- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.421
canımm ya sana bir türlü kızılcıklı demeye alışamadı elim kaydirigubbakcemile3. canım benim evlendikten sonra sahiden çok daha farklı yaşıyorsun hasreti. ben nişanlıyken 5.5 ay gitmişti eşim nasıl dayanmışım inanamıyorum. evlendikten sonra en fazla 2.5 ay ayrı kaldık ama ona bile dayanamıyorum artık. gideli daha 5 gün oldu ama gel bide sor bana sanki aylar oldu. allahtan bu seferi de kısa. en geç şubat başında yanımda olacak. ahh senin şu inatçı kocacın bağlasa eve net geceleri konuşurduk korkun filan da kalmazdı. :sinifsinif:tahmin edebiliyorum korktuğunu. ben önceden idmanlıydım ama üniversite okurken de Edirnedeydim.evde yalnız kaldığım zamanlar da çok olmuştu. o yüzden sorun yaşamadım pek o konuyla ilgili. ama eşlerimiz de bizler de Allaha emanetiz ferah tut güzel yüreğini. gel ya özletiyorsun kendini çok.. öpüyorum canım benim opuyorumnanaktan
Ah canım ya hep aklımdasın, nasıldır acaba diye. İyisindir umarım. Ama sen çok güçlüsün mutlaka iyisindir. Dediğin çok doğru, insana günler aylarmış gibi geliyor. Ben bazen bir gün sesini duymadığımda sanki çok uzun süredir konuşmamışım gibi geliyor. Allah sabırlar versin bizlere valla. Amin.