzurluyum ki ,inşallah her geçen gün,hepimizin mutluluğuna mutluluk katacak gelişmeler olur. :teytey: Sizede nazar değmesin canım, :nazar: bu arada kızlar bizden düğün haberleri bekliyor.Siz başı çekin,bizde arkadan geliriz artık . kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3

Deniz Adamlarının Prensesleri !
Şimdiden Hepinizin Yeni Yılı Kutlu Olsun !
Rabbim Güzel Yüreğiniz Ne Diliyorsa Size Nasip Etsin!
Benim Meleklerim Olan Sizleri,Meleklerimin Kıymetli Eşlerini ve Doğacak Küçük Denizci Prenseslerini ve Küçük Deniz Adamlarını Korusun...(amin)Hepinizi Çok Seviyorum !!!

yeniyil-resimleri-kartlari6.gif

ahhh kıyamam kuzucum korkma hiç benim hiçbir korkum yok bundan yana.1 aylık evliyken bile acıyı içimize atıp eşlerimizi denizlere gönderecek kadar güçlüyüz biz..:lepi: çevremde görüyorum kadın çöp bile atmıyor ekmek almaya gitmiyor kocam gelince atsın alsın diye.. biz sadece evin içi değil dışındaki hayatı da yönetecek kadar güçlüyüz.. o melekler bize güç verecek sabır verecek.. eşimin arkadaşlarının eşleriyle konuşuyoruz. anne olanlar mutlaka yapın onlar size zamanı da özlemi de unutturuyor diyorlar..:emir_bebek: tabiki zorlukları da olacak. gece yarısı ateşlenecek hastalanacak elimizde bebekle koşturucaz belki hastanelerde. ya da anne babam gelsin diye ağlayacak sarılıp biz susturacağız onları.. :sinifsinif:ama onlar da denizci çocukları olacak onlar da anne babaları gibi güçlü olacak.. ferah tut yüreğini canım benim.. eşimin tek korkusu geldiğinde anne bu amca kim diye sorması.bence de o sahiden daha büyük bir dert kaydirigubbakcemile3
inşallah canım benim herşeyin hayırlısı opuyorumnanaktan rabbim hepimizin gönlüne göre versin :Saruboceq: benim eşimde aynı şeyi söyler hep ne yaparım öyle bir durumda diye :CüvCüv: rabbim herşeyin en iyisini en güzelini bilir bizim içinde en iyiyi en güzelini verir inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Deniz Adamlarının Prensesleri !
Şimdiden Hepinizin Yeni Yılı Kutlu Olsun !
Rabbim Güzel Yüreğiniz Ne Diliyorsa Size Nasip Etsin!
Benim Meleklerim Olan Sizleri,Meleklerimin Kıymetli Eşlerini ve Doğacak Küçük Denizci Prenseslerini ve Küçük Deniz Adamlarını Korusun...(amin)Hepinizi Çok Seviyorum !!!

çookk teşekkürler maviboncukum opuyorumnanaktan hepimize mutlu, huzurlu, sağlık dolu çok güzel bir yıl diliyorum kaydirigubbakcemile2

yine öksüz kalmış topiğimiz ama mafoldumben selam canlarım.. hepimize Allahtan hasretlerin özlemlerin acısının daha az olduğu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum..
yeni yıl yeni umutlarla başladı tabi benim içinde. Allahtan ben bebek diledim bu yıl evli olanlarımız için bekar olanlarımıza da gelinlik diledim.. sahiden yeni yıla girerken sizler de geldiniz aklıma hepimiz için dua ettim. :Saruboceq:
eşim her an gelebilir kızlar. 2 aydır maaşlarını yatırmıyorlar. temmuzdan beri gecikmeler oluyordu ama böylesi ilk kez oldu. gemideki herkes çok gergin diyor eşim. sürekli gelip eşime dert anlatıyorlarmış. ben kime anlatayım diyor canım kıyamam ona.. şirketle konuşmuş tlfda indirin beni bırakıcam şirketi demiş. sen de mi gidiyorsun diye sormuşlar bide. işin daha can sıkıcı yanı kriz filan değil bahane. tersanede şirket bilmem kaçıncı gemisini yapıyor ona gidiyormuş paralar:mymeka: sanki çalışanlarını ortak yapacaklar gemiye. yani geldiğine sevinelim mi üzülelim mi şaşırdım ben de. şirket bulmak sorun değil de. çoğu şirkette varmış bu sorun. sizler de var mı böyle sorun kızlar? aman Allah hayırlısını versin hakkımızda ne diyeyim. öpüyorum hepinizi kocaman opuyorumnanaktan

