• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

canımm ya sana bir türlü kızılcıklı demeye alışamadı elim kaydirigubbakcemile3. canım benim evlendikten sonra sahiden çok daha farklı yaşıyorsun hasreti. ben nişanlıyken 5.5 ay gitmişti eşim nasıl dayanmışım inanamıyorum. evlendikten sonra en fazla 2.5 ay ayrı kaldık ama ona bile dayanamıyorum artık. gideli daha 5 gün oldu ama gel bide sor bana sanki aylar oldu. allahtan bu seferi de kısa. en geç şubat başında yanımda olacak. ahh senin şu inatçı kocacın bağlasa eve net geceleri konuşurduk korkun filan da kalmazdı. :sinifsinif:tahmin edebiliyorum korktuğunu. ben önceden idmanlıydım ama üniversite okurken de Edirnedeydim.evde yalnız kaldığım zamanlar da çok olmuştu. o yüzden sorun yaşamadım pek o konuyla ilgili. ama eşlerimiz de bizler de Allaha emanetiz ferah tut güzel yüreğini. gel ya özletiyorsun kendini çok.. öpüyorum canım benim opuyorumnanaktan

Ah canım ya hep aklımdasın, nasıldır acaba diye. İyisindir umarım. Ama sen çok güçlüsün mutlaka iyisindir. Dediğin çok doğru, insana günler aylarmış gibi geliyor. Ben bazen bir gün sesini duymadığımda sanki çok uzun süredir konuşmamışım gibi geliyor. Allah sabırlar versin bizlere valla. Amin.

sağol canım ya :kedi: evet canım sen bizi düşün bizde bizden kötüleri allah yardımcımız olsun :Saruboceq::Saruboceq: gitme zamanı gelmeden sıkıntısı geliyo zaten :gitme: evet çok şükür hiç değilse kimseye muhtaç değiliz dimi canım çalışacaklar kaydirigubbakcemile4 evlendikten sonra farklı durumlar oluyo doğal olarak artık rabbim herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq::emir_bebek:
sana kolay gelsin ben artık yatayım o kadar yorgunumki sabah erken kalkmayacağım inşallah sınırsız uyumak istiyorum :lepi::lepi: kendine dikkat et canım benim bizleride unutup ihmal etme opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım yorgun olmak daha iyi değil mi? İnsan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor. Valla ben yorgun olduğumda kendimi daha iyi hissediyorum. En azından diyorum demek ki bişeyler yaptım ki zamanı iyi değerlendirdim ki yorulmuşum. Yani ben öyle hissediyorum.

canımm ya sana bir türlü kızılcıklı demeye alışamadı elim kaydirigubbakcemile3. canım benim evlendikten sonra sahiden çok daha farklı yaşıyorsun hasreti. ben nişanlıyken 5.5 ay gitmişti eşim nasıl dayanmışım inanamıyorum. evlendikten sonra en fazla 2.5 ay ayrı kaldık ama ona bile dayanamıyorum artık. gideli daha 5 gün oldu ama gel bide sor bana sanki aylar oldu. allahtan bu seferi de kısa. en geç şubat başında yanımda olacak. ahh senin şu inatçı kocacın bağlasa eve net geceleri konuşurduk korkun filan da kalmazdı. :sinifsinif:tahmin edebiliyorum korktuğunu. ben önceden idmanlıydım ama üniversite okurken de Edirnedeydim.evde yalnız kaldığım zamanlar da çok olmuştu. o yüzden sorun yaşamadım pek o konuyla ilgili. ama eşlerimiz de bizler de Allaha emanetiz ferah tut güzel yüreğini. gel ya özletiyorsun kendini çok.. öpüyorum canım benim opuyorumnanaktan
oyy balımmm çok sağol.. :)
bende senın tam tesine hiiç ailemın dibinden ayrılmadıgım içüünn sımdı bölee bi zoor oluyor sorma.. unıvımıde memlekette okuyunca hatayın zorluklarıyla pek karsılasmadım.ekmek elden su golden hesabı :)) sımdı bile yemeklerı;yemek kıtabına bakarak yapıyorum o derece vahım durumum yanı :)
ayy uyuss benım bu kocacık neymıs az ilgilenırmısım onunla nası bi mantıktır bılmıyorum.. dil kursuna gidecektım ama aksam 4-6 arası olduguna gondermedi gec oluyormus o gelınce benı gormek istiyormus beyfendının ısteklerı bıtmıyor işte belkıde yenı evlı oldugumuz için boyle davranıyor henuz cozemedım bende valla.nisan gibi gidicem sanırım ozaman havalar gec kararıyorya..bide yurtdısı seyrı var yınee offf.. ben anlamıyorum yaa güyaa kucuk gemı ama deli gibi seyırlerı oluyor yaaa..
arada gelmeye calısıyorum tatlım.. nerden net cekıo bılmıyorum ama vatandas ne zaman nete gırerse bende burda bıtıyorum zsten :))
kuzucum çok opuyorum kendıne iyi bak tatlım

