- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.461
Canım sen hiçbir şeyi dert etme. Mutlaka vardır bunda da bir hayır. Bunu şimdi göremesen bile sonradan göreceksin. Allah inşallah yeni yılda sana bir bebiş verir (amin)yine öksüz kalmış topiğimiz ama mafoldumben selam canlarım.. hepimize Allahtan hasretlerin özlemlerin acısının daha az olduğu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum..
yeni yıl yeni umutlarla başladı tabi benim içinde. Allahtan ben bebek diledim bu yıl evli olanlarımız için bekar olanlarımıza da gelinlik diledim.. sahiden yeni yıla girerken sizler de geldiniz aklıma hepimiz için dua ettim. :Saruboceq:
eşim her an gelebilir kızlar. 2 aydır maaşlarını yatırmıyorlar. temmuzdan beri gecikmeler oluyordu ama böylesi ilk kez oldu. gemideki herkes çok gergin diyor eşim. sürekli gelip eşime dert anlatıyorlarmış. ben kime anlatayım diyor canım kıyamam ona.. şirketle konuşmuş tlfda indirin beni bırakıcam şirketi demiş. sen de mi gidiyorsun diye sormuşlar bide. işin daha can sıkıcı yanı kriz filan değil bahane. tersanede şirket bilmem kaçıncı gemisini yapıyor ona gidiyormuş paralar:mymeka: sanki çalışanlarını ortak yapacaklar gemiye. yani geldiğine sevinelim mi üzülelim mi şaşırdım ben de. şirket bulmak sorun değil de. çoğu şirkette varmış bu sorun. sizler de var mı böyle sorun kızlar? aman Allah hayırlısını versin hakkımızda ne diyeyim. öpüyorum hepinizi kocaman opuyorumnanaktan
Ne zor ya yaşadıkları. Sen tut aylarca ailenden çoluğundan çocuğundan ayrı kal, ondan sonra yine onlar sıkıntı çeksinler. Bu kadarına da pes diyorum. Hayır uzaktaki insanların yaşadıkları daha zor, çalışıp emeğini alamadığına mı yanarsın, ailen zor durumda kalır ona mı yanarsın, hasretliğe mi yanarsın. Allah bu durumdaki herkesin yardımcısı olsun(amin)
Canım istersen benimkiyle bir konuşayım. Onların şirketinde maaşlarda sıkıntı yok bildiğin kadarıyla.
Sen kendini sıkıntıya sokma, şu an bunlar mı oluyor demek ki yaşanması gerekiyor ve sana vereceği birşeyler var demek ki hayatın.