yine öksüz kalmış topiğimiz ama mafoldumben selam canlarım.. hepimize Allahtan hasretlerin özlemlerin acısının daha az olduğu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum..
yeni yıl yeni umutlarla başladı tabi benim içinde. Allahtan ben bebek diledim bu yıl evli olanlarımız için bekar olanlarımıza da gelinlik diledim.. sahiden yeni yıla girerken sizler de geldiniz aklıma hepimiz için dua ettim. :Saruboceq:
eşim her an gelebilir kızlar. 2 aydır maaşlarını yatırmıyorlar. temmuzdan beri gecikmeler oluyordu ama böylesi ilk kez oldu. gemideki herkes çok gergin diyor eşim. sürekli gelip eşime dert anlatıyorlarmış. ben kime anlatayım diyor canım kıyamam ona.. şirketle konuşmuş tlfda indirin beni bırakıcam şirketi demiş. sen de mi gidiyorsun diye sormuşlar bide. işin daha can sıkıcı yanı kriz filan değil bahane. tersanede şirket bilmem kaçıncı gemisini yapıyor ona gidiyormuş paralar:mymeka: sanki çalışanlarını ortak yapacaklar gemiye. yani geldiğine sevinelim mi üzülelim mi şaşırdım ben de. şirket bulmak sorun değil de. çoğu şirkette varmış bu sorun. sizler de var mı böyle sorun kızlar? aman Allah hayırlısını versin hakkımızda ne diyeyim. öpüyorum hepinizi kocaman opuyorumnanaktan
gerçekten zor bi durum canım ama herşeyde bi hayır vardır eşinin erken gelmesi bebeğinde erken gelmesi demektirzemuszemuso güzel dileklerin için çok teşekkürler umarım yeni yıl hepimize yeni umutlar getirir :Saruboceq:hiç üzülme kalbim seninle canım:1hug:hepinizi çok öpüyorum buraları yanlız bırakmayın kızıyorum haaa:oklava:

htcvlkn'ım canım benim,captanınkarısına katılıyorum yerimseniben vardır bunda da bir hayır,sakın üzme kendini,asma o güzel yüzünü tamam mı ! hatta bizler için şöyle bir gülümse bakalım :1hug:
bakarsın başka yerlerden daha hayırlı haberler gelir,sen yeter ki yüreğini ferah tut ! ne demişler; Görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler...

captanınkarısı,sen nasılsın tatlım? ya neden bu aralar topiğimiz bu kadar sessiz kalıyor :sm_confused: nazar mı değdi bizlere :nazar: hatun_kvn,denizk ,nerelerdesiniz biriciklerim ? öpüyorum hepinizi...

Kızlar buradan herkese yepyeni bir yıl diliyorum. Yeni yılın tüm güzellikleri, umutları, sevinçleri getirmesi dileğiyle. Anca bu kadar yazabildim, napayim:(((( Benim Türkçe'm hiç iyi değildi. ıdare edin artık:))))))
Ama söylemek istediğim yeni yılda beklediğiniz herşeyin gerçekleşmesini diliyorum Yüce Mevlam'dan (amin). Herşey gönlünüzce olur inşallah:)))

Öncelikle merhabalar. Görüşmeyeli neler yaptığımı anlatayım. Geçen hafta çarşamba günü Bitanem geldi, gemi Ereğli'ye geldi. Saatlerle de olsa hasret giderdik. Ben ne ara geldi ne ara vakit geçti hala anlamış değilim ama bu kadara da şükür. 6-7 saat beraberdik. Ertesi gün 5'te gitti tekrar.
Ya çok ilginç kızlar. Sizlere de olmuş muydu karşıdan doğru geliyor ama ben hala o mu acaba diyorum. O kadar büyük bişey ki ana diyorum yanımda Allah'ım hayal mi görüyorum diyorum kendi kendime. ılk başta bakıp bakıp gülüyordum yanımdasın falan diye. Çok ilginç bir karşılaşmaydı. Şaşkınlık, sevinç, gideceği için üzüntü hepsi bir aradaydı. ışte böyle.
Sonra ertesi gün de yılbaşı akşamı ailemin yanına gittim. Yeni yıla sevgili ailemle girdim. Onlar da yine burda yarım saatlik mesafedeler. Hafta sonu da arkdaşlarla birlikteydik. Yani anlayacağınız kendimi meşgul etmek için elimden geleni yapıyorum. ıyi de oluyor, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Dün gece geldim, dün ve bugün şimdiye kadar fırsatım olmadı girmek için. Aslında bizimkilerde internet var ama benim erkek kardeşim sağolsun pek fırsat vermez kendileri. ışte benim yaptıklarım bunlar. Hareketli bir haftaydı anlayacağınız.

Back