Canım hiç korkma. Zaten evin 2. kattaymış. Alçak olsa korkman normal ama seninki zaten alçak değil. Ya bak evdeyken değişik yerlerden sesler gelebiliyor. Bazen yan veya üst komşudaki ses bile sanki senin evindeymiş gibi geliyor ama bunlara aldırma. Daha yeni yeni yalnız kaldığın için biraz ürkmen normal. Ama zamanla alışırsın. Sen Allah'a güven, hiçbişeycik olmaz merak etme canım.(Bu arada ben de başlarda öyleydim, çok korkardım ama zamanla alışıyorsun ondan söylüyorum bunları sana.) Öpüyorum çok.
sagol canım benım yaa.. yazılarınızı okudukca guven gelıyor bana sankı karsılıklı sohbet edıyormuscasına yanı yalnız hıssettırmıyorsxunuz bana kendımı bidenelerım :)
yaa su varkı evın arka bahce tarafı olan kısmında alt komsum demır parmaklık yaptırtmıs yanı hırsız kolyca tırmanarak evime gırebılır :(((( bu yuzden gecelerı hep kabuslar gordume pek uyuyamıyorum eşimde olsa bu boyle.. artık uyurgezeroldum paranoyam yuzunden :((
ben tutturmustum illa 2.kat olsun dıye keske 3 yada 4 deseymısım en azından hırsız gelecek diye bır endısemde olmazdı :((
destegın için tşk ederim tatlım..siz olmasanız sanırım ben evde kafayı yerdım korkudan..
öpüyorum sevgıyle.

sagol canım benım yaa.. yazılarınızı okudukca guven gelıyor bana sankı karsılıklı sohbet edıyormuscasına yanı yalnız hıssettırmıyorsxunuz bana kendımı bidenelerım :)
yaa su varkı evın arka bahce tarafı olan kısmında alt komsum demır parmaklık yaptırtmıs yanı hırsız kolyca tırmanarak evime gırebılır :(((( bu yuzden gecelerı hep kabuslar gordume pek uyuyamıyorum eşimde olsa bu boyle.. artık uyurgezeroldum paranoyam yuzunden :((
ben tutturmustum illa 2.kat olsun dıye keske 3 yada 4 deseymısım en azından hırsız gelecek diye bır endısemde olmazdı :((
destegın için tşk ederim tatlım..siz olmasanız sanırım ben evde kafayı yerdım korkudan..
öpüyorum sevgıyle.

Canım benim sen hiç düşünme böyle şeyler. Neler duyuyoruz, illa üst katlar olacak diye düşünme. Sen gönlünü ferah tut. Kapını kilitle, sonra da zaten Allah'a emanetsin. Bak zamanla alışacaksın buna emin ol. Ben ailemle kalırken evde gece herkes varken (ki 5 kişiyiz düşün) bütün ışıkları açıp gidiyordum tuvalete. O derece düşün yani, bana sen manyak mısın evde o kadar insan varken diyordu benden 4 yaş küçük kardeşim düşün. Ben çok ödlektim yani. Ama ayrı evim olunca yalnız kalmaya başlayınca ilk başlarda ben de çok tırsıyordum. Apartmanın ışığına basarken yanlışlıkla benim zilime bastıklarında korkudan ödüm patlayacak gibi oluyordu. Ama zamanla korka korka alıştım. 2 sene yalnızdım. Sonra kardeşimle kalmaya başladık, 2,5 sene kaldık. O bu sene üniversiteye başlayınca yine yalnızdım. Yine ilk başlarda biraz korktum. Sanki daha önce yalnız değildim. Ama zamanla geçti. O yüzden sana diyeceğim zamanla geçiyor. Aslında korktuklarımız kendi düşüncelerimiz. Sen gönlünü ferah tut. Böyle böyle alışıyorsun. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir. Sen kapını kilitle ondan sonra da Allah'a güven. Öpüyorum çok.

Canım yorgun olmak daha iyi değil mi? İnsan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor. Valla ben yorgun olduğumda kendimi daha iyi hissediyorum. En azından diyorum demek ki bişeyler yaptım ki zamanı iyi değerlendirdim ki yorulmuşum. Yani ben öyle hissediyorum.
haklısın canım ama benim yorgunluk pek alışık olmadığım bişey öyle çok koşturuyorum ki neyseki son hafta :lepi: zaten bende zaman hemencecik geçsin diye bütün kursları sıkıştırdım buraya eşim gelemiyo ben gidemiyorum çok şükür tlf çekiyo ama yeterli değil mafoldumben evde olsaydım çok daha zor gelecekti senağlama ağlamakla geçecekti tüm zamanım :umursamaz: şimdi kendim için faydalı şeyler için yoruluyorum :lepi::lepi: ne kadar güzel olsada sonuçta yorucu opuyorumnanaktan
yaa sizleri nası unutabılırımkı yaa.. sankı kapı komsusu gibi olduk :) sizlerle konusunca bana bi guven gelıyorkı sormayın.. ozamn hiç korkasım gelmıyor :)) çok sagolun hepinize ayrı ayrı tşk ederim canlarım benım...
off hem nası yaa daha gıtmeden tasasıı basladı bilee.
ne olur gitme diyecegim aşkıma :(( oda yine mecbur oldugunu soyleyecek üfff...
iyi geceler bakem :D optumm
canım benim korkma demek çözüm değil ama bizden güç al işte kaydirigubbakcemile5 ben korkuyorum yada korktum diyemeyeceğim alışana kadar eşim vardı sonra kızkardeşim şimdi komşularım hihoyyyt ama zaten sitede oturuyorum kendimi güvende hissediyorum :CüvCüv: ayrıca bu yanlızlık geçici değil eşlerimiz mesleğe devam ettiği sürecehayatımız hep böyle olacak sen yüreğini ferah tut rabbim korur hepimizi opuyorumnanaktan kendinide özletme -tatlicadiarzu-
Meleklerimmmmm ,ben geldim :1hug: nasılsınız? herkesler iyi mi ? opuyorumnanaktan epeydir giremedim topiğimize,çok özledim her birinizi :1hug: önceki sayfaları okudum captanınkarısı canım benim başın sağolsun :çok üzgünüm: iyisin dimi şimdi :teselli: htcvlkn'ım sen nasılsın tatlım?eşin gitmiş sanırım :( ya böyle geriden gelmek çok kötü yaa... :( hatun_kvn bitanem sen nasılsın?görüşebiliyormusun sevdiğinle...maviegemizin bebişi olmadı daha sanırım.Allah'ın izniyle inşallah hayırlısıyla bebişini alır kucağına ! denizk,canımın içi sen nasılsın ? iyisin dimi bitanem ? kızılcıklı,sen nasılsın fıstığım ? sakın korkma dicem ama kim olsa korkar sanırım -tatlicadiarzu- ama yine de ben seni ve gözleri denize dalan,hasretle,özlemle ve tahmin edilemeyecek kadar büyük bir sevgiyle,kavuşma gününü bekleyen tüm DENİZCİ EŞLERİ'ni,canım arkadaşlarımı,Rabbim'e emanet ediyorum !!! Mevlam yüreğinizdeki hasreti,özlemi dindirip,sevginizi gün ve gün arttırsın inşallah meleklerim...:Saruboceq: hepinizi çok ama çok öpüyorum opuyorumnanaktan

canım çok güzel (((seni ve gözleri denize dalan, hasretle, özlemle ve tahmin edilemeyecek kadar büyük bir sevgiyle,kavuşma gününü bekleyen tüm denizci eşlerini ))) bayıldım alkisalkisalkis aslında itiraf edeyim ağladım :gitme::gitme: şu son günlerde zaten fazlasıyla hassalaştım aşkımla konuşmak istemiyorum çünkü her defasında ağlamamak için zorluyorum kendimi anlamıyo ama neyin var diyo nasıl derim çok özledim dön diye diyemiyorum onu dahada zora sokmamak için ama kendimi yiyip bitiriyorum :1no2::çok üzgünüm:

Kızlar nasılsınız napıyorsunuz? Ben aynı yine bildiğiniz gibi, iyiyim, bir değişiklik yok.
captaninkarisi sen evdesin herhalde, çalışmıyorsun di mi?
maviboncuk canım sen nasılsın? ıyisindir umarım.
denizk canım senin kurslar ne alemde? Bir haftayı daha geride bıraktık. Hafta sonu dinlenirsin artık sen de.
htcvlkn canım sen nasılsın?
maviege canım bebiş oldu herhalde? Çok yoğunsundur sen şimdi. Allah sağlıklı, güzel bir ömür versin bebişine canım. (Amin)
kızılcıklı canım sen napıyorsun? Alışabildin mi eve. Gerçi şu aralar yanında eşin vardır büyük ihtimalle.
Allah kimseyi eşinden, sevdiğinden ve diğer bütün sevdiklerinden ayırmasın, tez zamanda kavuşmayı nasip etsin ve buradaki herkese bol bol sabırlar versin.(Amin)
ışin özü herkes iyi di mi? Kimse yazmayınca merak ettim valla kızlar sizi.

slm kızlar :ecrin_bebek: nerelerdesiniz siz kaydirigubbakcemile4 benim bugün sınavım vardı :kedi: inşallah geçmişimdir :Saruboceq: artık biraz daha iyiyim ama aşkımı çok özledim ben tlf bile çekmiyo çok kötü ancak akşamdan akşama arıyoda öyle senağlama hatunkvn canım evet kimsecikler yok sen nasılsın nasıl geçiyo günlerin -tatlicadiarzu- kaptanın karısı evdedir eşinin yanında :lepi: mavi egede büyük ihtimalle meleğini dünyaya getirdi opuyorumnanaktan sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah :Saruboceq: nesrinim sen nerdesin ya hiç boş bırakmazdın buraları sen inşallah iyiisn mavi boncukum senin tadilat bitmedimi hala kızılcıklı kocişin yanındaki kaçamak yapamıyosun CADIARZU başkaaaaaa htcvlkn canım sen nerdesin eşin gitti diye buraları boşmu bırakıyosun :hulya:

evdeyim canlarım bebiş hayalleri kuruyorum çalışmalara tam gazzzkaydirigubbakcemile3çok özledim sizleri ihmal etmeyin topimizi:jeyyar:öptüm hepinizi

ben geldim arkadaşlar... çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı. takip ediyordum yazdıklarınızı ama yazamadım bir türlü.. Eşim gitti gemiye.şimdi cibutiye gidiyor yoldalar. 2 gün sonra ordalar... dönüş muğla güllük. biaksilik çıkmazsa ben de gidicem gemi oradayken... sizleri çok özledim...

ben geldim arkadaşlar... çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı. takip ediyordum yazdıklarınızı ama yazamadım bir türlü.. Eşim gitti gemiye.şimdi cibutiye gidiyor yoldalar. 2 gün sonra ordalar... dönüş muğla güllük. biaksilik çıkmazsa ben de gidicem gemi oradayken... sizleri çok özledim...
canım nerelerdesin sen kaydirigubbakcemile3 allah kavuştursun diyim ama sende gidecektin ama kursa falan gidiyordun ne oldu :uhm::uhm: anlamadım hiç opuyorumnanaktan
evdeyim canlarım bebiş hayalleri kuruyorum çalışmalara tam gazzzkaydirigubbakcemile3çok özledim sizleri ihmal etmeyin topimizi:jeyyar:öptüm hepinizi

aaaaaa hadi hayırlısı canım bakalım ne zaman güzel haber vereceksin bizlere :lepi: ama hani beraber yapacaktık bebişleri :umursamaz: kolay gelsin kafamçokkarıştı

canım nerelerdesin sen kaydirigubbakcemile3 allah kavuştursun diyim ama sende gidecektin ama kursa falan gidiyordun ne oldu :uhm::uhm: anlamadım hiç opuyorumnanaktan

aaaaaa hadi hayırlısı canım bakalım ne zaman güzel haber vereceksin bizlere :lepi: ama hani beraber yapacaktık bebişleri :umursamaz: kolay gelsin kafamçokkarıştı

anam koca gitmeden yapalım dedik kaydirigubbakcemile3sizleride bekliyoruz canlarım:1hug:

gül kokulularım benim,canlarım nasılsınız görüşmeyeli ?
en sonunda baş belası tadilat bitti,hepimizin gözü aydın :) ve yeni haberlerle geldim sizlerin yanına ;) dün biricik sevdiğimle görüştüüüüüüüüükkkk !!! en sonunda Rabbim kavuşturdu.herşeyi en ince ayrıntısına kadar konuşup hallettik çok şükür :)Mevlam her birinizden binler kere razı olsun çiçeklerim !!!umarım her geçen gün,hepimiz için herşey daha da iyi olur...(amin)ben haberleri verdim,sizlerde neler var bakalım?buaralar topiğimize pek uğrayamıyorsunuz sanırım.aman kopmayalım birbirimizden,fazla boş bırakmayalım topiğimizi olur mu canlarım :) captanınkarısı,htcvlkn,hatun_kvn,denizk,maviege,abba,nesrinsavaş hepinizi tek tek öpüyorum !bir daha ki girişime kadar hepinizi Rabbim'e emanet ediyorum...

selam güzeler.. şimdi ben nerdeyim kaç gündür merak ediyorsunuz büyük ihtimal. rutin hormon tetkiklerimi yaptırdığımda prolaktin hormonum çok yüksek çıktı. doktorum istda aradım beyin grafisi istedi benden. ya beyinde adenom var ya da stres başka sebebi olamazmış çünkü.:sinifsinif: dün ista gittim emar çekidim. çok şükür beynim iyiymiş kaydirigubbakcemile3 ama 3 gündür nefes alamıyordum. çevremdeki herkes çökmüş durumdaydı ne büyük korku atlattık sormayın.. o hormon yüksekliği de ilaç tedavisine hemen cevap verir sorun yok dedi doktorum. ve gelelim güzel habere bebek için tedavi görüyordum ya ben bu ay yumurtalarım testlerim çok güzel çıktı. bebek için engeller bitiyor dedi canım doktorum.opuyorumnanaktan çoook çokk mutluyum. Allahım nazarlardan korusun saklasın:Saruboceq:. elim ayağım titreyerek gitmiştim ista havalarda uçarak geri döndüm. bebiş dolacak bu topik inş. :CüvCüv:
maviege sürtmüştür ayağını inş iyice.
captanınkarısı hadi canım sıra sende önce. ben yazın başlıcam çalışmalara çünkü.
maviboncuk canımmm boncuğum bitanem maşallah size. ne güzel haberler aldım topiğimizde de. Allah sizi kem gözlerinden kötü niyetlilerden korusun inş canım.. senden ve hatun_kvn dan düğün istiyorum artık ya..
hatun_kvn canım tlf numaran olsaydı doktordan çıkınca arayacağım insanların başında gelirdin canım şüphesiz. anladın sen beni dimi kaydirigubbakcemile5
denizk canım olur mu hiç eşim gitti diye boş bırakır mıyım ben buraları. sağlık işlerine daldım bu aralar. inş bir daha dalmam bu kadar derin. benim bebiş çok nazlı olacak çok daha kendi yok ortada düşüncesi bile bu kadar nazlı :ecrin_bebek: sen de eşin gelince başla artık çalışmalra canım. benim şimdiki topiğimizden esinlenerek şöyle bir topik açma fikrim var. deniz adamlarının anne olan eşleri sohbete vira diyelim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
anam koca gitmeden yapalım dedik kaydirigubbakcemile3sizleride bekliyoruz canlarım:1hug:
:lepi::lepi: yap tabi canım benim yap ben treni bu izinde kaçırdım artık bi dahaki izne inşallah opuyorumnanaktan
gül kokulularım benim,canlarım nasılsınız görüşmeyeli ?
en sonunda baş belası tadilat bitti,hepimizin gözü aydın :) ve yeni haberlerle geldim sizlerin yanına ;) dün biricik sevdiğimle görüştüüüüüüüüükkkk !!! en sonunda Rabbim kavuşturdu.herşeyi en ince ayrıntısına kadar konuşup hallettik çok şükür :)Mevlam her birinizden binler kere razı olsun çiçeklerim !!!umarım her geçen gün,hepimiz için herşey daha da iyi olur...(amin)ben haberleri verdim,sizlerde neler var bakalım?buaralar topiğimize pek uğrayamıyorsunuz sanırım.aman kopmayalım birbirimizden,fazla boş bırakmayalım topiğimizi olur mu canlarım :) captanınkarısı,htcvlkn,hatun_kvn,denizk,maviege,abba,nesrinsavaş hepinizi tek tek öpüyorum !bir daha ki girişime kadar hepinizi Rabbim'e emanet ediyorum...
[/QUOT
mavi boncukum ya tadilat bitti diyosun ama ne zaman dönecen bizlere zemuszemus bak ne güzel konuşunca herşey hallolur demiştim sana harika :lepi:
selam güzeler.. şimdi ben nerdeyim kaç gündür merak ediyorsunuz büyük ihtimal. rutin hormon tetkiklerimi yaptırdığımda prolaktin hormonum çok yüksek çıktı. doktorum istda aradım beyin grafisi istedi benden. ya beyinde adenom var ya da stres başka sebebi olamazmış çünkü.:sinifsinif: dün ista gittim emar çekidim. çok şükür beynim iyiymiş kaydirigubbakcemile3 ama 3 gündür nefes alamıyordum. çevremdeki herkes çökmüş durumdaydı ne büyük korku atlattık sormayın.. o hormon yüksekliği de ilaç tedavisine hemen cevap verir sorun yok dedi doktorum. ve gelelim güzel habere bebek için tedavi görüyordum ya ben bu ay yumurtalarım testlerim çok güzel çıktı. bebek için engeller bitiyor dedi canım doktorum.opuyorumnanaktan çoook çokk mutluyum. Allahım nazarlardan korusun saklasın:Saruboceq:. elim ayağım titreyerek gitmiştim ista havalarda uçarak geri döndüm. bebiş dolacak bu topik inş. :CüvCüv:
captanınkarısı hadi canım sıra sende önce. ben yazın başlıcam çalışmalara çünkü.
maviboncuk canımmm boncuğum bitanem maşallah size. ne güzel haberler aldım topiğimizde de. Allah sizi kem gözlerinden kötü niyetlilerden korusun inş canım.. senden ve hatun_kvn dan düğün istiyorum artık ya..
hatun_kvn canım tlf numaran olsaydı doktordan çıkınca arayacağım insanların başında gelirdin canım şüphesiz. anladın sen beni dimi kaydirigubbakcemile5
denizk canım olur mu hiç eşim gitti diye boş bırakır mıyım ben buraları. sağlık işlerine daldım bu aralar. inş bir daha dalmam bu kadar derin. benim bebiş çok nazlı olacak çok daha kendi yok ortada düşüncesi bile bu kadar nazlı :ecrin_bebek: sen de eşin gelince başla artık çalışmalra canım. benim şimdiki topiğimizden esinlenerek şöyle bir topik açma fikrim var. deniz adamlarının anne olan eşleri sohbete vira diyelim kaydirigubbakcemile3

ayyy ben bilemedim canım merak edince eşin gittiği için üzüldünde kendini kapadın sandım kusura bakma opuyorumnanaktan çoook geçmiş olsun a.s. rabbim sağlık sorunları vermesin kıimselere çok şükür bu halimize :Saruboceq::Saruboceq: ilaçlarını içki düzelsin rahatsızlığın kaydirigubbakcemile3 bebek meselesine gelincee inşallah artık bizde ne zaman kavuşursak o zaman başlarız ciddi ciddi :lepi::ecrin_bebek::ecrin_bebek: sonrada yeni topik açarız ilk hamile denizci eşleri sohpete vira diye sonra doğdukça bebişler bebeklerle de diye ekleriz :dance::dance::sm_cool: maviboncuklada hatun-kvn evlenip yuvalarını kurmuş olurlar o zamana kaydirigubbakcemile5 süper düşünmesi bile heyecan verici ama ben korkuyorum babasız çocuk büyüteceğiz rabbim kısmet ederse hem anne hemde baba olacağız mecburen :bbo::bbo:

denizk canım tabiki çok zor olacak olmaz mı hem anne hem baba olmak.. ama ben başka yönden bakıyorum. eşimin atletine sarılıp yatmaktansa yavrumuza sarılıp yatıcam. ikimizin bir parçası olacak o. opuyorumnanaktanallah inş bize önce nasip eder sonra da yavrularımıza iyi bakma gücü sabrı verir inş.. belki denizleri biz bıraktıramadık ama o el kadar kuzucuklar bıraktırır kaydirigubbakcemile3

canımmm çok ama çok sevindim rabbim hayırlısını versin inş bekliyorum güzel haberleriniopuyorumnanaktan

Back